Es no telefona izmantoju tikai pilno versiju, man parastā liekas gan neērta, gan mazāk iespēju, tiešām neredzu vajadzību īsti, paskatīsimies ko vēl citi domā par šo
Es no telefona izmantoju tikai pilno versiju, man parastā liekas gan neērta, gan mazāk iespēju, tiešām neredzu vajadzību īsti, paskatīsimies ko vēl citi domā par šo
Nu par gaumi nestrīdās. Vienkārši telefona versijā nekas nav jātuvina un nav jābīda , kad pārlāde lappu , un tuklie pirksti dažreiz uzspiež garām mazām ikonām , bet tur jau pirksti vainīgi
KICK.LV FOREVER.
Vajag, jo es domāju, ka tas uzlabotu aktivitāti - daudzi ietu no telefoniem vai planšetēm.
Labots
Man drīz būs telefons tāpēc esmu PAR!
Tikai viena problēma, kas uztaisīs?
Man drīz būs telefons tāpēc esmu PAR!
Tikai viena problēma, kas uztaisīs?
Uztaisīt nav grūti, pats esmu taisījis. Ja kādam būs brīvs laiks, tad ir kas taisa
Labots
Lai iet, vieglāk visu pārskatīt.
Viennozimīgi par. Būs nedaudz labāk.
Visi ir Par!
Chemka tev jauns uzdevums
KICK.LV FOREVER.
Nevajag.
Nevajag.
Izsaki savu viedokli precīzāk un pasaki kāpēc nevajag?
Obligāti!
Piegriezz šnabīīīt. ;)
v
Ieteikums ir izlasīts, līdzko būs kas taisīs webu tālāk arī skatīšos vai ir jēga šo taisīt, vai arī vnk vajag pagaidīt jauno webu kuram jau kopš sākuma tiek plānota arī telefonam ērta versija.
Ieteikums ir izlasīts, līdzko būs kas taisīs webu tālāk arī skatīšos vai ir jēga šo taisīt, vai arī vnk vajag pagaidīt jauno webu kuram jau kopš sākuma tiek plānota arī telefonam ērta versija.
Tad , jau , lai ir ar jauno versiju. Nav jau tā , ka steidzami vajag , vienkārši , lai zinat , ka cilvēkiem vajag arī normālu telefona versiju
gaidam jauno webo ! TC