bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi un kļūdas
20
0
topic
DD2 Ieteikumu patch #1
Hybrid Minds
Biedrs
lelelelelekeke
11256 atbildes forumā
Online: 267d 7h 49m
Redzēts pirms 1 stundas
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 10:41

Labrīt, ladien, labvakar! Savos arhīvos jau sen biju nelielus atskaites punktus ielicis, kurus gribētu kā ieteikumu, vai nelielu grūdienu ielikt šeit, lai uzlabotu dzīvi gan adminiem, gan parastajiem spēlētājiem! Šie visi apkopojum ir savākti gan no spēlētāju, gan no adminu ieteikumiem, jeb sūdzībām, kuras esmu uzķēris, vai arī pamanījis. Un visā visumā - šie ieteikumi būtu kā sākuma punkts lai sāktu ar kaut ko uzlabot serveri, jo spēlējam jau tajā mēs paši. Tātad - neliels "quality of life" topiks, šis būs. Brīvi visi izsakaties, kurš ieteikums būtu kā JĀ, kurš - kā NĒ, un vēlams pamatot, kāpēc?
Šeit neko neminēšu par hit box esamību/neesamību un to labojumiem, par to ir bijis 402 topiks, un par to viss kick.lv komūns ir lietas kursā.

 



1. SERVERU NOTEIKUMI:

1.2. Par monitoringu minimālais sods - Bans 1 diennakts. Maksimālais sods - Bans līdz 2 nedēļām (Smagāks pārkāpums). - pavisam noteikti šis būtu pirmais punkts, ko vēlētos ieteikt kā labojumu. Esot CS aprindās jau labu laiku, es nebiju redzējis nekur citur, kā šeit, ka pa monitoringu ir tik mīksts bans! Visi zinam, un visi esam lietas kursā, ka monitorings (ja serverī nav atļauts vērot pretinieku komandu, kad esi miris), var tikt pozicionēts kā tas pats wallhack, ja tavs draugs ir pretējā komandā, tādā ziņā nododot informāciju caur discord / teamspeak / skype, utmldz. Un, ja par to var dabūt tikai 1 diennakts banu, kā minimums, tad kādēļ to neizmantot? DD2 no monitoringa var tikt skarts vissmagāk, pat ja cilvēki to neizmanto, lai gan ir manīts, ka daudzreiz čatā izskan frāzes: "ejam ts3", "ejam discord, iesledz mic" utmldz. 

Ieteikums? - mainīt šo kā vienu sodu TIEŠI iekš DD2 - permanently jeb mūžīgs bans!

4.1. Par admina nika zagšanu sods – Bans uz 1 dienu. - te atkal ir pretjautājums - kā adminam var zagt niku? Šis tāds ašais, ko es pamanīju iekš noteikumu grāmatas, bet, ja admins izmanto nevisai drošu paroli, un vēl jo vairāk - tādu pašu gan forumā, gan iekš savām admina pieejām, tad tur vainīgs vajadzētu būt tikai pats admins!

Ieteikums? - pievienot punktu, ka šādā gadījumā admina pieejas tiek noņemtas!

5.1. Speciāli teamflashot savus komandas biedrus. Sods – Slay/Bans uz stundu. - lūk, par šo punktu esmu daudz diskutējis gan ar main, gan sms adminiem, kā arī ar spēlētājiem. Un šeit ir jāmāk gan adminam, gan spēlētājam saprast, kas ir vārds SPECIĀLI, un kas ir netīšām / šķības rokas, nemāku mest / uzskrēji pats virsū! Šobrīd 75% bani dd2 sastāv no teamflash baniem, kuri es esmu 100% drošs, ka visi nav bijuši speciāli, bet sanāca tā, ka, nu, noflashoja 2-3 cilvēkus netīšām, jo, idk, neieskatījās radarā, vai arī aizdomājās par vakariņām!
Un otrs punkts pie šī - warmup. Cilvēki no sākta gala warmup laikā ir metuši smoke, flashus, heškas savos respos, jo, nu, fuck it, 10-15sek warmup (es pat ja godīgi īsti nezinu, cik tur ir), lai izbauda, jo tāpat SPĒLĒ VĒL NAV SĀKUSIES! Bet, ir momenti, ka par to tiek likti bani uz 30min/1h. Nu, es neuzskatu, ka tas ir vajadzīgs, un ka tas vispār ir banošanas, vai iespringšanas vērts!

Ieteikums? - pievienot punktu (izņemot warmup (iesildīšanās) round laikā!)

9. Ja tu esi miris,aizliegts teikt priekšā citiem spēlētājiem kur viņi atrodas. Sods – gag līdz 20 minūtēm. - šis ir noteikums, par kura atgriešanu daudzi spēlētāji būtu priecīgi, un šis noteikums arī papildinātu (loģiski domājot) monitoringa labojuma ieteikumu. 
Tas, ka spēlētāji, kuri ir dzīvi redz mirušo biedru čatu, brīžiem ir ļoti traucējoši, it īpaši, kad ir cilvēki, kuri neraksta visu vienā teikumā, bet spamo katru vārdu savā "rindkopā?", vai konkrēti spamo iekš čata, lai pateiktu priekšā, kur ir pretinieki! Pirmkārt, tas mazinātu spamu, jo spēlētāji vairs neteiktu priekšā visu pēc kārtas, bet paši sāktu spēlēt. Otrkārt - dzīvajiem netraucētu čatā mirušo sarunas.

Ieteikums? - atgriezt atpakaļ 9. noteikuma punktu ar tiem pašiem nosacījumiem, kā arī labot to, ka mirušie redz dzīvo spēlētāju čatu!

14.
 Aizliegts izmantot modeļus kuri ļauj labāk ieraudzīt playerus - Piemērs - https://i.pinimg.com/564x/22/91…afa8ea2422.jpg bans 1 nedēļa. Ar katru nākošo reizi, sods dubultojas. - lūk šis ir punkts, par kuru es pats esmu ļoti lielā neizpratnē, tāpat kā daudzi spēlētāji, un arī admini.
Tātad, CS'ā jau no sākta gala tika taisīti vis ne dažādākie spēlētāju modeļi, kuri padarīja dzīvi vieglāku - galvas kvadrātainas ar lielāku iespēju trāpīt, dažādas neona vestes, kuras tumšajos stūros bija viegli redzamas, saistībā ar krāsu gammas atšķirībām.
Bet, tad ir mums visiem zināmie modeļi, kā ESL, ESWC, utmldz., kuri ļoti ilgu laika posmu (vairs, protams, ka nē, jo nevienam īsti vairs 1.6 ārpus gaming communities neuztrauc) tika uzskatīti kā oficiālie modeļi, un plašu rezonansi guva ap 2007/2008. gadu (ap IEM laikiem), kad komentētāji / strīmeri sāka izmantot šos modeļus. Bijušajiem ESL/ESWC modeļiem nav nekādu krāsu gammu atšķirību, tie tumsā nav labāk saredzami, un vienīgie uzlabojumi, kas tiem ir - teroriem mugurā ir sarkanas vestes, CT - zilas, that's all!
Citāts no hltv mājaslapas oficiālā admina:

"According to Valve models (players, weapons etc.) are not considered cheats and thus should not cause a ban by VAC, nor they are accused as advantage play, so for purpose of public servers they are completely fine."

Ieteikums? - atļaut dd2 serverī izmantot ESL/ESWC oficiālos spēlētāju modeļus, nesaņemot par to banu! Neatļauto modeļu izmantošanas gadījumā apsvērt palielināt bana termiņu!

15. 
Aizliegts izmantot 16 bitu un software grafiku! Sods - brīdinājums, lai nomaina/ban 43200 min (1 mēnesis) - lai gan es nezinu, kuram vēl kompis nepavelk 1.6 izņemot man uz 45fps, tad šaubos, vai kāds vēl spēlē uz 16bit. BET, ja tomēr ir tādi, tad šeit arī nav ko spēlēties, jo izmantojot 16bit, cilvēks vienk fiziski redz cauri smoke, kur tam nevajadzētu notikt, t.i - gandrīz tāds pats advantage kā izmantojot nosmoke.

Ieteikums? - spēlētājus par 16bit izmantošanu banot permanently!
 


2. "quality of life" servera uzlabojumi priekš adminiem un spēlētājiem!
- Šis vairāk priekš adminiem, bet tas ļoti palīdzētu, ja admini varētu specot abas komandas, ne tikai savu. Kāpēc? Jo tas palīdzētu nemanāmi kādu čīteri vērot, ja ir aizdomas, neieejot specos. Jo, daudzas reizes ir situācija, pieņemu, ka jebkuram adminam, ka, līdz ko tu ieej specos, un spēlētājs apzinās, ka Tu esi admins, un nu atvičaju, ka Tu viņu skaties - paņems, un aizmuks, un neatgriezīsies. Līdz ar galiem.
- nezinu, vai tā ir iespēja, bet uzmest aci, kas varētu tikt darīts lietas labā saistībā ar bug fix par to, ka, ja pēdējais dzīvais spēlētājs tiek iemesls spectatoros par to, ka ir afk, rounds uzreiz beidzas, nevis visi turpina atlikušo laiku skraidīt pa mapi, meklējot.. neko. Optional, but would be recommended.
- par šo neesmu drošs, vai ir kkas labots, bet aizliegt zem 13 spēlētājiem pirkt awp ar auto re-buy opciju. Ja spēlētājs iepriekšējā roundā spēlējis ar awp, tad nākamajā, kad pazudis liels daudzums spēlētāju skaita (teiksim, pēc ddos) paliek 10, lai šis spēlētājs nevarētu pirkt awp, vai arī pievienot noteikumu par šo, ka adminam ir tiesības slay konkrēto vainīgo!
- spēlētāji ar ddos pieredzi - tātad tiem, kuriem ir bijuši dažādi ddos, vai ir bijuši 100% iesaistīti a.k.a līdzdalībnieki, vajadzētu aizliegt pirkt jebkāda veida unbanus, kā arī serverī likt perm banus, nemirkšķinot ne aci! Jo, arī tādiem tuntuļiem agri vai vēlu apniks to darīt, un citādāku veidu kā viņus izēst īsti nav.


Tas dotajā brīdī no manis būtu viss, jo, es miegu ciet, un ja kaut ko aizmirsu - noteikti pievienošu nedaudz vēlāk! Bet dotajā brīdī gaidu izteikumus no galvenajiem, un spēlētājiem / adminiem, ar pamatojumiem, utmldz. 

cheers!

Hybrid Minds

Pēdējo reizi rediģēja Hybrid Minds, 2021. gada 25. janvārī, 10:44.
𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼
Lietotājs
|𝐀𝐮𝐭𝐨𝐫𝐢𝐭ā𝐭𝐞|
lisais
484 atbildes forumā
Online: 21d 2h 7m
Redzēts Vakar, 12:29
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 11:17
0
post

Tā arī domāju,ja Klāvu pieņems,tad beidzot serveri normāli sataisīs. Piekrītu pilnībā visam,ko esi tur sarakstijis.

Sexy Booty GIF

HSkill
El Retardio
seksīgais
3167 atbildes forumā
Online: 185d 4h 6m
Redzēts 22. aprīlī, 16:09
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 11:20
0
post

Tātad

1.Par monitoringu piekrītu, bet to nav tik viegli uzķert.

2. Laikam par ,bet tas nenotiek praktiski nekad??? Vismaz nezinu nevienu

3.LIELS PAR, jo jaunie admini(vārdā nesaukšu :huehue: ), manliekas par citu neko nebano, kā par teamflash,kas ir izmests WARMUPAAA. Pats īsti neiespringstu uz teamflash, jo dažādi var gadīties , ka neredz u.t.t.

4. Par un pret, jo dd2 spēlētāju līmeņi ir dažādi, dažs labs nezin kur atrodas a1 un kur nu vēl izmantot radaru. Dažreiz tas spams palīdz aizskriet uz pareizo saitu un to aizsargāt. Vairāk sliecos uz pret.

5.Hmm, īsti vienalga par šo, bet protams dzīve būtu vieglāka.

6. Par 16bit tikai un vienīgi perms un viss, neizskatu citu variantu,jo smoke tur ir praktiski neeksistējoši.

7. Awp re-buy jau tika ievietots noteikums manliekas,ka nevar nopirkt. 

aa un ja visus ddosotajus izbanot :huehue:

 

Pēdējo reizi rediģēja HSkill, 2021. gada 25. janvārī, 11:29.
Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12161 atbildes forumā
Online: 455d 2h 32m
Redzēts pirms 2 stundām
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 11:20
0
post

Eh crap, pārāk ātri uzliku "like", vajadzēja vispirms izlasīt. :sad:

Ok, neesmu dd2 drots, bet nu pietiekoši ilgi esmu tur uzturējies.

1.2. Par monitoringu minimālais sods - Bans 1 diennakts. Maksimālais sods - Bans līdz 2 nedēļām (Smagāks pārkāpums)

Ieteikums? - mainīt šo kā vienu sodu TIEŠI iekš DD2 - permanently jeb mūžīgs bans!
 

*Well yes, sure.  Bet galu galā nedomā, ka admini sāks biežāk cilvēkus banot par to? Izbanos par wh, atrunāsies, ka tur ir monitorings, bet kā pierādīt? Nekā, sadly.

5.1. Speciāli teamflashot savus komandas biedrus. Sods – Slay/Bans uz stundu. - lūk, par šo punktu esmu daudz diskutējis gan ar main, gan sms adminiem, kā arī ar spēlētājiem. Un šeit ir jāmāk gan adminam, gan spēlētājam saprast, kas ir vārds SPECIĀLI, un kas ir netīšām / šķības rokas, nemāku mest / uzskrēji pats virsū! Šobrīd 75% bani dd2 sastāv no teamflash baniem, kuri es esmu 100% drošs, ka visi nav bijuši speciāli, bet sanāca tā, ka, nu, noflashoja 2-3 cilvēkus netīšām, jo, idk, neieskatījās radarā, vai arī aizdomājās par vakariņām!

*Te drīzāk lido bani, ja spēlētāji NEJAUŠI noflasho adminus, kuri tryhardo spēlējot a.k.a žurko ar awp (arrow) un iztraucē  neko nedarīt, viens no iemesliem, kāpēc bieži vien lido slayi/bani.

*Par warmup runājot,  nesaprotu, kāpēc admini vispār uz to reaģē, laikam jau , ka slikts garastāvoklis, man personīgi tas netraucē, jo es tāpat neko nedaru, kamēr ir warmup.

9. Ja tu esi miris,aizliegts teikt priekšā citiem spēlētājiem kur viņi atrodas. Sods – gag līdz 20 minūtēm. - šis ir noteikums, par kura atgriešanu daudzi spēlētāji būtu priecīgi, un šis noteikums arī papildinātu (loģiski domājot) monitoringa labojuma ieteikumu. 

*Tas gan ir ļoti tizli, tas tieši mudinās vairāk iet cilvēkus runāt ts3/discord vai sazin kur vēl, lai varētu tāpat nodot infu, jo tā ir spēles jēga. Ja spamo čatā, tad lai admini rīkojas.

- Šis vairāk priekš adminiem, bet tas ļoti palīdzētu, ja admini varētu specot abas komandas, ne tikai savu. Kāpēc? Jo tas palīdzētu nemanāmi kādu čīteri vērot, ja ir aizdomas, neieejot specos. Jo, daudzas reizes ir situācija, pieņemu, ka jebkuram adminam, ka, līdz ko tu ieej specos, un spēlētājs apzinās, ka Tu esi admins, un nu atvičaju, ka Tu viņu skaties - paņems, un aizmuks, un neatgriezīsies. Līdz ar galiem.

Ye, arī esmu par to domājis, bet tā arī nekad "neiebraucu" tajā, kāpēc chemijs kaut ko tādu neieviesa serverī, es kā izbijis kuberis bieži vēroju specus un zinu, kuri ir admini, kā viņi ieiet specos, es pazūdu no servera/ izrubīju čītus. :nez:

- par šo neesmu drošs, vai ir kkas labots, bet aizliegt zem 13 spēlētājiem pirkt awp ar auto re-buy opciju. Ja spēlētājs iepriekšējā roundā spēlējis ar awp, tad nākamajā, kad pazudis liels daudzums spēlētāju skaita (teiksim, pēc ddos) paliek 10, lai šis spēlētājs nevarētu pirkt awp, vai arī pievienot noteikumu par šo, ka adminam ir tiesības slay konkrēto vainīgo!

Eh, tu noteikumus vismaz pārlasīji pirms šo  visu iemeti topikā? tur ir speciāls punkts par to. :nunu:

"5.5. Aizliegts iegādāties AWP, kad serverī ir 12 vai mazāk spēlētāju, izmantojot re-buy (F2) opciju, tādējādi izmantojot plugina nepilnību. Sods - brīdinājums par slay, ja nesaprot - slay."

- spēlētāji ar ddos pieredzi - tātad tiem, kuriem ir bijuši dažādi ddos, vai ir bijuši 100% iesaistīti a.k.a līdzdalībnieki, vajadzētu aizliegt pirkt jebkāda veida unbanus, kā arī serverī likt perm banus, nemirkšķinot ne aci! Jo, arī tādiem tuntuļiem agri vai vēlu apniks to darīt, un citādāku veidu kā viņus izēst īsti nav.

*Tieši pretēji, tas nekad neapniks, izbanojot un nedodot otru iespēju (jā, es runāju par saviem draudziņiem), tas tieši uzkurinās naidu un vispār vairs tajos serveros nevarēs paspēlēt, kā pats labi redzi, kas nesen notika- nopirku čalim unban, jūs izbanojat permā, jo agrāk ddosoja, protams, ka viņš tagad to visu laiku dara, jo kā gan citādāk ieriebt kickam? 

 

Mazs ieteikums no manis:

*Sāc patīrīt adminu sarakstu, jo , piemēram,  tieši no tādiem adminiem kā arrow nav jēga. Kā piemērs- cilvēks uztaisa rr, es ,labi gribēdams, uzrakstu admin čatā t.i. "U@", ok, to varbūt neredz, pēc tam sāku spamot tajā čatā tālāk , nu brutāli spamoju, ka cilvēks uztaisa rr, mani smagi noignorē un tā ir bijis vairākas reizes ar citiem adminiem, tu un hskill vienīgie reaģē, ja kaut kas tiek uzrakstīts admin čatā,  ok, nezinu kā ir ar tiem jaunajiem, kuri pieņemti, neesmu bijis on, lai redzētu kas notiek.

 

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Wunderschlange
Jauniņais
Jaukumiņš
355 atbildes forumā
Online: 245d 12h 58m
Redzēts pirms 1 stundas
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 11:20
0
post

Visam piekritu, hybrids best, bet tomēr kā jau minēju ne-vipiem vajag vairāk naudas. Punkts.

KrievuJakudza
Jauniņais
𝕲𝖍𝖔𝖘𝖙
1119 atbildes forumā
Online: 25d 0h 57m
Redzēts 2023. gada 04. aprīlī, 00:12
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 11:35
0
post

9. Ja tu esi miris,aizliegts teikt priekšā citiem spēlētājiem kur viņi atrodas. Sods – gag līdz 20 minūtēm. - šis ir noteikums, par kura atgriešanu daudzi spēlētāji būtu priecīgi, un šis noteikums arī papildinātu (loģiski domājot) monitoringa labojuma ieteikumu. 

CIlvēkiem vajag zināt kur atrodas tie paši pretinieķi. Bieži vien dzīvie nesaka kur mētājās c4 un tādos brīžos mirušie var pateikt. Un kā jau Latvians teica tas vairāk mudinās spēlētājus vākties discord, ts3 un runāt ar viens otru. 

Par 5.1. Speciāli teamflashot savus komandas biedrus. Sods – Slay/Bans uz stundu. lūk, par šo punktu esmu daudz diskutējis gan ar main, gan sms adminiem, kā arī ar spēlētājiem. Un šeit ir jāmāk gan adminam, gan spēlētājam saprast, kas ir vārds SPECIĀLI, un kas ir netīšām / šķības rokas, nemāku mest / uzskrēji pats virsū! Šobrīd 75% bani dd2 sastāv no teamflash baniem, kuri es esmu 100% drošs, ka visi nav bijuši speciāli, bet sanāca tā, ka, nu, noflashoja 2-3 cilvēkus netīšām, jo, idk, neieskatījās radarā, vai arī aizdomājās par vakariņām!

Pēdējā laikā redzu ļoti maz banus par TF, jo admini sākuši nejau banot, bet slayot un tāpat bieži vien piever parto acis un daži pat nereāģe uz to. Bet tomēr domāju, ka vajag samazināt banu līdz 10-20 min, jo daudzi neskatās tajā pašā radarā vai arī vienkārši pelītes taustiņš atlaidās neistajā momentā un sanāca noflashot visus.

 

Par visu pārējo piekrītu! :)

JērsA
Biedrs
Jariks
987 atbildes forumā
Online: 118d 12h 17m
Redzēts 6. martā, 18:52
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 12:29
0
post

9. Ja tu esi miris,aizliegts teikt priekšā citiem spēlētājiem kur viņi atrodas. Sods – gag līdz 20 minūtēm. - šis ir noteikums, par kura atgriešanu daudzi spēlētāji būtu priecīgi, un šis noteikums arī papildinātu (loģiski domājot) monitoringa labojuma ieteikumu. 
Tas, ka spēlētāji, kuri ir dzīvi redz mirušo biedru čatu, brīžiem ir ļoti traucējoši, it īpaši, kad ir cilvēki, kuri neraksta visu vienā teikumā, bet spamo katru vārdu savā "rindkopā?", vai konkrēti spamo iekš čata, lai pateiktu priekšā, kur ir pretinieki! Pirmkārt, tas mazinātu spamu, jo spēlētāji vairs neteiktu priekšā visu pēc kārtas, bet paši sāktu spēlēt. Otrkārt - dzīvajiem netraucētu čatā mirušo sarunas.
    
 

 


!!!man liekas normāli pateikt savam komandas biedram kur ir pretinieks  !!!  
 

NO MORE ???

𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡.
Biedrs
❤Детка, ты мой кайф❤
⸸⁶⁶⁶⸸
6871 atbildes forumā
Online: 409d 4h 50m
Redzēts 2023. gada 02. aprīlī, 23:13
8 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 13:10
0
post
 

4.1. Par admina nika zagšanu sods – Bans uz 1 dienu. - te atkal ir pretjautājums - kā adminam var zagt niku? Šis tāds ašais, ko es pamanīju iekš noteikumu grāmatas, bet, ja admins izmanto nevisai drošu paroli, un vēl jo vairāk - tādu pašu gan forumā, gan iekš savām admina pieejām, tad tur vainīgs vajadzētu būt tikai pats admins!

Ieteikums? - pievienot punktu, ka šādā gadījumā admina pieejas tiek noņemtas!

Domāts drīzāk kā pieliekot priekša kādu simbolu un spēlējot ar admina nicku, nevis uzminot viņa paroli. So, noteikums ir pilnīgi normāls.

 

14. Aizliegts izmantot modeļus kuri ļauj labāk ieraudzīt playerus - Piemērs - https://i.pinimg.com/564x/22/91…afa8ea2422.jpg bans 1 nedēļa. Ar katru nākošo reizi, sods dubultojas. - lūk šis ir punkts, par kuru es pats esmu ļoti lielā neizpratnē, tāpat kā daudzi spēlētāji, un arī admini.
Tātad, CS'ā jau no sākta gala tika taisīti vis ne dažādākie spēlētāju modeļi, kuri padarīja dzīvi vieglāku - galvas kvadrātainas ar lielāku iespēju trāpīt, dažādas neona vestes, kuras tumšajos stūros bija viegli redzamas, saistībā ar krāsu gammas atšķirībām.
Bet, tad ir mums visiem zināmie modeļi, kā ESL, ESWC, utmldz., kuri ļoti ilgu laika posmu (vairs, protams, ka nē, jo nevienam īsti vairs 1.6 ārpus gaming communities neuztrauc) tika uzskatīti kā oficiālie modeļi, un plašu rezonansi guva ap 2007/2008. gadu (ap IEM laikiem), kad komentētāji / strīmeri sāka izmantot šos modeļus. Bijušajiem ESL/ESWC modeļiem nav nekādu krāsu gammu atšķirību, tie tumsā nav labāk saredzami, un vienīgie uzlabojumi, kas tiem ir - teroriem mugurā ir sarkanas vestes, CT - zilas, that's all!
Citāts no hltv mājaslapas oficiālā admina:

"According to Valve models (players, weapons etc.) are not considered cheats and thus should not cause a ban by VAC, nor they are accused as advantage play, so for purpose of public servers they are completely fine."

Ieteikums? - atļaut dd2 serverī izmantot ESL/ESWC oficiālos spēlētāju modeļus, nesaņemot par to banu! Neatļauto modeļu izmantošanas gadījumā apsvērt palielināt bana termiņu!
 

Galīgi pret, arī tie paši ESL/ESWC moduļi šausmīgi atvieglo spēlēšanu. Uzskatu, ka ir jaatsāj noteikums ,lai spēlē ar def moduļiem. 


 

 

15. Aizliegts izmantot 16 bitu un software grafiku! Sods - brīdinājums, lai nomaina/ban 43200 min (1 mēnesis) - lai gan es nezinu, kuram vēl kompis nepavelk 1.6 izņemot man uz 45fps, tad šaubos, vai kāds vēl spēlē uz 16bit. BET, ja tomēr ir tādi, tad šeit arī nav ko spēlēties, jo izmantojot 16bit, cilvēks vienk fiziski redz cauri smoke, kur tam nevajadzētu notikt, t.i - gandrīz tāds pats advantage kā izmantojot nosmoke.

Ieteikums? - spēlētājus par 16bit izmantošanu banot permanently!

Īsti neuzskatu par īpašu vajadzību banot permanently par to, tas nav tik šausmīgi liels pārkāpums un cik atceros, nekad , nekur nav likti perm bani par to. Mēneša bans ir pilnīgi normāls, lai spēlētājs nāktu pie apgaismības. 

 

 

9. Ja tu esi miris,aizliegts teikt priekšā citiem spēlētājiem kur viņi atrodas. Sods – gag līdz 20 minūtēm. - šis ir noteikums, par kura atgriešanu daudzi spēlētāji būtu priecīgi, un šis noteikums arī papildinātu (loģiski domājot) monitoringa labojuma ieteikumu. 
Tas, ka spēlētāji, kuri ir dzīvi redz mirušo biedru čatu, brīžiem ir ļoti traucējoši, it īpaši, kad ir cilvēki, kuri neraksta visu vienā teikumā, bet spamo katru vārdu savā "rindkopā?", vai konkrēti spamo iekš čata, lai pateiktu priekšā, kur ir pretinieki! Pirmkārt, tas mazinātu spamu, jo spēlētāji vairs neteiktu priekšā visu pēc kārtas, bet paši sāktu spēlēt. Otrkārt - dzīvajiem netraucētu čatā mirušo sarunas.

Ieteikums? - atgriezt atpakaļ 9. noteikuma punktu ar tiem pašiem nosacījumiem, kā arī labot to, ka mirušie redz dzīvo spēlētāju čatu!
 

Personīgi man tas galīgi netraucē. Tas ir pilnīgi normāli padot savam komandas biedram informāciju, neredzu jēgu atgriezt noteikumu .  Čatu labot vienozīmīgi ir bezjēdzīgi.

 

 

2. "quality of life" servera uzlabojumi priekš adminiem un spēlētājiem!
- Šis vairāk priekš adminiem, bet tas ļoti palīdzētu, ja admini varētu specot abas komandas, ne tikai savu. Kāpēc? Jo tas palīdzētu nemanāmi kādu čīteri vērot, ja ir aizdomas, neieejot specos. Jo, daudzas reizes ir situācija, pieņemu, ka jebkuram adminam, ka, līdz ko tu ieej specos, un spēlētājs apzinās, ka Tu esi admins, un nu atvičaju, ka Tu viņu skaties - paņems, un aizmuks, un neatgriezīsies. Līdz ar galiem.
- nezinu, vai tā ir iespēja, bet uzmest aci, kas varētu tikt darīts lietas labā saistībā ar bug fix par to, ka, ja pēdējais dzīvais spēlētājs tiek iemesls spectatoros par to, ka ir afk, rounds uzreiz beidzas, nevis visi turpina atlikušo laiku skraidīt pa mapi, meklējot.. neko. Optional, but would be recommended.
- par šo neesmu drošs, vai ir kkas labots, bet aizliegt zem 13 spēlētājiem pirkt awp ar auto re-buy opciju. Ja spēlētājs iepriekšējā roundā spēlējis ar awp, tad nākamajā, kad pazudis liels daudzums spēlētāju skaita (teiksim, pēc ddos) paliek 10, lai šis spēlētājs nevarētu pirkt awp, vai arī pievienot noteikumu par šo, ka adminam ir tiesības slay konkrēto vainīgo!
- spēlētāji ar ddos pieredzi - tātad tiem, kuriem ir bijuši dažādi ddos, vai ir bijuši 100% iesaistīti a.k.a līdzdalībnieki, vajadzētu aizliegt pirkt jebkāda veida unbanus, kā arī serverī likt perm banus, nemirkšķinot ne aci! Jo, arī tādiem tuntuļiem agri vai vēlu apniks to darīt, un citādāku veidu kā viņus izēst īsti nav.




1. Ar chemiju jau 100005x par to ir runāts, viņš uz to ir atbildējis 2000010 reizes, uz jaunajām platformām tas vairs nav iespējams . 

2. Tas ir iespējams, izmainot afk pluginu uz automātīsku kick, nevis transfer uz spectatoriem . Atbalstu šo ieteikumu, jo tas tiešām ir ļoti kaitinoši. 

3. Jau ir tāds noteikums.

4. Vienozīmigi par.

 

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 5h 19m
Redzēts Vakar, 13:50
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 13:32
1
post
 

Šeit gan es būšu pret, jo perm bans būs pārāk bargs sods. Kopš spēlēju cs un esmu citos forumos bijis es nekad neesmu redzējis kā par to dod permu. Es domāju labāk dot maksimālo banu līdz 1 mēnesim ar to arī pietiktu. Kā arī grūti ir pierādīt ka monitoringo tāpēc nedomāju ka vajag dot permu.

 

Šeit vispār nesaprotu kāpēc tiek banoti cilvēki warmup laikā. Tu tāpat neko nepaspēj izdarīt. Šeit jau vairāk jāsoda admini, kas bano tos cilvēkus kuri warmup met granātas. 

 

Šeit gan pret, jo lielāka daļa spēlētājiem patīk čatot ar dzīvajiem vai mirušajiem vai abas puses savā starpā. Kā ARĪ ja uzliks ka neredz čatu tad uzreiz pasaku, ka adminiem būs ļoti grūti sekot čatam un sodīt par lamuvārdiem, aizvainojumiem un tā tālāk.

 

Anti Anti Anti, spēlētājiem uzreiz ir vieglāka spēlēšana {vieglāk atpazīt pretinieku, vieglāk redzēt viņu tumsas vietas, tālās vietas utt.} 

 

Itkā vienalga var dot permu var arī atstāt. Tāpat tas bans pēc 6 mēnesi dzēšas

 

Uzreiz varu pateikt ka šo nevar salabot,jo tā Chemijs teica. Es jau šo biju 10x teicis chemijam, lai sataisa priekš adminiem, bet viņš pateica ka cs updeitojas un pēc tā vairs nevar šo izveidot.

 

5.5. Aizliegts iegādāties AWP, kad serverī ir 12 vai mazāk spēlētāju, izmantojot re-buy (F2) opciju, tādējādi izmantojot plugina nepilnību. Sods - brīdinājums par slay, ja nesaprot - slay.

 

 


Riepa
Lietotājs
70 atbildes forumā
Online: 19d 20h 56m
Redzēts 2023. gada 06. oktobrī, 22:14
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 13:42
1
post

Hybrid malacis! Papildus paris lietas mošk noder:

1. Granatu spams - joprojam var iepirkties 30 sekundes (jau ir teikts un pietiktu 15)

2. C4 uzliekot - ilgums lidz spradzienam ir ligāks ka normali ( diezgan negodigi pret TS jo viniem ir tikai 1,5 min lai to izdaritu, jau ir teikts)

3.Moduļus noteikti nevajag - bus atrunas ka nezinaja utt

4.Flash var sen jau uzlikt ka tikai pretiniekam traucē ( daudzos serveros ta ir) vai ari nonem vispar flash nost.

5.Katru dienu izmet visu arzemju IP pat vairakas reize - laikam jau super ddos aizsardziba

6.Iedodiet patstavigajiem adminiem nepieciešamos flagus un sms nonemiet vinus nost ( ar jau ir teikts)

7. Par teiksanu priekšā - noteikti sobrid ir ok.

8. Nu par ddoseriem bano tik nost - un nedod unbanus ta ka tu jau to izdariji ar katlu. :)

P.S. Lai Tev izdodas - bet 200% garantija ka nekas netiks darīts un ši diskusija tapat ka parejas 200 bus 0 vērta jo cemijam trukst zinasanas ka to dabut gatavu ir viena lieta un otra ka vinam pilnigi pie kajas - vins dzivo jūrā :)

★ToughEnough★
Lietotājs
★AMARANTHE★
184 atbildes forumā
Online: 92d 23h 20m
Redzēts 2022. gada 20. oktobrī, 19:24
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 16:18
0
post

UZLIEKAT BEIDZOT LIMITU PRIEKŠ AWP PER TEAM.

Thats it :D

w3Ed!ch7
Lietotājs
276 atbildes forumā
Online: 81d 9h 12m
Redzēts 2022. gada 17. oktobrī, 16:04
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 17:31
0
post

i am not playing often on DD2 (so far =P), but seems to be some gud suggestions, except allowing ESL-Models -  i am against any change like this...

and i also would suggest one point i also suggested personally, related to rule 1.1

1. Palīgprogrammas.
1.1. Aizliegts izmantot palīgprogrammas  kas automatizē spēles gaitu(WallHack,Aim,KZ Hack,xchack,SpeedHack utt.) Sods – Permanent ban.

1. Assistive programs.
1.1. It is forbidden to use assistive programs that automate the game course (WallHack,Aim,KZ Hack,xchack, SpeedHack, etc.) Penalty – Permanent ban.

 

i would add a minimum time period till buying an unban is possible, after someone was caught cheating, like 24 h or even 7 days or raise the price, like 5 x 5.69 i€ during 24 h and 3 x 5.69 i€ during 7 days, it must hard that they can think about their mistake

atm it is possible to be back on the server directly after a ban, always when i think about this, it ends up with "WTF!" :D

cheaters lose my respect, since they gave up their respect to fair gamers...

 

Venta
Seržants
V.I.P.
4589 atbildes forumā
Online: 393d 11h 52m
Redzēts 12. februārī, 21:15
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 19:06
0
post

9. Pret, kāpēc ir jaaizliedz saviem komandas biedriem dot informāciju? Es neiebraucu tajā loģikā, ka tas varētu traucēt... Īsti neredzu arī neko tādu, kas dod kautkādas priekšrokas pretinieku komandai, ja nomirstot čatā uzraksta, ka oj, tur 3 vai 4 a1, Tu tāpat nevari redzēt pretinieku komandu, lai tas čakarētu kautkādā veidā spēli, tas ir tāpat kā csgo...

14. Pret, kādēļ tas ir jaatļauj? Neredzu pilnīgi nekādu iemeslu dot iespēju cilvēkiem likt šādus modeļus.

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3441 atbildes forumā
Online: 131d 4h 32m
Redzēts pirms 3 stundām
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 22:03
0
post

Nice topiks. Iesaku tev apkopot visus viedokļus, lai varētu veikt sakarīgus secinājumus. Mēģināšu visu secīgi un varbūt pieskaršos arī kaut kam no tā, kas jau minēts topikā, jo redzēju gan labus, gan sliktus papildu ieteikumus.

 

1. Monitorings. Jā. DD2 vajag permanent banu par monitoringu, tikai svarīgi noteikumu noformulēt tā, ka teikšana priekšā caur čatu netiek uzskatīta par monitoringu. Šeit ir runa ar par teikšanu priekšā, izmantojot ārpus CSa esošus saziņas līdzekļus. Uz Latviana teikto atbildot, monitoringu pierāda līdzīgi kā wallhack - atrodot momentus, kam nav izskaidrojuma un kas būtībā norakstāmi uz pateikšanu priekšā (protams, ja tobrīd atrodas, piemēram, vienā teamspeak istabā, aizdomas ir lielākas, bet joprojām jāpamato ar momentu vai momentiem). Sodāmi abi spēlētāji.

2. Admina nick zagšana. Es piekrītu Devilisham, ka runa drīzāk ir par to, ka tiek atdarināts admina nick (tas ir līdzīgs, piemēram, capture. ar punktu u.tml.). Noteikumam īsti vainas nav, ja vien nevēlies to kaut kā pārfrāzēt.

3. Teamflash. Par šo pārkāpumu es kā admins sodu, ļoti balstoties uz cilvēcīgo faktoru. Banu esmu licis tikai tiešām apzinātos gadījumos, kad uzmet vismaz 2x apzinātus flashbangus spawnā, bet arī par tādiem (apzinātiem) es parasti vienkārši slayoju. Ja cilvēkam izkrīt flash vai citādi nejauši to izdara, bet uzreiz atvainojas čatā vai caur mikrofonu, es nesodu nemaz. Ja cilvēks uzmet neapzinīgu flash, es rakstu čatā brīdinājumu un pie nākamā sistēmas flashwarn čatā (ka ir izdarīts teamflash) lieku slay. Es iesaku kaut kā izdalīt noteikumos, kas ir "apzināts" flash un kas ir "neapzināts" flash. Par apzinātu - slay/ban, par neapzinātu - brīdinājums, atkārtoti slay. Brīdinājumu es parasti izsaku šādi: "amx_psay hybrid TEAMFLASH WARNING!", bet nu tas jau katra admina gaumes jautājums.

Runājot par warmup, es gan brīdinu vai pat slayoju tos, kas met warmupā flashus. Lai jau tiek spēlētājiem pāris sekundes ar to minimālo iespēju dabūt kādu fragu, tāpēc neuzskatu, ka vajag atsevišķu noteikumu.

Bija runa arī par pluginiem Riepas komentārā. Agrāk tas pats plugins, kas liedza pirkt vairākas granātas 1 raundā, deva arī limitu pieļaujamiem teamflashiem map garumā un neļāva tos pirkt, ja uzmet 5 jebkāda tipa teamflash pa mapi. Plugins tika izņemts servera noslogotības dēļ, un tur neko vairs nevar izdarīt, tāpēc nāksies sadzīvot. Savukārt esmu kategoriski pret pluginam, kas komandas biedriem dotu imunitāti pret teamflash, jo to spēlētāji ļoti ātri sāks izmantot savā labā, metot flash komandas biedros kopā ar rushiem, kurus jau tā grūti apturēt.

4. Teikšana priekšā caur čatu. Es esmu pret noteikumu, ja saka priekšā savai komandai par pretiniekiem. Manuprāt, 1) tas ir tikai taisnīgi, 2) tas būs grūti izskaužams, jo to dara daudzi. Savukārt, ja tiek teikts priekšā pretinieku komandai (piemēram, esmu *dead* Ts komandā, pēdējais Ts cenšas izvilkt, bet es CTs komandai pasaku viņa atrašanās vietu), tad noteikti jāliek gag. Tāpēc, veidojot noteikumu, manuprāt, jāiekļauj, ka nedrīkst nodot SAVU KOMANDAS BIEDRU atrašanās vietu, esot mirušam, jo pretiniekus tāpat nevar specot.

5. Modeļi. Esmu pilnībā par, ka atļauj arī ESL un ESWC modeļus, jo tie ir pat atļauti Dieva 1v1 turnīru noteikumos, bet iekš dd2 nevar tos izmantot.

6. 16bit. Par, bez liekiem komentāriem.

7. Adminu iespēja specot visus. Šo es kaut kad sen ieteicu, bet Chemijs toreiz teica, ka esot izmeklējies iespējas un nav atradis. Agrāk, kad biju admins vienā deathrun serverī, šāds plugins bija, un es pēc nāves TABā rādījos CTs, bet čatā man priekšā bija *SPEC*, tāpēc varēju specot caur free look, abas komandas utt. Šaubos, ka tiks ieviests, ja vien Chemijam neuznāk luste vēlreiz meklēt. Tā jau es būtu par, jo, protams, es vispār reti gozējos specos, ja ir čītu sedzējs serverī, tāpēc drīzāk paķeršu IP un skatīšos HLTV.

8. Pēdējais iemovots specos par AFK, un nebeidzas raunds. Nu jā, vari provēt bakstīt Chemiju uz šo. :D Bet, jā, tas notiek aptuveni 1x divās mapēs. Šo arī savulaik viņam teicu, bet viņš nedaudz paprovēja fixot. Teica, ka nebūs, sakot "nu tas gan jau nenotiek pārāk bieži".

9. Liegums nopirkt AWP ar re-buy opciju pie <13 spēlētājiem. Šis tika adresēts pēc mana ieteikuma, un, it kā Chemijs skatīšoties (es gan iesaku atgādināt), bet pagaidām ir noteikums, ka par to pienākas brīdinājums, pēc kā nāk SLAY.

10. DDos līdzdalībnieku banošana. Jā, es uzskatu, ka vajag viņus slānīt. No vienas puses žēl, ka tagad par primāriem mērķiem tiks izvirzīti tie, kas tikai čupojās ar puisīti, katlu & co bez nodoma ddosot, bet paši vainīgi, ka atbalstāt bērnu blēņas, kas ir aizgājušas par tālu. Sēdēsiet banā.

 

Papildus ieteikumi no lietotāju puses:

11. Buy time un spawn time. Es uzskatu, ka šos abus var paīsināt par 5-10 sekundēm. Par spawn time: man ir vairākkārt bijis, ka ieeju serverī, un, tikko atspawnojoties, man jau iebliež HS. Tāpat arī retry veicējiem būs mazāka iespēja divreiz atdzimt viena raunda ietvaros. Par buy time: Esmu manījis, ka ir spēlētāji, kas aizskrien uz vienu plantu, izmet vienu vai vairākas granātas un skrien caur CT uz otru, nopērkot atkārtoti kādu granātu, ko admini nespēj izsekot, tāpēc laiku vajadzētu nedaudz noīsināt.

12. Round un bomb time. Šī ir diezgan slidena tēma, bet es gribētu, lai tiktu ieviests atsevišķs topiks par šo. Jo Riepam sava taisnība ir, ka raunda laiks ir nieka 1:45, bet bumbas tikšķēsanas laiks ir 40 vai pat 45 sekundes. Es personīgi uzskatu, ka tikšķēšanas laiks ir nice, jo, atrodoties otrā plantā un normālā ātrumā vicojot, var paspēt veikt defuse. Savukārt tas ir ieviesis negodīgu situāciju Ts komandai. Jā, ir daudz sēņu serverī, kas Ts komandā baigi velk laiku, tomēr pārāk bieži ir tā, ka pēdējie Ts tiek auto-slayoti. Uzskatu, ka vajadzētu pacelt raunda laiku līdz 1:50 vai pat 1:55, taču šo būtu nepieciešams izspriest atsevišķā topikā.

13. Foruma adminu un SMS adminu flagu atšķirības. Šobrīd ir tā, ka man kā pastāvīgajam adminam jau vairākus gadus ir mazāk pieeju nekā sms adminam, tāpēc iesaku nedaudz izvērtēt, kādus flagus vajag SMS adminiem. Piemēram, F flagu (amx_map, kas veic mapes maiņu bez balsojuma) viņiem čista nevajag.

14. DDos protection plugins. Nu šo arī vajadzētu lēnām adresēt, jo baigi bieži tiek mesti ārā spēlētāji. Vai nu tiešām ir tik bēdīgs dzīves statuss dažam labam, ka tik bieži manuāli ddoso kick serverus, vai arī ir kaut kāds algoritms izveidots, ar ko varētu cīnīties. Ja var izsekot no kuras valsts nāk šie te DDos uzbrukumi, varbūt jāmet ārā tikai konkrētās valsts IP adreses no servera. Vienreiz novēroju, ka DD2 serveris noddosojās precīzi pusnaktī 0:00, kas varētu liecināt, ka to, kāds iestatījis automātiski, bet var būt vienkārša sakritība.

 

Tas tā kopumā, man šķiet diezgan visaptveroši. Galvenais uztaisi secīgi pēc prioritātēm, kam ķerties uzreiz, kam vēlāk un kam patiešām vēlāk, tad jau lietas kustēsies uz priekšu. Vēlu veiksmi!

izpirtirpeklis
Jauniņais
69 atbildes forumā
Online: 1d 4h 43m
Redzēts 2021. gada 19. jūnijā, 00:15
6 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 22:08
2
post

1 ok

15 ne nevajag jo domaju ka nav nepieciwsams sads update

akasi
Administrators
Konkursu rīkotājs
Papucītis
awkward vibes
11945 atbildes forumā
Online: 210d 0h 41m
Redzēts pirms 11 stundām
Pievienots, 2021. gada 26. janvārī, 19:48
1
post

Sveiks!


1.2. Par monitoringu minimālais sods - Bans 1 diennakts. Maksimālais sods - Bans līdz 2 nedēļām (Smagāks pārkāpums). - pavisam noteikti šis būtu pirmais punkts, ko vēlētos ieteikt kā labojumu. Esot CS aprindās jau labu laiku, es nebiju redzējis nekur citur, kā šeit, ka pa monitoringu ir tik mīksts bans! Visi zinam, un visi esam lietas kursā, ka monitorings (ja serverī nav atļauts vērot pretinieku komandu, kad esi miris), var tikt pozicionēts kā tas pats wallhack, ja tavs draugs ir pretējā komandā, tādā ziņā nododot informāciju caur discord / teamspeak / skype, utmldz. Un, ja par to var dabūt tikai 1 diennakts banu, kā minimums, tad kādēļ to neizmantot? DD2 no monitoringa var tikt skarts vissmagāk, pat ja cilvēki to neizmanto, lai gan ir manīts, ka daudzreiz čatā izskan frāzes: "ejam ts3", "ejam discord, iesledz mic" utmldz. 

Ieteikums? - mainīt šo kā vienu sodu TIEŠI iekš DD2 - permanently jeb mūžīgs bans!

No sākuma likās, ka tā ir atsauce uz šo:
Cik sapratu pēc:

TIEŠI iekš DD2

Laikam tikai DD2 tas tiktu mainīts. Vispārīgi jau arī runājam tikai par DD2 šeit.
Ja to arī mainītu TTT, tad atliktu pāris reizes pateikt, kurš ir treitors, un perm rokās.

Pēc:

mainīt šo kā vienu sodu

Sapratu, ka par to uzreiz būtu perm.

Tāpēc: Pret.

Pirmkārt, par monitoringu bani un sūdzības nav tik bieži.
Protams, dažbrīd var šķist, ka tas notiek, bet ne vienmēr tas arī notiek. Bieži pēc teamspeak var noprast, ka varbūt, jo nav nekāds noslēpums, ka cilvēki spēlē serverī un runā teamspeak vai discord.

Otrkārt, sanāk, ja runāsi ar kādu teamspeak un, piemēram, 3 reizes pateiksi, kur ir pretinieks, tev par to iedos perm banu. Par traku.

Treškārt, iedomājies, kā tev kā BT būs izskatīt visas sūdzības un bana apelācijas, kad par to būs perm.
Tev būs jāizlemj, vai cilvēkam būs jātērē nauda, kad varēs redzēt, ka kādas 3 reizes ir pateikts priekšā.
Kā jau Latvians minēja:

nedomā, ka admini sāks biežāk cilvēkus banot par to? Izbanos par wh, atrunāsies, ka tur ir monitorings, bet kā pierādīt?

Ir admini, kuri vispār neizsakās apelācijās, kur viņi ir bijuši banotāji.
Atliks viņiem pateikt, ka tur monitorings un varēsi pavadīt visu dienu meklējot, kurš varbūt ir pateicis.
Labi, gan jau savu laiku tā netērētu, lai pārliecinātos, vai tiešām bija. Tā vairāk ir admina atbildība pierādīt, ka bans ir patiess, un tas būtu jādara tam adminam.

 

Ieteikums:
Ja tik ļoti vēlies, lai par to būtu perm, tad tu varētu atstāt kā ir tagad, bet pastiprināt sodus, ja tas notiek atkārtoti.
Respektīvi, ja tagad ilgākais bana ilgums ir 2 nedēļas, tad pēc tā likt mēnesi, tad 3 mēnešus, tad perm. Tādā ziņā es būtu par.
Domāju pēc 2 nedēļām, mēneša vai pat 3 mēnešu ilga bana, cilvēki būs guvuši mācību.


4.1. Par admina nika zagšanu sods – Bans uz 1 dienu. - te atkal ir pretjautājums - kā adminam var zagt niku? Šis tāds ašais, ko es pamanīju iekš noteikumu grāmatas, bet, ja admins izmanto nevisai drošu paroli, un vēl jo vairāk - tādu pašu gan forumā, gan iekš savām admina pieejām, tad tur vainīgs vajadzētu būt tikai pats admins!

Ieteikums? - pievienot punktu, ka šādā gadījumā admina pieejas tiek noņemtas!

Kā var zagt admina niku?
Ja runājam par SMS adminiem, tad tas varbūt ir tā iespējams.
Ja par pastāvīgajiem, tad administrācija redz paroli, kad admins tiek likts. Var ieteikt to padarīt grūtāku, kas arī būtu jādara, ja tā ir acīmredzami pārāk viegla.

Starp citu, noteikumos ir šāds punkts:

6.3. Kategoriski aizliegts administrācijai, moderatoriem, banteam, dalīties ar pieeju savam profilam, bans kā minimums nedēļa no web.
     6.3.1. Uz serveru adminiem tas arī attiecās, sods nedēļas bans serveros.

Bet te ir, tā teikt, dalīšanās ar paroli.
Kāds aizsūta config, tur iekšā parole, kā to nosaukt? Sūtīja config, aizmirsa par paroli, bet tā iekšā. Teorētiski, ir iedevis, bet neapzināti.

 

Bet šis DD2 noteikums īstenībā ir domāts kā Devilishh. minēja:

Domāts drīzāk kā pieliekot priekša kādu simbolu un spēlējot ar admina nicku, nevis uzminot viņa paroli.

Tāpēc ieteikums: pārfrāzēt noteikumu, lai būtu saprotamāks, ka tas ir par simbolu pievienošanu.

Aptuveni: "4.1. Par admina nika zagšanu (pieliekot kādu simbolu) sods – Bans uz 1 dienu."
Uzreiz saprotamāk ir.


5.1. Speciāli teamflashot savus komandas biedrus. Sods – Slay/Bans uz stundu. - lūk, par šo punktu esmu daudz diskutējis gan ar main, gan sms adminiem, kā arī ar spēlētājiem. Un šeit ir jāmāk gan adminam, gan spēlētājam saprast, kas ir vārds SPECIĀLI, un kas ir netīšām / šķības rokas, nemāku mest / uzskrēji pats virsū! Šobrīd 75% bani dd2 sastāv no teamflash baniem, kuri es esmu 100% drošs, ka visi nav bijuši speciāli, bet sanāca tā, ka, nu, noflashoja 2-3 cilvēkus netīšām, jo, idk, neieskatījās radarā, vai arī aizdomājās par vakariņām!
Un otrs punkts pie šī - warmup. Cilvēki no sākta gala warmup laikā ir metuši smoke, flashus, heškas savos respos, jo, nu, fuck it, 10-15sek warmup (es pat ja godīgi īsti nezinu, cik tur ir), lai izbauda, jo tāpat SPĒLĒ VĒL NAV SĀKUSIES! Bet, ir momenti, ka par to tiek likti bani uz 30min/1h. Nu, es neuzskatu, ka tas ir vajadzīgs, un ka tas vispār ir banošanas, vai iespringšanas vērts!

Ieteikums? - pievienot punktu (izņemot warmup (iesildīšanās) round laikā!)

Kā jau minēji, adminam jāspēj atšķirt, kad tas tiek darīts apzināti, kad nejauši, kad kāds pats ieskrien flash.
Atliek adminam uzmest nejauši flash pāris reizes, neuzrakstīt čatā, ka nejauši - tu esi speciāli flashojis adminu - bans!

Kāpēc ir jābano, ja tas notiek warmup, kad spēle nav sākusies un tas, pa lielam, vispār netraucē?
Warmup laikā vispār daži stāv uz vietas, gaida, kad tas beigsies.

Varbūt admins mēģina pateikt, ka tā nevar darīt jau laicīgi (kas būtu labi), bet tad par to nevajadzētu sodīt warmup laikā.

Teorētiski jau nav minēts, ka warmup laikā tas ir atļauts.

 

Par. Domāju tas pazeminātu spēlētāju neapmierinātību un būtu daudz loģiskāki bani. Adminiem arī nebūtu tik viegli sakrāti bani.

 

Runājot par teamflash baniem, laiku pa laikam var redzēt, ka kāds izbano ar iemeslu "tf", "teamflash" vai "rule 5.1.".
Vieglāk taču ir uzrakstīt "tf" vai "teamflash", lai cilvēks saprot bana iemeslu.
Taču atkal, "rule 5.1." liks banotajam spēlētājam atvērt noteikumus un izlasīt, kas tas par noteikumu, ieraudzīt vēl citus noteikumus.


9. Ja tu esi miris,aizliegts teikt priekšā citiem spēlētājiem kur viņi atrodas. Sods – gag līdz 20 minūtēm. - šis ir noteikums, par kura atgriešanu daudzi spēlētāji būtu priecīgi, un šis noteikums arī papildinātu (loģiski domājot) monitoringa labojuma ieteikumu. 
Tas, ka spēlētāji, kuri ir dzīvi redz mirušo biedru čatu, brīžiem ir ļoti traucējoši, it īpaši, kad ir cilvēki, kuri neraksta visu vienā teikumā, bet spamo katru vārdu savā "rindkopā?", vai konkrēti spamo iekš čata, lai pateiktu priekšā, kur ir pretinieki! Pirmkārt, tas mazinātu spamu, jo spēlētāji vairs neteiktu priekšā visu pēc kārtas, bet paši sāktu spēlēt. Otrkārt - dzīvajiem netraucētu čatā mirušo sarunas.

Ieteikums? - atgriezt atpakaļ 9. noteikuma punktu ar tiem pašiem nosacījumiem, kā arī labot to, ka mirušie redz dzīvo spēlētāju čatu!

Šeit nepieciešams precizēt, ko tieši nevar teikt priekšā.

Ja teikt priekšā pretiniekam, kur atrodas tavi komandas biedri, tas jā. Tu monitoringo otrai komandai, var teikt.
Ja savai komandai pateikt, kur ir pretinieki, tad tas ir tikai normāli tā iedot informāciju.
Spēlējot kādu nopietnāku 5vs5 spēli, tad tā ir, ka tu nomirsti un vari pateikt komandai, kur un cik pretinieki ir kur.

Pret 9. punkta atgriešanu.
Ir cilvēki, kuriem ir ierasts vienmēr dot informāciju komandai. Gan kad dzīvi, gan kad miruši. To tik viegli nebūtu apkarot. Tikai normāli, ka informāciju vari padot savai komandai.

Ieteikums: Tam vispār jābūt izņemtam, jo jau vairāk kā 3 gadus nav spēkā.

 

Tas, ka spēlētāji, kuri ir dzīvi redz mirušo biedru čatu, brīžiem ir ļoti traucējoši, it īpaši, kad ir cilvēki, kuri neraksta visu vienā teikumā, bet spamo katru vārdu savā "rindkopā?", vai konkrēti spamo iekš čata, lai pateiktu priekšā, kur ir pretinieki! Pirmkārt, tas mazinātu spamu, jo spēlētāji vairs neteiktu priekšā visu pēc kārtas, bet paši sāktu spēlēt. Otrkārt - dzīvajiem netraucētu čatā mirušo sarunas.

Pret mirušo čata padarīšanu par neredzamu dzīvajiem.
Tāds (pašreizējais) čats savā ziņā uztur aktivitāti un atraktivitāti spēlētājos.
Ir daži, kuri daudz raksta, bet viņi raksta tā, ka citos rodas pozitivitāte. Komunicē ne tikai par CS, bet arī vispārīgi. Šī saruna tiek nopauzēta, kad kāds nomirst.

Izmanto CS iestrādāto "mute player" opciju. Vairs neredzēsi konkrētā cilvēka ziņas vispār.
hud_saytext 0, ja vispār nevēlies redzēt čatu.
Protams, adminiem šie ieteikumi neder, jo viņiem ir jāredz, ko raksta cilvēki, vai nepārkāpj noteikumus.

Ja kāds ļoti spamo, tad attiecīgi vajag gagot par to.
Tikko paskatījos, vai vispārīgi ir tāds noteikums. Tāda nav.

Ieteikums: Izveidot noteikumu, ka par spam čatā pienākas 5 minūšu gag.
Nepieciešams precizēt, kas tieši tiks uzskatīts par spam. Piemēram, 4 ziņas ar vienu burtu vai vārdu.

 

Ir noteikums par radio čatu:

12. Aizliegts nepārtraukti spamot radio čatu. - BAN līdz 10 minūtēm.

Ieteikums: Pārvietot 12. punktu zem "5. Aizliegts jebkādīgi traucēt spēlētājiem spēlēt:" sadaļas.


14. Aizliegts izmantot modeļus kuri ļauj labāk ieraudzīt playerus - Piemērs - https://i.pinimg.com/564x/22/91…afa8ea2422.jpg bans 1 nedēļa. Ar katru nākošo reizi, sods dubultojas. - lūk šis ir punkts, par kuru es pats esmu ļoti lielā neizpratnē, tāpat kā daudzi spēlētāji, un arī admini.
Tātad, CS'ā jau no sākta gala tika taisīti vis ne dažādākie spēlētāju modeļi, kuri padarīja dzīvi vieglāku - galvas kvadrātainas ar lielāku iespēju trāpīt, dažādas neona vestes, kuras tumšajos stūros bija viegli redzamas, saistībā ar krāsu gammas atšķirībām.
Bet, tad ir mums visiem zināmie modeļi, kā ESL, ESWC, utmldz., kuri ļoti ilgu laika posmu (vairs, protams, ka nē, jo nevienam īsti vairs 1.6 ārpus gaming communities neuztrauc) tika uzskatīti kā oficiālie modeļi, un plašu rezonansi guva ap 2007/2008. gadu (ap IEM laikiem), kad komentētāji / strīmeri sāka izmantot šos modeļus. Bijušajiem ESL/ESWC modeļiem nav nekādu krāsu gammu atšķirību, tie tumsā nav labāk saredzami, un vienīgie uzlabojumi, kas tiem ir - teroriem mugurā ir sarkanas vestes, CT - zilas, that's all!
Citāts no hltv mājaslapas oficiālā admina:

"According to Valve models (players, weapons etc.) are not considered cheats and thus should not cause a ban by VAC, nor they are accused as advantage play, so for purpose of public servers they are completely fine."

Ieteikums? - atļaut dd2 serverī izmantot ESL/ESWC oficiālos spēlētāju modeļus, nesaņemot par to banu! Neatļauto modeļu izmantošanas gadījumā apsvērt palielināt bana termiņu!

Pret jebkādiem citiem modeļiem, izņemot tiem, kas ir oriģinālajā steam CS.

Nedaudz citādāka, sarkanāka krāsa, sarkana veste vai pilnīgi sarkans vai zils ķermenis dod lielu priekšrocību. Pretinieks vairāk acīs krīt.

Pirmkārt, sajaukt komandas biedru ar pretinieku uzreiz daudz grūtāk, jo ir skaidri redzama sarkana vai zila krāsa.

Otrkārt, ir vietas, kur izvēlētais spēlētāja modelis var palīdzēt paslēpties.

Treškārt, tumšās vietās būs vieglāk ieraudzīt pretinieku, ja spīdēs sarkana vai zila krāsa.


15. Aizliegts izmantot 16 bitu un software grafiku! Sods - brīdinājums, lai nomaina/ban 43200 min (1 mēnesis) - lai gan es nezinu, kuram vēl kompis nepavelk 1.6 izņemot man uz 45fps, tad šaubos, vai kāds vēl spēlē uz 16bit. BET, ja tomēr ir tādi, tad šeit arī nav ko spēlēties, jo izmantojot 16bit, cilvēks vienk fiziski redz cauri smoke, kur tam nevajadzētu notikt, t.i - gandrīz tāds pats advantage kā izmantojot nosmoke.

Ieteikums? - spēlētājus par 16bit izmantošanu banot permanently!

Jā, tas dod priekšrocību, bet to nav nemaz tik grūti pamanīt. Atliek uzņemt pāris skrīnus un pieprasīt, lai tos ievieto forumā.
Pret, jo 1.6 smoke tāpat ir caurredzams. Perm tā uzreiz par to šķiet par smagu.

Tad atkal ieteikums: Izņemt brīdinājumu, jo tas tomēr dod priekšrocību, atstāt 1 mēnesi, bet par atkārtotu likt 3 mēnešus un tad perm.


2. "quality of life" servera uzlabojumi priekš adminiem un spēlētājiem!
- Šis vairāk priekš adminiem, bet tas ļoti palīdzētu, ja admini varētu specot abas komandas, ne tikai savu. Kāpēc? Jo tas palīdzētu nemanāmi kādu čīteri vērot, ja ir aizdomas, neieejot specos. Jo, daudzas reizes ir situācija, pieņemu, ka jebkuram adminam, ka, līdz ko tu ieej specos, un spēlētājs apzinās, ka Tu esi admins, un nu atvičaju, ka Tu viņu skaties - paņems, un aizmuks, un neatgriezīsies. Līdz ar galiem.

Par, jo čīteri noķert ir maza iespēja, ja neesi ar viņu vienā komandā. Tikko admins ieiet specos, čīteris to redz, čītus izslēdz.
Latvians jau rakstīja:

es kā izbijis kuberis bieži vēroju specus un zinu, kuri ir admini, kā viņi ieiet specos, es pazūdu no servera/ izrubīju čītus.


- nezinu, vai tā ir iespēja, bet uzmest aci, kas varētu tikt darīts lietas labā saistībā ar bug fix par to, ka, ja pēdējais dzīvais spēlētājs tiek iemesls spectatoros par to, ka ir afk, rounds uzreiz beidzas, nevis visi turpina atlikušo laiku skraidīt pa mapi, meklējot.. neko. Optional, but would be recommended.

Par. Lieks laika tēriņš. Gribas iziet no servera, kad tā notiek.
Vispār kāpēc nepieciešams iemest cilvēku specos, kad serveris ir pilns un ir citi cilvēki, kuri to vien gaida, kā tikt serverī?

Ieteikums: Pārtaisīt to, ka vispār izkicko no servera, nevis, ka iemet specos. Cilvēki, kuri ir aizgājuši, lieki aizņem slotus spēlētājiem, kuri vēlas pirmo reizi dienā tikt serverī.
Vēl gribētos, lai admini tik ļoti nesēž specos. Nevar saprast dažreiz, vai kādu speco vai vienkārši aiziet uzpīpēt, vai ēst uztaisīt, nomazgāties, vai ko vēl ne.


- par šo neesmu drošs, vai ir kkas labots, bet aizliegt zem 13 spēlētājiem pirkt awp ar auto re-buy opciju. Ja spēlētājs iepriekšējā roundā spēlējis ar awp, tad nākamajā, kad pazudis liels daudzums spēlētāju skaita (teiksim, pēc ddos) paliek 10, lai šis spēlētājs nevarētu pirkt awp, vai arī pievienot noteikumu par šo, ka adminam ir tiesības slay konkrēto vainīgo!

Jau ir.

5.5. Aizliegts iegādāties AWP, kad serverī ir 12 vai mazāk spēlētāju, izmantojot re-buy (F2) opciju, tādējādi izmantojot plugina nepilnību. Sods - brīdinājums par slay, ja nesaprot - slay.


- spēlētāji ar ddos pieredzi - tātad tiem, kuriem ir bijuši dažādi ddos, vai ir bijuši 100% iesaistīti a.k.a līdzdalībnieki, vajadzētu aizliegt pirkt jebkāda veida unbanus, kā arī serverī likt perm banus, nemirkšķinot ne aci! Jo, arī tādiem tuntuļiem agri vai vēlu apniks to darīt, un citādāku veidu kā viņus izēst īsti nav.

Lai arī tas uzkurinātu visus šos cilvēkus, ir jāsaņem sods par to. Tiek bojāts prieks citiem un tiek iedragāts projektam. Tiek apzināti bojāta aktivitāte.
Par, ja tiešām zināms un skaidri var pateikt, ka cilvēks to ir darījis, ir bijis iesaistīts.
Šeit nepieciešams precizēt, ko nozīmē, kad cilvēks ir iesaistīts.
Ja runāja ts3, tad nav iesaistīts, ja IP nodeva, tad ir utt.

Nina Dobrev Vampire GIF - Find & Share on GIPHY

Hybrid Minds
Biedrs
lelelelelekeke
11256 atbildes forumā
Online: 267d 7h 49m
Redzēts pirms 1 stundas
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 29. janvārī, 06:42
0
post

Paldies visiem par ieteikumiem! Varbūt ir vēl kāds ar savu viedokli? Sāksim tad lēnām vilkt galus kopā!

Šeit var arī atstāt kādus papildus ieteikumus, ko vēlētos redzēt, kas nav saistīti, ar jau zināmām lietām! 
 

cheers!

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 31. janvārī, 13:59
0
post

1.2. Par monitoringu minimālais sods - Bans 1 diennakts. Maksimālais sods - Bans līdz 2 nedēļām (Smagāks pārkāpums). - pavisam noteikti šis būtu pirmais punkts, ko vēlētos ieteikt kā labojumu. Esot CS aprindās jau labu laiku, es nebiju redzējis nekur citur, kā šeit, ka pa monitoringu ir tik mīksts bans! Visi zinam, un visi esam lietas kursā, ka monitorings (ja serverī nav atļauts vērot pretinieku komandu, kad esi miris), var tikt pozicionēts kā tas pats wallhack, ja tavs draugs ir pretējā komandā, tādā ziņā nododot informāciju caur discord / teamspeak / skype, utmldz. Un, ja par to var dabūt tikai 1 diennakts banu, kā minimums, tad kādēļ to neizmantot? DD2 no monitoringa var tikt skarts vissmagāk, pat ja cilvēki to neizmanto, lai gan ir manīts, ka daudzreiz čatā izskan frāzes: "ejam ts3", "ejam discord, iesledz mic" utmldz. 

Ieteikums? - mainīt šo kā vienu sodu TIEŠI iekš DD2 - permanently jeb mūžīgs bans!

Visur iepriekš kur esmu bijis admins, monitorings bija pielīdzinams wallhack un par to bija mūžīgs bans. Varbūt ja ne mūžīgo, tad vienkārši bans uz 2 nedēļam, vai uz mēnesi, bez nekādiem no un līdz.

 

4.1. Par admina nika zagšanu sods – Bans uz 1 dienu. - te atkal ir pretjautājums - kā adminam var zagt niku? Šis tāds ašais, ko es pamanīju iekš noteikumu grāmatas, bet, ja admins izmanto nevisai drošu paroli, un vēl jo vairāk - tādu pašu gan forumā, gan iekš savām admina pieejām, tad tur vainīgs vajadzētu būt tikai pats admins!

Ieteikums? - pievienot punktu, ka šādā gadījumā admina pieejas tiek noņemtas!
 

Šeit jau ļoti labi atbildēja ex dd2 main admins Devilishh., jūtama pieredzīte.

 

5.1. Speciāli teamflashot savus komandas biedrus. Sods – Slay/Bans uz stundu. - lūk, par šo punktu esmu daudz diskutējis gan ar main, gan sms adminiem, kā arī ar spēlētājiem. Un šeit ir jāmāk gan adminam, gan spēlētājam saprast, kas ir vārds SPECIĀLI, un kas ir netīšām / šķības rokas, nemāku mest / uzskrēji pats virsū! Šobrīd 75% bani dd2 sastāv no teamflash baniem, kuri es esmu 100% drošs, ka visi nav bijuši speciāli, bet sanāca tā, ka, nu, noflashoja 2-3 cilvēkus netīšām, jo, idk, neieskatījās radarā, vai arī aizdomājās par vakariņām!
Un otrs punkts pie šī - warmup. Cilvēki no sākta gala warmup laikā ir metuši smoke, flashus, heškas savos respos, jo, nu, fuck it, 10-15sek warmup (es pat ja godīgi īsti nezinu, cik tur ir), lai izbauda, jo tāpat SPĒLĒ VĒL NAV SĀKUSIES! Bet, ir momenti, ka par to tiek likti bani uz 30min/1h. Nu, es neuzskatu, ka tas ir vajadzīgs, un ka tas vispār ir banošanas, vai iespringšanas vērts!

Ieteikums? - pievienot punktu (izņemot warmup (iesildīšanās) round laikā!)

Tas jau loģiski ka warmup laikā nebūtu jāskaita to, bet nu laikam ir īpaši cilvēki kuri nesaprot. Par.

 

9. Ja tu esi miris,aizliegts teikt priekšā citiem spēlētājiem kur viņi atrodas. Sods – gag līdz 20 minūtēm. - šis ir noteikums, par kura atgriešanu daudzi spēlētāji būtu priecīgi, un šis noteikums arī papildinātu (loģiski domājot) monitoringa labojuma ieteikumu. 
Tas, ka spēlētāji, kuri ir dzīvi redz mirušo biedru čatu, brīžiem ir ļoti traucējoši, it īpaši, kad ir cilvēki, kuri neraksta visu vienā teikumā, bet spamo katru vārdu savā "rindkopā?", vai konkrēti spamo iekš čata, lai pateiktu priekšā, kur ir pretinieki! Pirmkārt, tas mazinātu spamu, jo spēlētāji vairs neteiktu priekšā visu pēc kārtas, bet paši sāktu spēlēt. Otrkārt - dzīvajiem netraucētu čatā mirušo sarunas.

Ieteikums? - atgriezt atpakaļ 9. noteikuma punktu ar tiem pašiem nosacījumiem, kā arī labot to, ka mirušie redz dzīvo spēlētāju čatu!

Šo jau sen vajag, bet Chemijam šis nepatika. Ja dzīvie neredzētu mirušo čatu, tad viņi varētu rakstīt ko grib, tāpat tie neredzētu un gagot nevajadzētu.

 

14. Aizliegts izmantot modeļus kuri ļauj labāk ieraudzīt playerus - Piemērs - https://i.pinimg.com/564x/22/91…afa8ea2422.jpg bans 1 nedēļa. Ar katru nākošo reizi, sods dubultojas. - lūk šis ir punkts, par kuru es pats esmu ļoti lielā neizpratnē, tāpat kā daudzi spēlētāji, un arī admini.
Tātad, CS'ā jau no sākta gala tika taisīti vis ne dažādākie spēlētāju modeļi, kuri padarīja dzīvi vieglāku - galvas kvadrātainas ar lielāku iespēju trāpīt, dažādas neona vestes, kuras tumšajos stūros bija viegli redzamas, saistībā ar krāsu gammas atšķirībām.
Bet, tad ir mums visiem zināmie modeļi, kā ESL, ESWC, utmldz., kuri ļoti ilgu laika posmu (vairs, protams, ka nē, jo nevienam īsti vairs 1.6 ārpus gaming communities neuztrauc) tika uzskatīti kā oficiālie modeļi, un plašu rezonansi guva ap 2007/2008. gadu (ap IEM laikiem), kad komentētāji / strīmeri sāka izmantot šos modeļus. Bijušajiem ESL/ESWC modeļiem nav nekādu krāsu gammu atšķirību, tie tumsā nav labāk saredzami, un vienīgie uzlabojumi, kas tiem ir - teroriem mugurā ir sarkanas vestes, CT - zilas, that's all!
Citāts no hltv mājaslapas oficiālā admina:

"According to Valve models (players, weapons etc.) are not considered cheats and thus should not cause a ban by VAC, nor they are accused as advantage play, so for purpose of public servers they are completely fine."

Ieteikums? - atļaut dd2 serverī izmantot ESL/ESWC oficiālos spēlētāju modeļus, nesaņemot par to banu! Neatļauto modeļu izmantošanas gadījumā apsvērt palielināt bana termiņu!
 

Pret! Tas dod pārāk lielu priekšrocību! PRET!

 

15. Aizliegts izmantot 16 bitu un software grafiku! Sods - brīdinājums, lai nomaina/ban 43200 min (1 mēnesis) - lai gan es nezinu, kuram vēl kompis nepavelk 1.6 izņemot man uz 45fps, tad šaubos, vai kāds vēl spēlē uz 16bit. BET, ja tomēr ir tādi, tad šeit arī nav ko spēlēties, jo izmantojot 16bit, cilvēks vienk fiziski redz cauri smoke, kur tam nevajadzētu notikt, t.i - gandrīz tāds pats advantage kā izmantojot nosmoke.

Ieteikums? - spēlētājus par 16bit izmantošanu banot permanently!

Šeit varbūt varētu izņemt to ka jāpabrīdina lai nomaina un uzreiz mēneša bans, atkārtota gadījumā mūžīgs bans.

 

 

 

- Šis vairāk priekš adminiem, bet tas ļoti palīdzētu, ja admini varētu specot abas komandas, ne tikai savu. Kāpēc? Jo tas palīdzētu nemanāmi kādu čīteri vērot, ja ir aizdomas, neieejot specos. Jo, daudzas reizes ir situācija, pieņemu, ka jebkuram adminam, ka, līdz ko tu ieej specos, un spēlētājs apzinās, ka Tu esi admins, un nu atvičaju, ka Tu viņu skaties - paņems, un aizmuks, un neatgriezīsies. Līdz ar galiem.

Šeit jau Devilishh. smuki atbildēja, nav iespējams.

 

- nezinu, vai tā ir iespēja, bet uzmest aci, kas varētu tikt darīts lietas labā saistībā ar bug fix par to, ka, ja pēdējais dzīvais spēlētājs tiek iemesls spectatoros par to, ka ir afk, rounds uzreiz beidzas, nevis visi turpina atlikušo laiku skraidīt pa mapi, meklējot.. neko. Optional, but would be recommended.

Vajadzētu jā.

 

- par šo neesmu drošs, vai ir kkas labots, bet aizliegt zem 13 spēlētājiem pirkt awp ar auto re-buy opciju. Ja spēlētājs iepriekšējā roundā spēlējis ar awp, tad nākamajā, kad pazudis liels daudzums spēlētāju skaita (teiksim, pēc ddos) paliek 10, lai šis spēlētājs nevarētu pirkt awp, vai arī pievienot noteikumu par šo, ka adminam ir tiesības slay konkrēto vainīgo!

Par šo bija noteikums, bet nu to varētu labāk automatizēt ar pluginu kuru Chemijam vajag pielabot.

 

- spēlētāji ar ddos pieredzi - tātad tiem, kuriem ir bijuši dažādi ddos, vai ir bijuši 100% iesaistīti a.k.a līdzdalībnieki, vajadzētu aizliegt pirkt jebkāda veida unbanus, kā arī serverī likt perm banus, nemirkšķinot ne aci! Jo, arī tādiem tuntuļiem agri vai vēlu apniks to darīt, un citādāku veidu kā viņus izēst īsti nav.

Banot? Jā, viennozīmīgi. Liegt pirkt unbanu? Nedomāju ka par vienu reizi to vajadzētu darīt. Ja tā nav pirmā reize un ir ļoti liela nepieciešamība, tad administrācija var uzlikt liegumu pirkt unbanu kādai personai.

Hybrid Minds
Biedrs
lelelelelekeke
11256 atbildes forumā
Online: 267d 7h 49m
Redzēts pirms 1 stundas
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 02. februārī, 12:49
0
post

Ok, paldies visiem par izteiktajiem viedokļiem, skatīsimies, kas ta mums te sanācis!

1.2. Par monitoringu minimālais sods - Bans 1 diennakts. Maksimālais sods - Bans līdz 2 nedēļām (Smagāks pārkāpums). - pavisam noteikti šis būtu pirmais punkts, ko vēlētos ieteikt kā labojumu. Esot CS aprindās jau labu laiku, es nebiju redzējis nekur citur, kā šeit, ka pa monitoringu ir tik mīksts bans! Visi zinam, un visi esam lietas kursā, ka monitorings (ja serverī nav atļauts vērot pretinieku komandu, kad esi miris), var tikt pozicionēts kā tas pats wallhack, ja tavs draugs ir pretējā komandā, tādā ziņā nododot informāciju caur discord / teamspeak / skype, utmldz. Un, ja par to var dabūt tikai 1 diennakts banu, kā minimums, tad kādēļ to neizmantot? DD2 no monitoringa var tikt skarts vissmagāk, pat ja cilvēki to neizmanto, lai gan ir manīts, ka daudzreiz čatā izskan frāzes: "ejam ts3", "ejam discord, iesledz mic" utmldz. 

Ieteikums? - mainīt šo kā vienu sodu TIEŠI iekš DD2 - permanently jeb mūžīgs bans!

Vairums cilvēku šeit ir PAR, tāpēc noteikumu maiņa uz mūžigo banu!

4.1. Par admina nika zagšanu sods – Bans uz 1 dienu. - te atkal ir pretjautājums - kā adminam var zagt niku? Šis tāds ašais, ko es pamanīju iekš noteikumu grāmatas, bet, ja admins izmanto nevisai drošu paroli, un vēl jo vairāk - tādu pašu gan forumā, gan iekš savām admina pieejām, tad tur vainīgs vajadzētu būt tikai pats admins!

Ieteikums? - pievienot punktu, ka šādā gadījumā admina pieejas tiek noņemtas!

Te viss kārtībā, noteikumi paliek kā paliek, šeit neliela nesaprašanās no manas puses! Pret!

5.1. Speciāli teamflashot savus komandas biedrus. Sods – Slay/Bans uz stundu. - lūk, par šo punktu esmu daudz diskutējis gan ar main, gan sms adminiem, kā arī ar spēlētājiem. Un šeit ir jāmāk gan adminam, gan spēlētājam saprast, kas ir vārds SPECIĀLI, un kas ir netīšām / šķības rokas, nemāku mest / uzskrēji pats virsū! Šobrīd 75% bani dd2 sastāv no teamflash baniem, kuri es esmu 100% drošs, ka visi nav bijuši speciāli, bet sanāca tā, ka, nu, noflashoja 2-3 cilvēkus netīšām, jo, idk, neieskatījās radarā, vai arī aizdomājās par vakariņām!
Un otrs punkts pie šī - warmup. Cilvēki no sākta gala warmup laikā ir metuši smoke, flashus, heškas savos respos, jo, nu, fuck it, 10-15sek warmup (es pat ja godīgi īsti nezinu, cik tur ir), lai izbauda, jo tāpat SPĒLĒ VĒL NAV SĀKUSIES! Bet, ir momenti, ka par to tiek likti bani uz 30min/1h. Nu, es neuzskatu, ka tas ir vajadzīgs, un ka tas vispār ir banošanas, vai iespringšanas vērts!

Ieteikums? - pievienot punktu (izņemot warmup (iesildīšanās) round laikā!)

Visā visumā cilvēki uz šo skatās pozitīvi - tātad, tiks pievienots punkts, par BRĪDINĀŠANU WARMUP LAIKĀ! PAR!

9. Ja tu esi miris,aizliegts teikt priekšā citiem spēlētājiem kur viņi atrodas. Sods – gag līdz 20 minūtēm. - šis ir noteikums, par kura atgriešanu daudzi spēlētāji būtu priecīgi, un šis noteikums arī papildinātu (loģiski domājot) monitoringa labojuma ieteikumu. 
Tas, ka spēlētāji, kuri ir dzīvi redz mirušo biedru čatu, brīžiem ir ļoti traucējoši, it īpaši, kad ir cilvēki, kuri neraksta visu vienā teikumā, bet spamo katru vārdu savā "rindkopā?", vai konkrēti spamo iekš čata, lai pateiktu priekšā, kur ir pretinieki! Pirmkārt, tas mazinātu spamu, jo spēlētāji vairs neteiktu priekšā visu pēc kārtas, bet paši sāktu spēlēt. Otrkārt - dzīvajiem netraucētu čatā mirušo sarunas.

Ieteikums? - atgriezt atpakaļ 9. noteikuma punktu ar tiem pašiem nosacījumiem, kā arī labot to, ka mirušie redz dzīvo spēlētāju čatu!

Visā visumā laikam cilvēkiem patīk šī fīča, nu tad lai paliek! Pret!

4. Aizliegts izmantot modeļus kuri ļauj labāk ieraudzīt playerus - Piemērs - https://i.pinimg.com/564x/22/91…afa8ea2422.jpg bans 1 nedēļa. Ar katru nākošo reizi, sods dubultojas. - lūk šis ir punkts, par kuru es pats esmu ļoti lielā neizpratnē, tāpat kā daudzi spēlētāji, un arī admini.
Tātad, CS'ā jau no sākta gala tika taisīti vis ne dažādākie spēlētāju modeļi, kuri padarīja dzīvi vieglāku - galvas kvadrātainas ar lielāku iespēju trāpīt, dažādas neona vestes, kuras tumšajos stūros bija viegli redzamas, saistībā ar krāsu gammas atšķirībām.
Bet, tad ir mums visiem zināmie modeļi, kā ESL, ESWC, utmldz., kuri ļoti ilgu laika posmu (vairs, protams, ka nē, jo nevienam īsti vairs 1.6 ārpus gaming communities neuztrauc) tika uzskatīti kā oficiālie modeļi, un plašu rezonansi guva ap 2007/2008. gadu (ap IEM laikiem), kad komentētāji / strīmeri sāka izmantot šos modeļus. Bijušajiem ESL/ESWC modeļiem nav nekādu krāsu gammu atšķirību, tie tumsā nav labāk saredzami, un vienīgie uzlabojumi, kas tiem ir - teroriem mugurā ir sarkanas vestes, CT - zilas, that's all!
Citāts no hltv mājaslapas oficiālā admina:

"According to Valve models (players, weapons etc.) are not considered cheats and thus should not cause a ban by VAC, nor they are accused as advantage play, so for purpose of public servers they are completely fine."

Ieteikums? - atļaut dd2 serverī izmantot ESL/ESWC oficiālos spēlētāju modeļus, nesaņemot par to banu! Neatļauto modeļu izmantošanas gadījumā apsvērt palielināt bana termiņu!

Par šo es pat būtu bijis par, bet cilvēki pret šo skatās ļoti skeptiski, un tā kā šeit balstamies uz jūsu viedokli, noteikumi paliek kādi ir! Pret!

15. Aizliegts izmantot 16 bitu un software grafiku! Sods - brīdinājums, lai nomaina/ban 43200 min (1 mēnesis) - lai gan es nezinu, kuram vēl kompis nepavelk 1.6 izņemot man uz 45fps, tad šaubos, vai kāds vēl spēlē uz 16bit. BET, ja tomēr ir tādi, tad šeit arī nav ko spēlēties, jo izmantojot 16bit, cilvēks vienk fiziski redz cauri smoke, kur tam nevajadzētu notikt, t.i - gandrīz tāds pats advantage kā izmantojot nosmoke.

Ieteikums? - spēlētājus par 16bit izmantošanu banot permanently!

Šeit skatoties, dažādi viedokļi - tāpēc būs edits, ļoti labs no schoKKur puses - mēneša bans, atkārtoti - perm bans! 

 

2. "quality of life" servera uzlabojumi priekš adminiem un spēlētājiem!
- Šis vairāk priekš adminiem, bet tas ļoti palīdzētu, ja admini varētu specot abas komandas, ne tikai savu. Kāpēc? Jo tas palīdzētu nemanāmi kādu čīteri vērot, ja ir aizdomas, neieejot specos. Jo, daudzas reizes ir situācija, pieņemu, ka jebkuram adminam, ka, līdz ko tu ieej specos, un spēlētājs apzinās, ka Tu esi admins, un nu atvičaju, ka Tu viņu skaties - paņems, un aizmuks, un neatgriezīsies. Līdz ar galiem.
- nezinu, vai tā ir iespēja, bet uzmest aci, kas varētu tikt darīts lietas labā saistībā ar bug fix par to, ka, ja pēdējais dzīvais spēlētājs tiek iemesls spectatoros par to, ka ir afk, rounds uzreiz beidzas, nevis visi turpina atlikušo laiku skraidīt pa mapi, meklējot.. neko. Optional, but would be recommended.
- par šo neesmu drošs, vai ir kkas labots, bet aizliegt zem 13 spēlētājiem pirkt awp ar auto re-buy opciju. Ja spēlētājs iepriekšējā roundā spēlējis ar awp, tad nākamajā, kad pazudis liels daudzums spēlētāju skaita (teiksim, pēc ddos) paliek 10, lai šis spēlētājs nevarētu pirkt awp, vai arī pievienot noteikumu par šo, ka adminam ir tiesības slay konkrēto vainīgo!
- spēlētāji ar ddos pieredzi - tātad tiem, kuriem ir bijuši dažādi ddos, vai ir bijuši 100% iesaistīti a.k.a līdzdalībnieki, vajadzētu aizliegt pirkt jebkāda veida unbanus, kā arī serverī likt perm banus, nemirkšķinot ne aci! Jo, arī tādiem tuntuļiem agri vai vēlu apniks to darīt, un citādāku veidu kā viņus izēst īsti nav.

1) - Nebūs, nav iespējams, diemžēl, admini, ggwp.
2) - Cilvēki ir Par, skatīsimies, ko darīt lietas labā!
3) - ŠIS JAU IR IZLABOTS, PALDIES CHEMIJS & AKASI COMBO!
4) - 
Par! Laika gaitā admini tiks informēti par šo!


PALDIES VISIEM PAR SNIEGTAJĀM ATBILDĒM, UN IETEIKUMIEM! DRĪZUMĀ, kad tiks izdarīts sekojošais, tiks veidots topiks #2 ar Izdarīto / nākotnes plāniem!


Slēgts

Haiduk
Lietotājs
dušplēsis
(。◕‿◕。)
241 atbildes forumā
Online: 89d 15h 13m
Redzēts Vakar, 22:42
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 02. februārī, 14:11
0
post

Pirmais pamats visam būtu c4 sakārtošana radarā. Lai nav tā, ka skraidu pats ar c4 mugurā, bet c4 rādas sazin kur radarā. Vai kad c4 ir B un pēc laika vnk parādās A. 

Enemy nerādīšana kā dead- listē.

Savējā nerādīšana radarā (parasti 1 spēlētājs)

Pēc 60sec afk izmet specos, bet serveris to nesagremo. Nabagi skraida pa mapi un meklē spoku.

Fleša gļuki. Kkadā randomā nez no kurienes.

Ja šos pamatus sakartotu, tad daudz sūdu atkristu vai samazinatos. Arī daļa ko Hybrīds minēja. Vnk jasāk ir ar pamatiem. Tā tas dzīvē ir.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0