Kas būs nepieciešams ?
Ievērojam kārtīgi secību, lai nesajūk.
Sviestmaizes tutorial
Bon appetit. heh
siermaize (special edition)
Bonus content.
copy paste bet pof vari banot mani
♪ i cøuld take the high road but i knøw that im going løw ♪
Cilvēkiem jānovērtē, cik internacionāla ir šī desmaize.
Maize: Latvija (bet nostojašijā gļebačka)
Sviests: Lietuva
Majonēze: Francija (Provansa)
Kečups: Čehija
Pats maizes taisītājs Hazards: Ķīna
Oho, kas par desmaizi! Waw. Niderlande nevar nopirkt saldskabmaiziti
Siermaizei nenormali bieza siera šķēle, vai tad tas ir normāli?
Kas par nolaidību? Kāpēc kečups nav pa visu desu pilnībā, kāpēc siers ir mazos kvadrātiņos un nav 2cm biezs un platāks par maizi. Esmu vīlies
luīze, emaymyska., Nurmachimaevmakachev, alska, santiz, Spridzeklis, cruelcin, SintijaL, Pīļuks, Zane, Unicorn, beijbe_, Dzonis, Kiwi :], MENDIJA, Hazard, Capture, Pickle Laura, akasi, pigmi , Gloks, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, Agneshuks, knejvs, HSkill, Piziks, ZnT, pankuksh, Minnia, Krista, cheburashka, Wunderschlange, ~Evils~, Chemijs, Kalvix, RCHWZKY, Wolfyy, duum, Hybrid Minds, who`s who, Kikii., Kamiks, C0ppy, 575, love_me, Laurz, Enemijs