bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
5
2
topic
Sūdzība par Knejvs un unban req
SniegaRausis
Jauniņais
Rausis
450 atbildes forumā
Online: 11d 2h 35m
Redzēts 2021. gada 22. maijā, 15:20
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 29. septembrī, 18:17

par - https://www.kick.lv/forums/topi…quest-nr-13500


Saprotu ka Knejvs,jērsa un ventspilnieks nav tie intelektuālākie cilvēki kickā, tāpēc paskaidrošu jums - ja spēlētājs spēlē ar hud_Draw 0 (kas nozīmē, ka ir izslēgts čats,radars,mērķis un viss pārējais), tad laikā kad admins taisa šim spēlētājam screenus tie būs BEZ ČATA, BEZ RADARA UN ARĪ BEZ MĒRĶA , jo spēlētājs spēlē ar hud_Draw 0, nevis jo tie ir kaut kādā veidā fake screen. Liekas diezgan stulbi kad kas tāds ir jāskaidro ADMINIEM. Varu vēl vien atkārtot ko jau minēju iepriekšējajā unban request, ja spēlētājs grib izslēgt čatu tad izmanto hud_saytext 0 , bet ja ir vajadzība izslēgt čatu,radaru un mērķi jo savādāk ir pārāk maz fps lai normāli spēlētu, tad izmanto hud_draw 0, kas nekādā veidā un nekur nav aizliegts un to pat Čemijs ja nemaldos ir teicis, kad ja ir vajadzība lai spēlē. Nevelti tāda komanda eksistē ne? Kā arī es saprastu ja admins kļūdītos banojot par wh, jo to galu galā nav tik viegli ieraudzīt specojot kādu, bet man ir bans par "aim" un noskatoties demo divas reizes es neatradu nevienu momentu kur varētu būt diskusijās par aim, tāpēc Jērsa tev ir pienācis laiks izdzēst cs kur nu vēl par adminu būt. Gribētu kautko arī dzirdēt no Čemija par šo visu, jo tas nav normāli, būtu laiks atņemt adminu dažiem cilvēkiem.

 

Beyondz
Lietotājs
Beyondz
322 atbildes forumā
Online: 86d 23h 33m
Redzēts 2023. gada 07. jūnijā, 17:18
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 29. septembrī, 18:20
0
post

racist name, nice i dont know why admins dont ban you to change it they slacking


http://prntscr.com/uq15i0

Pēdējo reizi rediģēja Beyondz, 2020. gada 29. septembrī, 18:31.
Venta
Seržants
V.I.P.
4589 atbildes forumā
Online: 393d 11h 52m
Redzēts 12. februārī, 21:15
Pievienots, 2020. gada 29. septembrī, 18:29
0
post

Tātad sāksim ar to, ka tas burtiski nav iespējams, paspēlēt ar 20fps un šaut kā tu ar milisekundes reakciju un izšāvienu, burtiski nav, jebkurš cilvēks spēlējot ar 20fps netrāpīs katru awp šāvienu kā tu to dari, pieminēšu, ka tu bhopo arī kā dievs pa rampām uz augšu, neticu, ka tas ir iespējams ar 20fps...

Tava attaisnošanās par lagiem ir vienkārši nepamatota, cilvēkiem kuriem lago, var labi redzēt, ka viņiem lago, pie tam ar ex_interp 0, šausmīgi lago ķermenis specojot, bet tev tādu nav, vienkārši neredzu lagus...

Kā jau esmu minējis entajās sūdzības, tu esi vienīgais tāds "talants", kurš spēlē ar 20fps un ir dievs, neticēšu NEKAD, mūsdienās visi datori iet pat uz 60fps uz 1.6...

, tu būtu tas gudrākais? Beidz mainīt nikus, par šo jau tevi warnoja vairākkārt...

 

p.s. Esmu iesaistīts topikā, jo ir minēts mans vārds, kā neintelektuālas cilvēks.

SniegaRausis
Jauniņais
Rausis
450 atbildes forumā
Online: 11d 2h 35m
Redzēts 2021. gada 22. maijā, 15:20
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 29. septembrī, 19:00
0
post

"racist name, nice i dont know why admins dont ban you to change it they slacking

http://prntscr.com/uq15i0" target="_blank">http://prntscr.com/uq15i0"

Tur ir rakstīts n*gga(*=i) vai tomēr ngga? 

 

"

Tātad sāksim ar to, ka tas burtiski nav iespējams, paspēlēt ar 20fps un šaut kā tu ar milisekundes reakciju un izšāvienu, burtiski nav, jebkurš cilvēks spēlējot ar 20fps netrāpīs katru awp šāvienu kā tu to dari, pieminēšu, ka tu bhopo arī kā dievs pa rampām uz augšu, neticu, ka tas ir iespējams ar 20fps...

Tava attaisnošanās par lagiem ir vienkārši nepamatota, cilvēkiem kuriem lago, var labi redzēt, ka viņiem lago, pie tam ar ex_interp 0, šausmīgi lago ķermenis specojot, bet tev tādu nav, vienkārši neredzu lagus...

Kā jau esmu minējis entajās sūdzības, tu esi vienīgais tāds "talants", kurš spēlē ar 20fps un ir dievs, neticēšu NEKAD, mūsdienās visi datori iet pat uz 60fps uz 1.6...

, tu būtu tas gudrākais? Beidz mainīt nikus, par šo jau tevi warnoja vairākkārt...""

 

Kāpēc tev vēl nav aizgājis smadzenēs kad man 20fps ir ar hud_Draw 1? Tieši ši iemesla lieku hud_Draw 0 , jo ar 0 man fps paceļas virs 40.

 

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 47m
Redzēts 26. aprīlī, 23:15
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 30. septembrī, 20:52
3
post

 

Iet ar uzbraucieniem par darbu un intelektu cilvekiem kuri izskata sudzibas vai admine projekta, kad pats rada nestandarta situacijas un iespejams parpratumus izklausas loti nepareiza pieeja.

Ta nav vinu vaina ka tev ir vissliktakais dators projekta. 

Izklausas kaut cik ticams stasts. 

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 30. septembrī, 20:52.

sync
Jauniņais
jankmobiilis666
22 atbildes forumā
Online: 3d 15h 20m
Redzēts 2023. gada 24. aprīlī, 12:51
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 30. septembrī, 22:38
1
post

protams neesmu šeit iejaukts, bet tu tīri spēlē ar wh un/vai alias/soft, to var saskatīt pat tajā puba ''frag movie'', kurš cik saprotu ir tavs. https://youtu.be/2UJDGtxPbMA

tieši tajā ''frag movie'' var saksatīt neskaitāmus sketchy momentus, kur parasti esi gaišreģis, daži timestamps: 0:47 izskatās pēc softa, lodes neiet ārā no crosshair kad šauj sprayojot ar deagle, kad pat crouchojot, tev ir jābūt ļoti lucky/altered recoil (soft). 1:00 - skaties zemē, nevis piemēram, skaties longu, un pat ja tu dzirdi soļus no shorta, tu NEKAD neskatīsies uz zemi, itkā zinātu, ka kāds tur lektu lejā. 1:24 - atkal tēmē zemē, un zini, ka kāds tur leks lejā, kad pirms 10 sekundēm skatījies longu, un galīgi neuztraucies par to, ka kāds tur nolektu, pēkšņi uzzini, ka kāds tur būs. 1:55 - giga lucky vai arī softs vai alias, ar awp šaujot no-scope stāvus nekad lode nelidos vienā un tajā pašā vietā, un ka uz nahaļavu paņēmi nevajadzīgu risku spēlējot uz clean cs, ir ļoti unlikely. 3:21 - tas pats kas 1:55, tikai tagad iespēja ka hittosies lode ir VĒL mazāka.

pubu karalis esi =D

SniegaRausis
Jauniņais
Rausis
450 atbildes forumā
Online: 11d 2h 35m
Redzēts 2021. gada 22. maijā, 15:20
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 01. oktobrī, 03:56
3
post

 

 

Varbūt sāksim ar to kad kick hitboxi atšķiras no citu serveru hitboksiem? To ka nevienmēr lodes lido tur kur mēs mērķējam, visi  zinām ne?

tavi iedotie momenti - 1) 0:47 -  smieties vai raudāt?! Nezinu ko tu domā ar "lodes nešaujas ārā no croshair" bet ja tu uzvilktu ārsta nozīmētās brilles tu redzētu ka lodes izšaujas un pirmās divas aizlido garām un tikai trešo trāpu čaļim kas rāpo iekšā pa logu un otram čalim aiz kastes vispār nākas izšaut visu aptveri lai nošautu. Ja tu šeit redzi kautko vairāk par parastiem  mēsla fragiem tad varbūt jāpārstāj pīpēt spais?

 


2)"1:00 skaties zemē, nevis piemēram, skaties longu, un pat ja tu dzirdi soļus no shorta, tu NEKAD neskatīsies uz zemi, itkā zinātu, ka kāds tur lektu lejā."

atbilde - Ko nozīmē "tu NEKAD neskatīsies tur un tur itkā zinātu ka tur kāds lektu lejā" šeit tu vari runāt vienīgi par sevi, ja tev ir slikta spēlēs izjūta un nevari izštukot kur varētu nākt pretinieks tās ir tavas problēmas. JĀ ES BIJU GATAVS ka no a2 kāds leks lejā, jo redzi mans kolēģis pirms brīža tur šāva un parasti kad kāds no ct spawna uz a2 izšauj visu aptveri tad  pretenieks uzreiz lec no a2 lejā jo domā ka varēs dabūt easy killu brīdi kad nabags maina lodes, bet kā redzi manas smadzenes nav atroferējušās un ka terorists leks lejā es gaidīju.


"1:24 - atkal tēmē zemē, un zini, ka kāds tur leks lejā, kad pirms 10 sekundēm skatījies longu, un galīgi neuztraucies par to, ka kāds tur nolektu, pēkšņi uzzini, ka kāds tur būs."

atbilde - Parasti kad kāds terorists no a2 nolec uz ct bāzi un momenta tiek aizsūtīts uz elli, tas sevišķi neiedrošina citus teroristus lekt lejā lai pievienotos viņam ellē, kā arī čatā saņemot infu ka ts ar c4 pušo longā, es pievērsos a1. Un  1:21 kad nošauju nabaga miķelīti es uzreiz ar awp lienu skatīties vēl a1 jo zinu ka tur vēl kādam ir jabūt, bet ko es galīgi negaidu ir tas ka kāds no a2 jau ir nolecis lejā, kas mani pārsteidza, tāpēc "pārreaģeju" un aizšāvu galīgi garām, pēctam loģiski atkal pievērsos a2 lai nošautu cilvēku kas man gandrīz deva sirdstrieku, bet ko es atkal negaidiu ir tas ka no a2 leks lejā cits spēlētājs vārda LagerBeer kuru man tomēr izdodas nošaut pateicoties decent flikam un mazliet veiksmes.

3) 1:55  "giga lucky vai arī softs vai alias, ar awp šaujot no-scope stāvus nekad lode nelidos vienā un tajā pašā vietā, un ka uz nahaļavu paņēmi nevajadzīgu risku spēlējot uz clean cs, ir ļoti unlikely"

atbilde - šeit atkal vari runāt tikai par sevi- ko tu darītu un nedarītu, kādus riskus ņemtu un kādus nē. Ļoti labi dzirdēju kad nāk spēlētajs/i gan no a2 gan no ct bāzes un kad nošauju čali a2 uzreiz eju nošaut nabagu kas nāk no ct bāzes. Noscopot ir  jāmāk un ir jābūt arī veiksmei . Labāk neapkauno sevi vairs, ja tu nevari nevienu noscopot tas nenozīmē ka citi arī nevar.

4) 3:21 " 3:21 - tas pats kas 1:55, tikai tagad iespēja ka hittosies lode ir VĒL mazāka"

atbilde tāda paša kā uz iepriekšējo momentu .Kā arī tajā raundā biju palicis pēdējais dzīvais savā tm un nebij nekāda liela motivācīja sevišķi cenststies izvilkt raundu, tāpēc izlēmu noscopot zinot ka iespēja kad trāpišu ir maza, bet kā redzi tomēr trāpīju un tieši tāpēc tas frags atrada vietu muvikā un ir iemesls kāpēc muvikā ir tikai 2 awp noscope fragi jo to izdarīt nav tik viegli.

 

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 5h 19m
Redzēts 24. aprīlī, 13:50
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 01. oktobrī, 11:39
2
post

Tika pārskatīti vēlreiz visi momenti ar administrāciju. 

Tiec unbanots. 

Ierosinājums Tev, lai nečakarētu adminiem prātu: ieliec profila savu nickname ar kuru spēlesi visu laiku. Nākamreiz būs bans ar citu nickname tad bans paliks. 

 

 

Slēgts. 


Lietotāji skatās šo tēmu: 0