Labvakar KICK.LV iemītnieki!
Nolēmu izveidot nelielu giveway, kurā uzvarētājs savā īpašumā iegūs artefaktu, šajā gadījumā tas būs: "Pūķa vairogs".
Ko Tu iegūsti ar šo artefaktu: Iegūstot šo artefaktu "Pūķa vairogs" tev ir 10% [MAX: 100%] iespēja pieķert kādu, kurš cenšās ar Hackera skillu nozagt Tev XP! Pūķa vairogs arī var pieķert lietotājus, kuriem pieder Magnum Pistoles artefakts!
Giveaway noteikumi:
- Tu nedrīksti vienkārši `iespamot`. Jābūt vismaz: 3+ sakarīgiem vārdiem, kuri iekļauti teikumā! Uzvarētāju es pārlozēšu, ja nebūs iepazinies ar konkursa noteikumiem!
- Tu vari rakstīt pilnīgi jebko, kas nesatur rupjības, vai kādu lietotāju aizvainošanu (arī bez zemtekstiem kādai konkrētai personai) - nepārkāpjot attiecīgos foruma noteikumus!
- Tu nekādā gadījumā nedrīksti labot savus ierakstus/postus!
- Ierakstu laika limits: 15 minūtes.
- Postu intervāls: 3.
No Tevis sagaidu "+1 like" šim topikam, ja arī turpmāk vēlies redzēt kaut ko līdzīgu no manas puses! (neobligāti taču respect no manas puses)
Uzvarētāju paziņošu ko līdz tēma būs sasniegusi: 200 ierakstus! (pārējie ieraksti netiks ieskaitīti)
Uzvarētājs tiks izlozēts no skaitļiem: 1-200 ar mums visiem labi zināmo: "random.org" palīdzību.
Veiksmi!
Es arī gribu uzvarēt
Man noderētu tas artefakts.
Es gribu uzvaret
RahX raksta vienu un to pašu.
Šodien ir sestdiena
Man ir garlaicīgi
Es gribu uzvarēt
Es taisos uz darbu
Es uzvarēšu šajā izlozē
Šobrīd ir diezgan auksti.
Es gan tā neteiktu.
Jāiet paēst brokastis
Tev garšo svaigi tomāti
Šodien ir brīvdiena.
Paldies par vairogu.
Uzpīpēsim iqos iedod man vienu heetu.
ilgais ceļš kāpās
oj sho sudu iskatas nevaig nevienam
Šovakar visi lēkā bhop.
Esmu gatavs apēst tevi
pigmi , 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Hazard, sсhoKKur-, bnation-, auns, Hybrid Minds, Matriks, Pickle Laura, cruelcin, Venta, Agneshuks, jollylv, jevrika, prote1ns, enrico, Moxley, akasi, Jan4a, alska, Nurmachimaevmakachev, Capture, C0ppy, Lauku puika a.k.a hnc. , Krisiittz, RushFuck, **Nezināmā**, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., Kosmoss., 575, izpirtirpeklis, Apocalypse, iFamous, elgars123, sOn3Z, tenblunt, knejvs, Mežpils, SintijaL, Witch, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, magisterial , Kamiks, Ethe, HaRZz, malbaro, JērsA, Bu4haa, 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, Мишка, no-legal, Lacz, HSkill, Kriksons, Leh , 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡.