bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sports
1
0
topic
[KHL] Rīgas Dinamo vēlreiz apspēlē Pētera Skudras Torpedo
LatvietisNU
Neko nedara
SuperStar
Kakulacis
2234 atbildes forumā
Online: 11d 13h 43m
Redzēts pirms 7 minūtēm
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 18. janvārī, 20:46

Rīgas Dinamo svarīgā Kontinentālās Hokeja līgas regulārā čempionāta mačā svētdien pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 viesos pieveica latvieša Pētera Skudras vadīto Ņižņijnovgorodas Torpedo komandu, uzsākot pirmo izbraukuma sēriju šajā gadā.

Pirmā trešdaļa

Jau mača sākumā rīdziniekiem bija jāspēlē mazākumā, jo divu minūšu noraidījumu par pretinieka grūšanu apmeklē nopelnīja Gunārs Skvorcovs. Mājiniekiem gan viena hokejista pārsvaru realizēt neizdevās, turklāt tā laikā paši pamanījās nopelnīt noraidījumu. Pēcāk iniciatīvu savās rokās pārņēma Torpedo hokejisti, vairākkārt rīdziniekus no vārtu zaudējuma glābjot vārtsargam Džefam Delorjē. Pirmās trešdaļas vidū laba iespēja gūt vārtus bija Videlam, turklāt pēc tam Ņižņijnovgorodas kluba vārtsarga Mihaila Birjukova modrību traucēja Miķelis Rēdlihs, taču atklāt cīņas rezultātu vēl neizdevās. Pēcāk noraidījumu nopelnīja arī Broks Troters, bet mājinieki lielas briesmas Rīgas Dinamo vārtiem radīt nespēja.

 

 

Pirmās trešdaļas izskaņā Latvijas komandai piederēja liels pārsvars, kas vainagojās panākumiem, jo vispirms noteikumi tika pārkāpti pret Māri Bičevski, bet pēc tam rīdziniekiem izdevās realizēt skaitlisko vairākumu, jo divas sekundes pirms perioda beigām vārtus guva M.Rēdlihs.

Otrā trešdaļa

Latvijas komandai otrā trešdaļa iesākās ļoti neveiksmīgi, jo tā otrajā minūtē Krasnoslobodcevs rezultātu izlīdzināja, bet dažas minūtes vēlāk Ginta Meijas noraidījumu izmantoja Galuzins, jau izvirzot mājiniekus vadībā. Pēc nepilnas minūtes Torpedo guva jau trešos vārtus, kad pēc atlēkušās ripas Delorjē pārspēja Imonens. Nedaudz vēlāk vēl vienu noraidījumu nopelnīja Lauris Dārziņš, taču Ņižņijnovgorodas hokejisti to nerealizēja, bet pēc tam jau pie iespējas spēlēt vairākumā tika rīdzinieki.

 

 

Viena hokejista pārsvars pārvērtās vārtu guvumā, jo pēc lieliskas M.Rēdliha piespēles to realizēja Videls. Tikai 19 sekundes Rīgas Dinamo hokejistiem bija nepieciešamas, lai rezultātu izlīdzinātu, jo pēc Rodrigo Ābola piespēles 3:3 panāca Džeriņš. Otrā perioda izskaņā Ņižņijnovgorodas hokejisti izskatījās nedaudz apjukuši, taču Latvijas komandai to neizdevās izmantot.

Trešā trešdaļa

Noslēdzošo trešdaļu abas komandas sāka ļoti piesardzīgi, pirmajās minūtēs tikpat kā neapdraudot pretinieku vārtus. Vienā no epizodēm Torpedo hokejistiem gandrīz izdevās izmantot viesu kļūdu vidējā zonā, taču Denisa Kazionova raidījums lidoja rīdzinieku vārtiem secen. Sākoties pēdējām piecām pamatlaika minūtēm, Rīgas Dinamo izdevās izveidot bīstamu uzbrukumu uz Ņižņijnovgorodas kluba vārtiem, taču Meija nespēja trāpīt gandrīz tukšos vārtos, bet pēc tam Latvijas komandu no vārtu zaudējuma glāba jau Delorjē. Pēdējās minūtēs nevienai no vienībām vārtus gūt tā arī neizdevās, kā rezultātā duelis turpinājās pagarinājumā.

Pagarinājums un pēcspēles metieni

Papildus piecās minūtēs bīstamāki uzbrukumi izdevās Torpedo hokejistiem, turklāt tā izskaņā lieliska iespēja bija Kazionovam, taču Delorjē pēdējā brīdī atvairīja augšējā stūrī lidojošo metienu.

 

 

Duelis turpinājās pēcspēles metienu sērijā, ko uzsāka rīdzinieki, taču Troters savu izgājienu realizēt nespēja. Pēcāk Imonenam savu iespēju izdevās izmantot, turklāt to paveica arī Džeriņš. Otro sēriju ar neveiksmīgu metienu bullīti noslēdza Torpedo. Savukārt pēc tam Roberts Bukarts bija nesekmīgs, bet ar to pašu atbildēja arī Ņižņijnovgorodas vienība.

 

 

Ceturto sēriju ar neveiksmīgu metienu sāka Torpedo, turklāt nesekmīgs bija arī M.Rēdlihs. Pēc tam ar nerealizētu bullīti atbildēja Ņižņijnovgorodas klubs, bet Videls arī nespēja pārspēt vārtsargu. Turpinājumā atkal neveiksmīgi bija Torpedo, taču pēc tam uzvaru Latvijas komandai nodrošināja Dārziņa izgājiens.

 

 

𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡
V.I.P.
Papucītis
12119 atbildes forumā
Online: 296d 7h 47m
Redzēts 2022. gada 30. novembrī, 00:10
9 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 18. janvārī, 21:11
0
post

Labs apraksts! :)

šodien pa tv6 laikam janoskatas atkartojums

Pēdējo reizi rediģēja 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, 2015. gada 18. janvārī, 21:12.
 canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu  
Cool Dude
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6560 atbildes forumā
Online: 328d 17h 20m
Redzēts pirms 1 stundas
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 18. janvārī, 21:40
0
post

spēle bija spraiga žēl, ka nevarēja dzirdēt - tu tikai skudru nesamin, kas pagalmā velk baļķi .... . .. . :D

Noravajumtu
Lietotājs
412 atbildes forumā
Online: 21d 16h 32m
Redzēts 2023. gada 12. augustā, 20:48
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 19. janvārī, 02:06
0
post

izglaaabaas

Rihs*
Jauniņais
1707 atbildes forumā
Online: 14d 16h 49m
Redzēts 2022. gada 05. oktobrī, 13:20
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 19. janvārī, 21:38
0
post

knapi uzvarējām laba spēlē bija.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 13 ( 634 skatījumi )
Tessa&Hardin, sсhoKKur-, LatvietisNU, Rihs*, Noravajumtu, the Captain., kpucmepc, Chemijs, Cool Dude, SkyBitch, 9904, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Kokaīns