Acīmredzams, visiem apnikusi banāla skaitļu minēšana, tādēļ šoreiz sagatavoju ko citu.
Kas tad jādara?
Katram no Jums tiek dota iespēja iejusties moderātora lomā! (Komentāru, jeb postu ziņā.) Sodīsim, banosim lietotāju/s, kuri atstājuši savus pēdējos postus šajā tēmā.
Savā komentārā Jums jāizdomā gan iemesls, gan soda minūtes pēdējam posta autoram.
Humors un radošums ir laipni gaidīti!
Pašsaprotami, nepārkāpjot foruma noteikumus.
📌 Postot var vairākas reizes.
Kas tad balvā?
1x Mistiskai komplekts. 1x un pašsaprotami arī atslēga.
Sāciet ar mani!
Iepriekšējā šāda tipa izloze ŠEIT
Nopirka no manis tikai vienu pirātu lādi, kaut gan ieliku tirgū 9 lādes pa lēto.
Tiks sodīts ar mājas arestu uz 2 dienām
Neizmazgāja manas biksītes
Sods :jāskalda malka ar nazi!
Neiet uz gym vismaz 3x nedēļā.
Bans: 1 mēneša apmeklejums gymā.
Manā dzimšanas dienā neuzdāvināja man iphone
Sods, atdot man savu telefonu
Zvanīju, lai uz pohām atved ūdens pudeli, pasūtīja 5 mājas tālāk. Bans mūžīgs
Nenovadīja organizēto GunGame vakaru,bans uz Nedēļu
nenāk manā jb gang
sods mūža bans jb serverī
Pēdējā laikā daudz pavada pie datora vai viedierīcēm un neiet svaigā gaisā. Sods: Reizi dienā 2h pastaigā iziet un neizmantot ierīces 1nedēļu.
Vakar bija redzēts veikalā tādā pašā baltā cepurē kā man, domāju tikai man vienam ir šāda unikāla cepure
Sods, nomainīt cepuri.
Vienīgais iegāja csā bez steam. Vienīgais spēlētājs non-steam.
Sods, iegādāties steam.
luīze, cruelcin, bicis no MOSS, Ibetāa, Jan4a, Falcon, Pizhikz, Pickle Laura, Nurmachimaevmakachev, Sandis., Omega, alska, Latvians, Kamiks, knejvs, Pīle, prote1ns, WickedLady, 575, KickMan Kick, tenblunt, ZnT, , akasi, Capture, Lakrica, Minnia, Shepis, inar4xx, PaksPorgand, Hybrid Minds, duum, NewbieEU*, Kiwi :], duck, Cool Dude, PrixoditeV4era , jevrika, gary, ysl