Pirmais uzraksta 3 burtus, nākošais paskaidro šos burtus un uzraksta savus, vēl nākošais paskaidro un raksta savus, utt.
Piemēram, BČN- Burkā čurāt nedrīkst.
Postu intervāls - 3
Obligāti ir jānorāda LV alfabēta burti.
Es sākšu- RLG

Mana ģimene Āfrikā.

Tipisks Olu Prieks
POP

Miķelis Ķemmē Oliņas.
ŪŅĢ

Ūdris Ņergst Ģinzē
ELK

Evils leca kakā
FVB

Ģeržuts Familijans Žagojās
ŽĶĻ

Žēl Ķīniešu ļaunuma
ATL
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |

Suns Ikšķī Kož.
BLA

Baloži lidoja augstu . HUJ

Helikopters uzlido Japānā
ZAA
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |

Zalktis Atkoda Asti
MAD

Mandarins apbižojās dienā
RPG

Rolands pildija grāvi . ĶOŪ

Valdis vada vandālus
PAG

Lec par zogam
DFO
☞ ͡ ͡° ͜ ͡ ͡°)╭☞

Dāvis Flomasterus Osta
BEN
Jan4a, WILDcARD, cruelcin, santiz, Venta, Naft'līns, Dzonis, Ridgefub, PlayerCS, dibens, Em4a, >_<, ysl, Сhrееру©, Dlap, 32x6JLsuPy, bullets aim far, Wolfyy, Gamora, Dinarzz, REDFOO, Laauriinaa, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, EXIT.-, Beyond, StonerKumar420, cirulis, Latvians, Sajma, ZombikOzy, Daņiks, skyya, not hns, tHEBEAST, ⛔lolwut?, Dainukss, Vorthadox, Sandis., $ KRISTA $, muwa, Mihuils.....tepat , Klaus, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, Jogijs, Azumi, Saldenieks, Rubax, (:laimonpuika:), Obijs, MAVERIK, Chemijs, Cool Dude, Witch, Puika, Scree00, Gigna, exdent, Komisarchiks, gaz1kkk., Jelgava, Latgales Čalis, sсhoKKur-, 2nf*, Šmoņka, ZnT, knejvs, Bleach, EvE, HeLL, 0nion_man_LV, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, ANormalStick, maardzha, TheLegend, Mhm, Mamba, LatvietisNU, skyfall1, Kalinka, Kokaīns, Bread Pitt 😎, FANTOMS, Gamer, kraims, ThePunk, Mathias, Uksors, Eljuks, 66, Evija^, Unicorn, AmazingDan, Oreo, Pizhikz, SHAD0W, Pirdlampina, Musica, pelciņš, SharpKnifes, Jackass3D, Vortex, DankMeme, nolodžik, Pilsonis., Mandarīns, Žuļiks, Enemijs, rolands, nav_jazin, Klzzys, GA4AU, CharmZ, S-ONE, viltu profils, hehegeeva, bdmkuu, lil_kumaars, Aleksandr_, FamE, MonkeyKing, Martinshhh, gozmits, D.K 2001, KickMan Kick, KillingMachine, Brooklyn_Official, RuleMkaZ, Ralfinko, Kirito, Bumbieris, NeaDeKwaD | Stone, kukuruza, #PREZIDENTS, Fally, Madness, Kupaats, SlumBoy, Chrixter, SINCAS_MONSTRS, BENIS, Serjoga, scrtcxey, Tas tak es:D, derockafella, Cpulde, Bomariks., deftones, hipester, R0DEmental-, Trey*, STAKLA, Čamzijs, adergan, RP, sneiks, LvJoker, GodFingers, Paldies., KeimZin, SkyBreakLV, Gadžo, Baxrez, Nume Jucatore, ayy, FeibeR, Keiss, Noravajumtu, Prometajs, krevele, mimiC, ALLAHU TRAMP, RS, 9904, Devilinsh, SpriditisMAD, LAFKA, skaļums, 4eS'';, Zeltinsh, rezeknenskij__, RePoRtIeRiS, CryStiQ, Guuflis, Kiwi :], Gloks, ScrambleBat, psihaa4, Ebyrn, BodyGuard, jevrika, Amors, Keino, M4N0R, DEX™, kaLpaks, Dalī, Spiditis2, Chucky, Valtero, 2+2=5, nisker, Strelnieks., juliet, Auce_Afganis, Zivs2, Gribulitis, Artjoms, blonda, Par_Bazaru, Treneris, Pacans, Lana Del Spray, ayr0n, prey, HCSandis, MarcPrime, Cilveks, TM__KARTUPELIS, IBICA, NDancer, DAISY, o2, Tvinks , GregoryPn, Bobijs varenais šāvējs, Yinx, emzijs, migel, Raven*, mmmmmmmmmmmmmmm, SKULLBANGER, SharkY, tOOulouse, LNT, SpeedFan, random_sivens, 47th, casual., John rambo, Zmeypii, Xeexs, _-*GoDLiKe*-_, LOLYOU, stan, GoLatvian, JankezO, Criple, Ahri senpai, Mars_sd, Kkpd, HaRZz, SPEEDLINKK 337, Cauzey, _SurfSand_, Buakaw, Lori, EAZY., FreshhH, GalvenaisKrapalis, MA1M, XTrEaM, GotWeed, ǝᴉʞooƆ, bangtheking, viskijs, kpucmepc, Andritis!!, Kocinss, Minka, napFFy, Snuffeklis, Nighterance, Jaycee, Prezidents, siirups, Ģēģeris, CrazyBoy, rincis, KranlauzisOlsitejs, BIG F TĒ, zaf, Apocalypse, suP.?, Burkāns, the Captain., StacKKruumS, MercuriaL*, GeT_ReaL, Rihs*