bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
8
5
topic
Kick administrācijas bezdarbība un noteikumu nezināšana
Riepa
Lietotājs
70 atbildes forumā
Online: 19d 20h 56m
Redzēts 2023. gada 06. oktobrī, 22:14
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 11. septembrī, 21:13

Hello. 

DD2.kick.lv serveris kur 24/7 griezas dust2 karte jo visas pārējā un pub esot slikti un neesot cilvēku - Cemija standarta teksts.

Par ko sūdzība - tatad ir iespēja kick nopirkt visadus labumus - vip,admin utt

Nopērku adminu - izlasu noteikumus dd2 serverim un nekur! nav rakstīts ka nedrīkstu mainīt karti dd2 serverī - NEKUR tas nav minēts. Adminu pērkot amx_vote un amx_map ir pie funcijam ko drikst izmantot serverī - so es maksāju es darbojos - man ir pieejas to darīt un thats it.

Atsevisks stāsts par patstavigo adminu ierobezotām tiesībā attiecībā pret sms - jeb but patstavigam adminam kick nav nekadu labumu iznemot maģisko somu itemus :D Un iespēju saņemt draudīgas vestules no KK funny boi. :) 

UUUnn. back to topick - vakar visi kapaa dustu un viens normals admins tiek pierunats uzlikto vote kas ari notika un visi grib citu karti - nobalsojam par inferno , bet redz nedriikst likt un visadi brinumi.

Nu tad es noperku adminu un man visas tiesibas karti mainīt, jo pastavigie admini ir bez flaga :D

Riepa ar savu sms nomaina un spelejam - visi fuckiung happy saudaas (pigmi megina but pareizais , bet beigas pievienojas)

uuuun.... sodien saņemu bridinajumu ka admins tiks noņemt ja kkas atkartosies? KK relax veciit - tu man tagad esi atvainošanos parādā! 

Grand finale -

NAV TAĀDU NOTEIKUMU UN TEV NAV TIESIBAS PARMEST VAI BRĪDINĀT - TĀ IR VISTIEŠĀKĀ ADMINISTRĀCIJAS BEZDARBĪBA UN VISATĻAUTĪBA! SAKARTOJIET BEIDZOT TO BARDAKU UN TAD TELOJAM VARENUS - NOMIRS JUMS TAS SERVERIS PAREIZIE!

#NOSTARMAUCIIBU

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 47m
Redzēts Vakar, 23:15
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 11. septembrī, 21:16
5
post

"tikai de_dust2 only serverī nedrīkst mainīt mapi" - tu nopietni saki ka tam būtu jābūt rakstītam noteikumos?

Vai tev liekas ka būtu jāraksta noteikumos ka surf serverī nedrīkst admins likt jb mapes?

šī ir standarta situācija kurā uzskatu ka kaut kas ir tik pašsaprotams, ka ir smieklīgi ko tādu pat teikt, un piebāžot noteikumus pilnus ar pašsaprotamiem noteiokumiem tiek krietni samazināts lietotāju skaits kuri tos lasīs, līdz ar to tas tikai palielinās pārkāpēju skaitu.

 

 

 

teorija tam kapec ir japrasa atlauju ir tapec ka tas ir dd2 serveris ar pub ipasajiem vakariem, nevis pub serveris

ja japrasa atlauju mainīt tad var:

1. kontrolet to cik biezi tie tiek rikoti ( lai neutu vairakas dienas pec kartas, lai nebutu vairak ka kadas 3 reizes nedelja jo tas negativi iespaido servera populariati )

2. lai lietotajiem kuriem nepatik pub mapes, kuri nak kritizet majaslapa ka "kas par huinju ka dd2 serveri liek pub mapes", mes varam teikt "shis bija saskanots konkurs laicigi, par kuru tika visi bridinati, tas nemaina to ka tas ir dd2 serveris", ta vieta lai viss ko varetu pateikt butu "a nu admins nomainija mapi jo ilgi nebija nekas mainits" - un tad klausiies ka saka "kkas debilisms, tas tachu dd2 serveris, kapec jus laujat randoma mainit mapes" utt

3. faktuāli ir ticis pierādīts ka dd2 serveris ir vairākas reizes populārāks kā pub serveris, un kickam ir bijuši pub serveri 3 reizes un visas reizes tika aizvērti. Tas ir faktuāls pierādījums tam ka ir jāizpatīk lietotājiem kuri uzstāj ka tam ir jābūt tikai dd2 only serverim, nevis dd2 ar random nesaskaņotām citām mapēs līdzko daļa lietoaju par to nobalsom, bet gan tikai īpašos vakaros kas tāds var tikt atļauts.

 

 

Ja gribi lai nebūtu jāparasa atļuaju kk - esi laipni gaidīts atrast dd2 serverim visatbilstošāko "main adminu" un tad viņš pats tos varēs rīkot, vai arī atļauju būs jāprasa viņam.

 

 

Ja pieiesi šai problēmai nevis ar domu ka "omg, sliktie admini neļauj man popularizēt serveri", bet gan "kas tiešām serverim ir labāk ilgaāka laika posmā" sapratīsi ka neļaut tev randomā mainīt kartes kad tev un pāris cilvēkiem to sagribas ir vistiešakajā veidā darīts TIKAI lai popularizētu serveri un izpatiktu lietotājiem.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 11. septembrī, 21:24.

C0ppy
GG Admins
449 atbildes forumā
Online: 91d 0h 23m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 2020. gada 11. septembrī, 21:18
0
post

maybe yes or no

C0ppy
GG Admins
449 atbildes forumā
Online: 91d 0h 23m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 2020. gada 11. septembrī, 21:24
0
post

Bļa papisu brīdi kad Riepa Main audēja , cik neērti ;(

 

 

Brīdināts. (c) akasi

Pēdējo reizi rediģēja akasi, 2020. gada 12. septembrī, 00:46.
knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 5h 19m
Redzēts 24. aprīlī, 13:50
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 11. septembrī, 21:25
2
post

Tātad vecīt Tu pats biji DD2 mains un pastāvīgie admini gāja pie tevis prasīt atļauju lai nomainītu mapi. Ko tu te tagad brēc ka mazā nevainīga meitene? Vaj noņēma SMS adminu par to ka pārkāp pašam zinošus noteikumus. Visi pastāvīgie admini zin kā jāprasa administrācijai atļauju nomainīt mapi. Okej iespējams viena vaina ir tā ka SMS adminam nav vēl noņemts flags bet tas noteikti tiks labots pēc pēdējās reizes. Vakar Venta man uzrakstīja steama lai uzrakstu kejkejam vai var nomainīt mapi pēc ka sekoja atbilde "nē". Noskatoties hltv demo parādās vote no pastāvīgā admina par mapes maiņu un tad nomaini tu mapi un brīnies kāpēc noņem adminu. Saņemies vecīt! Priekš tā ir domāti konkursi lai varētu likt citas mapes. Bet nu es administrācijas vieta vispār aizliegtu mapes mainīt pat pastāvīgajiem adminiem. Karoč pa tēmu vecīt ja viņi grib citu mapi? Lai gaida konkursus vai iet spēlēt citā serveri kur piedāvā pub mapes protams LV jūs neatradīsiet bet lt pilns. Un izlasi šo vienreiz!

 

Man DD2 mainu un būs labi. Vismaz vienīgais kas kaut ko dara lietas labā :huehue:

Pēdējo reizi rediģēja knejvs, 2020. gada 11. septembrī, 22:41.


Venta
Seržants
V.I.P.
4589 atbildes forumā
Online: 393d 11h 52m
Redzēts 12. februārī, 21:15
Pievienots, 2020. gada 11. septembrī, 21:26
1
post

Man tas liekas stulbi, ja tev bāžās 5 cilvēki virsū ejot serverī, ka vēlas citu mapi, kur pēc balsojuma pasaka, ka vismaz 80% cilvēki vēlas citu karti neuzlikt kādu citu...

Tātad uzskatu, ka patstāvīgajiem adminiem vajadzētu būt kkādām atļaujām vadīt šādus vakariņus ik pa laikam, piemēram 1x nedēļām, neuzskatu, ka vajadzētu vienmēr prasīt jums kautkādu atļauju... 

Piemēram vakar, uzmetu vote, kur cilvēki nobalsoja ar tiem 80%, pajautāju caur knejvu KK, vai var rīkot mapju vakaru, man atnāca atpakaļ atbilde NĒ.... pajautāju kapēc, neatnāca atpakaļ atbilde...

Beigās nesapratu kāds bija iemesls neatļaut vadīt, ja paskatoties HLTV demo sarakstu, neredzēju NEVIENU citu karti, izņemot vakardienu, kur Riepa nomainija...

Tātad, vēlos panākt to, lai PATSTĀVĪGIE admini, spētu rīkot konkursiņus 1x nedēļā, kādus vakarus, lai nav jātramda jūs un lai nav vienmēr jāprasa atļauja 2h iepriekš, jo var gadīties, ka paliek ZB kicka hitboxi un izeju no servera pirms vakars ir sācies un atceļas.

C0ppy
GG Admins
449 atbildes forumā
Online: 91d 0h 23m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 2020. gada 11. septembrī, 21:31
0
post

GG serverī kad 90 BOTI, cik man jāsakrāj procenti lai pamainītu mapi?

pigmi
WAR3 Admins
Lietotājs++
awkward vibes
8357 atbildes forumā
Online: 193d 21h 7m
Redzēts Vakar, 12:49
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 11. septembrī, 21:40
6
post

Servera nosaukums visu pasaka priekšā:  "Kick.lv / DD2 ONLY [True Classic Never Dies]".
Man pret konkursiem nav iebildumu, pāris reizes mēnesī var spēlēt citu karti - atsevišķos konkursos, kurus līdz šim ir rīkojis: Knejvs nevis izdomāt mainīt karti, jo redz Tev un arī citiem ir apnikušas de_dust2/de_dust2x2 kartes. 
Piesakies uz konkursu vadītāja amatu, ja reiz gribi uzspēlēt kādu citu mapi, vai arī cep augšā tēmu par PUB servera izveidi, kas drošvien nenotiks. 
" Riepa ar savu sms nomaina un spelejam - visi fuckiung happy saudaas (pigmi megina but pareizais , bet beigas pievienojas) "

- Es nevienu roundu neizspēlēju, iegāju serverī un sēdēju specos! Biju gatavs mainīt karti atpakaļ uz de_dust2, bet tad SintijaL man skaloja smadzenes, ka ļauj taču cilvēkiem papriecāties/izspēlēt karti, ka man nemaz neesot iespēju nomainīt mapi utt. Kāpēc es to nedarīju? Es taču esmu TEST admins, pastāvīgajiem vienmēr taču būs privilēģijas un negribēju būt tas vainīgais, kas izdarīs kaut ko nepareizi. Hmmm - amx_votemap flags taču man ir, 1x jau liku lietā, kad pēc pēdējā konkursa beigšanās 2h garumā visi spēlēja de_nuke mapi un neviens nelikās ne ziņas kaut arī serverī bija pastāvīgie admini. :) 

EDIT: Piekrītu Knejvam, lai šādas nesaskaņas neatkārtotos ir jāizņēm attiecīgie flagi - f (amx_map) un j (amx_vote) no sms acc tajā skaitā arī pastāvīgajiem adminiem! 
 

Ventas VOTE

Riepa CHANGELEVEL

Pēdējo reizi rediģēja pigmi , 2020. gada 12. septembrī, 02:55.

 

Riepa
Lietotājs
70 atbildes forumā
Online: 19d 20h 56m
Redzēts 2023. gada 06. oktobrī, 22:14
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 11. septembrī, 21:48
1
post

Cemij - Tam ari noteikumi ir domati, lai tur vinos viss butu rakstīts - beidziet slinkot! Un ielieciet ventu par mainu ja vins neatteiksies! goog luck!

Pigmi - nelien dibenā tev te neviens paldies neteiks!

Knejvs - tu esi smieklīga

★ToughEnough★
Lietotājs
★AMARANTHE★
184 atbildes forumā
Online: 92d 23h 20m
Redzēts 2022. gada 20. oktobrī, 19:24
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 11. septembrī, 21:57
0
post

Vnk LOL

Pats bija admins/Mains un sodīja cilvēkus par acc lietošanu savā labā par mapju mainīšanu.

Nav vairs admins un viss ir slikti,jo nevar mainīt..You see what i did?

Btw serveris ir dd2 :x

༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 8h 2m
Redzēts 24. aprīlī, 21:13
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 11. septembrī, 22:47
1
post

cik ironiski - izbijis mains pinkšķ par noteikumu nezināšanu. vai tu aizmirsi, ka spēlē dd2-only serverī? 

cik zinu, pubs tika aizklapēts, jo tur nebija pastāvīga tauta, kuru uz to brīdi būtu bijis iespējams noturēt.

 

tev vispār būtu jāaizliedz pirkt maksas pakalpojumi, jo tu galīgi neesi no tiem, kas šeit draudzējas ar smadzenēm, pat ja tu esi skaidrā. vienmēr kad esi on, pinkšķi par kautko vai nu čatā, vai forumā.

 

@Chemijs bloķē viņam pirkt acc un/vai vip vai arī uzliec ka sms un testi nevar mainīt mapes.

@Riepa neviens tajā serverī neies par mainu, tāpēc ka tur ir nestabila aktivitāte; neviens nevēlās uzņemties papildus atbildību serverī, kurš reizēm ir pustukšs, nav ne laika, ne smadzeņu šūnu vērts. Protams ja kāds tur ies, ceru ka tas nebūsi tu, jo tu esi tam galīgi nepiemērots.

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3441 atbildes forumā
Online: 131d 4h 32m
Redzēts pirms 6 stundām
Pievienots, 2020. gada 11. septembrī, 23:28
0
post

Es varu pateikt tikai to, ka sms adminkām ir amx_map flags, bet man kā foruma adminam 2 gadus tādas komandas nav, ahahaha.

Weksijs
Lietotājs
undercover prodigy
1417 atbildes forumā
Online: 54d 23h 54m
Redzēts 2023. gada 04. novembrī, 11:00
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 11. septembrī, 23:36
0
post

Kā no spēlētāju puses es jau foruma čatā izteicos - Visiem spēlētājiem nebija pretenziju pret kartes maiņu ,bet dažiem adminiem bija. No mana skatu punkta ,tiem adminiem vienkārši gribēja būt pareizajiem ... Reāli viss serveris bija hype dēļ tā ,ka nomainīja . Nesaprotu ,kāpēc nedrīkstētu mainīt ,ja servera spēlētāji piekrīt kartes maiņai ... Bija pilns serveris.

magisterial
Lietotājs
Inkognito
2474 atbildes forumā
Online: 51d 6h 55m
Redzēts 12. martā, 15:57
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 11. septembrī, 23:57
0
post

Es nez man poh es no laukiem

Riepa
Lietotājs
70 atbildes forumā
Online: 19d 20h 56m
Redzēts 2023. gada 06. oktobrī, 22:14
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 12. septembrī, 00:14
2
post

wuala capture atbildeja :) adminiem patstavigajiem ir jaziedo savs laiks augstaka speka varda 0 prioritataes no kick. 

empres - pietiek sūkāt krānus. izaudz beidzot!

Pēdējo reizi rediģēja Riepa, 2020. gada 12. septembrī, 00:15.
༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 8h 2m
Redzēts 24. aprīlī, 21:13
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 12. septembrī, 00:24
1
post

"empres - pietiek sūkāt krānus. izaudz beidzot!"

 

kārtējo reizi pierādi, ka tu nespēj uzbrukt argumentam, bet tikai cilvēkam. esmu jau pietiekami garš - apmēram 28 cm garāks par tevi. ja es būtu 2.20m, man nebūtu ērti lūŗēt uz tevi no augšas, nesalaužot muguru.

 

es tev normāli izteicos, nu, vismaz tik normāli, cik šis topiks ir normāls.

bet tu protams, jēdz tikai braukt augumā, jo tas ir daudz vieglāk, nekā ieguldīt laiku domāšanā ar savu pauri.

tevi jau sen neviens neņem nopietni šajā projektā, jo tu pat neproti muļķi tēlot. 

Pēdējo reizi rediģēja ༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, 2020. gada 12. septembrī, 00:29.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 47m
Redzēts Vakar, 23:15
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 12. septembrī, 01:57
1
post

Riepa - tam ka tas nav rakstits noteikumos nav nekada sakar ar slinkošanu, bet gan to ka noteikumiem ir jabut vienkāršiem. Tāpat arī noteikumos nevar rakstīt ka lietotājs nedrīkst teikt ka "arbūzs ir pērtiķis. Tu esi arbūzs" - tā ir tāpat aizvainošana  un nebūs iespējams definēt īsā veidā ko nozīmē netieša aizvainošana, bet jebkurš kuram ir smadzenes var saprast ka tā ir aizvainošana. Tieši tādā pašā kontekstā arī var sūdzēties ka lamuvārdi pēc kaut kādas deficinīcijas nav lamuvārdi, vai ka admins uzskatīja ka var spamot lietotājam caur admin čatu tekstus jo nav rakstīts ka to nevar darīt, vai slapot sevi un teikt ka tas tapec ka vinsh pats bija afk un to darija vinja skripts ... ir miljons tadu situaciju kuras nekad nebus praktiski aprakstīt, bet kuras ir tik pašsaprotamas ka tās nevajag nekur rakstīt un uzskaitīt.

 

Tas ka spēlētāji serverī saka ka grib citu mapi, nenozīmē ka viņi neizies ārā no servera pēc 20-60 minutēm, kas diemžēl ir 90% gadijumu parādījis ka notiek, un ka pārēji 20% kuri to negribēja, neizies uz vispar nepametis serveri uz citas valsts serveri kurā viņus nečakarēs ar pub mapēm.... nu šī tēma ir tikusi jau izrunāta publiski un detalizēti kādas vismaz 4 reizes, un vienmēr beigās nonācam pie secinājumiem ka dd2 serveris vienmēr būs pieprasītāks par pub un maiņām ir jābūt īpašam notikumam nevis ikdienai

Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12161 atbildes forumā
Online: 455d 4h 13m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 2020. gada 12. septembrī, 13:29
0
post

Zināji, ka nav tāda vārda "Topick" , bet ir "Topic", right?

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 15:34
0
post

Riepiņ, tu tak esi bijušais dd2 galvenais admins. Tagad melosi ka neko nezini un esi nesaprašanā? Ātri gan aizmirstās.

Es jums abiem ar Ventu izteicu aizrādījumu lai tas vairāk neatkārtotos. (tā vietā lai uzreiz noņemtu nost, kā es gribēju darīt sākumā)

Par to ka sms adminiem bija jāizsijā flagi, lai katrā serverī ir savi flagi jau bija runāts pirms pāris gadiem uz ko tika teikts ka pārāk čakarīgi un laiks izmests vējā.

 

Ja kāds patstāvīgais admins grib veidot tā saucamos "pub vakarus", viņš sazinās laicīgi ar kādu no administrācijas un nokārto lietas. Gluži kā to dara SintijaL.

 

 

Pigmi - nelien dibenā tev te neviens paldies neteiks!

Kāpēc nepateiks? Tikai viņš to nedara. Paldies Pigmi!

 

Tiem kam ir patstāvīgie dd2 admini, ne test, prasat savus flagus - iedošu. Nezinu priekš kam jums, bet nu +5cm pie ikrāna nenāks par ļaunu.

 

Ak jā, mana atvainošanās tev...
Nu citreiz, tagad man kaut kā galīgi nav par ko.

 

 

 

Slēgts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0