Čau,
Centīšos īsi un kodolīgi, bet tad jau redzēsim kā man sanāks. Sākšu ar to ka mani sauc Emīls un esmu 16 gadus jauns/vecs, kā nu kuram tuvāk. Dzīvoju es pāris kilometrus aiz Ulbrokas - ciematā Saurieši, savukārt mācos Valmieras Valsts ģimnāzijā un darbadienas pavadu kopmītnēs. Agrāk trennējos kamaniņsportā, bet tagad kopš sāku mācīties Valmierā neesmu atradis sev hobiju. Parasti brīvo laiku pavadu skatoties kaut kādus video, fantazējot, jeb vienvārdu sakot pie datora. Ar ģimeni esam nedaudz paceļojuši, protams jāsāk bija ar dzimteni un kaimiņ valstīm. Tālākais kur esmu pabijis ir Turcija un šovasar vēlreiz aibrauksim uz Horvātiju. Par kick.lv zinu jau kādu laiciņu, pat neatceros no kurienes. Sevi raksturot es nespēšu, tas jadara citiem, bet daudzi uzskata mani par dīvaini. Spēles es spēlēju un ļoti daudz. Sen atpakaļ biju aizrāvies ar Counter-Strike 1.6, tad Dota 2, LoL, Hearthstone, Smite, CS:GO, bet tagad tam metu mieru un spēlēju kautko kas man ir steam'ā. Loģiski plānoju šad un tad brīvajā laikā ienākt dr.kick.lv un cs:go arī dažreiz uzšaušu. Vairāk plānoju savu aktivitāti izpaust forumā. Rakstot garus tekstus mēdzu sajukt, tapēc beigšu un ja kāds vispār līdz šejienei ir ticis, un varbūt ir kāds jautājums - droši jautājiet - atbildēšu.
Ā bildes man īsti nevienas nav, kautkad jau ielikšu.
Čau Emīl tak.
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
hello
Sveicināts.
Hello.
Welcome
hello, btw kautkad mainīs beidzot to cs go gungame serveru uz kādu citu modu.
Sveiks.
Bet tie ir lielakie masteri trikingu.
Welcome
Sveiks!
čau .
Yo
Ča
Hii
Jan4a, kumarix, Tvinks , zaf, Dadzis, Chemijs, Cauzey, viskijs, Kokaīns, LatvietisNU, 9904, _SurfSand_, MercuriaL*, the Captain., Strelnieks., SPEEDLINKK 337, Jogijs, Prezidents, Enemijs, Dalī, sсhoKKur-, Cool Dude, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, juliet, LOLYOU, StacKKruumS