Nu tā , beidzot izdomāju uzrakstīt savu sasveicināšanos , lai zinātu kas es vispār esmu. Lai labi lasās !
Par mani :
Tātad , Mani sauc Kristians , esmu 12 gadus vecs/jauns un dzīvoju Liepājā. Iešu 7. klasē... Es arī Mūzikas skolā eju , kurā es tagad iešu 5. klasē , jo iestājos tajā vēlāk. Tajā es nodarbojos ar sitaminstrumentiem, esmu piedalījies dažādos konkursos un tā... Labi protu Angļu valodu, bet šogad noslinkoju tapēc dabuju uz liecības tikai 7 (Jā , priekš angļu valodas tas man ir maz ). Kādreiz arī nodarbojos ar Hokeju un Florbolu, bet nevarēju sasaistīt ar mūzikas skolu , tapēc arī atteicos no sporta.. Nu ko , tagad ķeršos pie virtuālās dzīves.
Virtuālā Dzīve jeb Geimings :
Šeit jūs mani pazīstat kā Kikis. Visvairāk mani aizrauj CS:GO(Counter Strike: Global Offensive). Nesen arī sāku spēlēt , ap kādiem 4 mēnešiem atpakaļ. Tagad jau arī biežāk iegriežos CS 1.6 , kuru spēlēju vairāk kā 2 gadus ar mazām pauzēm. Man 1.6 patīk lēkāt , jo lēkāju kā trusis , tāpēc arī bieži iegriežos jūsu Dr serverī, kurš man ir nereāli iepaticies. Kādreiz arī spēlēju Minecraft, bet sen jau apnika , jo hakeri un daudz mazu pokemonu kā es , tikai daudz dumjāki.
Tas laikam viss , šodien braukšu uz Zviedriju , nebūšu 10 dienas, tapēc nedomājiet ka es jau jūs pametu ! :'(
Čau!
Veiksmi zviedrijā.
Čau... 7 ir maz angļu valodā? Man vislaik bija 3-4.
Lai veicas Zviedrijā
Čau.
Bet tie ir lielakie masteri trikingu.
Hello.
Čau mazais
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
Hey
hi
Hey.
Caww
Čau .
Čau.
Nu čaviņa, tad jau Deathrunā tiksimies
čau
Nuu , es jau pateicu , ka es noslinkoju...
Bet es zinu pietiekami labi lai sarunātos ar angļiem, varu uzrakstīt angliski domrakstus un vēl.. Priekš manis tas ir salīdzinoši labi.. Iešu Ģimnāzijā..
Sveiciens no Zviedrijas ! :P
Esi sveicinats kicka.lv
hey
Jan4a, Amors, siirups, JankezO, FIN., pelciņš, SoulshakerLV, VienkarsOskars, gaz1kkk., satanic, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Jogijs, Electro., Chemijs, the Captain., jevrika, Ebyrn, sсhoKKur-, Pizhikz, Cool Dude, Ponijs, Enemijs, Puika, 9904, E., MA1M, Obijs, SkaabaisRediis, EAZY., Tvinks , attach, juliet, NeLLa, Trey*, ayy, MAVERIK, Daņiks, Kikis, Dalī, MercuriaL*, Kokaīns