Spēles noteikumi:
Viens uzraksta jebkādu datorspēli spēli, nākamais noraksturo to spēli minimums 10 vārdos un pēc tam pasaka savu veida spēli.
Cenšamies arī neatkārtoties tik bieži minot vienu spēli vairākas reizes.
Postu intervāls : 3 posti
Piemērs:
- Counter-Strike 1.6
- Domāju, ka visi ir spēlējuši šo spēli. Spēle ļoti veca, reāla klasika, kura neskatoties, ka vairs nav tik populāra, ir cilvēki, kas viņu vēl tikuntā spēlē.
! Ja nezini šo spēli, tad apskaties spēles fragmentus youtubē vai arī uzraksti, ka nezini, bet kāds ir tavs pirmais iespaids izdzirdot šo spēli !
Tad nu sākam,
Heroes & Generals
Nu mario ir klasika, tākā bez bazara jāsaka ka laba un leģendāra spēle
Splinter cell
uzmetu aci un izskatās no tām spēlēm , ko varētu vismaz vienu reizi iziet ! izskatās normaļo
Prototype
♪ i cøuld take the high road but i knøw that im going løw ♪
Izskatās baigi fun, skatos kad old spēle. Princips spēlei izskatās kā gta + assasins creed. Varbūt arī kļūdos.
Shadow of war.
grūti pateikt, itkā esot normāla, itkā nē... bet kāds vienmēr būs kas spēlē.
POSTAL 4
POSTAL - nezinu par ceturto, bet POSTAL2 ir viena no bērnības ''klasikām'' un postalu cienu, laigan ļooti pretrunīga spēle, ja nemaldos tad bija pat valstis kurās aizliedza šo spēli.
Trackmania Nations Forever
Laba spēle, ja nemaldos tad skatījos streamus par to spēli kur mēģina veikt jaunu pasaules rekordu vienā treckā
Rainbow Six Siege
I used to play the game very well, but I don't play anymore because the incoming update sizes are too many.
Amnesia Rebirth
izskatās laba paskatījos, patīk horror spēles in general, ja vēl survival vispār labi. mošk toč būs jānokačāa good good 8/10
Metro Exodus
♪ i cøuld take the high road but i knøw that im going løw ♪
Likās diezgan interesanta, daži čomi spēlēja, pats pamēģināju, īsti nelikās nekas tāds baigs. 6/10
Minecraft
Minecraft - Man pašam īpaši nesaista, ne single player ne multiplayer, baigā čakarēšanās, un man negribas kustināt smadzeni, lai atcerētos ko kādi itemi dara. ... bet tā jau nav ne vainas, ja ir lieliska iztēle un izdoma un pacietība tad jau var čakarēties iekš single player. Un ja tā gribas čakarēties tā, bet kopā ar draugiem, tad jau tas var būt jautrāk.
Pewdija minecraft video bija nice, bet sen neesmu tomēr tos skatījies, arī livestreamus neskatos, neinteresē īsti.
Next:
Street Fighter IV / Street Fighter 4
PUBG - ļoti aizraujoša spēle, var pavadīt neskaitāmas brīvā laika stundas iegrimstot spēles milzīgajā pasaulē cīnoties ar teroristiem
Civilization 6
abc
Neizskatās diezko interesanta, līdzinās ikariam, vai kautkam tādam , domāju cilvēkiem, kam ir interese tāda tipa spēles spēlēt, liktos ļoti aizraujoši.
Sniper Elite 4
Paskatījos iekš YT walktroughu, izskatās diezgan interesanta, aizraujoša, labprāt uzspēlētu.
Will Rock
Es pirmo reizi dzirdu pa šo spēli, ielūrēju bildes. man jau šķiet baigi feinā spēlīte bij kādreiz. 7/10
Smite
Šo spēli nekad neesmu spēlējis, jo man viņa īpaši neaizrauj. Toties zinu ka daži mani paziņas vinu spēlē ļoti.
Viņa man atgādina kaut kādu Warcraftu
Resident Evil 7: Biohazard
Neesmu nekad speeleejis, nepatik neviens Resident Evil... neesmu baigi aizrauts ar sausmu speeleem...
Subnautica
Tā kā pirmo reizi dzirdu, bet paskatījos trailer spēles, es personīgi nespēlētu, jo esmu tagad BR spēļu cienītājs
Apex Legends
nav ne vainas, ir mēģināta
League of Legends
Nekad mūžā nēesmu mēģinājis uzspēlēt, bet agrāk zināju daudz cilvēkus, kas spēlēja šo spēli
Heroes of Might and Magic 3
MayKizz, Enemijs, Xtcent, 575, Pīle, Hazard, duck, Pizhikz, Falcon, jiuer7845, cruelcin, luīze, inar4xx, Jan4a, Hybrid Minds, AndisKoks, Latvians, Omega, Kide54, Ha3E, mrfouley, emaymyska., Mcmz, beijbe_, KickMan Kick, Fruzenty, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Kiwi :], Friška, Zelts*, SintijaL, Nurmachimaevmakachev, love_me, Cool Dude, Spridzeklis, HSkill, Shepis, santiz, Laurz, vazzaa, Сhrееру©, Aut0ft, RokkY*, pigmi , duum, who`s who, Minnia, Zane, alska, Techno Vikings, melns, Boris, Agneshuks, Faacha, ⚒️Stoick the Vast⚒️, RushFuck, Kalvix, Piziks, Bridzaa, akasi, MENDIJA, bnation-, wishuamerryc, efka, siirups, Bubis, Anna, Arch, Mazaciepa, Canep, ChmooZvaigzne, eslats, Gloks, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, DoubleT, 𝔄𝔨𝔪𝔢𝔫𝔰 𝔷𝔞ķ𝔦𝔰, Em4a, Pickle Laura, Venta, Dzēsts lietotājs3133033, Pigijs, fxqcxq, <BadAss>, Klaus, not hns, NoScOpE_LV, cerealkiller, spookycss, Snuffeklis, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, Capture, ZirguZaglis, medalus, edytricks, Jackass3D, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, ReactivE., concijs, Fūdiņš, Kamiks, Ibetāa, enrico, StaFFорд, rodzh, Kikii., Spike*, Chemijs, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., OSKARSS32, atpisies, MurkainaisKushkis, skyya, keKei, Weksijs, seskosio, w3Ed!ch7, din1ja, MA1M, Tupenis, sсhoKKur-, Bumm, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, Wunderschlange, LaQ, 0blivionx, hipester, BANZAI, - З Л О -, BARBARIAN, Critikalz., RV`, Gradigais, activision, bstky1337, stulbs, Bavility, VILKNADZIS, ILL BILL, krish_im back, no-legal, FIIR1M, Mežpils, Toiletpaperman, Dzonis, Purpel, jevrika, magisterial , prote1ns, tomts, Unicorn, Yuri, SniegaRausis, Bubliks, Strelnieks., chubs, Diademantus, xvid, HaTeMeZzz, HUSEINS88, Lacz, `Barbija`, Amors, Flak3, latvietis75, Mr.Wii, BeethoveN, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, cheburashka, sixed, Matriks, HaRZz, 47th, gucci, ScoRp1oN^^, queen_of_black, HakeRs, Kirpič, arthurqee, Singapuras DAGS, Cirulitis, Vaaveriite*_^, MAIZE., nisker, ALAND3KO, Foxculated, ZeltaBlack, SiGoNs, Cietvīrs , ANaRHiST, 2nf*, black cobra, toxicated, malbaro, Cheriss, JACK VAN DE BEATZ, aspuma, _Mazaiss_, Snicker, G$ SHOOTER, iFamous, CepumCepuminshhh, daryl, Wukong, ANormalStick, ★ToughEnough★, -Bembij$-AR-Lielgabalu-, Wolfyy, Kipchoge, Flabijs, Alty, cyruss, Gussi` ^^, puli_ot_babuli, Peak, EXIT.-, dibens, Amphetamine, JērsA, MateYz, ღ𝓑𝓮𝓪𝓽𝓻𝓲𝓬𝓱ღ, spokio, deewekzij, Muiza, SycyS, , Ruffiks, ExorcisT^, Laauriinaa, loveusobad2, Prometajs, Truth_Hurts, b1g nn., WickedLady, Ralfuuzis, bullets aim far, tuis, aimbatten (;, pankuksh, 32x6JLsuPy, zexty, Uksors, 𝒶𝓋𝒾𝓀𝓈, 123456789, Remember-ME, NewBoy, MrGnB, Apocalypse, LOOK, Mǝrcury, hehegeeva, SINCAS_MONSTRS, DzIkiJS, M*Z*, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, Mohit, N3bz, LanDerSs, TwaisonS, CuLt., Daavis_, agaa, Rolković, Dairis, wBc* | Tapke, zefirss, Martinshhh, Minimi, Rubax, BLaZeee, ⛔lolwut?, FunnySmile, aaaaaaalise, `MEXX`, MrColt , Rose, Cipsijs, EvE, stn, Otricala, MadrYy, ketamine, король мажор, Obijs, Duksitis, Sin4a, Pilsonis., Incorrigible qwz, SpriditisMAD, ZombikOzy, ksa, Sviests12, cookies, asdf, Evucite, Oktobris, QueenPiper, DoppyZ, Shmaro, Grizzlijs, LACOBRA, A4Tech, Hennessy-, Lachubliezejs, Jumpybug, fraGOnaars, Ruf, Just_lt, Gustins, tenblunt, RCHWZKY, deqwatian357ANW, SyRiizZzY., nxo badabum, Sandis., Chemp1k