bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sports
0
0
topic
[LBL] VEF Rīga bez problēmām uzveic "Baronu/LDz"
LatvietisNU
SuperStar
Kakulacis
2234 atbildes forumā
Online: 11d 13h 43m
Redzēts 13. maijā, 23:49
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 14. janvārī, 22:20

Pārliecinošu uzvaru Aldaris Latvijas Basketbola līgā (LBL) izcīnījusi "VEF Rīga" vienība, kas izbraukumā tikās ar citu Rīgas komandu "Barons/LDz". Spēle neizvērtās īpaši spraiga, "VEF Rīga" basketbolistiem izcīnot vieglu uzvaru ar rezultātu 87:68.

Spēles pirmās minūtes aizritēja līdzīgā cīņā, bet tad divus punktus ar sodu guva Jānis Timma, ļaujot "VEF Rīga" iegūt piecu punktu pārsvaru. Pēc brīža precīzs no tālās distances bija Ingus Jakovičs, liekot Agrim Galvanovskim ņemt minūtes pārtraukumu - 10:2. Pēc pārtraukuma "Barons/LDz" situāciju laukumā nespēja labot, pašreiz vadošajai Rīgas komandai dominējot laukumā. Mājinieku uzbrukums bija ļoti zemā līmenī, rodoties sajūtai, ka basketbolisti nezin ko tajā darīt. "VEF Rīga" piedevām vēl ik pa laikam sedza zonas presingu, ierobežojot pretinieku vēl vairāk. Uzbrukumu uz sevi centās uzņemties Kaspars Kambala, bet īsti nespēja apspēlēt Ronaldu Zaķi. Tikmēr "VEF Rīga" basketbolisti demolēja pretinieku aizsardzību un atradās vadībā pēc pirmās desmit minūtes ar rezultātu 23:13.

Otro ceturtdaļu ievadīja Jāņa Bērziņa un Dāvja Zonnes precīzie tālmetieni. Komandas centās spēlēt ātru basketbolu, bet vitāli svarīgi tas bija "Barons/LDz", lai pēc iespējas ātrāk pārvarētu centra līniju un neiekristu uz "VEF Rīga" presingu. Ar individuāliem centieniem un biežiem metieniem pāri pretinieku rokām bija par maz, lai mājinieki atspēlētos. Tikmēr "VEF Rīga" spēlētājiem ar punktu gūšanu lielas problēmas neradās, spējot palielināt savu pārsvaru līdz 16 punktiem (33:17). Ceturtdaļas vidū "Barons/LDz" beidzot spēja apturēt pretinieku un mazliet samazināt rezultāta starpību. Drīz vien arī Nikolaja Mazura mērs bija pilns, un viņš pie rezultāta 34:25 pieprasīja minūtes pārtraukumu. Pēdējā pusotra minūte pirmajā puslaikā airitēja rezultatīvā abu komandu cīņā, labāk veicoties viesiem, kuri palielināja rezultāta starpību no septiņiem līdz 14 punktiem - 47:33.

"VEF Rīga" basketbolisti ceturto ceturtdaļu sāka ar 9:2 izrāvienu, turpinot palielināt savu pārsvaru. Spēles efektīvākā epizode "VEF Rīga" izpildījumā notika, sestajā minūtē, kad Loverijs atdeva piespēli ar lielu amplitūdu Džeraldam Robinsonam, kurš skaisti trieca bumbu grozā no augšas. Laukuma saimniekus uzbrukumā uz priekšu vilka horvāts Mateo Kedžo. Jau likās, ka "VEF Rīga" sasniegs 30 punktu pārsvaru, bet palaišanās aizsardzībā ļāva mājiniekiem sadeldēt deficītu līdz 21 punktam. "VEF Rīga" turpināja izniekot savas iespējas uzbrukumā, kamēr pretinieks deldēja rezultāta starpību. Paviršo sniegumu lieliski raksturoja līdz tam pieļautā 21 kļūda, kamēr "Barons/LDz" tādas bija 19. Spēle nepiespiestā gaisotnē tika aizvadīta līdz galam, "VEF Rīga" svinot vieglu uzvaru ar rezultātu 87:68.

 

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2015. gada 14. janvārī, 22:24.

 

 

Cool Dude
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6560 atbildes forumā
Online: 328d 14h 46m
Redzēts pirms 59 minūtēm
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 15. janvārī, 16:17
1
post

baronam tak vsp nebija nekādu izredžu, pēdeja laika galigi zaudējuši spēles prieku.

Rihs*
Jauniņais
1707 atbildes forumā
Online: 14d 16h 49m
Redzēts 2022. gada 05. oktobrī, 13:20
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 16. janvārī, 21:56
0
post

labs raksts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 8 ( 592 skatījumi )
Tessa&Hardin, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Rihs*, LatvietisNU, StacKKruumS, Cool Dude, Chemijs, sсhoKKur-