bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sasveicinies
0
0
topic
Čau no manīm.
Skabarga
Jauniņais
Nažuks.
1 atbildes forumā
Online: 15m 32s
Redzēts 2016. gada 14. februārī, 10:35
Pievienots, 2016. gada 13. februārī, 23:51

Nu tad laikam jau ČAU visiem! Sākumā mazliet pastāstīšu par sevi. Tātad mani sauc Miks,jā mans vārds ir vienu S. Draugi mani sauc par solo, tā laikam foršāk. <img class=" src="http://forum.nyd.lv/public/style_emoticons/default/smile.jpg" style="border-style:initial" /> Man ir 13, vēl pavisam maziņš, bet tulīt jūlijā jau dzimšanas diena! Dzīvoju es Saldū. Ikdienā aizstaigāju līdz skolai, parasti noguļu visas stundas, jo ir baigas slinkums kaut ko darīt. Pēc skolas nāku mājās un daru sev vajadzīgās lietas. Patīk pačīzot ar draugiem pa āru. Eeeeessssmuuuu ļoti slinks cilvēks tapēc man labāk neuzticēt, kādu svarīgu darbiņu. Esmu arī ļoti jautrs, parasti visus sasmīdinu n shit like that. Badaaaaassssss! aaaa. Ienīstu i-neta varoņus. Īsti nesaprotu, kas viņiem notiek galvā. Esmu ļoti draudzīgs, tapēc ar mani komunicēt nebūs grūti.

 

Tad nu sākšu par savu gaming pasauli. Ar pc nodarbojos no 6 gadu vecuma. Kad jau sāku drotot trako CS 1.6 un minecraft. Biju traks uz tām divām spēlēm. Varēju spēlēt dienu un nakti. Tad pēc kāda laika apnika minecraft un tad turpināju tikai ar cs`u. Cs 1.6 nospēlēju līdz faking 14 gadiem bez apstājas. Tā kā kaut kāds narkomāns. Beidzot pienāca laiks, kad man paurī notika beeeeeeeeeeem un es pārstāju spēlēt cs. Nopirku Gmod, lai būtu ko darīt pa brīvo laiku ar draugiem. Biju traks samp spēlētājs. Still ir acc. Pašlaik spēlēju COD MW2, CS:GO, minecraft uuuuuuun Gmod, uuuuun kad nav ko darīt ieeju cs 1.6. Lai cik ilgi es nebūtu sēdējis pie pc, ir lietas, kuras man nekāāāādīīgīīi neizdodas. Par tām tagad nerunāšu, jo ir jāstāsta diezgan daudz. IG niks vienmēr ir bijis KEFIIRS. Šads nickname man ir jau no 9 gadu vecuma. Ja mainu niku, tad tas ir kautkas saistīts ar Kefīru. Pašlaik mans niks ir keffmeister_. Labi, beigšu te lieki runāt kaut ko, ķeršos pie kaut kā cita.

 

 

Par kick.lv biju dzirdējis jau iepriekš. Tad nu šodien pienāca tā diena, kad piereģistrējos. Es tiešām ceru, ka te ir ļoti atsaucīgi cilvēki, kuri spēj palīdzēt stulbās situācijās un daudzās citās lietās. Vēlos sadraudzēties ar visiem, negribu dabūt kaut kādus virtual world ienaidniekus. Domāju, ka palikšu šeit ilgi. Mēģināšu ar visiem spēkiem palīdzēt visiem. Neesmu ļaunuma iemiesojums un nekožu, tapēc droši varat sazināties ar mani jebkādā veidā. Ceru uz LIIEEEEEEELU atsaucību no jūsu visu puses un tad jau gūsiet to arī no manis. 

 

Lūdzu piedodiet, ja jums ir neinteresanti lasīt:( Arī, ja kaut kas nepatīk, pasakiet to man. Nebūšu dusmīgs

MA1M
V.I.P.
gailis
1682 atbildes forumā
Online: 73d 14h 34m
Redzēts 29. aprīlī, 14:39
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 04. martā, 00:52
0
post

Čau

Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12162 atbildes forumā
Online: 456d 5h 17m
Redzēts pirms 47 minūtēm
Pievienots, 2016. gada 05. martā, 09:45
0
post

Čau

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Pilsonis.
Lietotājs++
1803 atbildes forumā
Online: 23d 6h 55m
Redzēts 26. martā, 22:45
Pievienots, 2016. gada 25. martā, 13:59
0
post

čau!

Lietotāji skatās šo tēmu: 0