bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
24
7
topic
Tas ira kiks kiks kiks
Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 21. maijā, 23:00

Sveiciens visiem jawkajiem,forshaaajiem kikeriem. Sen neesmu neko jaunu rakstījis, tad nu, kaut ko uzskribelēšu, okey? Savādāk Jūs te pārāk mierīgi, ja neskaita dažus "policistus" čatiņā.

 

Tad nu, man te mazs info par dažādiem kika notikumiem, kam svarīgiem, kam ne tik ļoti, bet kādam varbūt kiks ir visa dzīve? Ļoti iespējams. Un vēl viens svarīgs info,kamēr Dž Depiņam aka Džekam Sperovam ir tiesas lietas, rumam ir normāli skidoni veikalos, iesaku. Pats pagrābu kapteini, iet jau uz beigām, bet ir tak sestdiena... šovakar drīkst. 

 

Nu, ko... Piržu ārā. 

 

Aktuālākais notikums laikam ir ''Dzejo'' konkurss šobrīd, par kuru čatā notiek diskusijas katru mīļu brīdi. Pat kad es izlēmu nobalsot, dabūju virtuālu pi*duļeeeeei. Protams, par maniem balsošanas motīviem Jūs neko nezinat,tādēļ nav ko braukt man virsū. Paldies.

 

Tā nu ir sanācis, ka mūsu kick dzejnieks Hybrids Minds šajā konkursā vienmēr ir ļoti pārliecināts un lepns par sevi un savu dzeju, taču šoreiz viss ir iegrozījies citādāk un viņš nav vadībā. Kā tā? Jo lietotāji ir izvēlējušies balsot par citu dzejoli, nevis viņa!  Vai spējiet ko tādu iedomāties? Pats ķēniņš ( ne jau tas Ķēniņš kurš Latvijas izlasē) Hybrids!!! Jā, viņš ir nosēdināts uz rezerves soliņa un tieši šis ir iemesls visam haosam forumā. Ja no 20 balsotājiem - 15 būtu balsojuši par Hybrid , tad viss būtu bijis bumbās un tauta klusētu, taču tā kā visvairāk balsis ir par citu dzejoli - tā noteikti ir sazvērestība, sadarbošanās un nelegālas darbības un tagad ir jāpieprasa konkurenta diskvalifikācija, jo kā gan citādi Hybrid Minds tiks pie cimdiem un Stenlija kausa? 

 

Bet ziniet, kas šajā visā ir visironiskākais? Tieši Hybrid Minds ir tas kick'a lietotājs, kurš patstāvīgi organizē pats savas balsis! Un kā viņš to dara? Nu, kā lai saka, katrām attiecībām dzīvē ir nozīme, vai ne? Vai tās ir draudzīgas - vai arī romantiskas. Tad nu, Hybrid Minds ne mirkli nekaunas izmantot šo iespēju savā labā un palūgt savai dāmai vai draugiem par viņu nobalsot! Tas pats , protams, attiecas arī otrā virzienā. Hybrid prot mistiski arī uzminēt savas dāmas un draugu dziesmas, bildes, zīmējumus vai ēdienus! Man šķiet,ka ar šādām spējām viņam noteikti vajadzēja pacelt visus ''Sixth Sense'', ne? Jūs varētu mani censties izlabot un bļaut, ka tā nav, bet konkursu posti pasaka visu manā vietā!  

 

Šeit būs daži piemēri:

1. https://www.kick.lv/forums/topi…-18-balsosana/

2. https://www.kick.lv/forums/topi…f-galerija-32/

3. https://www.kick.lv/forums/topi…-20-balsosana/

4. https://www.kick.lv/forums/topi…-19-balsosana/

5. https://www.kick.lv/forums/topi…f-galerija-29/

6. https://www.kick.lv/forums/topi…s-galerija-36/

7. https://www.kick.lv/forums/topi…f-galerija-25/

8. https://www.kick.lv/forums/topi…-19-balsosana/

9. https://www.kick.lv/forums/topi…-11-balsosana/

10. https://www.kick.lv/forums/topi…-15-balsosana/

11. https://www.kick.lv/forums/topi…-22-balso-ana/

12. https://www.kick.lv/forums/topi…u-galerija-29/

13. https://www.kick.lv/forums/topi…u-galerija-28/

14. https://www.kick.lv/forums/topi…0/?post=487386

15. https://www.kick.lv/forums/topi…2/?post=510408

16. https://www.kick.lv/forums/topi…-16-balsosana/

17. https://www.kick.lv/forums/topi…me-konkurss-5/

18. https://www.kick.lv/forums/topi…me-konkurss-6/

19. https://www.kick.lv/forums/topi…s-frazes-11/#3

20. https://www.kick.lv/forums/topi…s-frazes-13/#2

21. https://www.kick.lv/forums/topi…mp;post=577068

22. https://www.kick.lv/forums/topi…4/?post=575698

 

Te nu laikam ir domāts ielikt otrajā vietā, nu tā, lai mazāk aizdomīgi: 

 

23. https://www.kick.lv/forums/topi…9/?post=550231

24. https://www.kick.lv/forums/topi…0/?post=555730

25. https://www.kick.lv/forums/topi…4/?post=523202

26. https://www.kick.lv/forums/topi…7/?post=541746

27. https://www.kick.lv/forums/topi…-12-balsosana/

28. https://www.kick.lv/forums/topi…u-galerija-29/#14

29. https://www.kick.lv/forums/topi…anas-frazes-7/

 

Un te būs tā, pa čomisko:

 

30. https://www.kick.lv/forums/topi…-18-balsosana/

31. https://www.kick.lv/forums/topi…-balsosana/#10

32. https://www.kick.lv/forums/topi…-18-balsosana/

33. https://www.kick.lv/forums/topi…-16-balsosana/

Ā, un ņemiet vērā, ka tie ir tikai piemēri no pāris konkursiem. Gan jau ir vēl kāds, kurš šoreiz netika pačekots. Kā arī, ļoti svarīgi ir saprast, ka postos redzami ir tikai tie gadījumi, kuros Hybrid ir ticis top3!  

 

Runājot par kick'a pārīšiem, ir dikti forši, kad šeit tādi ir un var pavadīt savu laiku kopā arī forumā, taču žēl, ka ne visiem ir izdevies šeit par to nedabūt banu strikto noteikumu dēļ par citu cilvēku profila izmantošanu. ( btw, R.I.P. Sigona un viņas vīra profili)  

 

Atcerieties lielo trakumu, kad izrādījās, ka DarkPrincess un KK izmanto viens otra profilus, būdami abi administrācijā? Jā, toreiz bija traki, visi gribēja, lai soda viņus par šādu rīcību, jo izmantot cita cilvēka profilu ir kategoriski aizliegts un tas ir kā stingrs noteikums kick'ā taču.  Es pat brēcu kā sazin kas, jo gribēju beidzot uzzināt vai čemim ir olas, un uzzināju... (Neteikšu vai ir) #nohomo btw

 

Redziet, izskatās, ka šis noteikums neattiecas uz visiem! Tā nu mēs nonākam pie mūsu saldā pārīša akasi un skyyas. Super jauki, ka viņi ir atraduši savu ceļu viens pie otra, vai ne tā? 

 

Problēma gan parādās, kad akasi neprot nodalīt privāto dzīvi no foruma noteikumiem un viņa dāma vēsu prātu čatā var pajautāt moderatoru, nu tā, aši uz 2min, lai noslēgtu ''Atrodi bildē'' konkursu. Kur ir svētie kick'a noteikumi tagad? Spriežot arī pēc pārējām skyyas darbībām forumā - vai skyya ir jaunā moderātore tikai administrācija to ir aizmirusi mums pārējiem pavēstīt?  

 

Ā, rēcīgs faktttts – Vai ievērojāt, kurš skyyas veidotajā konkursā ''Atrodi bildi'' visvairāk objektus atrod un visvairāk naudiņas nopelna? Vai to, ka skyyai padodas uzminēt akasi veidotā Guess Celebrity cilvēkus? Skyya pat atrod Devila ''Atrodi webā'' dotos tekstus visātrāk. It īpaši tos, kas ir akasi veidotajos topikos. Apbrīnojami!  

 

Noslēgumā vēlos pateikt, ka pārīši ir forši, taču vai sen nebija laiks aizliegt šāda veida balsošanu vienam par otru? Un nevis vienkārši topikā pierakstīt, ka nedrīkst tā darīt, bet TIĒŠĀM aizliegt. Attiecīgi, ja ir pāris, tad uzzināt, kurš ir partnera darbs un nebalsot par to? Tieši tas pats ar konkursiem, ja viens rīko - otrs nepiedalās un viss!

 

 

 

Turpinot par konkursiem.... Kā jums patīk, ka cilvēki, kas no administrācijas ir aizgājuši (Jā, KK ir prom un akasi ir jaunais priekšnieks, kurš Chemiju zem tupeles varēs pasviest)  aizliedz rīkot foršos, konkursus, kuros visi labprāt piedalītos? Piemēram, tagad ļoti aktuāla interese bija par PČH, taču to aizliedza rīkot, jo redz autortiesības. Nejau KK to pats ar savu galvu izdomāja. Tā ir lieta, ko var dara visā pasaulē, kad ir PČH. Visi liek likmes un cenšas minēt spēļu iznākumus. Kādas vēl autortiesības? Tieši tas pats stāsts ar ''Izroc Lādi'' . Nevar ne tādu, nelīdzīgu rīkot, kaut pati Princese ideju ir ņēmusi no spēles Battleship ar laukumu un šaušanu. Labi, ka ir vismaz Devils un Sintija, kas izdomā kādu jaunu aktivitāti forumā, citādi vecās labās atrakcijas nedrīkst rīkot, bet jaunu neko izdomāt ar nav tik viegli. Un pat, ja kāds izdomā ko, tāpat aizliedz to rīkot vai nozog ideju un uzrīko pati administrācija. Galu galā, kas gan notiktu, ja uzrīkotu kādu no šiem aizliegtajiem konkursiem? Kick'u tiesā iesūdzētu un rīkotājus apcietinātu? Haha 

Un tādas mazāk aktuālas vai nemainīgas lietas kick'ā - mūsu lielie CS:GO fc spēlētāji izrādās ir nelīdzsvaroti jaunekļi, kuri pazemo savas dāmas ikdienā un vaino pie katras fc kļūdas. Puiši, sāciet novērtēt savas dāmas taču, jo reti kura meitene spēj paciest tādu kretīnismu!  

Un kamēr vieni savas dāmas pazemo un neciena, ir Piziks un knejvs, kas lai kā arī censtos kick'ā dabūt kādu žubi, nu galīgi neprot to izdarīt. Mazās dvēseles ir aizvainotas pie katras cs čiepas, kas uzdrīkstas pateikt nē vai neizrāda interesi. Nē, nu traki, ka dzīvē neiet tā un arī virtuālajā pasaulē nav iespējas nevienu savaldzināt. Tā sāp, ka jāsāk visas atraidītājas saukt grēcīgos vārdos un visos iespējamos veidos jāatgādina par savu eksistenci, jo tomēr ir viegli aizmirst tukšas un vājas personas!  

 

Reāli, šajā topikā ir vairāk vārdi, nekā dažs un labs izlasa gada laikā, tādēļ - lēnām,mierīgi, nesteidzoties palasam,pabaudam :)

Īpašs šautauts tiem faniem kuri izlasīja visu. Respektt un uvažuha man. Pa lielam, mēs lielākā daļa cilvēciņu kuri cenšas domāt paši zinām to ka te notiek pilnīgs bērnudārzs, pareizi? Atšķirība ir - kurā pusē mēs nostājamies, kādu "pozu" ieņemam. Bet nu, izbaudat weekendu. 

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

Faacha
Jauniņais
380 atbildes forumā
Online: 4d 18h 56m
Redzēts 6. februārī, 09:02
Pievienots, 2022. gada 22. maijā, 12:35
0
post

info par dažādiem kika notikumiem, kam svarīgiem, kam ne tik ļoti, bet kādam varbūt kiks ir visa dzīve? Ļoti iespējams.


Hmmm... Pēc manām domām, autoram tieši kicks ir visa dzīve. Detektīvs Fūdiņš on the move.

 

Bet nu lab, ne par to tagad stāsts. Man arī čatā ir prasījuši uzspiest like postam, vai nobalsot par kaut ko. Protams, man nav grūti uzspiest like, bet kamēr atrod to postu starp tiem entajiem cilvēkiem, kas ir iepostojuši, paiet laiks. Ļoti patīk tie cilvēki, kuri tā cīnijās par to artefaktu, kuru dabūs, ja būs vairāk īkšķīši. Nu cmon. To laiku, kuru jūs pavadījāt, lai katram foruma čatā uzrakstītu lai uzspiež like, varējāt iet pagalmu satīrīt, jo kādu labumu jūs gūstat dabonot to ĪPAŠO ARTEFAKTU savā somā? Godīgi... es cik ilgu laiku jau esmu kickā, vispār nesaprotu ko darīt ar tiem somas itemiem. Es tikai spiežu kombinēt, un man tīri p*x kas tur izkrīt. Džeki, go rabotatj, nevis make kick my life.

Piziks
Lietotājs
Labsirdīgais
989 atbildes forumā
Online: 117d 10h 6m
Redzēts Vakar, 10:31
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 22. maijā, 12:52
0
post

Tur jau tā lieta faacha, kādam stabili ir jānotirgo man kažoks pa 6.50!!!!

 

Brīdināts. (c) Kuz9

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2022. gada 24. maijā, 12:33.
Vecteevs
Jauniņais
587 atbildes forumā
Online: 18d 3h 2m
Redzēts 2023. gada 26. decembrī, 12:47
Pievienots, 2022. gada 22. maijā, 12:52
0
post

man vienalga. galvenais ir nebalsots nepar vienu :D tikai piedalīties xD

Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 22. maijā, 13:39
0
post

Milzīgs šautauts un paldies visiem kuri izsaka savu viedokli. Tikai šādi, ar tādiem cilvēkiem kā Jūs, ar tādiem cilvēkiem kuriem galva ir uz pleciem mēs paliksim labāki. #MakeLatviaGreatAgain #OnlyLove. Btw, ārā saule ir fantastišs,gaļa jau ir uz iesmiem un tuvojas hokejs. Paldies par uzmanību. 

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3441 atbildes forumā
Online: 131d 4h 32m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 2022. gada 22. maijā, 14:33
0
post

Milzīgs šautauts tiem, kas spēj izteikties īsā un kodolīgā formātā. Kāds ir šī topika mērķis vispār?

Es neuzskatu, ka kāds baigi apzināti sadarbojas, liekot brutāli pirmās vietas pēc paprasīšanas. Lietotāju sadarbošanās vairāk vai mazāk tiek izskausta, jo atceros tos laikus, kad akasi skaldīja rigged balsotājus, un es personīgi, lai arī pazīstu daudzus kickiešus, cenšos neitrāli balsot (man neviens neprasa, es nevienam neprasu).

Tajā pašā laikā bieži ir iespējams nojaust, kas ir kas. Piemēram, tie paši dzejoļi, Hybrid Minds vienmēr izcēlies ar gari izsmeļošām un saturiskām bombām, tāpēc pateikt, kurš dzejolis ir viņa, ir EZ PZ, tāpēc arī tiem, kas vēlas par viņu nobalsot, nav probēmu veikt balsi par viņu bez iepriekšējas prasīšanas. Tas pats attiecas uz visiem kulinārijas konkursiem, kuros 2-3 virtuves man ir atpazīstamas vai kuros ir tie paši "kick.lv" lapiņu uzraksti, kas iepriekš.

Secinājums: Nevar pierādīt sadarbošanos, jo cilvēki 1) dažkārt trāpa precīzi virsū "savējiem" (no savas pieredzes), 2) dažkārt atpazīst lietotāju pēc citiem viegli saprotamiem faktoriem, nevis obligāti tāpēc, ka "prasīja nobalsot".

 

P.s. Jau tas vien, ka topika autors (lai kas arī tas nebūtu) ir samīzis pats kaut ko izveidot un iet caur Fūdiņu, vien liecina, ka pašam būtu problēmas attaisnot savu sadarbošanos, jo tāda noteikti ir bijusi.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 46m
Redzēts 23. aprīlī, 10:32
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 22. maijā, 15:38
3
post

Labdien dravki

Adminiatracija jau sen ir informeta par so, un admin grupa lemjam ko labak saja situacija darit, jo visos gadijumos bus nepmieinati lietotaji.

Visdrizak ka risinajums beigas bus tads ka bus paris neitrali lietotaji, visddizak tadi kuri nav ipasi aktivi, lai butu mazak iesaistiti balsojumu korupcijā, kuri bus "konkursa zurija", kuri pamatos katrai bildei savu vertejumu.

Uzskatu so pagaidam par labako risinājumu. Protams bus kas teiks ari ka vini ir uzpirkti, vel pirms bus pat kads zurija pienemts, bet nu vienmer bus kadam slikti

Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9701 atbildes forumā
Online: 352d 17h 16m
Redzēts Vakar, 15:47
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 22. maijā, 17:24
1
post

Cau, draugi! Vai es šim postam varētu savākt vairāk like nekā topikam ir? #nooffensefūd #nespiežatlaik #tasbijajoks #esnesadarbojos

 

Ja kas, es izlasīju visu no A līdz Z, bet man neceļas roka kaut ko komentēt šajā situācijā, jo šī veida drāma ir smieklīgāka pat par diānas radīto drāmu. Tas ka 575 un Hybrid sadarbojas? Tas man liekas, ka pat muļķim skaidrs un tas jau ir pierādījies vairāku gadu garumā. Ja nemaldos, tad par to ir šeit bijuši arī topiki. Bet nevar jau arī nepiekrist Capture, ka tikai uzmetot aci dzejoļiem, ir uzreiz skaidrs, kurš, piemēram, ir Hybrid dzejolis. Ar to es gribēju pateikt, ka es citu risinājumu, izņemot to, ko čemijs vēlas ieviest, neredzu. Protams, vēl ir otrs variants - nahranizēt visu veidu konkursus, kur ir kādam jābalso par kādu. Problem solved. Paliksim pie puzlēm, 8ball, uno, monopoliem utml. konkursiem, kur izdarīt kaut ko pa čomisko ir stipri grūtāk.

 

Par PČH gan liela sāpīte. Uzskatu, ka tas ir kick jaudīgākais konkurss, kāds vispār ir. PČH prognožu spēle dod katru gadu mega aktivitāti - katru dienu, 2-3x dienā jāveic ieraksts ar savām prognozēm. Piemēram, manu aktivitāti un vēlmi ienākt kickā tas reizinātu ar 5 (un gan jau neesmu vienīgais). Uzskatu, ka čemijam bija jāplēš dirsa, jālec no biksēm ārā un jārausta pipsis sava administrācija gabalos, tikai, lai kaut kas tāds notiktu. Bet nu, ko tur vairs. Laikam čemijs ir pārāk iegrimis savā darbā un vairs tik ļoti nerūp aktivitāte šeit vai arī nav pamanījis, kas lietotājiem ir svarīgs un kas nav.

Ā, gribēju pateikt, ka visi tie, kas saka, ka balsošana par savējiem konkursos ir tas pats, kas, piemēram, balsot par savējiem x-faktorā - jums galīgi pis garām. :D Tieši tāpēc ir tādi noteikumi, lai ka nedrīkst atklāt, kurš ir tavs darbs, aizliegts prasīt, lai balso par savu darbu utt. JO NAV PAREDZĒTS BALSOT PAR ČOMIEM

Un ceru, ka administrācija izies cauri visiem postiem un pieskatīs mazliet leksiku un savstarpējos aizvainojumus. Citādi es te arī drīz sākšu visus saukt par braindead'iem un tad lai tik pamēģina man kāds kaut ko izdarīt. :hit:

Un hokejs šogad garlaicīgs, tāpēc labāk izniekoju savu laiku uz šo postu, nekā skatos LAT - GBR (cik uzmetu aci, tur pilnīgas auzas - Latvija pat zaud xD)

 

b**, beigās tomēr kaut ko iekomentēju, kaut negribēju. Nu labi...vismaz fūdiņš noticēs, ka es izlasīju visu līdz galam. :$$$

šautauts fūdiņam par topiku, Capture par lielisko postu - daudz patiesi fakti un Piziks var iet lasīt pienenes - tam nav pilns rublis. :D mazliet atgādina pigmi - izdari kaut ko, kas viņam nepatīk un sūta tevi nomirt. kekw
Vairs laikam nav kam nodot šautaut. Tikai Fūds ar Capture bija on point šoreiz - cepuri nost.

Lacz
Jauniņais
⏳ Bandas līderis ⌛
1362 atbildes forumā
Online: 79d 15h 28m
Redzēts 2022. gada 06. jūnijā, 22:02
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 22. maijā, 17:51
0
post

Yoooo! Super, šitas reāli labs un pa tēmu. Nice call 👍👍👍

pankuksh
Meitene zeltene
Lietotājs
pīlīte
1517 atbildes forumā
Online: 157d 8h 30m
Redzēts Vakar, 16:00
Pievienots, 2022. gada 22. maijā, 21:22
0
post

pirmā dzirdēšana, ka ir tāds! iemesls, lai nerīkotu prognožu spēli. mēs ar rahhu pirms 4 gadiem rīkojām fifa prognožu spēli, un tad viss bija lieliski, i pašiem bija prieks rīkot, i citiem bija prieks piedalīties.

skumji, protams, bet nav pirmā reize, kad šādas visādas problēmas uzpeld kick. cik nu vaina ir administrācijā, cik pašos lietotājos - nekad nevienam nebūs labi.

ejam ārā uzelpot svaigu gaisu, un gan jau būs labi. :)

 

 

SintijaL
Meitene zeltene
Veterāns
peļuks
7448 atbildes forumā
Online: 362d 14h 42m
Redzēts pirms 2 stundām
Pievienots, 2022. gada 22. maijā, 21:51
0
post

Asaras.

Bet nopietni ,ja jums liekas ,ka kick netaisnības ir pats trakākais ,kas var notikt ,tad paskatieties uz šo tekstu ---->>>  

Cilvēki ražo pelmeņus ,smagi stradā un gatavo viņus ,lai jums būtu ko garas dienas vakaros uz ātro uztaisīt paņņamāt ,bet te pekšņi viena dāma izpurina un izloba jūsu smagi sviedros gatavoto pelmenīti.

Padomajiet par to ,pirms te čīkstat.

HSkill
El Retardio
seksīgais
3167 atbildes forumā
Online: 185d 4h 6m
Redzēts 22. aprīlī, 16:09
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 22. maijā, 21:52
2
post

kad dincai unbans btw?

 

Brīdināts. (c) Kuz9

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2022. gada 24. maijā, 12:33.
eKs.
aimless
keks
2169 atbildes forumā
Online: 128d 18h 25m
Redzēts pirms 1 stundas
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 22. maijā, 22:16
0
post

Nost ar konkursiem, boostojat hostu uz dd2, lai man ir jēga no main

magisterial
Lietotājs
Inkognito
2474 atbildes forumā
Online: 51d 6h 55m
Redzēts 12. martā, 15:57
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 22. maijā, 23:22
3
post

Bļe, jums visiem pa 13 gadiem? Tak ejiet ārā sauļoties, spēlēt futeni vai aizbrauciet senčiem palīdzēt dārzā uzdzīt pāris vagas, lai iestādītu kko lietderīgu, zāli galu galā nopļaut nevis zīmēt uz paint pļavu un gaidīt, kad kāds nobalsos par tevi. Nav galīgi cietais uz to? Cirku te uztaisījuši, bērnudārzs

Kamiks
Jauniņais
krasavčiks
3753 atbildes forumā
Online: 204d 6h 30m
Redzēts pirms 9 stundām
Pievienots, 2022. gada 22. maijā, 23:28
0
post

Visi tie, kas saka, ka jāiet rakt grāvjus un būvēt debesskrāpjus paši arī to dara vai tikai māca citus? 😂 Visi tik gudri, bet paši te sēž un seko līdzi katrai intrigai ( jā, es atzīstu, man arī patīk herņu padzīt ). 

Kriksons
Jauniņais
104 atbildes forumā
Online: 17d 1h 29m
Redzēts 4. aprīlī, 20:58
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 22. maijā, 23:33
0
post

jūs l0hi esat? Jāiet rakt grāvjus un būvēt debesskrāpjus !!!

 

Brīdināts. (c) Kuz9

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2022. gada 24. maijā, 12:33.
Unicorn
V.I.P.
Veterāns
|| ♛Čigāns♛ ||
Uni🅿orn
2382 atbildes forumā
Online: 68d 18h 55m
Redzēts 9. aprīlī, 08:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 23. maijā, 05:20
0
post

Interesanti un garš topiks, bet es nesaprotu iemeslu šim topikam. Ķipa jā, es pat bez pierādījumiem varu pateikt ka šeit puse šmaucas, bet tas jau ir sen zināms. Protams, tagad tas arvien vairāk pastriprinas, jo pēdējie topiki ir kaut kādi kari starp kaut ko, vai arī kaut kādi konkursi kur griežas vieni un tie paši lietotāji. Ak nē, kick konkursā zaudēju, jaiet pakārties. Ko Mendija krenķējas par katru topiku jo neuzvarēja un noteikti jabūt kādam a&&isienam, vai nu kārtējo reizi kāds sadarbojas. 

ĶIP EDIT: Padzirdēju ka viss šis topiks sākās no Mendijas, jo nedabūja pirmo vietu. oh god. Nepiedalies, ja kaut kas nepatīk.

Pa lielam, jūs turpinat nonstop kasīties, kad tajā pašā laikā jūs vienīgie sēžat tajos topikos un tik ļoti uztraucaties lai dabūtu kaut kādus itemus somā. funny.

Kicks jau sen arvien vairāk sāk pārvērsties par kaut kādu local čatu, kur vai nu draudzējas viens aplis, vai nu viens par otru sūdzas.

Īsumā- Beidzat taisīt topikus par viens otru, un beidzot kaut ko labāku izdomājat. Vai nu kaut kāda sūdzība, vai nu topiks uzmini kurš nu tas ir , kad var saprast ka šeit ir kaut kāds lokālais lietotājs.

PS- Respect topika veidotājam par centību, bet tas neko nemainīs, garantēju tev.

 

Šis teksts skan katrā sūdzībā/topikā par kādu. Tāpēc cerat uz labāko, gan jau kaut kad arī pienāks tas laiks. Visiem neizdabāsi. Draugu aizskars, nobanos.... ak nē, ceļam brēku. Daudz tādas situācijas ir bijušas kad kāds no lietotājiem uztaisa s*dus, pēc tam tiek nobanots, un tad visi draugi sēž un stāsta cik kicks ir slikts, kamēr viņu neunbano. (Tomēr dzīvo tāpat forumā, sakot cik viss slikti)

Laiks izaugt puikas un meitēni. Mākat sūdzēties, mākat arī paši darīties kā vajag, nevis kā jums gribas.

 

Karoč lūdzu jums 2 komandas: 
Mendijas komanda : HSkill, Anna, Luckystrike, Lāsma, Lacz
Hybrida komanda: 575, Capture, Pickle Laura, eKs

Pēdējo reizi rediģēja Unicorn, 2022. gada 23. maijā, 05:34.

Image result for Unicorn Gif signature

Lacz
Jauniņais
⏳ Bandas līderis ⌛
1362 atbildes forumā
Online: 79d 15h 28m
Redzēts 2022. gada 06. jūnijā, 22:02
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 23. maijā, 07:48
1
post

Es esmu uzņemts komandā pašam nezinot, paldies! 

Tas, ka man tā tirliņa ego ir apnicis nenozīmē, ka esmu kāda pusē :D 

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 5h 19m
Redzēts Vakar, 13:50
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 23. maijā, 07:51
0
post

Jā jā chemijs neatbildēja par autortiesībām :reec2:

idzesu vecās sarakstes, jo meginaju ar tevi runat ka cilveku, tagad runashu ar tevi vnk ka jurdisku objektu, jo tu neesi gatavs runat normali.

Pastāv balanss, ka lietotajiem tiek teikts ka vinjiem ir autortiesibas, kas ir vienkarsshi isaka veida pateikts "mes cienam ka tu kaut ko izveidoji, tapec mes to neiztiekam un ja kadreiz aiztiksim mes vispirms ar tevi pakonsultesimies lai abpuseji visi butu apmierinati", un uz shadu balansu balstas projekts un visi ar to ir bijushi vienmer apmierinati jo projekts loti ciena lietotajus un tapec ari lietotaji ciena administracijas lemumus shaja sakara. Bet tas nav istas autortiesibas, ka ari ir dazreiz loti smiekligi runat par autortiesibam, kad iet runa par kaut kadu saturu, kuru varetu 10 gadigs berns parrakstit pa 10 minutem.

Lietotojot kicka majsalapu tu esi piekritis ka tev nav pilnigi nekadas autortiesibas uz sevis ievietoto saturu, tu tam esi piekritis gan registrejoties, gan akceptejot privatuma politiku. Vienigas juridiskās tiesības tev ir uz saviem privātajiem datiem kuri atklatu tavu personibu, un netikt paklautam podifilijai vai smagai publiskai aizvainošanai internetā.
Šie noteikumi balstas uz to ka kicka majaslapa nevar pastavet uz lietotaju iegribam kaut ko periodisski izdzest vai partraukt rikot, jo, piemeram, foruma spelēs nevar izdzest dalju postu ara, jo tad parejie posti neatbilst noteikumiem, foruma speles nevar partraukt rikot jo lietotajam to sagribas jo uz to baltas projekta aktivitate, utt.

Tapec shie noteikumi ir skaidri defineti un tiem ir pilnigs juridisks spēks, un no likumiga viedokla tev nav tiesibu pieprasit jebkadas autortiesibas jo tev tādu projektā nav, jo tu neesi kick.lv valdē.

 

Ja vajag screen no pm tad rakstāt. Mierīgi iedošu.

Es jau neko nesaku par saviem konkursiem kurus man teica ka nav autortiesības. Bet agrāk prasīja vai var mainīt balvas,topiku maiņas un tā tālāk.

KICKS sāk palikt ka MATRICA kam nav vajadzīga. Mums rūp projekts bet administrācijai nē 

Pēdējo reizi rediģēja knejvs, 2022. gada 23. maijā, 07:54.


eKs.
aimless
keks
2169 atbildes forumā
Online: 128d 18h 25m
Redzēts pirms 1 stundas
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 23. maijā, 08:51
0
post

Es varu sevi ielikt komandā "kkpd", Unicorn?

Jo man ir kaut kā pie dirsas par šo

Haiduk
Lietotājs
dušplēsis
(。◕‿◕。)
241 atbildes forumā
Online: 89d 15h 13m
Redzēts Vakar, 22:42
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 23. maijā, 09:32
0
post

pēdējā 1+ gadā man neviens nav prasījis, lai kko nobalso.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0