bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
11
12
topic
[Pieteikums] Evils @ Moderātors
~Evils~
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6560 atbildes forumā
Online: 327d 5h 44m
Redzēts Vakar, 20:53
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 27. augustā, 17:10

Lai pieteiktos forumā par moderātoru jāizpilda prasības:

 
* Tev jābūt pabeigušam pamatskolu ( 9. klasi ) – Ir.

* Tev jābūt reģistrētam forumā vismaz mēnesi – Ir un kā vel ir..

* Tev jābūt vismaz 100 postiem – Stabili ir.

* Nedrīkst būt sūdzības vai WP (brīdinājuma punkti) – Nav neviena.

* Kādam no moderātora/administrātoriem Man ir 3 galvotāji.

* Ir jābūt vajadzībai pēc moderātora ( ka šobrīdējie netiktu galā ) – Noteikti ir vajadzība, jo bieži no rīta līdz pusdienslaikam weba notiek nekārtības un nav kas ievieš kārtību... Dalī pa darbiem, KK snauduļo vel.. 

* Tev jāmāk gramatiski pareizi rakstīt- Cenšos, to vai izdodas nemācēšu teikt, sūdzības neesmu dzirdējis, ja rodās kādas kļūdas, tad tas ir dēļ klaviatūras.

* Tev jābūt atbildības sajūtai un savaldīgumam – Atbildības sajūta ir, ar savaldīgumu reizēm ir maziņas problēmas, tomēr neskaitāmas reizes mazāk, nekā tad kad atnācu uz Kicku.

* Nekādu lamuvārdu vai citu lietotāju aizvainošanas, nekad – Ir, kad neizturu un uzspragstu, taču bez iemesla tas nenotiek. Esmu tikai cilvēks, kam negadās uzsprāgt par niekiem, vai iebāzt degunu kur nevajag.

 

* Tavs vecums – 25 gadi.

* Links uz sasveicināšanās topiku - http://www.kick.lv/forums/topic…riga-mergla-d/

* Cik ilgi esi reģistrēts - Esmu reģistrējies kopš 6. Maija 2014 gada, taču bija arī viens cits profils, vecajā webā, kurā biju reģistrējies 10. Februārī 2014 gadā.

* Postu skaits - 2076

* moderātora/administrātora vai maina nicks kurš par tevi galvo – KK, Chemijs, Dalī

* Kāpēc domā ka šobrīd ir ļoti vajadzīgs moderators? - Jo no rīta līdz pusdienlaikam ar kārtības ievedējiem ir ļoti lielas problēmas, visu laiku jāskrīno pārkāpumi, jādod linki... tik un tā problēma tiek novērsta ar lielu nokavēšanos.

* Kāpēc tu domā ka vajadzētu pieņemt tieši tevi? – Esmu pierādījis, ka varu serverī ieviest kārtību... domāju ar webu tikšu galā un tāpēc, ka esmu no agra rīta līdz vēlam vakaram webā. Es redzu visu :D 

Daņiks
Veterāns
ZVĒRS
ZVĒRS, Старый
2444 atbildes forumā
Online: 41d 11h 56m
Redzēts 2020. gada 13. augustā, 17:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 28. augustā, 16:54
5
post

REC jo ta vaig no ritiem gadas tadi bardaki ka vnk .. 

Ja tu enemy kaut ko neredzeji tas ir tavas problemas man ir po*. Tavas problemas jopt, Un beidz piekasities tikai man.

Pēdējo reizi rediģēja Daņiks, 2015. gada 28. augustā, 19:49.

skaļums
vecis
kruasančx
1058 atbildes forumā
Online: 23d 22h 0m
Redzēts 2017. gada 06. februārī, 23:17
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 28. augustā, 16:58
6
post

queen uzskaiti kādi bardaki no rītiem ir? 

rec, liek tikai evila frendi un kaut kadas malaletkas kam par forumu ir vienalga, kas to vien dara kā iespamo katrā topikā kādu useless tekstu. tās malaletkas pat nevar normāli argumentēt kapēc evilam būtu jāiegūst šis amats. 

rec jo tas ir evils? kas tas par paskaidrojumu? 

ANTI VĒLREIZ. 
 

edit:
95000 man tik pat dziļi pie pakaļas ir tavs viedoklis, kā tev manējais.
moderatora statusu iegūst, jo ir harizmātisks? god damnit. te dafiga keksu tādu ir, tad davaj visiem dosim šo statusu? viņš jau saknē komunicēt nemāk un moderatoram tas ir ,manuprāt, svarīgākais,kas jāmāk.
+ kvīn, paldies par mīnusu, bet tu tā arī nepateici, kādi bardaki no rītiem te daras? 


++
vēl kas, publiskajā čatā diezgan bieži pēdējā laikā, evils kopa ar obiju pazemo enemiju. varbūt EVIL, tu tādā veidā esi iedragājis cilvēkam pašcieņu? tāpat kā čiepu jūs visi draudzīgi pazemojāt. neiedomājies, ka šiem cilvēkiem varbūt tagad pašvērtējums ir tuvu nullei dēļ tiem izgājieniem? kapēc viņiem būtu jādzīvo kaut kādos kompleksos? viss jau reāli sākas ar internetu. tūlīt būs - "bet internets un reālā dzīve ir pilnīgi divas dažādas lietas", JĀ tikai tas sūda internets atstāj milzīgu iespaidu uz cilvēkiem. 
es esmu pilnīgi un kategoriski pret evila pieņemšanu šaj amatā. lai viņš dzīvo pa savu war3, nevienam viņš tur netraucē, bet forumā NĒ.
 

Pēdējo reizi rediģēja skaļums, 2015. gada 28. augustā, 17:50.
Aizvainojos nicks
Jauniņais
49 atbildes forumā
Online: 20h 5m 11s
Redzēts 2019. gada 05. novembrī, 22:30
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 28. augustā, 17:03
7
post

Man nepeš ko saka dusmīgā.

Zini kā strādā sabiedrība?

Ir viens viedoklis kuram seko cilvēki. Ja tev ir savs viedoklis,nevienam tas neinteresē.

Tātad,vairāk vai mazāk visiem ir pie #*@!& ko tu saki par Evilu.

#Evil REC

Evils ļoti harizmātisks,bieži runā,nav svarīgi par kādu tēmu,prot uzjautrināt.

95K                                                                                       

 

Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5484 atbildes forumā
Online: 351d 13h 26m
Redzēts pirms 45 minūtēm
Pievienots, 2015. gada 28. augustā, 18:01
3
post

Anti , varbūt esi mainījies bišk, tomēr tāpat esi nesavaldīgs un rupjš. Pat runājot par dažādām lietām, aizstāvot dažādus viedokļus, tu pat nedod normālu viedokli, sāc sūtīt di***, un citreiz neizturi un sāc apsaukāties. Un ja vēl esi iedzēris, tad man liekas, ka katru reizi ir garantēts bans vismaz uz to vakaru. Pie šī arī var pieskaitīt tos 9905 ss. Saprotu ka amorphs darīja nepatīkamas lietas, tomēr ar tādiem vārdiem un teksiem nav jāmētājas.

Laigan jau ir pagājis kāds laiciņš, tomēr. Ja jau sen esi mainījies, tad kāpēc nesen bija tādas stulbas riebeklības jādara un jāpazemo meitene. Es saprotu, ka ar viņiem ir viena otra problēma, bet tomēr tas kā tu reaģēji un ko tu darīji tā dēļ, ka šiem atdeva acc, bija pilnīgi nepareizi un stulbi. Jociņu izdomāja cits, bet tu to joku pārvēri ņirgāšnā, kuru vēlāk daži citi turpināja.

Iespējams esi nedaudz mainījies, bet liela daļa no tā tomēr ir tevī palikusi un redz, ka arī izsprūk. Moderatoram jābūt savaldīgam, saprotošam, kāds tu daudzreiz tieši neesi.

 

Edit: aa un es čatā quuenam vaicāju bet neatbildēja. Tad kādas nekārtības notiek no rītiem? No rītiem iemetot aci šeit caur telefonu, neko neesmu manījis, tikai pārsvarā kā evils ar obiju vai kādu citu čato. Tad kādas nekārtības notiek?

Pēdējo reizi rediģēja Enemijs, 2015. gada 28. augustā, 19:33.

            

𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡
V.I.P.
Papucītis
12119 atbildes forumā
Online: 296d 7h 47m
Redzēts 2022. gada 30. novembrī, 00:10
9 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 28. augustā, 18:14
6
post
Evil, man nekas nav pret tevi, pēdējā laikā esi samērā labojies, bet...Tagad nāk viss atpakaļ, jo iepriekš sāki lamāties, aizvainot citus tad kad tas īsti nebija vajadzīgs, pārējo neatkārtošu, jo to ko gribēju vel uzrakstīt ir mazliet pieminējuši gan Enemy, gan nine, gan Dace.. ā un ja šitas būtu pieteikums uz banteam nevis moderātoru, tad ieliktu rec, bet lemjat paši, palikšu neitrāls.
 canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu  
MA1M
V.I.P.
gailis
1682 atbildes forumā
Online: 73d 14h 34m
Redzēts 24. aprīlī, 23:22
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 28. augustā, 19:02
2
post

Sākšu ar to, ka arī man nav nekas pretī pret tevi kā cilvēku, bet nu tomēr esmu pret tevi kā moderātoru. Diezgan grūti ir pēc visiem šiem stiprajiem argumentiem un apjomīgajiem postiem ielikt tev rec. Entās reizes esi aizskāris citus čatā, entās reizes esi licis kaut kādas pretīgas vai aizskarošas bildes iekš avatara, bet nekad neesi saņēmis banu. Nu varbūt vienu reizi no visām desmit un tāpat tikai uz stundiņu. Tas man liek domāt, ka ja jau tev šobrīd ir tādi kontakti ar administrātoriem un nezinu ko vēl, tad nevaru iedomāties, kas būs, ja tu dabūsi moderātoru. Moderātoram būtu jābūt pretimnākošam. Es nesaku, ka tu tāds neesi, jo esmu redzējis, ka tomēr izpalīdzi n shit, bet nu man šķiet, ka tev apriebtos ņemties ar visiem sīkumiem un tu vienkārši sāktu ignorētu citus. Varbūt kļūdos, nezinu, bet tas ir mans viedoklis, jo tu esi par sevi radījis tādu priekšstatu/iespaidu. Vēl moderatoram ir jābūt ar labām latviešu valodas prasmēm un ar savu viedokli, kuru būtu spējīgs aizstāvēt. Ar to tev ir kā nu ir. Nenoliegšu to, ka tava aktivitāte ir diezgan apbrīnojama un pat kreizī laba, bet neuzskatu, ka esi mainījies gana un pierādījis sevi kā kulturālu un moderātora statusam atbilstošu cilvēku, jo pavisam nesen vēl bija redzami tizli gājieni no tavas puses.

Es nesaprotu kāpēc visi saka, ka no rītiem ir bardaki ? Es nevienu reizi neesmu redzējis, ka no rītiem forumā būtu kaut kādi bardaki. Varbūt kādu retu reizi, bet still, nav nekādu bardaku un pašreizējie moderātori pašlaik mierīgi ar visu tiek galā. Es nesaprotu, kāpēc visi liek rec ar pamatojumu apmēram: aj, rec, tas tak evils. Tas tak evils, okej, bet par ko tas evils ir izpelnījies rec no jums ? KK vai kaut kas cits teica, ka viņš ir daudz palīdzējis kickam. Okej, es to respektēju, tikai pierādi sevi no labās puses tad arī citiem, nevis privāti komunicē un palīdzi administrātoriem, bet forumā noliec citus un izdari nekulturālus gājienus, jo tas ir pagaidām viss, ko no tevis esmu forumā redzējis, un tas ir pretrunās ar to, kādam jābūt moderātoram. Ļoti bieži esi klanī un nezinu vai tas ir piemēroti moderātoram.


Nelikšu nedz anti, nedz rec, bet vienkārši teikšu, ka, manuprāt, tu neesi labākais kandidāts uz šo statusu/amatu un atstāšu savu mazsvarīgo viedokli šeit. 

Pēdējo reizi rediģēja MA1M, 2015. gada 28. augustā, 19:05.
pelciņš
Jauniņais
nlo
520 atbildes forumā
Online: 23d 8h 14m
Redzēts 2017. gada 03. maijā, 21:06
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 28. augustā, 19:19
2
post

Visi tik gari raksta. Īsumā, Tu, cienījamais (es jokoju) Evil, priekš 25 gadiem esi pilnīgs fucktards. Nav pietiekami labs arguments? Tu tak simts un vienu reizi esi pārkāpis noteikumus. Tas, ka tev nav tekošo warn, tas nozīmē tikai to, ka vai nu tu esi līdis dirsā moderiem, lai neuzliek, vai regulāri sasal-i kādam.

 

 

Vienīgā pozitīvā iezīme tev ir tas, ka tu esi bezdarbnieks, tātad vari nolife'ot 24/7 kickā un tas ganjau nemainīsies, jo pēc tā, cik buhā tevi tāpat neviens darbā nepieņems. 

 

P.S. Tu pārvaldi nevis vienu, divas vai trīs valodas, bet gan pusi no vienas, dzimtās valodas, jo no angļu un krievu Tu ne sūda nesaproti, kā arī, ļoti skumji, bet latviešu valodā, kā jau Datse teica, "google translate" labāk prot salikt teikumu kopā, nekā tu.

 

Bet par spīti visiem neapgāžamajiem faktiem, ka tu esi viens no sliktākajiem kandidātiem, es tev dodu REC!  Gandrīz jau pieliki bikses no prieka, ne? ANTI x666, jo neesi pelnījis. Ja atsēdi dzīvi kickā un tēlo āmuru, tas nenozīmē, ka vari kļūt par moderātoru.

 

GG, ar cieņu, tavs derdzīgais fans - lātsis

 

P.S.S. Ļoti vēlētos, lai izskata TIKAI sakarīgos rec/anti, ko cilvēki dod. Lielākā daļa NE SŪDA nepamato savu viedokli. Kā kuces skrien pakaļ baram un liek savu rec. Bezmugurkaulnieki nelaimīgie.

Pēdējo reizi rediģēja pelciņš, 2015. gada 28. augustā, 19:38.

https://instagram.com/rolandsviksna/ CHECK AUT MAI INSTAGRAM BLJAET

NeLLa
Jauniņais
Žipčiks
144 atbildes forumā
Online: 3d 0h 2m
Redzēts 2019. gada 12. septembrī, 19:52
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 28. augustā, 19:37
3
post
TREKNS ANTI. 11x un vairak tev bija bani. 9904 ss pierada ka neesi mainijies. Ok palidzi! bet tu palidzi kk ar kuru tev ir fck ye labas attiecibas. Labak ej stradat sajos gados neviss tupa sedi te. Un dzer bezjedzigi. ANTI Pietam nebutu tev labas attiecibas ar kk tu sen seit nebutu. Atcerejos tu vel esi fking stulbais spameris :(
Pēdējo reizi rediģēja NeLLa, 2015. gada 28. augustā, 19:43.
47th
V.I.P.
3461 atbildes forumā
Online: 53d 18h 9m
Redzēts 2020. gada 19. aprīlī, 14:44
Pievienots, 2015. gada 29. augustā, 12:45
2
post

ANTI. Ja pat būtu rakstījis uz banteam, tev nekas nesanāktu ar to savu kruto war3 skillu.

* Nedrīkst būt sūdzības vai WP (brīdinājuma punkti) – Nav neviena.

Brīdinājumu tev ir bijis ujma, visi tiek noņemti, jo pudeles draugs kk visus noņem. Nesen tev bija bans par mod abuse, aizvainoji Dalī, taču mēnesis pat nebija pagājis, bet warn bija noņemts?? nais.

* Tev jāmāk gramatiski pareizi rakstīt- Cenšos, to vai izdodas nemācēšu teikt, sūdzības neesmu dzirdējis, ja rodās kādas kļūdas, tad tas ir dēļ klaviatūras.

Klaviatūru nevajag vainot, ja esi nodzēries un tavi pirksti nav tik funkcionāli kā parastam cilvēkam.

* Tev jābūt atbildības sajūtai un savaldīgumam – Atbildības sajūta ir, ar savaldīgumu reizēm ir maziņas problēmas, tomēr neskaitāmas reizes mazāk, nekā tad kad atnācu uz Kicku.

Maziņas problēmas? Bet kur garantija, ka tu neuzradīsies forumā piedzēries un visus nesāksi nepamatoti banot? Mēs visi zinām ka tev patīk iedzert un nākt forumā darīt huiņas itkā tās neapzinoties. Lielākā daļa (ar dažiem izņēmumiem) te ieraksta tikai rec, lai visiem būtu labi un visi būtu laimīgi, jēdzīgi nepaskaidrojot kpc.

P.S No banteam atteicos, jo tuvojas skola un es netaisos te lieki tērēt savu dārgo laiku izskatot sūdzības/apelācijas.

Gigna
Meitene zeltene
173 atbildes forumā
Online: 18d 12h 51m
Redzēts 2022. gada 21. decembrī, 11:03
Pievienots, 2015. gada 29. augustā, 13:35
3
post

Kā redzu te nevienam nepatīk Evils.

Personīgi es lieku REC. Prasīsiet, kāpēc? Tāpēc, ka cilvēks vēlās pamēģināt un tas jau ir pietiekami labs iemesls kāpēc likt rec. Ja slikti tiks galā ar saviem pienākumiem, tak nav problēma noņemt to statusu. Kur problēma?

Var redzēt, ka ar kaut ko viņš lielākajai daļai ir iesālījis un tā pamatīgi. Personīgi es nezinu kādus sūdus viņš ir strādājis agrāk, bet forumā viņš ir diezgan aktīvs, serveros arī. Savā war3 it kā sūdus netaisa, tur esot kārtība.

Iedodiet viņam modu uz pārbaudes laiku, paskatieties ko darīs un ja darīs darbus slikti, tad varēs mesties kā hiēnu bars virsū, bet kamēr jūs nezinat kāds viņš varētu būt šajā amatā nevajag riet uz viņu cik viņš slikts.

Pēdējo reizi rediģēja Gigna, 2015. gada 29. augustā, 13:36.

Paldies.
Jauniņais
#nostarmaucību
801 atbildes forumā
Online: 47d 17h 9m
Redzēts 2020. gada 14. decembrī, 19:07
6 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 29. augustā, 14:28
2
post

Nu ja Tev bus mod man bus 101 warns, Rec.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 48m
Redzēts Vakar, 22:02
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 29. augustā, 15:42
6
post

Diemžēl būs jaatsaka

Pamatā dēļ pēdējiem komentāriem tikai, jo pirmajā lapā burtiski heiteri ārdijās kuri nevarēja pat neko pateikt paši nenolamājoties kuru viedokli es vispār neņēmu vērā. Katrā ziņā, man personīgi, ļoti žēl, ļoti būtu noderējusi evila palīdziba moderēt.

Atteikts. TC

Lietotāji skatās šo tēmu: 0