Čau visiem , rakstu nevis ieteikumu , bet vairāk kā lūgumu.
Šodien spēlēju JB serverī , un uzzināju ka spēlētais ar niku "blonda" īstenībā ir spēlētāja.
Klāt esošie spēlētāji par manis izteiktu domu , kā "blonda"i vajag sievietes/meitenes skinu, bija stārā.
Un tagad jautājums tieši projekta vaditajiem , serveru main adminiem un parejiem foruma iedzīvotājiem :
Kādas ir jūsu domas par šo ideju ? Jūs taču gribas izdarīt meitenei dāvanu no mūsu draudzīgā KICK'a , un piešķirt viņai "Player modeli" kuru viņa izvēlēsies pati no zemāk esošā asortimenta ?
Mīlēsim un lolosim mūsu sievietes gan dzīvē gan viruālajā pasaulē )
Skini izvēlēi (Esmu meklējis tikai blondines)
p.s Man jau patīk FOX
''nenormāli patiks šaut meitenēm sejā'' negribu tādus player redzēt, nesmuki un nepiestāv cs.
Tādā gadījumā dažam labam nesāks vēl vairāk lagot?
Galvenie nepiekritis par tadu dieju,cakars bus vel lielaks kickam
Man patiik tava ideja DIMON! Es par. Lieciet
nēnēnē
Ziniet kāds mana gadījumā ir atvieglojums ? Es pateicu blondai ka es loti to vēlētos ,lai viņai uzliek , bet rezultāts atkarīgs no cilvēkiem foruma... Vis ir uz jusu sirdsapziņas.
Un jautājumā ar lagiem ... nē nelagos , plagins izmanto tikai modeļu aizvietošanu , vairāk neko ...
Salīdzinājumā ar kadu citu plaginu ... piemēram cepures un tie kostīmi CTF serverī , nogruzī serveri par 80 % vairāk neka modeļu aizvietotājs... Jo modeli vajadzēs aizvietot tikai 1 spēlētājam ar noteiktu flagu.
Blonda nav vienīgā meitene serverī. Nav nekāda skaudība, bet tas šķiet mazliet negodīgi, ka viens cilvēks tiek pacelts augstāk ar kādu skinu or smthng.
Nē, nē, nē.
Tad vajadētu skinus visiem, jo kāpēc tikai viņai?
emm, tas būtu diezgan tizli, jo viņas visi varētu atpazīt un tā.
NĒEEEEE, JB SKINUS NEVAJAG.
Nu labi lai visi var izveleties meitenju skinu pofig for fun ta jau jb palika skumjsh .. moshka vairak tauta naaks serveri. Gribas kaut ko jauno serveri.
man tad ludzu dinozaura skinu. paldies.
ja šo liek tad ilzei arī šo skin.
Bet nu man īsti nepatiktu :/
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
Lieka laika izsviešana ,bezjēdzīgi!
NE!
tad jau daudzi, piemeram amorfis ies ar meitenes niku,un dabus meitenes skinu )
Domāju, kad tas nav vajadzīgs, daudziem nenormāli lago un ieliks vel šos skinus, paspēlēt nebūs iespējams!
Jan4a, Kriksons, Grizzlijs, agaa, QueenPiper, DIMON, Gamora, Drigis18, Ebyrn, MAVERIK, Bobijs varenais šāvējs, Dalī, Amors, Minka, Kokaīns, Jogijs, juliet, Tvinks , jevrika, ZOO, Sajma, LatvietisNU, zaf, ⛔lolwut?, NDancer, 9904, Kartupelis, Strelnieks., EmilsLv, Kiwi :], rincis, Cauzey, viskijs, 47th, Siveens, SPEEDLINKK 337, skaļums, JankezO, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, FIN., Obijs, kpucmepc, sсhoKKur-, dzēsts profils, Daņiks, Enemijs, the Captain., blonda, Cool Dude, siirups, GDNSS