Uzdevums:
Parādi, ko Tu nēsā sev līdzi ikdienā?
(Kaut kas par daudz, kaut kas par maz bildē, tam nav nozīme) (par humora izjūtu cepums no manis )
Postu intervāls - 3 posti.
Nedrīkst atkārtoties bildes, tas arī viss.
Piemērs:
♪ i cøuld take the high road but i knøw that im going løw ♪
Parasti cenšos nēsāt sev līdzi šo savu pipargāzes baloniņu, ja nu pagadās, kad kāds suns izdomā uzbrukt vai zaglim darīt nav ko.
#loyalty
Viss šis bij manā somā
Vienmēr esmu gatavs jebkam, ko man liktenis sniegs.
Njam
nesu katru brivdienu. Paklausities norm ar alu muziku.
nesaju lidzi lai neviens nevar pienakt tuvak par 2m, jo tomer ir covid
tu esi tītars
vienmer si cupina mugursoma vai kabata, bet galvenais, ka lidzi!
JO ar so cupinu var izveidot maju, tiltu, vienkarsi nokurinat vai pardot vietejam ciganam.
tu esi tītars
Tā lai maks ir manā kabatā , nevis čigāna
šodien ņēmu līdzi šos
Es vnk neesa to nezin kad vajadzes uguni
šodien kabatā nēsāju dažas cheat meal vētras putnus
kā arī tējkarote man bija palikusi kabatā
un šāda ģēla arī palika kabatā
Sitas ir paris no sodienas lietam kas man bija pakertas lidzas.
milo humble, Falcon, alska, Jan4a, Nurmachimaevmakachev, prote1ns, Hazard, SintijaL, Kiwi :], DoubleT, Wunderschlange, Zane, Bubis, Minnia, Latvians, bnation-, atpisies, Anna, concijs, Jackass3D, Mežpils, Klaus, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Enemijs, 6paaudze, KrievuJakudza, jevrika, MENDIJA, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, HSkill, Piziks, akasi, maar4a, Weksijs, Jorcikk, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, HaRZz, sсhoKKur-, duum, efka, GeT_AiMkIlLa, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., BANZAI, Canep, santiz, NinjaC5, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, Capture, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, RV`, Gradigais, radžiņš, Pickle Laura, Kraapaals, Fūdiņš, jollylv, Kamiks, Leh , Kikii., Hybrid Minds, kalimaoff, Wolfyy, Obijs, knejvs, ★ToughEnough★, Foxculated, Amors, nolodžik, Ethe, Venta, CBBRIS, Vaaveriite*_^, pigmi , Kristersss, Agneshuks, MA1M, Dzonis, **Nezināmā**, Matriks, Baltais, ChmooZvaigzne, 575, MACAN, Osiits, magisterial , Bavility, TrakaisVeipotajs, VILKNADZIS, no-legal, **MoHiTo**, Zalkt!S, wind, nenshuks, 𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼, `Barbija`, aimbatten (;, peh, MAIZE., AndisKoks, pankuksh, Kriksons, rronijs, Bastaardio777 , Bubliks, Pelmix, chubs, ღ𝓑𝓮𝓪𝓽𝓻𝓲𝓬𝓱ღ, JērsA, xvid, InsaneCamper / Mr.NobodyX, cruelcin, socket.io, seskosio, not hns, MaxFly, hehegeeva, è’lei, Lacz, СТИЛЬ., Minimi, Chemijs, ⛔lolwut?, <FiZz>, Paldies., NoBodijs, masieris, tumshaiss, Chemp1k, Pilots, cheburashka, latvietis75, Сhrееру©, Mazaciepa, G$ SHOOTER