Caw visiem mani sauc Daniels man ir 15 gadi dzivoju Anglija jau 3 gadus un man sheit nepatik vienmeer gribaas atpakalj uz Latviju. Jo Anglija vnk nav ko darit labak nelidojat uz Angliju. Agrak speleju futbolu kad vel biju Latvija bet tagad max 1 reize nedelja eju ara pastaigat pa spelet fuci un viss. Brivaja laika tagad es tikai speleju cs jo nav ko darit.. Neesmu ceļojis (Biju tikai Anglija un Latvija). Par kick.lv es uzzinaju sedejot skype uzrakstiju LAFK uzzprasijot tu vel spele glad.lv ? Vinhs man atbildeja ka glad jau nomainijas uz kick.lv iegaju serveri, Saku spelet serveri jo man patika vinsh .. Peec tam saku saukt dragus jb bet vinjiem nepatika jb un vinji nespeleje ar mani, Bet man jau ir mans labakais draugs JankezO kursh speleja un vel turpina spelet ar mani Jb.
Kā tu sevi raksturotu pāris vārdos? : Smiekligs, Psihs
Kāpēc izdomāji uzrakstīt sasveicināšanos? Jo majas nekad nevaru to izdarit jo esmu parak slinks, Bet tagad skolu man ir 1 briva stunda. izmoja kapec gan neuzrakstit sasveicināšanos kamer laiks ir.
Par spēlēm:
Tavs niks : Quuen.
Bijušie niki : Neatceros kadi bija. Jo jau 3 gadus speleju ar niku Quuen.
Esmu spelejis visos serveros kick.lv Izgajis esmu ljoti daudzas speles sava dzive ka Last of us, Outlast, Amnesia, Sam serious 3 u.t.t
Serveros protams jb un war3 laikam ari puba meiginashu sedet. Foruma meiginashu buut biezhak.
Čau, pilnībā neko jaunu neuzināju par Tevi, viss zināms :p
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
cav, Dančik.
Привет, бандит.
hello
Ave psihopatos
Ch. Zinu es nesmu labāks rakstīšanas stilā .Bet tu tiešam greizi raksti
Cau bot. ;D
labdien, queen.
Welcome
Sveiks, JB monstr.
Čau psihopāt.
Prometaj es tak Krievs rakstit vispar nemaku
Sveiks ,varēji vismaz pie sasveicināšanās ielikt kādu savu rage video klāt
Sveiks.
Bet tie ir lielakie masteri trikingu.
Sveiks daniel, redzēt war3
Yo .
Jan4a, akasi, richyy, Haskys`, south, Daņiks, krialy, luīze, ysl, Klaus, puseite, D3nChik5, ALLAHU TRAMP, 14/88, Stikuts, daiktish, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Ebyrn, Tvinks , gaz1kkk., jevrika, Mandarīns, 47th, Obijs, siirups, ROMEO, Kaksens, Kkpd, Kokaīns, Go_Hard, tupiks, MAVERIK, Ahri senpai, Cilveks, SPEEDLINKK 337, blonda, Noravajumtu, Zupins, _SurfSand_, Lori, S!n, JankezO, GotWeed, Uksors, EAZY., kaashux, Enemijs, MercuriaL*, rincis, the Captain., Minka, Strelnieks., viskijs, pelciņš, Madness, sсhoKKur-, Amors, LatvietisNU, 9904, Mars_sd, Prometajs, Jogijs, Dalī, Cool Dude