bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi, diskusijas un sūdzības
10
3
topic
Sūdzība par akasi?
knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 5h 19m
Redzēts 24. aprīlī, 13:50
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. decembrī, 02:26

Tātad sēdēju es čatā mierīgi čatoju un kā pēkšņi man atlido vēstule no akasi, ka esmu saņemsi banu no čata par lietotāja aizvainošanu. 

Emm tāds uzreiz okey? Uzrakstu viņam vēstuli kur esmu kādu aizvainojis. Atsūtīja šos screenus un ielikšu savu screen kur bija uzreiz pārlabots čata ziņa.

Čalis mazliet ir uzzēdies mani, jo es heitoju viņu. Nu ko darīt lietas labā? Protams ka var pa taisno banot. XD

Ka arī ātri pārskēju pāri čatam un pamanīju ka bastard aizvainoja lietotāju, bet viņam nekāda sods nebija hmmm? Diskriminācija. Un moderators tieši vēl čatoja un neko neizrādīja es domāju ka vēl tālāk pačekot cata atrastu vēl līdzīgus screenus. Šādas situācijas ir bijušas jau vairākas bet nu jā. Pajautāju kad esmu dabūjis kādu aizrādījumi :D A šis atbild vakar vai aizvakar. Bet nu jā es čatā nevienu aizrādījumu neesmu saņēmis pēdējo laiku. 

No viņa puses vārds pirdars jeb bija domāts Pirdaks ka zemāk ir norādīts kur es nākamajā postā ierakstīju oi Pirdaks un vārds mudozavrs pat nevaru iztēloties kas tas par vārdu saņēmu nevis brīdinājumu bet banu no čata uz 2h

Mans ss:

 

Akasi ss un mūsu sarakste:

​​​

Pēdējo reizi rediģēja knejvs, 2020. gada 20. decembrī, 02:29.


MENDIJA
Meitene zeltene
Lietotājs
Kaķu tante.
4245 atbildes forumā
Online: 139d 6h 22m
Redzēts 2023. gada 22. augustā, 14:20
Pievienots, 2020. gada 20. decembrī, 02:44
1
post

Nezinu īsti kā te tiek likti sodi par lietotāju aizvainošanu un nezinu,kāds sods Tev pienākas šajā gadījumā - aizrādījums vai tomēr tas čata bloks, jo man tādi nav bijuši,  taču vienu varu teikt droši.... Tu pēdējo nedēļu uzvedies ļoti neforši un kašķojies ar pilnīgi visiem pēc kārtas, ne velti es Tevi biju nobloķējusi pat. Tu pamatīgi lamājies gan uz mta cilvēkiem, tajā pašā laikā ļoti neglīti par pārējiem izteicies aizstāvot Diānu.

Nezinu,kas Tev ir uznācis pēdējā laikā, tiešām.

Zinu,ka akasi vakar vai aizvakar (atvainojos, haosa dēļ jau jūk dienas) aizrādīja Tev tieši par šo pašu rīcību, tāpēc nesaki,ka neesi saņēmis aizrādījumus pēdējā laikā. 

Un vēl pēdējā lieta - čatā bija lieliski redzams,ka akasi aizrāda bastardam par viņa izrunāšanos,tāpēc nesaki,ka viņš pievēra acis. 

 

P.S. Es parasti neiesaistos šajos topikos, bet nu šis jau ir pa daudz. Tu pats uzprasies un tad raksti diskusijās sūdzības? Nesaprotu. 

P.S.S Ja es šeit nedrīkstēju izteikties, ar prieku saņemšu warn'u. Paldies!

 

 

EDIT:

Uhhh. Nezinu kāpēc šī duskusija par akasi un knejva kašķi ir izvērtusiesies par daļēju manis analizēšanu, bet ja reiz tā, tad teikšu tā : 

 

Es nevienā brīdī neteicu,ka esmu balta,pūkaina, neesmu pie vainas vai kaut kā tā. Protams,ka mana vaina arī bija šajā visā haosā, taču es, diemžēl, neesmu cilvēks,kam ir dzelzs nervi. 2 dienas čatā nereaģēju uz nevienu provokāciju, es ignorēju un neatbildēju.Man šķiet,ka tas ir diezgan draudz, ņemot vērā,ka šeit lielākā daļa lietotāji,kas nekad drāmās neisaistās - aizgāja pa gaisu. Un interesantākais ir tas,ka par spīti manai klusēšanai, PILNĪGI NEKAS NEMAINĪJĀS. Es varēju būt tur vai nebūt, tas nemainīja pilnīgi neko. Visa balle sita augstu vilni tāpat. 

Ja reiz esmu tik traki pretīgs cilvēks,kāpēc es nesēžu regulāri čata blokos un banos? Kā jau redzams un zināms - A1 nav main kick'a aktīvākais lietotājs, taču tik pārliecināti runā par mani,manu raksturu un darbībām. Tā vien šķiet,ka tas ir kāda cita lietotāja pasniegts raksturojums vai viedoklis.

Runājot ar A1 privātajā sarunā jau minēju, ka mana reputācija skrien man pa priekšu jau labu laiku, jo visi zinām,ka es protu būt di*sa un vienmēr esmu bijusi iesaistīta visās drāmās, bet nu, ir lietas kas mainās. Tāpēc pietiks malt uz riņķi vienu un to pašu mēslu, atveriet acis! Esmu izlīgusi ar visiem,ar ko iepriekš kašķojos, esmu atvainojusies tiem,kas nebija pelnījuši manu pretīgo attieksmi un spēju pozitīvi komunicēt čatā ar ikvienu. 

Tāpēc tagad atbildu Tev, A1! Nē, man pašai no sevis nepaliek pretīgi. Un ja ''nomelnošana aiz muguras'' ir manas privātās sarunas ar cilvēkiem,ko es uzskatu par saviem draugiem, nu tad, atvainojos, ka esmu tik naiva,ka vispār savu viedokli uzticu kādam kick'ietim. Turpmāk tā vairs nedarīšu!

Ja reiz esam nonākuši tik tālu, tad gribētu pie reizes šeit minēt to,ka Diāna man privāti atvainojās par visu,ko bija teikusi,palūdza piedošanu un atzina savu vainu.  Tas man šķiet jau diezgan daudz pasaka par visu šo haotisko situāciju un tās sakni. 

Paldies par jūsu iztērēto laiku šo lasot! 

Pēdējo reizi rediģēja MENDIJA, 2020. gada 20. decembrī, 05:52.

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 5h 19m
Redzēts 24. aprīlī, 13:50
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. decembrī, 02:54
0
post

Hmmm es kaut ko esmu palaidis garām vai es jau neatceros ko es esmu rakstījis? Tu tiešām domā ka esmu stulbs?

Loģiski ka es braukšu virsū 10 cilvēkiem kas nepārtraukti aizvaino un provocē lietotāju Diānu, tajā pašā skaitā Tu mūsu pūkaina draudzene. Ko tev nozīmē neforši tas ka aizstāvju tavu heiteri? Hmmm nobloķēji pati vai es pateicu ja nepatīk ka aizstāvi Diānu vari nobloķēt pēc ka arī nobloķēji un tad nesen čatā ieminējies o Diāna izbanots var atbloķēt knejvu. :hihi:

No viņa puses nekādu brīdinājums neesmu saņēmis. Nu lab varbūt kādu nedēļu atpakaļ vai divas. Bet par vakardienu vai aizvakardienu es kaut ko laikam nezinu. 

Lieliski redzams jā, bet banu neiedod bet prost nomierinies tak. Katru dienu viņiem ir abu starpā drāma jeb bastard dirš virsū latvianam bet to nesoda. 

P.S pēdējo bloku saņēmu no schokkur par to ka visi dirsās ar bunnyhopu un es pateicu ka īpašnieks ir īpaš, jo saka par main kick vienu bet to pašu dara mta foruma. Anyway to īpašo vārdu ziņu es un kk

Pēdējo reizi rediģēja knejvs, 2020. gada 20. decembrī, 02:59.


Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12829 atbildes forumā
Online: 264d 22h 43m
Redzēts Vakar, 23:56
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. decembrī, 02:58
1
post

Drama GIFs - Get the best GIF on GIPHY

A1
Jauniņais
666
1 atbildes forumā
Online: 8h 32m 09s
Redzēts 22. februārī, 22:31
Pievienots, 2020. gada 20. decembrī, 04:25
2
post

Izrādās, ka šajā forumā vēl kāds gudrs ar smadzenēm cilvēks pastāv @knejvs respektēju un cienu tevi, ka redzi šo cirku un spēj būt adekvāts nekā šīs smirdīgās zosis par kurām parunāsim tulīt.

Pirmais - kāpēc tiek turpināts šis bērnudārza līmeņa bullshits? Cik jums gadu ir, es saprotu, ka jums nav ko darīt un cenšaties pist viens otram smadzeni laukā, bet sori, saņematies. Turpinat pazemot šo nožēlojamo forumu kurā katrs tārps ieairē līdz savai komforta vietai. Vemts gribas redzot no malas, kas te notiek, padomājiet paši vienreiz vai tas ir normāli. Daži labi nāk pretī privāti, bet pretī dabūn vidējo pirkstu, paši izlemjat kas te ir pie kā vainīgs, klaunu bars te lielākā daļa ir. Tiek malts bezjēdzīgs fufelis uz apli entās reizes. Nerunāsim par ši foruma moderatoru komandu kura te aizstāv savus lielos airētājus, vienalga cik pretīga būs situācija, tā tiks ignorēta un dirsas laizītāji tiks pasargāti. Te nekas tāds nenotiktu un neturpinātos, ja klauni krēslos prastu izmantot savas smadzenes un pieejas uz kurām parakstījās. Līst citu cilvēku privātajās dzīvēs ir normāli, aprunāt pretējos cilvēkus kamēr tiem ir liegums ir pieņemami šeit, izmantot privātas lietas šeit ir pieņemami. Pirms cenšaties noliegt, ja lietas labā būtu darīts kas būtu jādara, tad tēma ar Diānu šeit būtu sen izbeigta. Nevis trīs dienas pēc bana tiek turpināts pazemot projekts, abi forumi un tā lietotāji, paši iesākāt savu hujnu un TURPINAT, kur jums smadzenes atrodas? Vairaki cilvēki jau ir teikuši, ka paši esat vainīgi, ka izveidojāt šo sūdu, jums nepietiek smadzeņu pārtraukt, ja daudzi jau ir norimušies, bet nee, te jābūt tiem varoņiem un jāturpina tas, jo tas ir rēcīgi, redzēt otra cilvēka reakcijas. 

 

Mendija - izliekas par baltu un pūkainu, bet izrādās nereālākā šantāžiste un drama queen kura nezināma iemesla pēc katru reizi ir fufeļa epicentrā un izliekas pēc tam, ka nav nekur vainīga kamēr privāti kūlda un kaļ smieklīgus plānus, fake lietu izveidošana, draudēšana - apsmiekls, baumotāja tu esi pretīga, no tādiem cilvēkiem vemt gribas, tu apgrozīsi stāstu tik sev labvēlīgu. Kurš gan šo meitēnu sodīts? Principā neviens, jo te savējos aizstāv neatkarīgi cik pretīga situācija ir. Man jautājums tev ir, tev pašai pretīgi nepaliek no sevis ko tu te dari aizmuguras? 

Akasi - apsmiekls, savējos sargā kamēr pārējos sodot gūst baudu, aktīvs, bet savu aktivitāti nespēj pārvērst produktivitātē iekš foruma, atļauj un pats iesaistas cilvēku provocēšanā kuru pēc tam noliedz kaut arī pats skaidri un gaiši zin.

 

Turpinat degradēt projektu, jums tas sanāk. 

 

santiz
Lietotājs
so low
9206 atbildes forumā
Online: 235d 23h 4m
Redzēts Vakar, 00:32
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. decembrī, 04:30
0
post

es tik tā joka pēc ierakstīšu kko, nu real akasi toč kkāds dīvains ir :D cik jau es no viņa blokus nav dabūjis par kkādu huiņu, un viņš vislaik esot mani pabrīdinājis es tikai kkā neatceros neko tādu, viņš domā ka ir kkāds sūd* moderators un var darīt visu kas ienāk prātā. toč taka bez mozgām būtu . :facepalm:

akasi
Administrators
Konkursu rīkotājs
Papucītis
awkward vibes
11955 atbildes forumā
Online: 210d 2h 40m
Redzēts Vakar, 12:01
Pievienots, 2020. gada 20. decembrī, 05:46
3
post


Laikam?

Paldies par sūdzību! Nospiedu "Labs topiks".

 

Tātad sēdēju es čatā mierīgi čatoju

No sērijas: Сижу, никого не трогаю.

 

Nu ko darīt lietas labā? Protams ka var pa taisno banot. XD

Tu saņēmi čata bloku, nevis banu.

 

Žēl, ka tevis ievietotajos ekrānšāviņos neredz to, ko redzēs manis ievietotajos.


No sākuma nejauši nospiedi 'r' burtu vai speciāli apgāji cenzūru?
Saprati, ka aim.ru~~~~~ par tevi pasūdzēsies un uzreiz raksti, ka domāji citu vārdu, jo tā nu sanāca, ka nejaušais burts izpalīdz. Bet 'r' un 'k' gan ir tālu viens no otra.

Tagad teiksi, ka tu taču esi bloķējis viņu un nemaz neredzēji to, bet ir vairāki veidi, kā redzēt, ko raksta bloķētie lietotāji.

Paskatījos vārda "pirdaks" nozīmi: drebulīga, nemierīga persona.

 

un vārds mudozavrs pat nevaru iztēloties kas tas par vārdu

Divi pieņēmumi, ko ar to domāji. Abiem vārdiem sakne viena.
Viens no tiem, ko tu pats esi izmantojis serverī:

Neatkarīgi no tā, kuru vārdu domāji, speciāli rakstīji tā, lai apietu cenzūru (jau otro reizi?) un vārds neizskatītos tik aizvainojošs, un vispār pat tāds nešķistu.

 

Šeit vēl viens ekrānšāviņš no šodienas:

 

Pajautāju kad esmu dabūjis kādu aizrādījumi <img class=" src="https://www.kick.lv/assets/img/emoticons/2/lough.gif" /> A šis atbild vakar vai aizvakar. Bet nu jā es čatā nevienu aizrādījumu neesmu saņēmis pēdējo laiku. 

Tu smejies, bet tu tādu saņem gandrīz katru reizi, kad esi čatā.
Tu bieži lamājies un čatā aizvaino kādu.
Un tu esi saņēmis aizrādījumu pavisam nesen.

Aizrādu un nākamajā dienā redzu to pašu; aizrādījums tiek ignorēts.
Nevar vienmēr saņemt aizrādījumu, kad tie jau ir bijuši daudzi.

Žēl, ka čatu tik tālu nevaram redzēt.

 

 

Par Latvianu un bastard:
Būs nedaudz dīvaini ievietoti ekrānšāviņi. Jālasa būs katrs pēc kārtas, bet no lejas uz augšu. Būs neliela atstarpe starp tiem. 

bastard pilnīgi normāli iesāk sarunu:

Latvians uzreiz atbild ar: "neruna"






Pēc šīs ziņas viņš ar knejvu normāli parunā:


Tad atkal Latvians un bastard:



Pēc kā seko šis:

Ka arī ātri pārskēju pāri čatam un pamanīju ka bastard aizvainoja lietotāju, bet viņam nekāda sods nebija hmmm? Diskriminācija. Un moderators tieši vēl čatoja un neko neizrādīja

Pievēršam uzmanību ekrānšāviņam virs šī citāta, pašā augšā.

 

 

Un moderators tieši vēl čatoja un neko neizrādīja

Pēdējo reizi rediģēja akasi, 2020. gada 20. decembrī, 05:48.

Nina Dobrev Vampire GIF - Find & Share on GIPHY

★ToughEnough★
Lietotājs
★AMARANTHE★
184 atbildes forumā
Online: 92d 23h 20m
Redzēts 2022. gada 20. oktobrī, 19:24
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. decembrī, 09:08
0
post

Par vārdu pirdaks tagad banos čatā?

Damn vairs nevarēšu ar Lauku puiku un Devilu sveicināties,jo lietojam vārdu pirdaks :/ Kinda obvious ka viņs nerakstīja pirdars lai pateiktu pid*ars ;)

Zalupa ar nav lamuvārds btw,thats just  krāniņa gals :x Nesauc jau tevi par brrr brrr brr čemija sistēma izlabo vārdu uz  ''ierocis'' :)

Ethe
Lietotājs
532 atbildes forumā
Online: 26d 3h 57m
Redzēts 2023. gada 02. aprīlī, 00:02
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. decembrī, 10:55
1
post

Piedod, neņem personiski, bet ir apnicis, ka šeit visi izlaidušies un vienkārši "dirš**" savā starpā ar domu, ka nekas nebūs. Noteikumi mums visiem ir doti vienādi un administrācija ļoti piever acis. Ok, tev īsti nebija nekas aizskaroš, vairāk banu šeit pelnījis Latvians, brīnos, ka viņam neiedeva banu, bet tev. Bet pietiks visas šīs jēlības. Ir jau līdz kaklam, un no vienas puses, ja nebūs modi agresîvāki pret noteikumiem, nekas šeit nemainisies. Un esmu tikai par striktiem sodiem. Kā jau teicu, neņem personīgi.

Bet nu Akasi pats provokātors, tapec nezinu kā viss šeit izmainīsies.

Pēdējo reizi rediģēja Ethe, 2020. gada 20. decembrī, 10:56.

You don't need to tell me that my coffee is good!

 

 

Kamiks
Jauniņais
krasavčiks
3753 atbildes forumā
Online: 204d 6h 31m
Redzēts Vakar, 14:14
Pievienots, 2020. gada 20. decembrī, 11:30
0
post

Nedaudz sasmējos, ka pieauguši cilvēki mēģina pierādīt savu taisnību forumā. Beidzat rakstīt tā kā būtu pareizi, bet sākat rakstīt kā ir reāli. Spārnotākais teicieni šajā miestā ir - Es jau tikai pieduros te / Šis ir gaming portāls un nevis reālā dzīve / Es dzīvē tā nerakstu, neuzvedos. Neviens cits nav pie vainas šim bardakam kā tikai un vienīgi Jūs paši. Labais pievelk labo, sliktais pievelk slikto. Jāmēģina ir nevis izmainīt kāds cits, bet pašiem sevi. Ignorējot padibeņa līmeņa cilvēkus, viņi paši nogrims tur lejā. Es sākumā arī nevarēju saprast, kāpēc visiem patīk kaut kādi proteīni, Haiduki, Hazardi.. Viens tēlo sētnieka dēlu, kas ir pagalma spicākais čalis, viens tēlo jākli un pēdējais ir šī miesta apsargs. Nu tā Jums te patīk uzjautrināties par visādu huiņu un Jūs no tā dzīvojat. Mani arī jau vairs nespēj izbrīnīt tas, kas šeit notiek. Tāpēc es domāju, ka nav vērts iespringt uz lietām ko nemainat Jūs paši. Mainīt un pamācīt citus ir viegli. Norādīt, kur kāds cits kļūdās. Bet lai darītu visu tā, lai nebūtu, kur piesieties pie mums pašiem - tas ir par grūtu.

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 5h 19m
Redzēts 24. aprīlī, 13:50
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. decembrī, 11:58
2
post
 

Galīgi garām aizšāvi. Ja es gribētu rakstīt konkrēti vārdu "pida**" tad es viņu arī uzrakstītu nevis apietu cenzūru. Taka es rakstu no telefona un burts varēja nejauši uzspiesties uz kad rakstīju Pirdaks, A un s ir tuvu R burtam.

Tātad ļoti slikti ka nevar redzēt kad tu esi lietotāju bloķējis, bet jau pa dienu es nobloķēju viņu, jo viņš spamo visu laiku cemas linku. So es neredzēju zinu kur viņš raksta kaut ko par pasūdzēšanos tāpēc ka viņš man bija bloķēts. 

Priekš kam man redzēt bloķēto ziņas ja esmu viņus bloķējis?

AKASI ES VIŅA PROFILU APMEKLĒJU 17:27 VAI 47 17:47

Hmmm pirdaks nu tad okey aiziet. Kāpēc tu ka moderators tieši tagad to vārdu sameklēji Google nevis tad kad viņš parādījās? Tātad te jau puss kicks būtu saņēmis daudz daudz čata blokus un tagad pēc šī tava posta tad arī būs jāsoda.

 

Hmmm vārds "mudila" un "mudozavrs" ir kaut kas kopīgs? Nesaskatu pilnībā neko kopīgu. Te jau atkal sākas tas ka ja es gribetu rakstīt pilni vārdu "mudila" tad arī rakstītu, jo tas vārds nav cenzēts iekš čata.

Okey serveri vēl ja bet kāds te sakars ar serveri? Ja iet runa par foruma notiekošo situāciju? Tu vienkārši meklē kārtējo apvardojumu savām rīcībām ko esi izdarījis nepareizi.

 

Tu smejies, bet tu tādu saņem gandrīz katru reizi, kad esi čatā.

Tu bieži lamājies un čatā aizvaino kādu.

Un tu esi saņēmis aizrādījumu pavisam nesen.

 

Aizrādu un nākamajā dienā redzu to pašu; aizrādījums tiek ignorēts.

Nevar vienmēr saņemt aizrādījumu, kad tie jau ir bijuši daudzi.

 

Žēl, ka čatu tik tālu nevaram redzēt.

 

 

Screenos jau ir atbilde. Tu man aizrādījis pēdējo reizi 1/2 nedēļas atpakaļ nevis nesen, vakar, aizvakar vai šodien.

Ja esi uzzedies uz mani tad neizmanto savas moderatora pieejas savām vajadzībām. Saņemies vecīt :hihi: Ja tevi heito tad pieņem to

 Paskatījos vārda "pirdaks" nozīmi: drebulīga, nemierīga persona. - te jau aim.ru ir tik tiešām nemierīga persona, kas visu laiku grib spēlēt čemu. 

 

Ā un par to "zalupa" nu jā te es vainīgs, bet neesmu vainīgs ka čalis kuram ir niks serveri zalupa nevar nomainīt jau visu dienu. Nepiedienīgs nickname. 

 

Ziņa no Dinčas priekš Mendija 

Tā kā atkal tieku iesaistīta drāmā vēlos arī izteikties es. Skatos, ka Mendija ir mani pieminējusi pat vairākas reizes un minējusi, ka ir ignorējusi provokāciju, lai gan netieši viņa ir runāju čatboxā par manu privāto dzīvi, taču pēc viņas uzskatiem, ja netiek rakstīts “@Dinčaa” tad tas neskaitas. Šajai personai jau aizvakar palūdzu atvainošanos uz kuru nesaņēmu atbildi, bet tikmēr citai personai Mendija pasaka, ka netaisās ar mani nekādu mieru salīgt, protams, tagad tiek minēta cita situācija, ka es esot atkal kaut kāda sakne. Uz pirmo atvainošanos neatbildēja, tāpēc vēlāk pat tika rakstīt vēl viena wpp ziņa, protams, tika ignorēta, jo nevēlas pamieru. Tiešām nevēlos neko stāstīt, bet šis sviests aizsākās tikai tādēļ, ka mūsu Mendija ( mta forumā reģistrējusies kā “Viņa”) ieradās mta forumā kurā sāka īpašniekam jeb Bunnyhopam rakstīt un līst iekšā mūsu attiecībās, protams, zaķis izstāstīja pāris lietas, Mendija sagrozīja faktus un visiem pateica, ka esmu mauka un nemācēja likties mierā. Šeit sekos mana kļūda - dusmo iespaidà reģistrējos jūsu forumā, kur jā. Ļoti daudzi mani heitoja un pati Mendija tiem cilvēkiem, kas mani aizstāvēja dirsa augumā, jo redz es esmu tāda un tāda un šeit nonākam pie sūdzības autora un viņa nostāšanos mazliet manā pusē. Tāpēc padomājiet, vai Mendija ir tik svēta vai nē :)

Pēdējo reizi rediģēja knejvs, 2020. gada 20. decembrī, 12:36.


Hybrid Minds
Biedrs
lelelelelekeke
11256 atbildes forumā
Online: 267d 8h 57m
Redzēts Vakar, 23:56
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. decembrī, 18:12
1
post

Es tik nesaprotu vienu - kapēc te diskusija ir aizsākusies par Mendiju, Dinču un viņas attiecībām, ja sūdzība ir veidota par akasi? Tas man škiet pilnīgs wtf - iejaukt citus lietotājus un viņu izdarības, ja tēma ir veidota par konkrētu administrācijas locekli.

 

Es jau esmu minējis to neatceros kam, laikam Chemijam, ka šeit kickā nekas nemainīsies kamēr sodi netiks uzlikti lielāki VISIEM, nešķirojot, kas tu esi! Kad cilvēki sāks sajust, ka te nav nekāda visatļautība, un ka actually tevi neviens nebrīdinās, bet vienkārši paņems - un izbanos, tad arī notiks kaut kādas izmaiņas šeit. Līdz tam brīdim čatā notiks jūsu neaptēstā un nevienam nevJadzîgā ego cīņa, un pierādīšana, kurš kuru var nolikt pie zemes vai nē.

 

Runājot par akasi - ļoti daudzi tik gudri sprēgā par viņa darbu, un metodem, kā viņš tās dara, bet vai paši būtu spējigi kā moderatori pat mēnesi šajā šakāļu barā nosēdēt? Es ļoti šaubos. Citreiz tiek brīdināti, kad vajag būt banan, citreiz bano bez brīdinājuma, sodus vienmēr saņem visi - neatkarīgi tur vai labs draugs, jauniņais vai ģimene. Mazliet pašiem ar vajag domāt visiem - kas tiek teikts, kādā kontekstā, un vai tas vispār būtu jāraksta! Tad arī viss būs čiki puki!!

ieliekat man #like un Ziemassvētkos jūs apmeklēs laimes lācis! 

tas no manis arī viss. Neheitojaties savā starpā, netaisat scēnas, kur to nav, un noteikti - stingrākus noteikumus pret visiem, lai saprot, ka nav te kkada palīgskolas grupiņa, kur pret ko tādu visi būs jauki un sodīs ar aizrādijumiem un cerību, ka tas mainīsies.

 

edit: Lind@, kaut tev sapūtu visi mandarīni un tavs kompis norautu covidu!

Pēdējo reizi rediģēja Hybrid Minds, 2020. gada 21. decembrī, 02:43.
Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. decembrī, 22:23
1
post

Ja bano knejvu, tad bano arī pārējos uz tām 2h par - aizvainošanu, provocēšanu, lamāšanos, apvainošanu.

 

Ja visus, tad visus. Savādāk vieni var 3h viens otru apvainot, a citam pietiek ar 2 vārdiem un bans. Screeni un pierādijumi šim faktam nebūs, bet esmu šeit pietiekami ilgi lai būtu tādus gadījumus redzējis. 

 

+1 posts.

 

Rahhs mīkstais

Pēdējo reizi rediģēja Fūdiņš, 2020. gada 20. decembrī, 22:31.

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

ZnT
V.I.P.
Kretīns
#nostarmaucību
4790 atbildes forumā
Online: 121d 5h 40m
Redzēts Vakar, 02:21
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. decembrī, 22:26
0
post

Sen jau pierādīts, ka administrācija dara ko grib.. 

Tāpēc viss ok un neko nepanāksi :)

Moxley
Jauniņais
Bandīts / Mežonis
338 atbildes forumā
Online: 9d 3h 4m
Redzēts 23. aprīlī, 01:37
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. decembrī, 03:12
2
post

Tak bl* taka berni, es pis.

Dabuji banu/block? Ej nost no PC, ieelpo svaigu gaisu, uztaisi est, uzpipe, hz kko? Huli te jataisa drama?

 

Pats par sevim @akasi nav slikts moderators, Jaa labi vins pievers diezgan daudz uzmanibu forumam, kas ir apbrinojami, ja tev jasez kkados n-tos topikos un jaceko vai visi ieverojusi noteikumus + cats. Ja vins te nebutu te manliekas katrs  viens otru cata sauktu par tiem pasiem pida*iem

Pats esmu dabujis no vina bridinajumus,respektivi warnus, par to ka nepareizi esmu ko iepostojis. Vai uzreiz jataisa topiks ka vins kludijas? Vai uzreiz jataisa topiks tapec ka citai personai bija tada pati hui*a un to vins nebridinaja? Protams ka nee. 

 

Piekritisu @Hybrid , kada sakara vispar tika iesaistita @Mendija un taa Dinca vai tml, bl* ja ir problemas ejiet ringa izkaujieties. 

 

E: Tev reali topiks ir pat atzimets ar jautajumu zimi, tu pat pats isti nezini vai tev tas block ir patiess, vai nav. 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Moxley, 2020. gada 21. decembrī, 03:14.

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. decembrī, 11:56
4
post

knejvs - drukas kļūda, vai arī apzināti to rakstīji mēģinot apiet cenzūru - pats vainīgs. Nesen, 16. decembrī, kad tev uzliku čata bloku arī sāki rakstīt pm ka nepamatots utt.
Šis lietotājs agrāk ir kādu apkrāpis. Neaizdod un neuzticies viņam! 

akasi - varēji jau pabrīdināt/aizrādīt. Zinu ka viņam tā daudz aizrāda, bet nu...

 

Kāds sakars šeit Mendijai un Dinčaa? Nezinu. Uzmanību vajag? Tad veidojiet savu topiku, nevis uz cita vārda ceļat hype.

 

 

 

Slēgts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0