bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Serveru Pamācības
6
0
topic
CTF tips & hacks
lucifers
V.I.P.
klucifers
483 atbildes forumā
Online: 3d 2h 1m
Redzēts 3. februārī, 21:49
Pievienots, 2015. gada 03. maijā, 14:21

Tātad, papildinot šo tēmu - http://www.kick.lv/forums/topic…the-flag-kick/ , vēlos pastāstīt pāris noderīgus padomus, kā labāk spēlēt CTF serverī.


Ieejot serverī.

Pirms spiežot auto assign, izvērtējam komandas pret attiecīgo mapi. (ja ir vienāds spēlētāju skaits komandās). Dažās mapēs, kā de_dust2(x2) ir labāk būt teroristam, jo grūtāk apspiest bāzē, kamēr mapēs, kā awp_city ir izdevīgāk būt CT. Esmu novērojis, ka vairākums mapēs, kā teroristam spēlēt ir daudz izdevīgāk.

Iesaku izmantot bindu - bind v "say /lightsoff;say /class;ex_interp 0.01" - nospiežot v taustiņu, automātiski izslēgsies karoga gaismas, lai ietaupītu ~6fps. ex_interp 0.01 nodrošina neaizkavētu spēlētāju kustības animāciju, jeb precīzāk redzema īstā atrašanās vieta un atveras /class izvēlne, lai nav jāgaida kad nomirs.


Uzsākot spēli.

Standarta m3 un glock nav nemaz tik slikti ieroči, bet vairākums mapēs ir maz tuvcīņas apstākļu, tāpēc iesaku nopirkt USP(ja tas ir pirmais raunds). Kāpēc USP? Ja nekempo bāzē, tik aktīvā serverī, kā CTF, lodes ātri beidzas, un USP ir 3x vairāk lodes nekā deaglam.  Ja esi iegājis serverī spēles vidū, nepērc ieročus, bet gan meklē dropus. 

Kad esi sakrājis gana daudz naudas lai nopirktu m4/ak47, tad to pazaudējot, centies to ātri atgūt.

Parasto awp par 9k+50adr ir 2x ātrāk iegūt, kā no /shop par 15k.


Klases izvēle.

Pārsvarā visiem ir pieejamas trīs klases - Flag Runner ar 80hp, bet +speed, Flag Defender ar 150hp bet -speed un Vampire ar 80hp, bet +heal.

Kaut vai pirmo divu nosaukto klašu nosaukums paskaidro visu, tomēr, tās ir jāizvēlas gudri.

Flag Defender ar 150hp ir laba uzbrukumam no vienas vietas ( piem. apšaudot no stūra), jo +50 hp palīdz iegūt līdz pat +10 fragiem. Flag runner protams, noder lai skrietu pēc karoga, un ja paņem adr +speed, tad ļoti grūti noķert. Personīgi flag runner izmantoju tikai knife mapēs. 

Mana personiskā FAV - Vampīrs. Godīgi sakot, diezgan negodīga un ļoti ideāla klase. Ja prot ar to spēlēt, praktiski esi ieguvis unlimited HP, bet to gan visiem neatklāšu diezgan serveim nozīmīga iemesla dēļ.


Sentriji un mīnas.

Kamēr visi sentrijus un mīnas novieto pārsvarā pie flag, tie var tikt izmantoti daudz dažādākiem iemesliem.

Sentriji kalpo ne tikai kā ierocis, bet gan kā indikators, ja to uzstāda kādā noteiktā vietā, tas šaujot uzrāda dmg un ekrāna(1;2 vai 3 cipariņus), tādējādi zinot, ka tur kur uzstādīts sentrijs, nāk pretinieks, ļaujot apsvērt tālāko rīcību.

Dažreiz ir labāk uzstādīt un apgreidot vienu sentriju, nekā lēnām divus.

Sentriju var ļoti ātri iznīcināt. Neaizmirstam ka tas griežas un riņķi, un ja tas ir kaut nedaudz pagriezies ar leņķi pret jums,tad paies ilgāks laiks līdz tas uzsāks šaušanu. Tādējādi var veikt uzbrukumu ar prefire no stūra vai cita aizsega. 

Sentriju vēl var izveidot kā blokādi, dažās mapēs flags atrodas starp sienām, to var iemūrēt ar sentrijiem, fiziski neļaujot tikt klāt sentrijiem.

Lieta, ko daudzi nepamana, sentrijiem ir base health, ja tas beidzas, sentrijs uzsprāgst, vienalga lai cik HP tam būtu.

Mīnas ir lielisks veids, kā neļaut pretiniekam tikt noteiktā vietā. Galvenais neaizmirstam, ka lāsers ir tikai mīnas palaidējs, ja mīna ir vienā mapes galā, un kāds trāpa uz lāzera otrā galā, sprādziens viņu neitekmēs, tāpēc uzstādām mīnas šaurās vietās, vēlams lai pretinieks tās nevar viegli iznīcināt.

Mīnas nāk no Zombie mod, tās var arī tikt izmantotas, kā pakāpieni uz sienām, lai tiktu nedaudz augstāk, noder ja spēlē ar AWP. Tikai neaizmirstam par map bug, ja tiksi tik augstu, kur nav domāts, tevi sodīs.


Adrenalīns.

Pievēršam uzmanību uz zemes atrodajām enerģijas bundžiņām, kad dod +5 adr. Visnoderīgākie ir invisibility un regenerate. Speed iesaku izmantot tikai tad, ja paņemts karogs, un ātri jātiek prom. Invisibility neder pret sentrijiem, un tie visbiežāk tevi nodos. Kad šauj, arī esi uzmanīgs. Regenerate var no aptuveni 15 hp uzpildīt līdz 150hp, tāpēc neizmanto to, ja tev ir 60hp. Kā arī, iesaku pataupīt adr, lai nopirktu parasto awp.


Karogi.

Karogi tiek uzrādīti radarā, bet tieši karoga, nevis bāzes vieta. Tas noder kā iebūvēt enemy radars, tātad nesot karogu, atceries, ka pieredzējušākiem spēlētājiem sienas ir draugi, un tava pozīcija ir nodota, it īpaši ja nav izslēgtas karogu gaismas, jo tās spīd cauri sienām.

Radars noder arī, lai vēl nezināmās mapēs to ātri atrastu.


Teamwork.

CTFā ir ļoti svarīga komandas saspēle, jābūt kādam kas paliek bāzē, kādam kas paņem karogu, un kādam kas piesegs tevi, tāpēc atceries, ka vienam paņemt karogu būs ļoti grūti. Taktika ir ļoti svarīga.


Random padomi.

Meklē ieročus uz zemes, un potenciālus AWP pakāsējus.

Netērē naudu lieki, tā noderēs.

Bazuku var nopirkt VIP, bet pacelt un izmantot jebkurš.(1 lode, 3k)

Nepārspīlē ar /hat, tie ļoti nodod zemos aizsegos.

 

 

///Šis topiks var tikt papildināts, tāpēc seko līdz.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 7h 6m
Redzēts Vakar, 10:06
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 03. maijā, 14:34
0
post

Super padomi ^^

LatvietisNU
SuperStar
Kakulacis
2234 atbildes forumā
Online: 11d 13h 43m
Redzēts 29. aprīlī, 22:57
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 04. maijā, 13:18
0
post

Chemij,tagad tik straāda!!

 

 

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 04. maijā, 13:29
0
post

Kādam būs noderīga informācija. Labs topiks!

𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡
V.I.P.
Papucītis
12119 atbildes forumā
Online: 296d 7h 47m
Redzēts 2022. gada 30. novembrī, 00:10
9 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 06. maijā, 00:37
0
post

Itkā lielāko daļu jau no šiem ''hekiem'' jau iepriekš izmantoju, bet tāpat kāam noderēs.

 canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu  
Lietotāji skatās šo tēmu: 0