Pirmais uzraksta 3 burtus, nākošais paskaidro šos burtus un uzraksta savus, vēl nākošais paskaidro un raksta savus, utt.
Piemēram, BČN- Burkā čurāt nedrīkst.
Postu intervāls - 3
Obligāti ir jānorāda LV alfabēta burti.
Es sākšu- RLG

bļāviens ūpis ūdeni
hhh

Hardij Hārlijs Hopsā
QQQ

queen question quest
ZOB

Zombijs onanē burkā.
ŽĒŠ

Arnis strādā dārzā
pou

Xims xoslaa XXX
USD

Uldis salaboja durvis
MAR

Mašīnai aizmirsu riepas
okc

ojars kauj cūku
poi

Polis odis indi
QZP

Queen ziepes pameta

Tā kā Snuffeklis nenorādija burtus, tad to izdaru es. :P
ĪĒĻ

īsā ērzeļa ļaunprātība
L A C

Lakstīgs Anālais Circenis
ĪRT

īss ruksis tuse
TRI

Trusis Rūkalu Ireja
FGA

Figņa ganijās autiņā
LAT

lanai aknu trauma
FIN
Jan4a, WILDcARD, cruelcin, santiz, Venta, Naft'līns, Dzonis, Ridgefub, PlayerCS, dibens, Em4a, >_<, ysl, Сhrееру©, Dlap, 32x6JLsuPy, bullets aim far, Wolfyy, Gamora, Dinarzz, REDFOO, Laauriinaa, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, EXIT.-, Beyond, StonerKumar420, cirulis, Latvians, Sajma, ZombikOzy, Daņiks, skyya, not hns, tHEBEAST, ⛔lolwut?, Dainukss, Vorthadox, Sandis., $ KRISTA $, muwa, Mihuils.....tepat , Klaus, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, Jogijs, Azumi, Saldenieks, Rubax, (:laimonpuika:), Obijs, MAVERIK, Chemijs, Cool Dude, Witch, Puika, Scree00, Gigna, exdent, Komisarchiks, gaz1kkk., Jelgava, Latgales Čalis, sсhoKKur-, 2nf*, Šmoņka, ZnT, knejvs, Bleach, EvE, HeLL, 0nion_man_LV, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, ANormalStick, maardzha, TheLegend, Mhm, Mamba, LatvietisNU, skyfall1, Kalinka, Kokaīns, Bread Pitt 😎, FANTOMS, Gamer, kraims, ThePunk, Mathias, Uksors, Eljuks, 66, Evija^, Unicorn, AmazingDan, Oreo, Pizhikz, SHAD0W, Pirdlampina, Musica, pelciņš, SharpKnifes, Jackass3D, Vortex, DankMeme, nolodžik, Pilsonis., Mandarīns, Žuļiks, Enemijs, rolands, nav_jazin, Klzzys, GA4AU, CharmZ, S-ONE, viltu profils, hehegeeva, bdmkuu, lil_kumaars, Aleksandr_, FamE, MonkeyKing, Martinshhh, gozmits, D.K 2001, KickMan Kick, KillingMachine, Brooklyn_Official, RuleMkaZ, Ralfinko, Kirito, Bumbieris, NeaDeKwaD | Stone, kukuruza, #PREZIDENTS, Fally, Madness, Kupaats, SlumBoy, Chrixter, SINCAS_MONSTRS, BENIS, Serjoga, scrtcxey, Tas tak es:D, derockafella, Cpulde, Bomariks., deftones, hipester, R0DEmental-, Trey*, STAKLA, Čamzijs, adergan, RP, sneiks, LvJoker, GodFingers, Paldies., KeimZin, SkyBreakLV, Gadžo, Baxrez, Nume Jucatore, ayy, FeibeR, Keiss, Noravajumtu, Prometajs, krevele, mimiC, ALLAHU TRAMP, RS, 9904, Devilinsh, SpriditisMAD, LAFKA, skaļums, 4eS'';, Zeltinsh, rezeknenskij__, RePoRtIeRiS, CryStiQ, Guuflis, Kiwi :], Gloks, ScrambleBat, psihaa4, Ebyrn, BodyGuard, jevrika, Amors, Keino, M4N0R, DEX™, kaLpaks, Dalī, Spiditis2, Chucky, Valtero, 2+2=5, nisker, Strelnieks., juliet, Auce_Afganis, Zivs2, Gribulitis, Artjoms, blonda, Par_Bazaru, Treneris, Pacans, Lana Del Spray, ayr0n, prey, HCSandis, MarcPrime, Cilveks, TM__KARTUPELIS, IBICA, NDancer, DAISY, o2, Tvinks , GregoryPn, Bobijs varenais šāvējs, Yinx, emzijs, migel, Raven*, mmmmmmmmmmmmmmm, SKULLBANGER, SharkY, tOOulouse, LNT, SpeedFan, random_sivens, 47th, casual., John rambo, Zmeypii, Xeexs, _-*GoDLiKe*-_, LOLYOU, stan, GoLatvian, JankezO, Criple, Ahri senpai, Mars_sd, Kkpd, HaRZz, SPEEDLINKK 337, Cauzey, _SurfSand_, Buakaw, Lori, EAZY., FreshhH, GalvenaisKrapalis, MA1M, XTrEaM, GotWeed, ǝᴉʞooƆ, bangtheking, viskijs, kpucmepc, Andritis!!, Kocinss, Minka, napFFy, Snuffeklis, Nighterance, Jaycee, Prezidents, siirups, Ģēģeris, CrazyBoy, rincis, KranlauzisOlsitejs, BIG F TĒ, zaf, Apocalypse, suP.?, Burkāns, the Captain., StacKKruumS, MercuriaL*, GeT_ReaL, Rihs*