Sveiki, zinot, ka šeit spēlē daudz nonsteam spēlētāji, varbūt kāds nevar atļauties, varbūt kāds nemāk nopirkt, tāpēc es vēlos izpalīdzēt uz Ziemassvētkiem uzdāvināt kādam steam profilu ar cs 1.6 , interesentus rakstīt man PM. Godīgi sakot, man tik daudz steamus vienam nevajag, jo pilnīgi pietiek ar 2-3 profiliem. Kāds kurš vēlas, droši piesakās apakšā vai raksta PM, lai šeit nebūtu spams.
Kopā ir pieejami 11 steam accounti ar CS 1.6, 1 steam accounts ar Mafia 2 spēli. Visus atdodu pa velti, kādam kam vajag.

o, uzdāvini man kontu ar mafia2, nosūtīšu pm, izmantošu tikai kad dabūšu savu pc atpakaļ, bet jau laicīgi aizsitu

luīze, Latvians, Strogis, arro, zooniijsftw, Jan4a, santiz, Faacha, Kizit, Churix, tehshine, Minimi, 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, Сhrееру©, punktsseja, Hybrid Minds, HSkill, Emoji, kaptil6ik, SINCAS_MONSTRS, enrico, akasi, Zii, rulX, Laggato, 6paaudze, Deu, RV`, izpirtirpeklis, <FiZz>, bnation-, peh, medalus, Doritaa, Pickle Laura, tenblunt, cruelcin, sсhoKKur-, knejvs, Capture, Wolfyy, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., w3Ed!ch7, manguss, pankuksh, ★ToughEnough★, Weksijs, Kamiks, LowSkillL, Enemijs, ⛔lolwut?, pigmi , Zalkt!S, Flabijs, skyya