bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
11
0
topic
Kalvix @ War3Main
Kalvix
WAR3 Admins
Ban Team
V.I.P.
WAR3 minikonk. rīkotājs
Veterāns
966 atbildes forumā
Online: 49d 18h 43m
Redzēts Vakar, 11:59
Pievienots, 3. aprīlī, 11:12

* Regulāri uzturēties serverī +

Pietiekami aktīvs lai izsekotu visam līdz un būtu lietas kursā par serverī notiekošo.

Links uz statiem - Kalvix

* Apkopot jebkādus bagus un ieteikumus +

Ir lietas pie kā vēl ir jāstrādā un esmu gatavs apņemties to darīt. Ir  idejas, kā padārīt spēlēšanu vēl interesantāku.

* Rūpēties par kārtību serverī, tā skaitā pārējo adminu uzraudzību +

Ar to problēmu nebūs , līdz šim esmu pieskatījis serveri diezgan aktīvi un par adminiem arī esmu lietas kursā.

* Iespēju robežās serverī uzrīkot kādu konkursiņu/uzdevumu +

Šis noteikti tiks pielabots un labots , jo pašreizējie konkursi ir novecojuši un liekas diezgan bezjēdzīgi , sakārtošu!

Kā jau parasti intuīcija mani nepievīla un Rubax tomēr pazuda. Cool Dude arī vairs vispār nav aktīvs.  Rases ir vajadzīgs vēl sabalansēt par ko jau labu laiku rakstu un prasu , kaut ko pamaina , bet līdz galam nekas netiek izdarīt. Esmu gatavs to labot.

* Admini kas Tevi rekomendē uz šo amatu:

Prasīju cruelcin , bet uz vēstuli neatbild , tapēc ja kāds ir gatavs rekomendēt , liels paldies par to.

Omega
Veterāns
Chemija bots
2077 atbildes forumā
Online: 36d 7h 13m
Redzēts 26. aprīlī, 19:35
Pievienots, 4. aprīlī, 02:15
2
Labrīt/Labdien/Labvakar.

Es vēlos izteikt savu redzējumu uz situāciju un vēlos palikt maksimāli neitrāls, tāpēc es palūgšu nevienai no iesaistītajām pusēm nebūt agresīviem, un izsakoties balstīties uz faktiem, nevis uz pārmetumiem. #dramafree

Tālajā pagātnē pirms Covid-19 un citām trakām lietām mūsu projektā bija tāds War3 main - Evils. Viss bija jauki skaisti līdz momentam kamēr kādam kaut kas sāka nepatikt un viss sākā ''brukt'' kopā 

Pirms es izsaku viedokli par Kalvix es vēlos iegriezties ŠAJĀ topikā.
Vienmēr, kad tu piesakies uz jebkuru amatu (vienalga vai tas ir dzīvē/kick.lv forumā) ir jāatceras viena zelta lieta. Tu nekad nevari uzcelt stabilu māju uz purva un cerēt ka tā negrims.
Viens no iemesliem kāpēc es izlēmu toreiz palikt maksimāli neitrāls un neiesaistīties tajā visā putrā bija šis:

Esmu vairāk lietas kursā par adminiem un pārējo notiekošo serverī, nekā pats mains. 
Tiek rīkoti gan gaļas vakari, gan naudīgie šāvējie, ja viss iecerētāis notiks kā plānots, tad varētu veidot savādākus konkursus, pievienojot lozēšans iespējas, starp visiem kuri sasniedza, piemēram, 50 killus. Ir visādas aktiviātes ko varētu rīkot, bet šobrīdējam mainam viss ir vienalga, vienīgais cepums viņam, ka piespiedu kārtā ievietoja jaunas mapes.
Cilvēki kuri sacīs ka pazudīšu, tad esmu gatavs uzņemties maina pienākums un rīkot aktiviātes iekš war3 vismaz uz nākošo pus gadu. Tālāk laiks rādīs.
* Admini kas Tevi rekomendē uz šo amatu: cruelcin

Daļa pieteikuma ir balstīta tikai uz to cik slikts ir mains, cik viss ir slikti un uz to, ka es šobrīd esmu tas bruņinieks zirgā, kurš visus izglābs un tas, kurš pārvērtīs visu tumšo uz gaišo.
Neatņemšu to pieteikuma daļu, kur tiek minēts par konkursiem, to pieteikuma punktu viņš pateica ka izdarīs un arī izdarīja..so cepums par to.
Un būsim reāli, Kalvix savā antirekomendācijā pateica kā arī ir - konkursu rīkotājiem nevajag uzreiz main statusu, jo konkursus var rīkot arī bez jebkāda statusa..(ja tā būtu tad kur mans GG main hh)
Pieminēšu, ka teikums kurš ir ar sarkaniem burtiem treknrakstā mani vispār šokē, kā tu vari pieņemt cilvēku, kurš melns uz balta uzraksta ''Tālāk laiks rādīs''?..un pie tam cilvēks kurš piesakās būt servera galva? Neredzēju pieteikumā plānu, tikai - būs šis, būs tas. Vispār manā uzskatā Main pieteikumos nākotnē ir nepieciešams pieteikumos iekļaut daļu ''Plāni'', kur tiek ierakstīti plāni un redzējums par serveri. For example - plānoju tuvākā pusgada laikā paveikt šo un šo, lai ir vismaz 3 punkti īstermiņam un 3 punkti ilgtermiņam, citādi tas Mains vienkārši piesakās, tiek un tad vienkārši sēž, un ik pa laikam kaut ko palabo. Nedrīkst aizmirst, ka Mains ir piemērs visiem admiņiem.(vienalga vai viņi ir 5 vai 20)
Bijušais/esošais War3 admins, īsti nevaru saprast, Latvians, pat minēja savās rekomendācijā tekstu - Tev mīnuss tāds, ka uznāks ziemas depresija un pazudīsi uz gadu bez vēsts, jo tu esi nelīdzsvarots, tāpēc tev no vienas puses nevar uzticēt tādu statusu, jo main nav admins, galu galā tas ir main!!! Un tad beigās iedod REC..who does that?
Šis viss bija par pieteikumu kopumā.

Nākamais temats - Rubax tiek pieņemts War3 Main statusā - hip hip urrā bruņinieks ieradies mūs glābt. Šis vairāk izskatījās pēc attiecību sākuma kur ir tās rozā brilles uz kādu laiku, un tad kad viņas nokrīt, ir vienkārši - no comments.
Rubax rīko konkursus, ir aktīvs, piedalās servera dzīvē. Pienāk 10.decembris - ŠIS - Rubax publicē servera reseta status, malacītis, perfekti. Konkursi turpinās, viss skaisti un jauki, mūsu bruņinieks ļauj cruelcinam smaidīt, jo viņš taču ir malacis, ka rekomendēja. Spīd saulīte and then pienāk 10.februāris, un kur ir servera reseta stati? Kur viņi ir? War3 spēlētāji viņus gaida, okey...varbūt kaut kas kavējas, pagaidīsim pāris dienas. Nekas nenotiek. Ja nu kas tūlīt pienāks 10.aprīlis, kad mainam ir jāpublicē šie stati, kurš to darīs? Evils, Rubax or pretendents Kalvix? Ja tiek sākts runāts par to ka vajag, un kur ir, uzreiz ir pretatbilde - Chemijs. Bet tad sniedziet atbildi mums visiem. Kurš atbild par War3 serveri? War3 mains or Chemijs? Ja jau Chemijs atbild par to, tad kāpēc mums vispār ir nepieciešami maini? Kāpēc vispār tad mums vajadzīgi admiņi, ja mums ir kick.lv robotiņš kas izbanos visus, ja kaut ko ieraudzīs?

Izteikšos, ka es esmu tikai redzējis vienu diskusiju par War3 serveri, vai saistītu ar to uzlabošanu ŠIS  kopš Rubax ir mains. Kā arī nesaprotu to loģiku, ka mums forumā rādās 2 cilvēki kā maini. Sanāk, ja Kalvixu pieņems, mums viņu jau būs 3?

Pietiek runāt par grāmatas nodaļām Evils un Rubax.
Laiks pāršķirt lapu.

* Regulāri uzturēties serverī +
Pietiekami aktīvs lai izsekotu visam līdz un būtu lietas kursā par serverī notiekošo.
Links uz statiem - Kalvix
Man liekas, ka Kalvix ir viens no tiem retajiem, kas ir bijis mainam vienmēr ēnā. Viņš ir redzējis visu, gan tos pozitīvos momentus, gan tos negatīvos, īpaši tos momentus, kad liekas ka viss brūk un jūk.
Kalvixa stati, attieksme un mērķtiecība ir tas, kas serverim šobrīd ir nepieciešama.

* Apkopot jebkādus bagus un ieteikumus +
Ir lietas pie kā vēl ir jāstrādā un esmu gatavs apņemties to darīt. Ir  idejas, kā padārīt spēlēšanu vēl interesantāku.
Priecājos lasīt, ka apzinies, ka ir lietas pie kurām vēl ir jāpiestrādā.
Šeit vienīgais ,es kā lietotājs, gribētu dzirdēt ko tieši, konkrētību. Frāze - ''Ir idejas'' ir tāds vispārīgs termins un gribējās konkrēti lasīt, kas tas ir ''padarīt spēlēšanu vēl interesantāku.''

Ar to problēmu nebūs , līdz šim esmu pieskatījis serveri diezgan aktīvi un par adminiem arī esmu lietas kursā.
Šajā posmā es varu piekrist pilnīgi uz visiem 100. Pieminēšu, ka esi ilggadējs Ban Team ''darbinieks'' un ar tiem pienākumiem jau esi uzdevuma augstumos.
Komunikācijā ar lietotājiem, cik esmu redzējis, esi konkrēts, tiešs, izskaidro nesaprotamo, nepārkāp foruma noteikumus, un nelieto rupjus vārdus.

Šis noteikti tiks pielabots un labots , jo pašreizējie konkursi ir novecojuši un liekas diezgan bezjēdzīgi , sakārtošu!
Kā jau parasti intuīcija mani nepievīla un Rubax tomēr pazuda. Cool Dude arī vairs vispār nav aktīvs. 
Rases ir vajadzīgs vēl sabalansēt par ko jau labu laiku rakstu un prasu , kaut ko pamaina , bet līdz galam nekas netiek izdarīt. Esmu gatavs to labot.
Rubaxa ēras laikā konkursi tiešām bija kā zvaigznes debesīs. Ja viņu bija tad tie bija fantastisco, ja viņu nebija tad nuuu nebija. Tā kā manā redzējumā tev Rubax ir uzstādījis ĻOTI augstu latiņu. Šobrīd nav runa par to, ka Rubax meta naudu iekšā konkursos, bet gan konkursu būtība/ideja un pats galvenais - izpildījums.
Vienīgais, kā jau minēju nepatīk, ka ''noliec'' citus, lai pakāptos augstāk. 

* Admini kas Tevi rekomendē uz šo amatu:
Prasīju cruelcin , bet uz vēstuli neatbild , tapēc ja kāds ir gatavs rekomendēt , liels paldies par to.
Interesant kāpēc neprasīji saviem servera kolēģiem?

Kopumā no mana garā komentāra ļaušu taviem darbiem runāt.
Rekomendēju!

Vēlreiz atgādinu, ka šis ir tikai mans viedoklis un mans redzējums.
Esiet jauki, pasmaidiet un atcerieties, ka pozitīvisms vienmēr uzvar negatīvo. :) 

pTb|SPYDER
WAR3 Admins
21 atbildes forumā
Online: 1d 14h 33m
Redzēts 29. jūnijā, 08:53
Pievienots, 4. aprīlī, 11:16
0
anche io lo raccomando , ci conosciamo da tempo, da quando ho iniziato a giocare su questo sv

Raccomando!

Latvians
WAR3 Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Psychopath
12438 atbildes forumā
Online: 487d 2h 32m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 4. aprīlī, 19:49
0
Taisnību jau pateica tas Nekatrās dzimtas pārstāvis, nesaprotu kāpēc rakstīju "domrakstu". :klauns:

Īsi un konkrēti uzrakstīšu kā visi pārējie, jo nevienam vārdu krājums nav plašāks par 10 vārdiem, neskaitot Omegu.

Tu Man nepatīc,

Anti.

Pēdējo reizi rediģēja Latvians, 10. aprīlī, 23:21.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

BANZAI
WAR3 Admins
4132 atbildes forumā
Online: 122d 3h 12m
Redzēts Vakar, 21:00
Pievienots, 5. aprīlī, 10:21
0
Īsumā.
Adekvāts,zinošs,līdzsvarots.
Ar pieredzi War3 serverī.
Cerams, ka uzlabos servera darbību. Lai būtu interesanti spēlēt.
Rekomendēju.

Nekļūdās tas, kurš neko nedara.

Kas meklē, tas atrod.

I'll be back

Pīle
WAR3 Admins
Lietotājs
$ Fluffy Duck $
Dredainais
336 atbildes forumā
Online: 60d 14h 49m
Redzēts Vakar, 01:53
Pievienots, 5. aprīlī, 20:13
0
Neizplūdīšu garos vārdos, bet ja cilvēks tiešām vēlas kaut ko darīt lietas labā un uzlabot situāciju, tad kapēc nē,redzu ka bija rakstīts ka ir negācijas ka domā ka būs Rubax v2 gadījums, bet personīgais viedoklis ir tāds ka es pats būtu par slinku lai uzņemtos šo lietu jo ari esmu vel no tiem retajiem kas šo moodu dragā dafigaaaa,tad kapēc nedot iespēju, ja tiešām vēlās darīt lietas aiziet. 

Būšu tas retais kurš nepiekasīsies pie rasēm. Ja ir sačakarēts tur kaut kas lai labo.

Pieredze ir gan kā admin gan kā Banteam

Rekomendēju

ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ـﮩﮩ
WAR3 Admins
Lietotājs++
WAR3 minikonk. rīkotājs
‎ ‎
1581 atbildes forumā
Online: 154d 8h 16m
Redzēts Vakar, 22:22
1 Brīdinājumi
Pievienots, 5. aprīlī, 21:46
1
Ngl izskatās ka copy/paste main pieteikums no citiem.

Rases balansēt baigi nevajag , izņemot mazu nerf shadow.

Ar konkursiem neko jaunu neizdomāsi un ja gribēsi kautko jaunu tad drošvien uz chemiju būs jagaida kuram man liekas daļēji vienalga par serveriem ir. Tautu ar baigi nepiesaistīsi nemetot naudu iekšā pērkot boost websitos vai arī pašam rīkojot konk ar skinu vai naudas balvam.

Nokopēšu no Latvian :

Kam Tev main statusu? Konkursus vari rīkot ar konkursa rīkotāja pieejām taču!

Īsi un konkrēti.

Anti

Pēdējo reizi rediģēja ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ـﮩﮩ, 6. aprīlī, 11:34.
Kalvix
WAR3 Admins
Ban Team
V.I.P.
WAR3 minikonk. rīkotājs
Veterāns
966 atbildes forumā
Pievienots, 8. aprīlī, 19:25
1
Labrīt ,labdien , labvakar.!

Par cik šeit ļoti negribīgi cilvēki izsakās , tad ierakstīšu vēl kaut ko no savas puses. Tā tad atbildot uz Latviana tekstiem:

Tev tas bija jāapņemas jau darīt, tad kad Rubax pazuda un nelika kaut Top10 status, tas jau būtu parādījis, ka Tev tiešām ir kaut kāda iniciatīva.

Neesmu redzējis nevienu ideju/topiku/ss no ziņām pm kādam no Administrācijas/Main, kur Esi izteicis konkrētu ideju ,kas padarītu spēlēšanu tik tiešām interesantāku. Vai tiešām vajag kaut kādu Main statusu, lai tik sāktu kaut ko darīt? Tev ir jāsāk kaut ko darīt pirms Tu tiecies uz augstāku amatu, kā jau augšā minēju, iniciatīva ir jāizrāda.

Uzprasīju cruelcin, viņš apliecināja, ka tieši konkrēti viņam neesi nekādus ieteikumus sniedzis. Screenshots

Man nekas nebija jāapņemas darīt , jo neesmu un nebiju nekāds palīgstrādnieks vai kas tam līdzīgs. Mums ir divi war3 Main admini un tas ir un bija viņu darbs. Tieši tapēc kad viņi vairs nav aktīvi , uzsvēršu ABI VAIRS NAV AKTĪVI, tieši tapēc vēlos apņemties ar šo visu darboties. Esmu spēlējis prakstiski tikai war3 kickā , ja neskaita parasto csdm kad vēl bija aktīvs , bet tā esmu uzturējies tikai war3 un kā jau Omega piebilda, pa lielam arī tā bija , esmu bijis Evil labā roka visu laiku ko viņš pats arī apstiprinās, ja kādreiz šeit vēl iegriezīsies.
Un kādā sakarā lai es iesniegtu cruelsin kaut kādus ieteikumus , ja viņam nav nekāds sakars ar war3 serveri. Visi ieteikumi ir sniegti Evil , Rubaxam un Chemijam.

Aj nu, online laiks tikai 53d, 8 gadus esi kickā, bet serverī pat 2 mēnešus neesi nospēlējis, šausmas. :mati: 

Kurā vietā Tu esi lietas kursā par Adminiem, Tu Administrācijai Esi ko teicis? Jo skatoties pēc Šī negribās ticēt, ka esi lietas kursā par adminiem, ja tur 95% no visiem War3 adminiem vajadzētu sen atņemt Admin pieejas , jo aktivitāte ir praktiski 0, Es pat čatā esmu vaicājis cruelcin, kad ņems nost war3 adminus nost neaktīvajiem spēlētājiem, Izrādu lielāku iniciatīvu par Tevi!  

Nopietni ja? Esmu piektais aktīvākais spēlētājs aiz botiem ar nospēlētām 53d 09:41:57h.
Es ļoti labi apzinos kuri ir neaktīvi un kuriem būtu jāņem nost war3 admina pieejas un tu diemžel esi viens no tiem, jo serverī vispār nerādies un vēl atļaujies man kaut ko braukt virsu par neaktivitāti.
Tieši tas pats par adminu Hvz , abi pilnīgi neaktīvi admini un spēlētāji izsaka savas domas. Šeit vairāk izskātas pēc heita nevis objektīva viedokļa.

Kādi konkursi ir novecojuši? konkursi pie /konk?  Maz vai Tu varēsi izdomāt kādu jaunu tur konkursu, kas neviena serverī nav. Bet cepums Tev būs, ja izdomāsi un pat sarunāsi, lai Chemijs to sataisa, tad Es pat ienākšu uzspēlēt. 

Ja tiek runāts par mini konkursiem, tad tur nav iespējams neko labot.

Vienīgā lieta  ko Tu varētu izdarīt ir izdomāt jaunu konkursu, līdzīgi kā rubax to darīja ar to punktu sistēmu gaļas vakaros Link . Nav nekas crazyy, bet vismaz kaut kāda odziņa tika pievienota.

Bet turpinot tēmu par konkursiem un aktivitātem, tad Es atceros vienu labu teikumu:

Jau esmu izdomājis ar kādiem jauniem konkursiem nākšu klajā un protams centīšos serveri padarīt interesantāku. Ja runājam par naudas konkursiem , tad arī tādi būs.

Gribu piestrādāt pie shopmenu , kaut vai to pašu ropi atgriest un  kura tev pašam ļoti pietrūks, nav tā kad viņas nav , bet viņā ir par maz šobrīd. Es nevēlos tagad savus visu lielos plānus likt uz paplātes , ja iespēja tiks dota tad darbi visu parādīs. Vairak darbu mazāk runas.

Kārtējais cilvēks, kurš tēmē uz main statusu un galvenais mērķis ir sabalansēt rases jeb precīzāk sakot- sabojāt visu, Cik esmu spēlējis no yostu laikiem, Beyondz laikiem, Evil un Rubax laikiem, tad vienīgā rase, kura ir sačakarēta, tad tā ir Shadow Hunter. Šajā postā biju jau izteicis savas domas tieši par šo konkrēto rasi, jo praktiski visi top spēlētāji to rasi izmanto, kas vien liecina par to, ka tā rase ir pārāk spēcīga, it īpaši ar vip extru : "✔️ 50% Iespēja ka sekundes laikā varēs lietot ultimate vēlreiz."

RASES NEVAJAG AIZTIKT, ATKAL VISS TIKS SABOJĀTS TĀPAT KAD BEYONDZ BIJA MAIN, viss tiks sagrozīts, lai izpalīdzētu sev un čomiem, KATEGORISKI PRET BALANSU RASĒM.

Es neko netaisos bojāt , bet ir lietas kas vēl ir jāpielabo lai būtu uz visiem 100.

Paldies par sapratni.

༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5419 atbildes forumā
Online: 132d 17h 38m
Redzēts 28. jūnijā, 21:46
1 Brīdinājumi
Pievienots, 8. aprīlī, 21:55
2
ko tas latvānis var tur iztirzāti un liek dirst? vienkārši paņem un iedod main statusu cilvēkam, kas nav Evils. problēma atrisināta.

nav domraksts jāraksta par raķešu zinātni kaut kādu.

Rec.

negācijas kautkādas mūždien.

Pēdējo reizi rediģēja ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, 8. aprīlī, 21:58.

chubbynalwayshorny
WAR3 Admins
V.I.P.
Biedrs
WAR3 minikonk. rīkotājs
Sertificēts Mērglis
Above all
2095 atbildes forumā
Online: 102d 9h 55m
Redzēts 7. maijā, 11:41
1 Brīdinājumi
Pievienots, 8. aprīlī, 23:54
2
Rec?

Stusi nekad nav bijuši iedot problēma.

Vēl viens, nebūs problēma, varbūt arī kas serverī izmanīsies uz labo pusi.

🌿🌿🌿
Biedrs
🤙 420 metrus no zemes 🌿
1172 atbildes forumā
Online: 149d 13h 33m
Redzēts Vakar, 22:18
1 Brīdinājumi
Pievienots, 10. aprīlī, 23:24
0
aj poh liec man warn

lieku rec kaut vai vispār nezinu, kas war3 notiek, bet zinu, ka neviens no mainiem nav aktīvs un besī, ka ir pat cilvēki, kas nāk čatā sūdzas un pēc laika redz, ka iziet no servera.

mains vismaz turētu aktīvos adminus grožos, lai kaut pēc grafika iet online, ja reiz cepī 1.6 un negrib ļaut tam nomirt. ja būtu cilvēki visu laiku dd2 es tur acc ātrāk paprasītu nekā wundža jaunas kick meitenes profilā atstās komentāru.

:weed:

#loyalty

Kalvix
WAR3 Admins
Ban Team
V.I.P.
WAR3 minikonk. rīkotājs
Veterāns
966 atbildes forumā
Pievienots, 29. aprīlī, 14:46
0
Tūļiņ mēnesis jau uz riņķi. Slēdzat vien ciet. Nav ko te brīnumus gaidīt. Veči ''malači''  :respekt:

Pēdējo reizi rediģēja Kalvix, 29. aprīlī, 14:48.

Jan4a
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
13803 atbildes forumā
Online: 288d 17h 23m
Redzēts Vakar, 23:36
Pievienots, 30. aprīlī, 13:14
0
Da visiem pohuj :reec2:

Jogijs
V.I.P.