Hello!
Sagribējās uztaisīt mazliet sulīgāku giveaway, tāpēc lai iespēja uzvarēt būtu lielāka - izlozēšu vairākas balvas:
x5
x2
Noteikumi?
* ''Like'' šim topikam
* Standarta kick.lv giveaway noteikumi
* Postu intervāls 2
* Laika intervāls 5min
Uzvarētāju noteikšu ar random.org palīdzību.
Viens lietotājs nevar iegūt vairāk par vienu balvu!
Plutoniji no uzvarētāja, lai es neaizeju bankrotā!
Ņemot vērā balvu apjomu, man liekas,ka te vajadzētu sakrāt 300 postus.
(Ja ies švaki, pamainīsim kaut ko!)
*Jāizsaka kompliments iepriekšējā posta autoram! Vairosim pozitīvismu un mīlestību!
(Paldies, Hybrid par ideju,man ļoti patika!)
P.S. Tie pāris cilvēki,kas ir mani bloķējuši - variet netērēt savu laiku, jo es pārlozēšu Jūs!
loti skaista masina ar loti plasu dzivokli un skaistu sievu, pats ari loti skaists
Patīk Hskill smiekli, kad salaiž cs go kko grīstē, tad pats rēc. Vispār viegli komunicēt. Mīļums
Aktīvs čata lietotājs un cs serveru baudītājs.
Rēcīgs un draudzīgs frukts!
Kad nedzer, tad ir pat ļoti sakarīgs. Jēdzīgas lietas mēdz ierakstīt forumā.
Simpātiska un ar savu raksturiņu, patīkama persona.
Lāsma ir atvērta jebkuram lietotājam ar lielu somu. To cik ļoti viņa ir atvērta var spriest pēc viņas špagata. Jauka dāma ar lielām acīm.
EDIT :
Deebosantana - nasks inspektors, lai izrevidētu dd2 serveri no nevēlamām personām.
Sākumā bija domstarpības, bet izrunājām sāpi. Diezgan recigs puisis, var pasmieties forumā kopā
Ļoti prasmīga ūdens lējēja, akurāta biešu stādītāja, labi elpo un mirkšķina.
Labs pokera spēlētājs un saruna biedrs
Atsaucīgs cilvēks, var arī ierēkt par čatu forumā
Gribētu redzēt kāds izskatās.. Bet tā jau sakarīgs pēc tekstiem
Glīta un sakarīga meiča!
Lāsma ir Mīļums iemiesojums, prot darīt Kamiku laimīgu jo dosies gaļu cept. Kick.lv meiteņu klana co-foundere, īsta taisnības cīnītāja. Īsts jawkumz.
Edit - Spindzeklis, ātrs un bez žēlastības, nevajag daudz lai būtu laimīgs. Labi zāģē malku.
Gars cilvēks, kas mēģina mani pierunāt uz gaļas cepšanu.. TIKAI GAĻU! Bik sāp. tā jau jaukums
Miera un harmonijas stariņš, rūpējās par kik tēviņiem, laikam vegāne, cik sāku skatīties. Izcila personība.
Draugs, uz kuru paļauties, ar ļoti unikālu humoru. Ikkatrā competitve brīdī paļaujas uz skillu, bet reālo pacēlumu dod emocijas.
Kamiks, MENDIJA, cruelcin, HSkill, 575, Latvians, santiz, 𝔄𝔨𝔪𝔢𝔫𝔰 𝔷𝔞ķ𝔦𝔰, Arch, alska, Weksijs, Diademantus, bnation-, masieris, DoubleT, Crack, Hybrid Minds, Jenotinshj, Venta, akasi, SintijaL, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., Capture, Pickle Laura, eKs., gary, Minnia, Zane, Bubis, ZnT, Kikii., Deebosantana, ihavelocity, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Spridzeklis, Witch, Churix, Kalvix, Snuffeklis, Mohit, Em4a, Krisiittz, duck, Agneshuks, Haiduk, UTSNAHUY, medalus, deqwatian357ANW, daryl, AndisKoks, traitors, kaifotajs!!! :D, nisker, ruutam, король мажор, pigmi , maar4a, Martinshhh, Kiwi :], 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, tomts, knejvs, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, skyya, Lacz, malbaro, Moxley, **Nezināmā**, vamos a la playa, prote1ns