INFORMĀCIJA PAR POKERA TURNĪRU
Norises laiks: Piektdien, 2020. gada 2.oktobrī, plkst. 20:00
Spēles klients - 1) Links uz klientu , 2) Links uz klientu
Spēlētāju skaits pie galda - atkarīgs no pieteikto cilvēku skaita.
Info par pulcēšanos dc:
1) Aptuveni 10 minūtes pirms spēles sākuma (19:50), visi pievienojās discord balss istabā Konkursiem. Pēdējais ierašanās brīdis ir 20:00, jo spēli uzsākam 20:10
2) Tālāk discord grupā #pokers tiks doti visi norādījumi un saraksts ar spēlētajiem.
3) Pieteikties var līdz 2.oktobra, plkst. 19:00
Ja neierodās discord kanālā, tiks diskvalificēts no konkursa.
Kā pievienoties pokera spēlei:
New Game ➜ Internet Game ➜ Jūsu spēles niks ➜ Professionals Room ➜ Jūsu istaba (Kick1,Kick2 utt)
Noteikumi:
Aizliegts pokerī lamāties, aizvainot citus - bans forumā (atkarīgi no situācijas)
Aizliegts sadarboties ar jebkuru pokera spēlētāju.
Aizliegts spēles pirmos raundus likt all-in bojājot citiem spēles gaitu. (pirmie 2 apļi)
Spēles nikam obligāti ir jāatbilst discorda nikam.
Balvas:
JA PIETEIKSIES 10+ CILVĒKI XP BALVAS PALIELINĀSIES.
1. vieta - 3 Elementu komplekti / Balva serveros 3.25 ieiro vērtībā + 220xp, vai 6 spini + Awards
2. vieta - 2 Elementu komplekti / Balva serveros 2.15 ieiro vērtībā + 190xp, vai 4 spini + Awards
3. vieta - 1 Elementu komplekts / Balva serveros 1.45 ieiro vērtībā + 160xp, vai 2 spini + Awards
Pieteikšanās
1)Discord nicks:
Novēlējums (nav obligāts):
*Ja pieteicies un neizspēlēji sods +wp
PIETEIKUŠIES
DarkPrincess
Weksijs
pickle_laura
KaapostgalvaLV
Gun4z
Kuz9
Moxley
Rezerve:
arrow
FRIZIER's
Smotra777
Sajka
Weksijs
Ja ir iespēja ieliec mani rezervē.
FRIZIER's
pickle_laura
Uzvarēs veiksmīgākais, veiksmi!
Smotra777
Rezerve
Sajka.
Rezervē.
+/- varu 5 minūtes nokavēt, atvainojos, ka šeit rakstu.
You don't need to tell me that my coffee is good!
Kuz9
Moxley
Ja gadijuma es ielagoju, vari jau DQ, jo man dators ganjau no discord un tās spēles visticamāk uzsprāgs.
Pokera uzvarētāji:
1.vieta Pickle Laura - 3 Elementu komplekti / Balva serveros 3.25 ieiro vērtībā + 220xp, vai 6 spini + Awards
2.vieta DarkPrincess^ - 2 Elementu komplekti / Balva serveros 2.15 ieiro vērtībā + 190xp, vai 4 spini + Awards
3.vieta akasi - 1 Elementu komplekts / Balva serveros 1.45 ieiro vērtībā + 160xp, vai 2 spini + Awards
Lai saņemtu servera balvas sazinieties ar mani PM.
Paldies visiem par piedalīšanos!
Slēgts.
Capture, Minnia, KaapostgalvaLV, AndisKoks, sсhoKKur-, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, Exc, Hybrid Minds, SINCAS_MONSTRS, akasi, MENDIJA, Pickle Laura, Vaaveriite*_^, Moxley, SintijaL, Matriks, enrico, concijs, Ethe, cruelcin, Fūdiņš, Venta, knejvs, Whatever*, JērsA, Singapuras Bratans, Weksijs, jevrika, santiz, Volesa, auns, Excellent., Obijs, Kamiks, Frii, maar4a, alska, Мишка, Agneshuks, Chemijs, prote1ns, magisterial , ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇