bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi un kļūdas
1
0
topic
Sīkumi @ war3
Strelnieks.
V.I.P.
1252 atbildes forumā
Online: 139d 20h 45m
Redzēts 7. martā, 10:08
Pievienots, 2016. gada 02. janvārī, 19:59

Humans.

Pirmais ar ko vēlētos sākt ir humans.

Cik es zinu tad saņemot jaunu līmeni un sadalot savus punktus tikai iegūsti kaut ko. Neskaitot Human visibilty. Tas protams samazinās. Bet...

Šeit neliekas kaut kas dīvains? :D

 

Otra problēma ar human būtu tas cik Mask of Death atjauno hp.

Nopērkot Periapt of Health kas dod +15hp, humanam tā jau ~1000hp kāpēc gan vel lieki 15 nenoderētu, sākās brīnumi attiecībā uz to visu. Kamēr šauj pa visu ķermeni, izņemot galvu, hp tiek pieskaitīts normāli. Brīnumi sākās kad šauj galvā. Pieņemsim, viens spilgts moments varētu būt, ka vakar kad kaut kādu brīnumdari nošāvu galvā. VIP rāda, ka tie ir 108 damage. Respektīvi 30% būtu 33 or so hp atjaunotam, bet tai pašā laikā atjaunoja no esošajiem 94hp līdz 108hp. Nē, tas nebija Crypt Lord vai Night Elf kam ir reflekts, un pretinieks nespēja nodarīt nekādu damage.

 

Tālākais par human ir tas, ka , varbūt daudzi nezin, tad piemetot pāris punktus pie Invisibility ieskrien iekšā pie chesta burbulī un neviens Tevi neredz kamēr neieiet iekšā. Same shit goes for Cloak of Shadows. Basicaly visi var palikt neredzami priekš pārējiem kas ir ārpus tā Chest burbuļa.

Vajadzētu arī izskatīt tās vietas kur humans nevar teleportēties un ja kāds tomēr tur teleportējas tad automātiski nogalina. Kā piemērs varētu būt de_nuke, cs_assault un ja nemaldos tad arī de_dust2

Blood Mage.

Rase priekš ********* un parējām ''jaukām'' personām.

 

Tā jau rase ir neslikta pēc idejas, vienīgi vajadzētu izsniegt katrai personai pa sporta tērpam, jo zog naudu, bet tas nav tik traki, jo tagad ir pieejams Money Stealing par 500k un pēc pirmajiem 500k $ var to draņķa klasi izmest miskastē. 

Respektīvi - kāpēc pieminu? Jo tajā sūdā reāli pazūd lodes. Protams, te daudzi sāks čīkstēt  - tā nav, Strelniek Tu esi pālī, ej gulēt blablabla.

Kādu laiku jau tas likās aizdomīgi, bet nepievērsu uzmanību, jo no sākuma reāli 70% spēlēja ar to draņķi. Tāpēc lielas atšķirības nebija, bet tagad vairāk šaudoties sāc ievērot to, jo cilvēki reāli spēlē ar katru klasi, nav vairāk undead, human vai blood mage. Pieņemsim šajā mazajā daļā no screen shot.

Leņķis gan nav tas spīdošākais, bet tas ir no manas perspektīvas.

Helmu viņam kā tādu nebija, aiz galvas un sprandas reāli bija lērums lodes kas stulbi bija izlidojušas cauri. Tas reāli fiziski nav iespējams. Pat priekš tik vecas spēles kā CS 1.6 . Protams, te viedokļi dalās bet nu...

Tajā pašā laikā paņemot Shadow Hunter kuram ir max Hex tobiš 100lvl, tie bija kādi 35% ? Netaisos izplūst detaļās kā tas skills strādā. Reāli, kā blood mage paliek sarkans tā visas lodes trāpa. Vienīgais ko es spēju izdomāt vai tas nebūtu klases pasīvais skills - Resistant skin - kas ir nobugojies? Tam pēc idejas vajag tikai samazināt incoming damage unt as arī viss.

 

So jā, Čemi. Būs Tev darbiņš. :)

Pēdējo reizi rediģēja Strelnieks., 2016. gada 22. janvārī, 11:44.

Chemijs
Lasa vēstules
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 48m
Redzēts pirms 27 minūtēm
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 02. janvārī, 20:22
0
post

Ēē, pēc csdm es šim pieķeršos, tikmēr evils varētu izskatīt un visu pārbaudīt

Strelnieks.
V.I.P.
1252 atbildes forumā
Online: 139d 20h 45m
Redzēts 7. martā, 10:08
Pievienots, 2016. gada 02. janvārī, 20:28
0
post
Nu tad pagaidīsim CSDM. :D

Mandarīns
Biedrs
Auglis
937 atbildes forumā
Online: 25d 15h 13m
Redzēts 2023. gada 05. martā, 14:26
Pievienots, 2016. gada 05. janvārī, 21:28
0
post

UP! 

 

Pagaidām serverī netieku, lai pateiktu savu problēmu, jo screen nav.

Strelnieks.
V.I.P.
1252 atbildes forumā
Online: 139d 20h 45m
Redzēts 7. martā, 10:08
Pievienots, 2016. gada 22. janvārī, 11:42
0
post

Orks.

 

Critical Grenade - pieliekot punktus šim skillam mask vairāk neathealo nekādu hp. Tas ir tāpēc, ka damage tiek uzskatīts kā Suicide bomber. Spriežot pēc izrakstiem no konsoles. Pie maziem līmeņiem nodarītais damage iekš čata tiek parādīts nepareizi, jo kurš varētu izdzīvot 130+ damage ja nav humans? :x

Chain Lightning - pie max līmeņa jeb 5lvl tas īsti nenodara tos 60 damage kā minēts arī uz single target, jo kā zināms tad Chain Lightning damage vajadzētu samazināties jo vairāk cilvēkiem trāpa, bet ir gluži otrādāk - trāpi galvenajam mērķim un tas nenomirst, bet tikko blakus kāds kas ir uzspawnojies nomirst pat īsti nesaprotot ko notiek. Kā arī šad tad tas aizņem teju vai pus ekrānu. Ir, ir smuki bet traucē.

 

Shadow Hunter

 

Unstable Concoction - Vienkārši neiet. It kā uz zemes parāda tos mazos baltos riņķus bet damage nenodara.

 

Crypt Lord

 

Battle Roar - Liekot jaunus līmeņus klāt tas norāda tikai -99.42% damage. So jā. It makes me a bit confused. Tā kā īsti sajēgas arī nav par to cik palielina damage tajās pāris sekundēs.

Locust Swarm - Vajadzētu atsvaidzināt targeting sistēmu, jo bieži vien ar VIP var skraidīt apkārt un spamot to skillu, jo tad viņš pats atjaunojas, jo neatrod target vai VIP iedod vēl vienu, un visu laiku noārda iepriekšējos mēģinājumus un čatā spamo - Old Locust Swarm was destroyed to create a new one!

Arī izdarītais damage nav attēlots pareizi, jo bieži vien parāda 100+ damage un tāpat to pretinieku nenovāc.

 

Kā arī bieži vien granātas vienkārši izdomā to, ka nevajadzētu athealot nekādu hp caur mask. Neatkarīgi no rases.

kaLpaks
Jauniņais
49 atbildes forumā
Online: 1d 14h 1m
Redzēts 2023. gada 22. decembrī, 19:48
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 19. martā, 16:10
0
post

Tas pats ar night elfu , citi sauj pa tevi , bet viniem -hp neiet ...

Lietotāji skatās šo tēmu: 0