bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
4
6
topic
Jb ieteikumu uzklausīšana.
Dalī
V.I.P.
850 atbildes forumā
Online: 52d 16h 28m
Redzēts 2023. gada 03. decembrī, 13:14
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 17. martā, 16:29

Pēdējā laikā JB aktivitāte ir samazinājusies un vēlējos uzzināt kāpēc tā notiek. 

Vēlētos uzklausīt Jūsu viedokļus un idejās, ko vajag pamainīt un ko darīt, lai šī aktivitāte atkal atgrieztos. Varat ieteikt jeb kādus ieteikumus gan priekš adminiem, gan priekš visa cita. 

Cik saprotu vislielākais drauds ir fragošana, tad gaidu ieteikumus kā šo problēmu risnāt. 

 

Lūgums rakstīt tikai tiem, kas grib kaut ko jēdzīgu pateikt. 

Pēdējo reizi rediģēja Dalī, 2015. gada 17. martā, 16:34.

Jogijs
V.I.P.
Lietotājs
Lacis
1498 atbildes forumā
Online: 29d 22h 53m
Redzēts Vakar, 23:45
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 19. martā, 14:26
0
post

Rih zudi migla!!!

 

Daudz kas ir pateitks bet gribetu redzet jaunas mapes serveri, un tiešam ja varētu mazinat tas fun day butu labi!!!

9904
lox
Dievs
666 atbildes forumā
Online: 14d 18h 36m
Redzēts 2016. gada 26. augustā, 23:13
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 19. martā, 15:33
0
post

Ieviest serverī /info vai arī /help , kad uzpiežot uz viņiem parādās svarīgākie / galvenie jb noteikumi.

Vai arī kā citos serveros cik atminos agrāk ir bijis ,tikko ieejot serverī tev uzreiz uzmetās tie noteikumi.

Kara dienā teroriem ļāut iziet no kamerām ,iedod kādas 10sec ,lai viņi var izretoties ,jo savādāk ct vnk pie kamerām stāv un tiklīdz atverās vaļā sāk fragot!

Pēdējo reizi rediģēja 9904, 2015. gada 19. martā, 18:28.
LatvietisNU
SuperStar
Kakulacis
2234 atbildes forumā
Online: 11d 13h 43m
Redzēts 3. maijā, 22:56
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 22. martā, 09:24
0
post

Kopumā es teiktu,ka kicka JB daudzi lamājās. Piemēram tie kas vada. Ir arī liela fragošana. Neticās ka kāds gribētu tā spēlēt.  

 

 

Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5484 atbildes forumā
Online: 351d 14h 26m
Redzēts pirms 6 stundām
Pievienots, 2015. gada 04. maijā, 23:30
0
post

Paldies imgox, bet par daudz slavē mani, jo redz, ka lolwutam taisnība. Nemaz nēsmu tik tīrs, ka šai nelieku gagus un nesodu. Laigan to arī var pavērot, ka to pašu daru ar dažiem citiem aktīvākajiem lietotājiem un kādu adminu, jo es vairākas reizes brīdinu un ceru ka beigs čakarēties. Jā esmu savaldīgs, bet aktivitāte man gan, tad ir, tad nav. Un viens pats es nepavilktu, jo atdzīstos es pārsvarā uz calladmin saucieniem nemaz nēju, esmu pārāk slinks.

Nu piwrix, rih un vēl dažiem citiem - jā es piekrītu un arī gribētu redzēt klasisko JB, tādu kāds bija PlayLine laikos. Shops minimāls, Bandu nebija, vipiem arī šis tas nebija, naudu ļoti ļoti maz un ļoti grūti varēja dabūt, sakrāt, tad arī nebija to vārdu vai matemātisko piemēru. Bet redz, ka Chemijs to netaisās darīt, tas arī ir saprotami, jo tad viņa pāris gadu viektais darbs ir vējā izmests.

Salīdzināt ar ID klasisko Jb ir nedaudz nepareizi, laigan ir klasisks, tomēr tas nav tāds kāds bija PL senāk. Jo noteikumi atšķiras tāpat, PL nebija tākā ID. ID ir ka ct paši tik saka kāda diena, bet PL bija tāpat jāizvēlas dienas kā tagad, nauda arī te saglabājas, cik zinu tad tur nesaglabājas, un vēl arī šis tas cits. Tātad ID klasiskumu nevar īsti salīdzināt ar to seno PL klasiskumu.

Un tad arī, piedodiet, bet no dažu jūsu puses tas ir pilnīgs stulbums, ko borzīt un dir**. Jo jūs nospēlējāt Gladā un Kickā apmēram 1-3 gadus bez tādām problēmām. Decembrī bija JB updeits, un arī iepriekšējos updeitos, tika minēts, ka varētu atgriezt klasisko JB. Bet jūs visi kuri to tagad vēlaties, tad un tad, to nemaz negribējāt, teicāt ja būs klasisks jb tad te neviena nebūs, būs sū*s un garlaicīgs. Bet kas pie velna tagad notiek. 1-2 mēneša laikā, jums domas 180grādos otrādi, tapēc ka Amorphis pēkšņi sāk fragot tik? Tas nedaudz ir stulbi, ka tagad jūs atbalstat klasisku JB viena lietotāja dēļ. No vienas puses jūs pat nevarat īsti spriest tā, jo jūs nemaz nēsat spēlējuši PL klasisko JB, tākā nezinat kā tas ir, nu daļēji jā līdzīgi kā ID servers, bet tikai daļēji. Tas ja serveri padarīs par klasisku nenozīmē ka beigsies fragošana. Nav teikts, ka tas mainīs spēlētāju domāšanu un rīcības. Tas, ka serveri padarīs klasisku ar minimālismu, tas nenozīmē, ka citi tāpat nemēģinās fragot un fragot. Un fragošana ir bijusi visu laiku, gan PL sākumā, gan kad PL ieviesa bandas, gan Gladā, gan Kickā. Laigan pēdējos mēnešos, dažu dēļ tā ir ļoti pastiprinājusies. Viss ir atkarīgs arī no spēlētājiem, viņu domāšanas un rīcībām.

 

Vienīgā problēma ir neapdomātie Jb noteikumi, kurus daļu ir izdomājies "lieliskais'' MAIN admins tak, ja būtu normali noteikumi, tad būtu daudz interesantāk spēlēt.

 Lielākoties noteikumi ir tādi paši kādi bija PlayLine laikos. Tagad redzams, ka viņi tiek nepatīkami papildināti, bet tas arī jau bija tad, kad imgox bija main admins. Toreiz es ieteicu pāris noteikumus, it īpaši to par FD traucēšanu. Viņi tiek papildināti jaunpienācēju un tagad arī dažu esošo spēlētāju čakarēšanās dēļ. Viss jau notika pirms tam kad LLZ nemaz nebija Main admins, tākā kaut ko dir** uz LLZ ir nevietā. Es nesaku ka tagad jāvaino imgox, bet kopumā, tas jau bija sen, vainīgs varbūt esmu es, ka ievieš dažus manus ieteiktos noteikumus. Bet galveno kārt vainīgi ir paši spēlētāji, viņu čakarēšanās un attieksme, un tagad arī esošo spēlētāju un bijušo adminu attieksme.

 

un lieliskajam jb mainam ir ''slinkums ierakstit visus noteikumus''  a nē viņam gan jau tīri vienalga

Piwrix, tad kādi būtu tie visi noteikumi? Tu pats viņus nezinu, jo neesi spēlējis senāk, tas pats arī attiecas uz Rihu un dažiem citiem. Jūs ko lieki nevietā dir**t, bet paši nekā nemaz nezinat.

 

Piekritu Riham, <projekta nomelnošana> jo Te daudzu adminu atikemse sūka (iespejams arī mana)

Jā, tava, riha un vēl dažu cita, un mana citā veidā arī. Bet tad arī nebrīnies,ka viss iet postā ja paši visu sačakarējat. Kur tad ir jūsu acc? Nav. Tātad jūsu pašu attieksme ir vainīga.

 

Un jūs borzījat, ka nekas netiek darīts. Jā, jūs dodad padomus, ko labot, ko ievietot, ko izņemt. Bet jūs sakat, ka noteikumi ir slikti, Tad arī palīdzat viņus sakārtot un uzlabot, Nevis visu laiku, ko dir**t. Jo jūs paši pārsvarā nemaz nepalīdzat ar noteikumiem, jūs tik iesakat, ko darīt ar serveri, bet par noteikumiem nekā neiesakat, tikai raudat. Noteikumi visi ir sarakstīti tādi kādi bija senāk, viņi tiek papildināti, jauno un tagad esošo spēlētāju čakarēšanās dēļ. Tātad beidziet borzīt tagadējam JB Main Adminam LLZ, kurš nemaz noteikumos neko daudz nav izmainījis, beidziet borzīt par serveri, ja paši tajā nospēlējāt tik ilgi bez problēmām. Bet tad iespējams piebremzējat ar servera uzlabošanu, beidzat ko dir** apr noteikumiem, bet paši palīdzat sakārtot noteikumus, iesakat noteikumus, jo es tikai tagad nelielu palīdzību ar tiem redzu, jo par tiem jūs tikai raudat, bet nekā neiesakat, jo visu laiku jūs iesakat tikai ko darīt ar serveri, paši tad arī padomājat par NOTEIKUMIEM. Lielākoties šis ir priekš Riha, Piwrixa, Amorpha, jo viņi ir lielākie borzītāji – Tad palīdzat sakārtot noteikumus, rakstat ieteikumus, vai arī apstrīdad esošos. Un ja teiksiet ka to darat, tad nē, jo es nerunāju par fix vai upgreid, bet par pašiem Noteikumiem.



Tas ko es redzēju kas jāsalabo, jāpieliek, jānoņem: (iespējams citi pie visa šī piekrīt no 1. līdz 12.):

1. Uzlikt, lai Admini var izmantot /cd komandu jeb taimeri.

2. Salabot Lokšaušanas Dienu. Salabot bugus.

2.1. Pēkšņi tiek nošauts kāds TS ar emku hedshotā vispār otrā mapes pusē cauri kādām 5 sienām.

2.2. Pēkšni tiek kāds nošauts ar emku nevis loku.

2.3. Tas ka biegtie ieslodzītie, būdami spectori, var vēl aizvien šaut. Tādējādi specojot CT ir iespēja viņu nogalināt. Un ja CT speco TS, tad ir iespējams nošaut Ts. Un laikam arī to var turpināt dueļa laikā. Tas nav normāli.

3. /lr jeb dueļa laikā Lokšaušanas duelis – kad ņem dueli, rāda ka var paņemt tikai tad kad ir 10 spēlētāji serverī. Kad bija 5 spēlētāji, tad neļāva. Bet kad bija 12 arī neļāva. Kautkas saplīsis vai kas ?

4. Uzlikt tā, lai var bloķēt vairāk lietu mapē , kuras lai nevarētu atlauzt. Pagaidām var uzlikt tikai 5 lietas, bet dažās mapēs vajag vairāk. Uzlikt, lai katrā mapē varētu uzlikt kādas 10 neatlaužamas lietas.

5. Atlikt atpakaļ, lai admini var restartēt roundu, jeb mapi. To noņēma sms adminiem, bet pie reizes tas tika noņemts arī adminiem :/.

6. Vienas dienas laiks ir 5 minūtes. Varētu samazināt līdz 4 minūtēm. Un ja ir iespēja tad Free Day samazināt līdz 3 minūtēm.

7. Dažās fun dienās nav iespējams pacelt ieroci, un arī spiežot pogu nevar dabūt. Bet tomēr dažās mapēs ir bugs, ka spiežot pogu tomēr ierocis paņemas, knife zm snaiper dienā. viena no mapē laikam bija Healbreak. Lūdzu salabot to, laigan man pašam māc bažas ka vainīga ir pati mape un pugins tur nestrādā.

8. Salabot to, ka dažās mapē nestrādā automātiskā durvju atvēršanās pēc laika, un arī kad raksta open. Laigan tiek izmantota komanda /poga, tomēr ir pāris mapes kurās tā neko nedod. Nezinu kurās. Un arī šeit māc šaubas ka mapes pašas ir vainojamas pie tā ka nestrādā plugins.

9. Pārtaisīt sodus par vārdiem. Uzlikt, lai par pirmo reizi atņem 100$, otro 200$, trešo 300$ + GAG.

Vai arī kaut kā savādāk.

Bet arī tad sakārtot tos vārdus un zilbes par kurām tad īsti sodīt, lai nav problēmu rakstīt vārdus kā "pistole", "sergejs" un citus. Jo šie vārdi satur burtu salikumus "pis" un "gejs". Sakārtot vārdus vajag.

Un arī salabot pašus automātiskos GAG, jo ja kāds viņu dabū līdz mapes beigām, izejot no servera un ienākot atpakaļ, GAG ir pazudis.

10. Zaļie noteikumi – tie kas rādās, kad tiek izvēlēta diena vai duelis. Šie noteikumi daudzi ir šķībi un greizi. Lūdzu pārlabot viņus. Laigan arī šos es vēl papētīšu serverī, un varbūt uzrakstīšu, ko kam vajag pārlabot. Un iespējams šos var tik pārlabot, ja visi noteikumi forumā būs sakārtoti.

11. Uztaisīt, lai var redzēt noteikumus serverī, un speciāli serverī, tākā tas bija PL laikos. Lai ir uz šīm komandām /rules , /noteikumi. Lai ir visi parastie, dienu, lr, un vēl citi noteikumi. Jo tagad komanda /rules uzrāda foruma lapu un nekas nenotiek, ja citiem notiek tad laikam rāda topiku ar noteikumiem, bet tākā man un daudziem citiem pc ir slikti, tad nekas nenotiek.

12. Dzeršanas dienai noņemt, ka esot specos arī griežas kamera.

 

Par šiem vajadzētu parunāt, vajag citu domas, izsakaties par šiem:

13. Nu man šis patīk, bet arī tomēr liekas bišk neforš, jo nekad tas nav bijis. Tas ko citi jau pāris reizes saka, kas līdzīgs saimonam. Tātad ar kādu komandu /vadit vai savādāku komandu, vai arī randomā tiek noteikts Ct kurš vadīs dienu. Tas ir, lai arī tie kuri ir pie CT vadītu, nevis strīdētos un teiktu „vadi tu, vadi tu”, un pats beigās nekā nav vadījis.

14. Par šo daudzi varētu būt pret, un es pats īsti nezinu vai jā vai nē. Bet varbūt izņemt to math pluginu un nelikt atpakaļ, un arī nelikt vārdu pluginu, jo varbūt tos nemaz nevajag.

15. Varētu uzlabot ban sistēmu tā, lai var nogagot tos spēlētājus, kuri nolamājas un aizmūk prom. Tas ir iespējams ar banošanu, bet to varētu arī izveidot gagiem, jo pāriz reizs tas būtu noderējis, un tad visos serveros par sodu viņam/viņai gags. Iespējams tad arī tas būtu jāieliek tad AmxModeMenu sarakstā.

16. Varētu ieviest dueļu sistēmu. Piemēram uz komandas /duel. Tā būtu pieejama CT un Adminiem. Adminiem tāpēc ja nav CT, lai tad ar pārējiem Ts ir ko padarīt. Bet CT ar šo komandu varētu iedot visiem vai arī konkrētajiem spēlētājiem dažādus ieročus, lai viņi karo kādā telpā vai pa mapi. Lai nav jāliek viņiem doties Gun-room pēc ieročiem ar bažām, ka paši tiks apšauti. Un varbūt varētu uzlikt ka tieši tos ieročus arī ct var atņemt dueļa beigās.

17. Shopā ir iespējams nopirkt uzi, tmp. Bet varbūt šo ieroču vietā ievietot „228 Cmapact” ar vienu aptveri, tātad tikai 13 lodēm.

18. Un VIP lietotājiem, nedod vairs shotgun un automātus, bet gan uzlikt lai dod uzi vai tmp ar vienu aptveri. Vai arī tomēr kādu no pistolēm – piemēram „ES Five - Seven”.

Laigan man pašam sāk mākt šaubas, jo pistoles varētu netik viegli uzķert kā citus ieročus. Bet tad Vipiem varbūt noņemt automātus un atstāt tikai shotgun.

Pēdējo reizi rediģēja Enemijs, 2015. gada 04. maijā, 23:31.

            

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 7h 44m
Redzēts Vakar, 17:29
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 04. maijā, 23:48
0
post

es tikai gribēju pateikt, wow, par tavu, enemy, ielikto darbu un arī par visu tevis teikto, pilnībā piekrītu tam ko lasīju un arī mazliet radās lielāka sapratne par to kas serverī notiek. Tik daudz reizes tie noteikumi jau nav pārveidoti, bet vienmēr rodas iespaids ka paliek sliktāk un sliktāk, tieši šāda pieeja būtībā ir vispareizākā, ka iziet cauri pilnīgi katram punktam regulāri - piemēram reizi mēnesī visi jb admini savācas kopā un izlemj ko vajag mainīt/labot

 

P.S.

Jau pēc war3  updeita, kurš būs pabeigts pēc 1-2 nedēļam un IESPĒJAMS csdm serverim, nākamais ko labošu (neskaitot pārējos sīkumus) būs tieši jb serveris

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2015. gada 04. maijā, 23:52.

Jogijs
V.I.P.
Lietotājs
Lacis
1498 atbildes forumā
Online: 29d 22h 53m
Redzēts Vakar, 23:45
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 04. maijā, 23:56
0
post

Enemy sovk

𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡
V.I.P.
Papucītis
12119 atbildes forumā
Online: 296d 7h 47m
Redzēts 2022. gada 30. novembrī, 00:10
9 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 06. maijā, 17:45
0
post

TaK enemy ko tu Raudi prost? Katram ir savs videoklis, tici man, ja tu spēlētu jailbreak tajā laikā, kad es pievienojos kickam, tad tu pats ieraudzītu kādas izmaiņsa ir cilvēkos un ko vajag serverī, nevis nez ko dariji...

 

 

Piwrix, tad kādi būtu tie visi noteikumi? Tu pats viņus nezinu, jo neesi spēlējis senāk, tas pats arī attiecas uz Rihu un dažiem citiem. Jūs ko lieki nevietā dir**t, bet paši nekā nemaz nezinat.

 

Agrāk šie noteikumi bija labi, bet takā mainas cilvēki, admini, aktivitāte tad derētu citus noteikumus, kā arī ir daudzi noteikumi kuri itkā ir, bet nav ierakstīti pie noteikumiem, pašlaik neosaukšu kuri tie ir.. ai tāpat nav jēga neko Tev rakstīt, jo Tev var teikt interesē tikai savs viedoklis nevis citu

 

 Lielākoties šis ir priekš Riha, Piwrixa, Amorpha, jo viņi ir lielākie borzītāji – Tad palīdzat sakārtot noteikumus, rakstat ieteikumus, vai arī apstrīdad esošos. Un ja teiksiet ka to darat, tad nē, jo es nerunāju par fix vai upgreid, bet par pašiem Noteikumiem.

 

Jā Tev daļēji taisnība, bet nu kāda jēga kaut ko ieteikt? tāpat nekas netiek mainīts, varbūt tikai daži update bijuši, un var teikt tāpat nekas nav īsti mainijies.. 

 

Bet nu par ieteikumiem jā norm, visi der itkā, bet paies laiks kamēr kāds kaut ko darīs servera labā

Bet ja taisas kaut ko darīt tad vēl es dažus bugus uzraksīšu, ja viņi tiks laboti

 

 

1)dueļu laikā piemēram shot by shot dueļos, bieži vien CT ir armor.. ja TS iešāuj hs ct, tad bieži vien ct nenomirst dēļ tā armor

2)Vajag sataisīt ja dueļa laikā nositas ct, lai ts varētu paņemt citu dueli ar ct.

Pārējo jau itkā krutais enemy visu pateica

 

 

 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Dalī, 2015. gada 06. maijā, 17:57.
 canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu  
Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5484 atbildes forumā
Online: 351d 14h 26m
Redzēts pirms 6 stundām
Pievienots, 2015. gada 06. maijā, 18:02
0
post

Es Gladā švaki serveros uzturējos, tik forumā tupēju, bet Glad beigās aktivitāte pacēlās, un tad arī Kick sākumā tāda man bija.

 

ai tāpat nav jēga neko Tev rakstīt, jo Tev var teikt interesē tikai savs viedoklis nevis citu

Piwrix, lūdzu pārlasi manis rakstīto, un sapratīsi, ka man interesē tavs un citu viedoklis par noteikumiem. Jo es tak uzrakstīju, lai Tu, Rihs (šim bans, nekā nesagaidīsim no viņa) , un Amorphis, lielākie bļāvēji, tad uzrakstat kas vainas noteikumiem, kuru noteikumu tad nav, kurus ņemt un kurus likt. Tad arī to rakstiet, nevis tik borzījas. To jau arī esmu amorpham čatā vairākas reizes teicis. Lai raksta piemērus un pamatojumus. Es jums to prasu un lūdzu, lai to tad arī darāt.

 

 Jā Tev daļēji taisnība, bet nu kāda jēga kaut ko ieteikt? tāpat nekas netiek mainīts, varbūt tikai daži update bijuši, un var teikt tāpat nekas nav īsti mainijies.. 

Tak piekāst updeitus, par to lielākoties atbild chemijs nevis llz, jo viņš tak hako serverī. Es ar jums dažiem runāju par NOTEIKUMIEM. Kurus var pārlabot, papildinot, izņemot, tad kad LLZ ir forumā. Tas ir izdarāms visu laiku. Jūs tiešām nesaprotat atšķirību starp Servera Updeitiem un NOTEIKUMIEM ?

Pēdējo reizi rediģēja Enemijs, 2015. gada 06. maijā, 18:05.

            

𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡
V.I.P.
Papucītis
12119 atbildes forumā
Online: 296d 7h 47m
Redzēts 2022. gada 30. novembrī, 00:10
9 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 06. maijā, 18:11
2
post

enemy, lūk ko Rihs domā par kick 

1) http://prntscr.com/72764a

2) http://prntscr.com/7276hp

3) http://prntscr.com/7276or

 

Vairāk neko nedošu, bet tāpat neko savādaku neieraudzītu screanos

 

lai amorphis pats izsakas, nedosu screan :/

 

Pēdējo reizi rediģēja 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, 2015. gada 06. maijā, 18:12.
 canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu  
9904
lox
Dievs
666 atbildes forumā
Online: 14d 18h 36m
Redzēts 2016. gada 26. augustā, 23:13
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 07. maijā, 10:47
0
post

Noņemt ilzei nost imunitāti!

Uzstādīt jb ,kad terori ienākot serverī var izvēlēties formas , tas noderētu priekš hns konkursiem ,lai varētu pielāgoties mapei u.t.t. 

Šopā varētu pievienot kaut kādu naudas loteriju.

Pievienot noteikumu ,ja terors frago ,tad viņu drīkst sodīt ar banu līdz 2h ,jo pēdējā laikā esmu ievērojis ,kad mars pārāk traki sācis fragot un neko lietas labā darīt nevar!

viltu profils
Lietotājs++
201 atbildes forumā
Online: 12d 4h 49m
Redzēts 2016. gada 11. septembrī, 22:37
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 25. maijā, 21:37
0
post

Tā viņš ir ar tiem "rūkijiem".

Kādreiz bija 100x labāk, kad bija tauta, kad bija jautri , tajā pašā gladā bija cilvēki, ar kuriem bija interesanti. Tie ir : Enemy, diglers, erors, LAFK un visi pārējie oldskūli, kad mazos apsmēja, ieskaitot mani, kas bija smieklīgi, bet jautri. Kad vēl čemijs deva bonusu, kad ienāca online - 10k, tā bija liela nauda. Atgrieziet to visu atpakaļ, pliz.

 

Pēdējo reizi rediģēja viltu profils, 2015. gada 25. maijā, 21:44.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0