Hello!
Sagribējās uztaisīt mazliet sulīgāku giveaway, tāpēc lai iespēja uzvarēt būtu lielāka - izlozēšu vairākas balvas:
x5
x2
Noteikumi?
* ''Like'' šim topikam
* Standarta kick.lv giveaway noteikumi
* Postu intervāls 2
* Laika intervāls 5min
Uzvarētāju noteikšu ar random.org palīdzību.
Viens lietotājs nevar iegūt vairāk par vienu balvu!
Plutoniji no uzvarētāja, lai es neaizeju bankrotā!
Ņemot vērā balvu apjomu, man liekas,ka te vajadzētu sakrāt 300 postus.
(Ja ies švaki, pamainīsim kaut ko!)
*Jāizsaka kompliments iepriekšējā posta autoram! Vairosim pozitīvismu un mīlestību!
(Paldies, Hybrid par ideju,man ļoti patika!)
P.S. Tie pāris cilvēki,kas ir mani bloķējuši - variet netērēt savu laiku, jo es pārlozēšu Jūs!
būtu foršāks džeks,ja nekopētu,bet tā jau ir ok
Jautra, vienmēr cenšas visus uzjautrināt.
Neadekvats čalis ,jo liek tādu avatāru. Bet citadā ziņā ir ok,alkoholu arī labi tur.
Meitene zeltene, kura labi šauj cs
Uzticams Kristapa Porziņģa fans
Kluss, mierīgs un īpaši nerunīgs lietotājs.
Runās ar jebko, par jebko, galvenais neaizvainot
Sporta entuziasts augstākajā līmenī, multimākslinieks un vienkārši liels vīrs, tas ir viņš - Venta!
labs mārketinga speciālists
Labs cilvēks un laiko manus postus ! luv yaa
Dāsns ,bieži atdod somu , neprasot neko pretī.
Pieļauju ka esi tikpat aktīvs cilvēks dzīvē, cik kickā!
Laba šāvēja kā arī piemīt laba mūzikas gaume.
varetu teikt, ka forša frizura, beeet, nea centīšos tevi neizbesīt, lai varam draudzēties
skaistākās uzacis, kadas esmu redzējisxd ;)
aktīvs politikas kritiķis
Tev ir ļoti skaisti kājas pirkstiņi.
Aktīva , cenšas piedalīties visos kick pasākumos.
aktivs dd2 pleijers
Kamiks, MENDIJA, cruelcin, HSkill, 575, Latvians, santiz, 𝔄𝔨𝔪𝔢𝔫𝔰 𝔷𝔞ķ𝔦𝔰, Arch, alska, Weksijs, Diademantus, bnation-, masieris, DoubleT, Crack, Hybrid Minds, Jenotinshj, Venta, akasi, SintijaL, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., Capture, Pickle Laura, eKs., gary, Minnia, Zane, Bubis, ZnT, Kikii., Deebosantana, ihavelocity, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Spridzeklis, Witch, Churix, Kalvix, Snuffeklis, Mohit, Em4a, Krisiittz, duck, Agneshuks, Haiduk, UTSNAHUY, medalus, deqwatian357ANW, daryl, AndisKoks, traitors, kaifotajs!!! :D, nisker, ruutam, король мажор, pigmi , maar4a, Martinshhh, Kiwi :], 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, tomts, knejvs, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, skyya, Lacz, malbaro, Moxley, **Nezināmā**, vamos a la playa, prote1ns