Pieteikums:
1. Niks(niki) serverī - exdent
2. Links uz taviem statiem - SPIED VIRSŪ , lieta tāda, ka weblapā man rādās mazāk nospēlētas stundas nekā serverī, tā ir jābūt? Ielikšu pārmaiņas pēc arī no servera attēlu ar stundām! SPIED VIRSŪ
Prasības:
1. Izvēlētajā serverī nospēlētas 60 stundas (cik ir?) Ir nospēlētas 60 stundas.
2. Vismaz 16 gadi (Ar retiem izņēmumiem ziedotājiem) (cik ir?) Šobrīd esmu 17 gadus vecs.
3. Iepriekšēja adminēšanas pieredze (Ar retiem izņēmumiem ziedotājiem) Šo punktu es gan nesaprotu, kāds sakars ir ziedotātiem un pieredzei? Pieredzi nemainīs, ja tu ziedosi projektam naudu, bet katrā ziņā esmu ieguldījis mazliet naudu kickā kā arī pieredze mani neviļ, kādu laiku atpakaļ adminēju dažādos projektos, bet nu vai nu viņi pajuka vai arī es beidzu spēlēt cs.
4. Vismaz 1 admins no servera, kurš par tevi galvo (kurš/kuri?) Ventspilnieks , Quuen , neesmu pārliecināts, bet manuprāt vēl jb administrātors - sipuyc
5. Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas (cik ilgi?) Reģistrējies forumā esmu jau kopš 2015 gada 15 augusta!
6. Jābūt sasveicināšanās tēmai forumā (links uz topiku) Sasveicināšanās!
7. Jābūt labai aktīvitātei forumā Uzskatu, ka man ir pietiekami laba aktivitāte, jo katru dienu ieeju forumā un apskatos vai nav, kas jauns, baigi bieži nespamoju, jo galu galā ar postiem forumā nespēlēšu.
8. Nedrīkst būt neviena neattaisnota sūdzība par tevi Nav neviena neattaisnota sūdzība par mani.
9. Serverī ir jābūt vajadzībai pēc admina (kāda? vai tavuprāt trūkst adminu?) Manuprāt adminu trūkst, jo ir tādi brīži, ka serverī admini nav online (es tagad nesaku, ka vienmēr ), bet tiešām ir tādi brīži, ka serveri vajadzētu pieskatīt no noteikumu pārkāpējiem, ir tādi kuri jau redz, ka admins nav online, tad arī ir tā doma uztaisīt kaut kādu free killu vai pārkāpt kādu noteikumu!
10. Jābūt nodotiem vismaz 3 noteikumu pārkāpējiem konkrētajā serverī, uz kuru raksti pieteikumu (linki uz topikiem) Ar šo ir tā, ka īstenībā pa pusei ir un pa pusei nav, noteiktus linkus es nevarēšu jums iedot, bet esmu saucis caur call adminu adminus, kā arī man ir tāda problēma ar datoru, ka es nevaru atrast savu cs mapi.. nesakat lūdzu kāpēc.. man nav ne windows xp, ne 7, man ir kaut kāds - UBUNTU, es par tādu pirmo reizi dzirdu, kaimiņam prasiju, vai var viņu pārlikt uz parasto, viņš teica, ka nē, tad tas būtu pirātisms, bet nu, ja punktā ir pateikts, ka linki jāiemet, tad nu diemžēl būs vien jāliek tas krusts.
Ar cieņu exdent.
Veiksmīgu jums dienu!
Rec. Vins varetu but labs jb admins un visas prasibas ari izneemot tikai 1.
Vins ir test admins un nevar galvot
Rec.
1. Es statiem ticu vairāk. Stundu nav.
4. Par Ventspilnieku un Quuen neesi pārliecināts. Susurs nevar galvot jo ir testa laikā. Sanāk neizpildīta prasība.
10. Kas par ...? Kā tad Tev iet cs, ja Tev nav cs mapītes?
Antirekomendācija
Šķiet ka vairāk velk uz anti nekā rec, bet tomēr palikšu Neitrāls, stundas tomēr +/- ir, bet čīteri nav. Un jā, vēl galvotāji
Nu rec maziņš ,bet es teicu lai kādu laiku nogaida pirms raksta. Foruma nekad tevi neredzu ,uzlabo aktivitāti foruma...
Anti. Patik KK posts!
Nē, nepazīstam tevi pietiekami! :/ Anti
rec
nu anti ja gribi zināt kapēc uzraksti man
1. Statu nav, gandrīs visi, kuri raksta pieteikumu, ir 3x vairāk nospēlētu stundu, tev pat nav 60.
2. Forumā aktīvs nēesi, 26 posti tikai?!
3. Katru reizi ienākot JB, adminu ir pilns.
4. Par 10.punktu- wtf?
No manis anti
1. speedlink - Kāda starpība cik citiem stundas ir, ja ir teikts, ka jānospēlē 60, tādā gadijumā, lai paceļ stundu limki uz 120. Pats uzskatu, ka 60 ir diezgan maz.
2. Tu otro punktu tā pateici itkā man ar tiem postiem būtu jāspēlē serverī. Tu gribi teikt, katru reizi, kad ienāku kickā man ir jaauztaisa kaut kāds tups topiks un jāsasveicinās čatā? Tu to sauc par aktivitāti? Man pietiek, ka es pārzinu, kas notiek forumā, proti - esmu informēts par aktivitātēm un to postiem kickā.
3. Tādā gadijumā tu ienāc serverī 1x dienā un uz to pašu pusstundu.
ANTI lasiju kad tev nav stundas un pārējais + vēl arī es kad ieeju jb redzu vairākus adminus onlinā sēžam tak jā.
Neatbildi uz katru ANTI.
ANTI, jo nav stundu, nav sūdzības, kuras JB ir viegli savākt.
P.S. Tavs kaimiņš lkm ir apīpējies.
Raven*, sneiks, Pizhikz, Mihuils.....tepat , exdent, R0DEmental-, SharpKnifes, EvE, Gadžo, Komisarchiks, THeFaNici, manjaxx, SPEEDLINKK 337, ayy, jevrika, Klaus, ayr0n, Optiskais, Kiwi :], Dalī, juliet, Daņiks, sсhoKKur-, blonda, Snuff, Artjoms, Kokaīns, EAZY., Jogijs, Prezidents, Chemijs, siirups, Enemijs, Paldies., Venta, Obijs, papand0s-, Ponijs, MA1M, Cool Dude, JankezO, DynamiTe