Sveiki , visiem dēliem , kas šo lasa. Uzreiz jau atvainojos par visām interpunkcijas kļūdām rakstā , jo esmu apkurijies bezdarbnieks bez nākotnes , paldies.
Tātad , velreiz ayo visiem, mani sauc Rinalds , zinu kaut kāds pajobaka vārds , bet ko darīt. Esmu 19 gadus jauns/vecs atkarība no publikas students no Jelgavas, Zemgales, Latvijas , nu domu sapratāt.
Mani hobiji , šis ir samēra bīstams jautājums pašlaik , jo tāka man ir prakses laiks un ir ļoooooooti daudz brīvā laika es nodarbojos ar visu kas iespējams. Sākot ar hokeju , kuru piekopju jau vairākus gadus , līdz mma. Pagaidām gan treniņi ir izpalikuši kādu laiku dēļ vecās zāles rekonstrukcijas , bet ko darīt. Pa ziemu snows and shit, vienu vārdu sakot tipiska letiņa dzīve.
Bildi var nostalkot draugos (Rinalds Borģis)
eam , es par saviem nikiem īpaši pat nezinu, sh41ze eam berzrker , Egzotic un 100 gadus pirms mūsu ēras bija tptop. Tagad spēlēju ar sh41ze vai random niku, labi pēdejo reizi spēlēju pirms vasaras , bet ja. šo parazīstisko spēli spēleju jau gadus 6-7 ,varbūt vairāk , varbūt mazāk , dunno.
Kaut kādos jau esmu , bet tas bija ļoti sen atpakaļ.
Es nespēlēju vel pagaidām cs, vismaz pagaidām.
Vēlējums kick.lv lietotājie , nelekt augstāk par, nenene šitas nederēs.. nenovēlēšu neko , jo pašiem galva uz pleciem ir un paši labāk zinās ,kas ir un kas nav viņiem vajadzīgs.
Paldies par uzmanību, elvis ir pametis ēku.
Sveiks,nekur nepazūdi
Sveiks!
Sveiks,
kaut kur liecies manīts iepriekš.
Es nesu darzens, esu augls
bang the king ir kolosāls.
Esi sveiks
Man ar šķieti kkur redzēts, bet nu tīri interesanta sasveicināšanās, varēja gan būt vairāk. Sveiks
Da bauz iz in da hauz.
Sveiks! ;D
Sveiki
Lasīju, cerēdams ieraudzīt, ka tas ir vecais Kotty`s no Liepājas pilsētas, no playline laikiem. Bet nē, Jelgavnieks arī labi, jo JELGAVA Rullēē.
Sveiks!
Sveiks!
Kentaurs leaves da building.
Sveiks.
Sveiks
KICK.LV FOREVER.