bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi un kļūdas
1
1
topic
war3+csdm
strilnieks
Jauniņais
3 atbildes forumā
Online: 26m 08s
Redzēts 2015. gada 29. decembrī, 22:51
Pievienots, 2015. gada 29. decembrī, 14:50

Labdien!

Vēlos izteikt savu nepatiku pret jūsu konkursiem. Sanāk tā , ka tiek izveidots konkurss kurš pirmais dabūs 100 kilus , tas dabūs 200k punktu. Kā to ir iespējams izdarīt, kad čalīts kuram ir līmenis virss 200 spēlē serverī. Šajā gadījumā tas bija Strēlnieks. Sanāk , ka viņu nošaut nav iespējams, tikai pa reto un viņš visus bez problēmām. Es uzskatu ka tas nav godīgi, ka pārējie čaļi kuri spelē daudz labak , proti, precīzi šaujot un novācot samērā daudz , beigās neko neiegūst, jo redz kā ātrāk to kilus var dabūt tikai čalis kuram ir lielāks līmenis. Priekš kam tad taisīt tādus konkursus? Tas ir negodīgi manuprāt, ja pie tam viņš ir administrātors, tas tik parāda, ka dodat admin tiesības kam pagadās.

Cerams,ka mani sapratāt, ja nē nu tad šis būs kārtējais projekts kur tā turētāji un administrātori izprieci patur sev, proti, konkursus taisa tikai sev un par pārējiem lietotājiem dziļi pie dirsas.

 

Tvinks
Lietotājs++
1407 atbildes forumā
Online: 17d 21h 13m
Redzēts 2020. gada 28. decembrī, 15:14
Pievienots, 2015. gada 29. decembrī, 14:52
0
post

Vjg iemācīties norm spēlēt un dabūt lielu lvl. Tad varēsi nošaut citus .

strilnieks
Jauniņais
3 atbildes forumā
Online: 26m 08s
Redzēts 2015. gada 29. decembrī, 22:51
Pievienots, 2015. gada 29. decembrī, 15:00
0
post

Tu vispār būtību tekstam saprati? Te ir runa par to , ka čaļi ar zemākiem līmeņiem nevar mēroties ar lielākiem. Tas nozīmē pohuj cik tu labi šauj tas neko neaminīs un konkursi ir negodīgī tādā ziņā. Čalis ar lielu līmeni var būt pēdējais bomzis spēlēšanā, bet viņu glābs viņa sranie līmeņi. ES IESAKU jums to nobalansēt un izdomāt kaut ko prātīgu. TAGAD sapratāt?

~Evils~
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6560 atbildes forumā
Online: 327d 5h 44m
Redzēts Vakar, 20:53
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 29. decembrī, 15:01
0
post

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Pēc tavas loģikas sanāk tā, ka konkursi ir jātaisa tikai priekš noobiem ? Tev nešķiet kā tā būtu negodīgi? Visiem noteikumi ir vienādi, tas ka esi tiko sācis spēlēt un nevari uzvarēt, nozīmē, ka konkursi tiek veidoti negodīgi, kā arī, tas ka strelniekam ir liels lvl nenozīme, ka tikai viņš var uzvarēt, visiem ir izredzes, vajag zināt kur kempot :D 

Komisarchiks
Lietotājs
Unicorns bots
2203 atbildes forumā
Online: 31d 20h 26m
Redzēts 4. februārī, 00:27
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 29. decembrī, 15:07
0
post

lel , zināju ,ka uzrakstīsi . ;D Faktiski pats vainīgs ,jo tu varēji ātri uzkačāt lvl ,jo resets bija nesen un visiem ir pie 100 lvl un pat augstāk. :D man pašam arī tas nepatika, bet pats pie tā esmu vainīgs ,jo nekačāju lvl ātri ;D

Vispār viss ir godīgi . :) Taču ir jāmāk zaudēt .

Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5484 atbildes forumā
Online: 351d 13h 26m
Redzēts pirms 5 stundām
Pievienots, 2015. gada 29. decembrī, 15:08
0
post

Tas ka viņš ir admins un tu to tā piemini, ka tur ir negodība, tas ir pilnīgi nevietā.

" tas tik parāda, ka dodat admin tiesības kam pagadās." - kā to saprast "kam pagadās" ?

Viņš šeit nospēlēja sen daudz, adminēja, pazuda, atgriezās, spēlēja, un atkal adminē.

            

Mandarīns
Biedrs
Auglis
937 atbildes forumā
Online: 25d 15h 13m
Redzēts 2023. gada 05. martā, 14:26
Pievienots, 2015. gada 29. decembrī, 16:39
0
post

RETARDI :D 

Strelnieks.
V.I.P.
1252 atbildes forumā
Online: 139d 20h 45m
Redzēts 7. martā, 10:08
Pievienots, 2015. gada 29. decembrī, 17:15
0
post

Sveicināts, DeFg!

Sāksim jau ar to, ka Tu parādiji sevi kā samērā diezgan nožēlojamu cilvēku. To vien var pamanīt pēc tā kādu foruma profilu esi izveidojis. Ir iemesls kāpēc slēpies?

Ko es Tev varu teikt par katru tavu nobērtu asaru rakstot šo topiku. Hm. Diezgan nožēlojami.

 

Nespēj pārdzīvot to, ka kāds spēlē labāk par Tevi? :x Vai kāds pamatojums bija šim te? Gribi teikt, ka kādam adminam šeit tiek dotas jebkādas priekšrocības attiecībā pret pārējiem spēlētājiem? Iepazīsties ar mūsu war3 main, forumā atradīsi pēc nika ~Evils~. Ar sienu sarunājoties panāksi ko vairāk priekš sevis nekā cenšoties no viņa ko izspiest.

 

Saki, ka kuram katram te dāļā acc?  

Pirms aizgāju - http://www.kick.lv/forums/topic…relnieks-war3/

Kad atnācu atpakaļ - http://www.kick.lv/forums/topic…acc-ieks-war3/

Kā šo spēsi pamatot? Tas ir tāpat vai tikai tāpēc, ka citi vēlējās mani redzēt atkal kā adminu iekš servera? Šajā komūnā tāpat vien neko neiegūsi ja nespēsi sevi pierādīt.

 

Tu minēji, ka spēlē labāk iekš war3, labāk šauj, esi pieredzes bagātāks. Par kuru vietu Tu nemeloji? Uz taviem statiem paskatoties vien jau rodās šaubas par Tevis teikto. Nerunājot jau par to, ka esmu sēdējis specos un skatijies kā Tu, jā Tu, spēlē. Tev teju gandrīz nav nekādas sajēgas par to ko Tu dari. Kaut kur, kaut kas izšauj pāris lodes un Tu, iespējams, dosies tajā virzienā neatkarīgi no tā kurā pusē nomira. Pa to laiku kamēr aizelsies skrien ar vienu roku turot ieroci un ar otru roku slaukot no pieres sviedrus, jo ceļš tomēr ir tāls, nemaz nepamani kur kāds uzspawnojas, kur kāds Tev paskrien garām vai pat labākajā gadijumā ieraugi un bēdz prom no tā fraga. Ir reizes kad pilnībā neko nevar saprast un var vienīgi paļauties uz to ko redzi monitora, bet tas jau ir cits stāsts ko Tev nesaprast.

 

Parunāsim par šo serveri kā tādu. Manās acīs Tu izskaties pēc šimpanzes kurai iedots ierocis, un pateikts tas, ka ja kādu tomēr sanāks novākt Tev iedos pieredzi un līmeņus. Tā jau vien būtu pietiekoša motivācija. Vai Tu zini to, ka šajā serverī var nopirkt veselus 4 itemus no shopmenu, shopmenu2? Zini, ka ir custom veidots shopmenu3 kur var iegādāties visādas foršas fīčas uz 24h par attiecīgām naudas summām. Kā piemēru minot xp bonusu, money stealing kas darbojas tieši tāpat kā Blood Mage / <-kaka / Siphon Mana skills? Esi pamanijis, ka cilvēki lidinās pa gaisu? Varbūt tas ir kaut kāds nedzirdēts fly hack vai varbūt pat tomēr rope? Vai zini, ka to var iegūt divos veidos? Gan kā rases kačājamo skillu vai kā parasts mirstīgais to pērkot?

 

Atrunājies ar to, ka man ir liels līmenis, un priekš mini konkursa paņēmu rasi Night Elf kas ir paredzēta fragošanai, lai gan īsti neesmu testējis Crypt Lord? Tu tai pašā laikā spēlē ar Orc. Tu uz ko tieši paļaujies uz 15% crit rate vai uz to, ka ar vienu granātu pus serveri nonesīsi un nocrashosi? Tev tieši ir vieglāk iesākt spēlēt, spriežot pēc Tevis teiktā, ka esi diezgan neslikts spēlētajs, jo spēlētāju vidējais līmenis, pašlaik, ir 30-50.

 

Vienmēr pie visa vari vainot kādas likumsakarības, bet paskaties uz sevi no otras puses ko un kā Tu dari. Es varu atzīt to, ka ir cilvēki kas spēlē labāk par mani, un es centīšos pārspēt arī tos. Ar šādu attieksmi Tu nebūsi nekas vairāk kā amatieris, bet hey, zadrots ierunājās. :D Vienkārši esi vecis, sagremo un norij to!

 

Sveicināts fanu pulkā!

ZnT
V.I.P.
Kretīns
#nostarmaucību
4790 atbildes forumā
Online: 121d 5h 40m
Redzēts Vakar, 02:21
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 29. decembrī, 17:17
0
post
Tad kad visiem bija lieli leveli, tad tāpat nebija iespējas uzvaret, jo tad biju es vai evils..
Lietotāji skatās šo tēmu: 0