bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
16
0
topic
Fūdiņš
Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. septembrī, 21:28

Ieliku šo pieteikumos, jo piesakos uz perm banu. 

 

Tātad, draugi, kolēģi un daži, <cenzēts>. Pirmkārt, liels paldies visiem Remzija dalībniekiem. Šautauts Jums. Otrkārt, jā šeit ir forši cilvēki. Tad jājautā kādēļ es te tagad rakstu šādu figņu? Jo administrācija, projekts kick.lv atbalsta autismu un man īsti tas nepatīk.

 

Šodiena, ceturtdiena, parasta diena. Parasta diena darbā - sēžu, neko nedaru, iedodu čuvakam no Taivānas darbu, turpinu neko nedarīt. Dzīve izdodas, ne? Un tad ieeju kickā, tur vēstule, raksta man ģeniālais, 200x čatā banotais (par aizvainojumiem utt), 10x forumā banotais (arī par to pašu) PROTEĪNS. Un ko gan tik ģeniāls cilvēks spēj uzrkastīt? As always, neko sakarīgu, mazs bērns tomēr. Pielikumā screen.

 

Tātad, turpinam. Ko es redzu? Es redzu reālas autisma izpausmes maza bērneļa formā. Uzbrauciens? Akasi saka nav. Bet tagad padomāsim par kontekstu. Proteīns saista Haiduku ar vecumu uz mazu žubīšu pieciršanu, pareizi? Pareizi. Vispār, proteīns vienmēr cenšas aizvainot, jo laikam nekad nav ticis mīlēts, pareizi? Pareizi. Tad nu kāda pie velna konteksts var būt šādam tekstam, moderator AKASI? Ok, ok, turpinam. Paņemsim piemēru ka es pateiktu moderatoram Akasi "vakarnakt ar Tavu mammu tik jautri gāja". Ko gan Tu padomātu? Tu domāti ka mēs pa nakti pētijām pavārgrāmatu un cepām keksiņus? Bļin, protams, ka ne. Tu noteikti banotu, pareizi? Pareizi. 

 

Vot tad kāds sakars turēt šādu mazu tārpu ar makaroniem uz galvas un smadzeni zirņa lielumā šeit kikā? Viņš Jums kādam taisa labi rimingu, aļo? Ja jā, tad man <cenzēts> reāli. Čemijs uzpelnās uz viņa unbaniem? Kur pie velna ir loģika ka tas mazais sūdrausis te vēl planē pa forumu? No viņa jēga un labums ir tieši nulle. Bet laikam vadībai kaut kas viņā patīk. Davaj, iznākam no skapja, modi, priekšnieki, kuram tad laiza to <cenzēts>

 

 

Es vispār <cenzēts> kas te notiek. Čemijs raksta kā es ar mīkstu <cenzēts> pa klaviatūru, bet spēj izdomāt vārdam "sen" precīzu skaidrojumu. Wtf? Tas neiet kopā. Un kāpēc viņš to darija? Saprotat? Saprotat gan, jā. Lai ieriebtu kiwi un visiem kuri par viņu balsoja nominācijās iemestu warn. Malacis, great move. 

 

Ko tālāk. Giross jau pusē apēsts. Uzdzeru aukstu koliņu. Atraudziņa. Tālāk ir tas ka kiwi tiek banots par zagšanu n shit, ok. Ir reasons, ir bans. A nah KK un Princese tiek nopērti par to ka mainās ar profiliem un pilda viens otram foruma spēles? Pierādījumus čemijam nosūtija. Kaut kas notika? Nē, jo Čemijs domā ka bez KK viss nogrims, KK ir labākais. Krč Čemijam vnk ir bail no pārmaiņām kā padomju laiku krievam Latvijā mācīties valsts valodu. 

 

Akasi iemetam par modu bez pieteikuma, bet Ventam iedodam aiz vaiga, ja? Kas ir akasi? Neviens viņu nezināja + dzirdēju, jā dzirdēju par to ka šis ir nodirsis projektu pirms tika par modu. Lieliski ne? Ok, Venta ir ar raksturu, bet viņš te ir, bija un būs. Kur problēmas? Nabaga KK nespēs sastrādāties. A viens no noteikumiem un prasībām nav spēja strādāt komandā? Venta, bija gatavs, bet esošie modi uzmet nespējnieku statusu, jo grib savu čomu amatā. Nice. Un labāk iedot statusu izteiktam statusņikam Latvianam, nevis Ventam, jo kādēļ gan ne? Rezultāts, statusņiks uzmet. 

 

Vispār, es baigi neredzu ko te iespringt un gari rakstīt, šis tomēr ir pieteikums uz banu, bet nezinu punktus kuri jāievēro. Ceru ka man izdodas. Ja Kicks būtu Titāniks ar citu stūrmani, kapteini jeb to kas pie stūres, viņš tāpat iepistu aisbergā un nogrimtu, jo mūsu kapteinis Čeminators ir vēsturisks robots kuram pārmaiņas ir jau tad, kad zeķes ir pārvilktas. 

 

Pa lielam varētu daudz un gari rakstīt par hitboxiem, jobaniem čata noteikumiem, vai modiem bez olām, bet man jau palika slinkums, giross iet uz beigām, tāpat kā mans laiks kickā, un kicks pats par sevi. 

Šautauts visiem foršajiem useriem, pa proteīnam blakus gultā pārējajiem. 

Modi, neaizmirstat, par projekta nomelnošanu pienākas perm bans. 

 

 

 

 

*mic drop*

 

Pēdējo reizi rediģēja »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, 2020. gada 17. septembrī, 22:20.

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

HSkill
El Retardio
seksīgais
3167 atbildes forumā
Online: 185d 4h 7m
Redzēts Vakar, 20:04
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. septembrī, 21:33
0
post

Visu cieņu tev.Man patika, cepums tev 

Lacz
Jauniņais
⏳ Bandas līderis ⌛
1362 atbildes forumā
Online: 79d 15h 28m
Redzēts 2022. gada 06. jūnijā, 22:02
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. septembrī, 21:34
0
post

Blje stabils RECeklis! Ņemam šito bariņā!!!

 

Eu, ir rīmīte šajā sakarā!!!

Princese uz kliņķa sēž,
Statusi tai dupsi plēš!

KK zem tanka visus met,
Pašam čuriņa dikti tek,

Kamēr Čemijs tupi blenž,
Aiz muguras tam dunci berž.

Pēdējo reizi rediģēja Lacz, 2020. gada 17. septembrī, 21:43.
Kikii.
Jauniņais
Meitene zeltene
755 atbildes forumā
Online: 92d 16h 56m
Redzēts 2023. gada 28. oktobrī, 22:07
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. septembrī, 21:36
0
post

Tas bija skaisti.!


 

Obijs
V.I.P.
Lietotājs
2312 atbildes forumā
Online: 251d 11h 28m
Redzēts pirms 18 stundām
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. septembrī, 21:40
0
post

Nevaru atrast nevienu vārdu kur nevarētu tavam rakstītatam piekrist... ā nē ir viens teikums, pieteikums uz banu.. Atpisies, tu te paliksi... Bet par tēmu

Proteīns - Izcils lietotājs kuru ir vērts paturēt lai ir kas TOTĀLI, vārdu vis tiešākajā nozīmē, TOTĀLI, nopļūt visus lietotājus, lietotāju ģimenes un lietotāju radus, nekā uzklausīt faking korektos lietotajus. Proteīna teiktais Fūdam, tas ir totals abuse, administratori, es jums uzrakstīšu ko tādu, man bans būs? PROTAMS... Ar kuru caurumu jūs domājat? Nabu? vai tomēr Pakaļu?

Čemijs - šim cilvēkam SEN jau es vairs neticu, ne paša vārdam.. Jā ok aizbildinās ar to ka jūrā, darba daudz utt... Nu jā labi pieņemsim... Bet fakts kā tāds, ja kaut ko vajag no viņa, viņš tev pm atbild ar "esmu aizņemts, raksti kk", bet taj pat laikā baigi izklaidējas čatā... Otrs, nosūta pie kk, kk nosūta pie chemija... Administrācija te tik tiešām ir 0 + negatīvs.. 

KK - no comments

DarkPrincess - amm pēdejā laikā starp mums ir beidzies konflikts pa lielam, un tas ko es viņai pajautāju, to viņa izdara, šeit neko teikt nevaru sliktu

akasi - no padibenēm nācis, nevienu nezināja pat kickā kad dabuja mod.. KĀ MANI VAR NEZINĀT ?!

 

Ventas situācija vispār ir pisec un tur nav jēga komentēt... 

 

Visā visumā, bij jāsaka laikam šitā:

#nostarmaucismu

Vai kkas tāds

 

ANTI

Pēdējo reizi rediģēja Obijs, 2020. gada 17. septembrī, 21:42.

 

Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12828 atbildes forumā
Online: 264d 21h 40m
Redzēts pirms 6 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. septembrī, 21:44
0
post

Rec.

pankuksh
Meitene zeltene
Lietotājs
pīlīte
1517 atbildes forumā
Online: 157d 8h 48m
Redzēts Vakar, 14:16
Pievienots, 2020. gada 17. septembrī, 22:08
0
post

nē nu jā

vēlos redzēt kāda būs atbilde uz šo kādam no sarkanajiem. nu protams, ja tāda būs un topiks nebūs jau izdzēsts uz to laiku.

fūdiņ, mēs ar Tevi!

 

aaa, un vēl kas, ja kaut ko tādu ko uzrakstīja proteīns fūdam, kāds uzrakstītu sarkanajiem, tad uzreiz tam cilvēkam būtu bans par administràcijas aizskaršanu vai ko tādu.  tas parāda to, cik ļoti šeit tiek dalīti cilvēki, un pierādās tas, ka statusus dod čomiem un labiem draugiem nevis actually noderīgiem cilvēkiem.

Pēdējo reizi rediģēja pankuksh, 2020. gada 17. septembrī, 22:13.

 

 

ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇
Biedrs
Tiger on Fire
3950 atbildes forumā
Online: 320d 19h 9m
Redzēts pirms 6 stundām
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. septembrī, 22:08
0
post

Es rakstīšu tikai par proteīna vēstuli, neatvainojos par rupjībām, bet bljad jūs tiešām āmari esat??? Prosta čalis sak jau blackmailot ar kkadu savu tizlo fantāziju un jūs pasakat ka tur nekā nav... Ok tad es ar sākšu rakstīt visiem ka viņi ir autisti utt, jo te takš par aizvainojumiem kas nav vērsti uz administrāciju nekas netiek darīts. Sākšu terorizēt vienu konkrētu personu dabūšu ban un nopirkšu unban, kā tas bija jau vienā gadījumā kur bija iesaistīts mūsu pašu proteīns. Tak izlien no savas pasaules Chemij un paskaties ka te notiek, ja vēlies darīt kaut ko kick labā, sāc ar saviem padotajiem

 

Tālāk nav ko rakstīt līdz brīdim kad čemijs izdomās ko darītu 

 

Aaa un Anti par šo bana būšanu 

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. septembrī, 22:22
7
post

yoyoyoyo, Gordon Remzija organizātor, un unikālo ziņu veidotāj. Galvenais priekšnieks ir ieradies. Paldies par to ka uzskati mani par labāko, bet nu nevajag publiski, es kautrējos. Varēji privāti uzrakstīt. :blush:

Tātad sagribējās kaut ko atrakstīties pa seniem laikiem.

1. Chemijs pats ir teicis ka PM vēstulēs ir atļauts lamāties un apsaukāties. Protams, nepārkāpjot līniju kur tiešām ir ģimenes aizvainošana utt. Nepatīk - bloķē.

2. Šajā gadījumā te kaut kas pārspīlēts bija? Šo apskatīja 4 cilvēki, un visi vienbalsīgi nonāca pie lēmuma ka te vispār nekā nav saprotams. Par maz informācijas.
2.1. "to ko tu ar haiduku dariji ar maasas meitu" Haiduka māsas meitu? Haiduks ar tevi kaut ko darīja ar prote1na māsas meitu?
2.2. Uzbrauciens? Nu uzbrauciens, ka ies rakstīt kaut ko uz menteni par to, ko tu izdarīji, bet tu taču savā otrajā skrīnā, zemāk minēji par ģimenes aizvainošanu. Nē, tadas šeit nebija.

3. O, es arī gribu redzēt pierādījumus par to visu foruma spēļu postošanu, savādāk kādam tie tiek iedoti, bet līdz "vaininiekiem" nekas nenonāk. Negodīgi... Gaidu pm, ja kāds var iedot.

4. Pagāja 3 mēneši, viss jau 101 reizi tika izrunāts, bet tev viss ir par maz. Nu, es pat nezinu ko tev atbildēt. Ej arhīvus palasi, izstudē.

5. Šautauts tev arī, gaidam atpakaļ.

 

Pieņemts uz nedēļas banu.

 

 

 

Slēgts

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 47m
Redzēts Vakar, 23:15
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 19. septembrī, 02:23
3
post

Ielīdu šajā topikā jo mani speciāli uzaicināja te izteikties, sakot ka kk ir pieņēmis neadekvātu sodu.

Shaja problema vispār neesmu ar kk vai princesi konsultejies, un pats pilnbia izlasiju pieejamo informaciju.

 

1. Ļoti nepieklajīgi noformēts topiks Fūdiņ ... kauns ... līdz lamāšanās līmenim nolaisties, protams ka par ko tadu ir jasanem sodu.

2. Tas ko lietotāji dara pm ir tikai lietotāju darīšana, es esmu ļiti sen jau apņēmies nekad mūžā nelīst neviena lietotāja sarakstēs. Balstoties uz sho privātuma principu, mums nav iespējams pārbaudīt ko kāds ir nolamājis un tu iespējams par to melo un man nav "tiesību" to parbaudit nepārkpājot proteīna privātumu. Šāda tipa lietas ir privāta informācija un tas ir pilnībā Jūsu interesēs ka tā tāda arī paliks. Vienīgais izņēmusm ir totāli ekstremi gadijumi kad gandriz likumiga limeni butu pienakums man iejaukties, bet pa visu sho laiku neesmu parlasijis neviena pasha lietotaja nevienu pashu saraksti.

3. akasi pienemshanas tema jau ir izrunata un slegta. Jā, vinsh nebija lietotaju atbailstits kandidats, jo lietotaju atbilstita kandidata neviena nebija kursh butu spejigs but sakarigs moderators. KK uznemas lielu atbildibu vinu pienemot un pateicoties tam mums ir komandā ir cilveks kursh ir 1 no 1000 kursh netrigerojas no cancer lietotajiem un neiesaistas scenas un nezaude interesi pec menesha vai diviem.

4.  es vienmer pats biju par ventas pienemshanu par modu, bet nu vinsh pats loti sarezgija to situaciju sabojajot attiecibas ar visu parejo administraciju, tada veida sanaktu aptuveni ka vinjam butu jastrada vienam pasham, bet diemzel tas nav iespejams ( shis tika izrunats, ka gandrīz visus modereshanas darbus ir jadara kopigi un es nevaru piespiest adminus kontakteties ar kadu ar kuru vinjiem nav iespejams normali stradat ) shobrid vinja kandidatura vel skaitas neskaidra un loti stridiga, bet nu vel nav pilnibā atmesta, es vel censhos izdomat kaut kadus iespejamus kompromisus.

 

Tu diemžēl neiedevi pilnīgi nekādu jaunu informāciju nevienā pašā jautājumā.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 19. septembrī, 02:25.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0