Šī gandrīz vienmēr ir ļoti interesanta tēma jo par to nedomā un tas pilnīgi aizmirstās.
Agrāk par to biju aizdomājies un pēc ilgiem ilgiem laikiem atcerējos savus pašus pirmos nickus, tie bija:
1. killer
2. MoNsTeR
3. ^B.I.O^
Neprasiet nozīmi nickiem vai kā tos izdomāju, viņi ir rēcīgi jo ir stulbi Toreiz neiedomājot pat ka tādi paši nicki ir vēl 10000 cilvēkiem Pie tam vēl joprojām pat bieži redzu kādu ar tieši tād nicku: MoNsTeR un vnk pasmaidu uzreiz
Pirmais bija Player
Tad par repu fanoju, ganjau bija white gangsta
Un tad jau reku šeku pēdējos 6-8 gadus ir laachux
Pārējos neatceros, kuri bija pa vidu un pirms laachux. Kaut kādi suņa murgi jau bija
https://instagram.com/rolandsviksna/ CHECK AUT MAI INSTAGRAM BLJAET
1. Pro_Headshot
2. Killerxeris
3. Agent_B
4. Mr_kiwi
GaJaMi laikam bija mans pirmais niks kad sāku spēlēt cs, kautkas miksēts no kautkāda minerāļa ja pareizi atminos. Pēctam rāvu ar corner laikam, kur tie laiki, neatceros vairs, bet ir bijuši katru dienu savādāki
1. Edijs6575
2. Harzii*
3. Borezz.
Man tikai trīs
1. Tonne8 (skype ir 2, jo 8 jau bija aizņemts :c)
2. Tomysta
3. sIIrups*
Fishka*
Kraftik^
Destroyer
Natural Bitch`
pirmais ThE_EviL_OnE
vēlāk ThE_EviL_OnE~Eklers
parejie ta for fun uz īsiem laikiem.
Pats pirmais nick bija ja nemaldos bija kaut kāds def nick, kurš ir uzinstelējot cs, bet tā visu laiku esmu spēlējis ar savu nick - piwrix07, protams dažreiz ieeju ar savādākiem nick, lai mani neatpazīst
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
pats pats pats pirmais bija Killers tad ToMeLiS tad Cloud tad Rubbish pectam Sick tad sadus tadu atkal palietoju un tad pedeja laika ar Rollout. jo speleju war3 serveros bet protams ari citos bet tur es mainu nikus katru mapi
hei i know you don't smoke a weed i know this but i will get you high today because it's friday you ain't got no job, and ain't got shit to do
Pats pirmais warrior player Par tālākajiem vienīgais kas nāk prātā ir Kukalabimbonis un pēc tā nika (iespējams) SniperLV=)
CD Driver* ( Berniba nezinaju ko tas nozimeja bet likas labs nick )
smOOler
1.I AM BART SIMPSON
2.SixTeenboy Fan
mm jā. es mainīju nikus kā zeķes, bet spilgtākie
1. pats pirmais bija alien, jo jā, es kā no citas planētas
2. tad polka dot, jo tolaik cepīja lmfao dziesma - miami bitch. (in dat polka dot bikini gurrrrl, hey)
3. tad bija kaut kāds jobans girl :] ar dažādiem klaniem priekšā un pakaļā.
4. nākamais bija Stirna :], jo stirnas ir awesum dzīvnieki.
5. un tālāk es neatceros, bija vēl kaut kādi.... karoč Pupsix!
6. dusmīgā, čornaja pandora, bomzis
7. un tagad esmu palikusi ar niku BLVCKMOON un ado naud vai arī bano vel, man patika.
paralēli ir bijuši vēl niki, bet vairs neatceros visus.
paldies par uzmanību.
1. aLTiMaN^^
2. Bakugani!
3. Biezais_piens
4. Biezais_piens*
5. MoroCco|
6. Kkpd
Ja senāk senāk bija vēl cits, tad neatceros. Ja arī pa vidu kāds biji tad neatceros, bet nevajadzētu būt. Un neatceros vai 1. un 2. bija tādā secībā , iespējams otrādāk.
1. Gizmo - nezinu kāpēc, visvairāk varēja mani manīt k*o gg serverī ar šo.
2. LauriX , [Laurix] = [xXx] un vēl kaut kādi ar X , kaut kādi tizli pokemoniski.
3. šīs dziesmas dēļ man nickname ir *EnEmY* jau kādus 7 gadus vismaz. https://www.youtube.com/watch?v=PUJT9unnDok
4. Ir bijuši cita ar kuriem tāpat vien pāris dienas, nedēļas vai kādu mēnesi esmu spēlējis - viens iespējams DrunkPolarBear , bet tomēr tik reti, izmantoju citās spēlēs, vietās. Bet tā pēc PL beigām vai kad bruka nost citviet spēlēju ar nickname - bundza , bija domā kā bundža , bet nevar ielikt ž. un nemaz nezinu kāpēc tāds bija.
Arturiks
Jenots^
Jenss^
Why so Serius ?
Got Spice ?
Got Weed ?
atceros man bija:
1.Tmf Killer
2.GoFast
3.BuTaMuN
4NDancer
sie ir tie niki ko atceros"
Domāju ka nicki Pro_Headshot un alien ir uzvarētāji, vēl stulbākus nickus tiešām grūti izdomāt, ā vienīgi natural bitch arī izceļās
Interesanti šādas aptaujas taisīt, te var tiešām pasmaidīt par pāris
Turpināšu līdzīgas tēmas kuras visiem ir saistītas
Pirmais niks laikam bija "vafele" ,bet daudziem tāds bija un nācās pamainīt uz "pussydestroyer69", kojās kursa biedrs tādu man kompī uzlika un ar tādu turpināju spēlēt līdz pārtraucu vispār spēlēt cs
Xeexs, Jackass3D, Сhrееру©, Bacardi, ANormalStick, viltu profils, BENIS, Klaus, ysl, n1nt3nd0, Pizhikz, NeLLa, b0t1cH, 47th, Chemijs, satanic, John rambo, FIN., Mandarīns, Kokaīns, kpucmepc, Tvinks , MA1M, EAZY., Kkpd, 9904, Sajma, sсhoKKur-, NDancer, GotWeed, KickMan Kick, Mars_sd, Obijs, Dibenu_piraats, Amors, skaļums, pelciņš, Daņiks, ⛔lolwut?, Ebyrn, MercuriaL*, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Takbleneviensniksnavpieejams, siirups, Jogijs, SPEEDLINKK 337, DEX™, Enemijs, Dalī, Noravajumtu, Kocinss, oy74, the Captain., Bobijs varenais šāvējs, gaz1kkk., Cool Dude, LatvietisNU, tupiks, Minka, Dope^, Kiwi :]