bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Mājaslapā / Projektā
4
0
topic
Projekta lielais pārskats
Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 48m
Redzēts Vakar, 22:02
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 07. aprīlī, 16:05

 

Šobrīd webā ir tā ka aktivitāte aug, bet ļoti lēni, būtībā ir tā ka blogi tiek veidoti, tad atkal netiek, topiki dažādi un idejas un konkursi tiek veidoti, un tad neko nesakot viņus pārstāj taisīt atkal... Bet lai projekts augtu ātrāk vajag kaut ko, ko var te darīt katru dienu, lai ienākot būtu papildus lieta ko paskatīties, un vēl kaut ko papildus ko darīt.

Piemēram cik šobrīd saprotu ienākot ir galvenais ko te darīt - pačekot pēdējos topikus, pildīt challenges, un čatot čatā :D Ja čatā neviena nav tad gandrīz vai nav ko darīt ...

 

Man ir daudz variantu ko varētu webā taisīt papildus:

* filmu sadalju kur vnk filmu saraksts un apraksts butu un iespeja sameklet lidzigas filmas, novērtēt 10 balēs, meklēt filmas pēc stila, imdb atzīmes - atzīmēt filmas kuras ir noskatījies un redzēt kuras cits ir skatījies. Filmas nevajadzētu pievienot, es atrastu veidu kur varētu dabūt informāciju par filmām automātiski.

 

* Partaisit domu bedri, lai var redzet visu "domas" pārskatāmā sarakstā un šķirot ievietošaas, popularitātes, komentāriem, autora, utt. Un pārtaisīt lai varētu domās ievietot bildes, mp4 video un arī youtube video - tas ir domāts mazliet līdzīgi feisbukiem un citiem portāliem, lai varētu ierakstīt kaut ko nelielu līdzīgi kā "runā" sadaļās, Un lai sākumlapā katrs varētu sev izvēlēties vai rādīt jaunumu rakstus, vai arī tādīt tur pēdējās šīs domas.

 

* Anekdošu sadalju

 

* Bilžu galeriju sadaļu

 

* flash spelju sadalju partaisit un pievienot citas spēles klāt regulāri jaunas


* Blogu sadaļu pamatīgi pārtaisīt un maksāt cilvēkiem lai taisa/tulko regulāri blogus par tēmām kuras jauniešiem interesētu

 

* Konkursu sadaļu

 

EDIT1:

* Steam saraksts ar atlaidēm uz šo brīdi, un saitiem kur var giveaways dabūt kādu

* Sadaļu kur jūs varētu katrs peidāvāt savus pakalpojumus. Piemēram: - izpildishu tavu majasdarbu par 5 eiro, vai arī - Pārinstalēšu tev windowsu par 10 eiro.

 

Ja ir vēl kādas citas idejas - dodiet zināt.

Šis topiks ir tikai un vienīgi par mājaslapu, pat ja te tiks nolemts ka vajag steidzmai kko taisīt, tas nenozīmē ka tagad metīšu serveru labošanu malā lai to darītu :D Vienkārši tā ir priekš manis ļoti aktuāla tēma, ko es pats nevaru bez jūsu viedokļa saprast.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2016. gada 07. aprīlī, 16:21.

sneiks
Lietotājs
I'm a savage.
1137 atbildes forumā
Online: 58d 11h 4m
Redzēts 2023. gada 12. martā, 00:07
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 07. aprīlī, 21:49
0
post

1) Runajot par filmu sadalu, esmu domaju ka vaidzetu, jo citreiz naku foruma ar tadu domu un ceribu ka kads bus izveidojis kadu filmas aprakstu intresantu, kuru varetu pastities :D so sadalu varetu taisit, ja tiesam ik pa laikam butu updates par jaunakajam filmas, vertetakajam, un protams ari lai pec zanra varetu atrast ( komedijas, sausmu, gimenes utt. )

taka njam esmu par!

2) Runajot par domu bedri, ja godigi, tad tagat aktivitate ir diezgan svaka, citreiz kads ieliek kadu joku, vai kautko citu, nezinu vai mp4 un youtube video ieliksana baigi kautko mainis, manas domas par so ir sadas, ja ir brivs laiks, un kautkada dala bugu,problemas foruma un serveros attrisinatas, tad sadu var ielikt

esmu Neitrals par so.

3) Anekdosu sadala, es isti laikam busu pret, kapec? ta bus tikai vel viena sadala preks spameriem, kur vares iepsamot komentarus ( ja bija doma protams tadu iespeju ielikt :D ) un vel, dali jau itka liek savus 9gag jokus, bet runasim reali, anektdosu sadala nepacels foruma aktivitati, 

Paliksu Neitrals ari pie si.

4) Isti seit nesapratu tavu domu :D par kadam bildem iet runa? :D

5) Sis nebutu varbut tik slikts, mazie kas spele cs"u foruma tapat neko nerubi, taisa spam un stulbus topikus, sis varetu nverst vinu domas :D sis varetu palielinat mosk aktivitati, tikai ka jau tu rakstiji, vaig jaunas speles klat tpie tam kas jau ir ( tas kas tagat ir, nu neparak kautka :D ) bet nu ja var so pameginat, ja piem. eliktu pokeru, vai to pasu ari 8ball seit, kad piem taisa 8ball konk, nekur nebutu jaiet, varetu tepat kicka spelet :)

Par so busu Par.

6) mmm tagat jau ir kautkadi 2 - 3 blogeri manuprat foruma, vai nu tiesam pa 3 cilvekiem nevar izplanot kad kads no viniem ieliks kadu blogu? :D ( nekas personigs pret siem cilvekiem, manas domas vienkarsi :D ) un ja tiklidz tiks piesolita kautkada naudas summa, pec laika gribes ar vien vairak un beigas sanaks baigais cakars :D uzskatu, jatev ir status blogeris, un tu pats pieteicies uz so, un beigas nedari, atsakies, un lauj kadam citam meiginat, nevis tik del statusa to dari

Paliksu Neirals pie si.

7) Un ja atkal man jautajums, par kadu konkreti konkursu sadalu iet runa? :D

8) " atlaides uz doto bridi steama " seit es nevaru izlemt, no vienas puses, ja neesi slinks, vari ieiet pats pacekot, bet no 2. puses, varbut sis pat noderatu.

Esmu Par.

9) Par sadalu kur var piedavat savus pakalpojumus, uzskatu ka bez si var izstikt jo, nebus tik daudz kas piedavatu, un vienkarsak butu dzive pie kada pazistama aiznest un salabot par to pasu cenu, un speciali veidot sadalu kur labi ja bus 2 - 3 ieraksti, domaju ka nav isti jegas :)

esmu Pret so.

P.s. chemis lika rakstit, ja ne solija izbanot no foruma :(

P.s.s. Palugsu vel kadam izteikties par so, jo chemis tiesam ir ieguldijis laiku sai ten topika, un vinam intrese kick iedzivotaju domas :)

 

 

9904
lox
Dievs
666 atbildes forumā
Online: 14d 18h 36m
Redzēts 2016. gada 26. augustā, 23:13
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 07. aprīlī, 23:36
1
post

Apvieno kiku ar otrapuse.lv un miers, visi laimīgi būs.

RP
Lietotājs
Bečiš
193 atbildes forumā
Online: 3d 7h 40m
Redzēts 2017. gada 29. novembrī, 16:09
Pievienots, 2016. gada 08. aprīlī, 18:42
1
post
Krutais,ko lai saku"."
~Evils~
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6560 atbildes forumā
Online: 327d 5h 44m
Redzēts pirms 2 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 09. aprīlī, 02:55
1
post

Es mazliet atrakstīšos par challenges. . . Doma bija super laba, tam nākotne varēja būt, taču izpildijums, izgāzās, smagi vel pie tam, daži iemesli kādēļ. 

Challenges balvas - 

1. Xp balva, ko parasti dabūn par postošanu, komentēšanu, topiku veidošanu! Kāda jēga no tās balvas? Sasniedzot kādu robežu ir kāds tiešām apbalvojums, kā ieiro, lielākā apmērā, nekā to var dabūt spēlējot serveros, lielākā apmērā kā to var dabūt piedaloties dienas izaicinājumos? Nē ! Par xp krāšanu, nav noteiktas robežas, kas jāsasniedz, lai kaut ko dabūtu, tādēļ, tā, man liekas pilnīgi bezjēdzīga balva. 

2. Ieiro balvas, Ok kruta balva, var dabūt sīceni, lai ātrāk kaut ko sakrātu, lai varētu iepirkties šopā, bet cmon, tā sīcene neliekas smagi par maz? Tad jau labāk, lai katram ir iespēja uz reiz dabūt pm kodu uz 2h vipu, lai ārdās laimīgs, priekš kam krāmēties ar to sīceni, ja spēlējot serverī 5h dienā + katru dienu mbe uz haļavu pelnot icentus, tas tomēr prasa pārāk ilgu laiku,lai tādu sūda 2h vip nopirktu.

3. Karma! Vel viens bezjēdzīgs apbalvojums, situācija tāda pati kā ar XP, kāds labums no karmas? Ja esi superstārs, kurš pats sev uzbujojis, vai arī esi heitotais, kuram visi ir sačakarējuši viņu? Kāda ir atšķirība, dēļ tiem pārīs vārdiem profilā, ko citi redz, vai lielāko ties neredz un viņiem poh, jo karma tiek čakarēta un uzlabota, pa labi, pa kreisi neskatoties uz to vai pelnijis vai nē? Ko es dabūšu, ja man karma būs +1000000, kas ar mani notiks, ja karma būs - 1000000, nekas! Tādēļ tā ir bezjēdzīga balva. 

Tas laikam viss. ja smagā dēlī ar gramatiku, atvainojos, esmu pālī un bija sakrājies, izlādējos šeit un šādi. 

Pēdējo reizi rediģēja ~Evils~, 2016. gada 09. aprīlī, 03:23.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 48m
Redzēts Vakar, 22:02
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 19. aprīlī, 17:54
0
post

UPUP, izsakieties kuri vēl neesiet izteikušies :D

Esmu tagad bez datora, un kāmēr tiks veiktas diagnostikas un kāmēr atvedīs detaļas kuras mainīt, man ir daudz laika izplānot ko vajag, kādu vajag, un galvenais kādā kārtībā ko taisīt, un varu pamatīgi paklausīties jūsu viedokļus un kritiku - takā droši - blieziet tik vaļā :D

Mhm
Meitene zeltene
Lietotājs
285 atbildes forumā
Online: 8d 5h 51m
Redzēts 2023. gada 20. septembrī, 12:48
Pievienots, 2016. gada 19. aprīlī, 18:18
0
post

1) Filmu Sadaļu Varētu, Ja Mēģini Uztaisīt Šo Komūnu Par Hibrīdu (speles,muzika,galerijas,etc.) PAR

2)Tādu Domu Bedri Izmanto Kādi 2% Cilvēki Nav Jēga Pūlēties. PRET

3)Varētu.. Kuram Nepatīk Pasmieties? Ja Pie Galerijām Ir(Smieklīgi) Tad Arī Varētu Pie Izklaides. Par

4)Varētu.. Kāds Varbūt Māk Kautkadus Fotošopus Veidot Un Parādīt Citiem Grib. PAR

5)Nav Jēgas No Flash Spēlītēm Jo Visiem Ten 18 Ir Gandrīz Un Visi Tikai Csu Spēlē. PRET

6)Nav Viedokļa Neitrāls 

7)Konk Būs Daudz Spameri Un Radīsies Haos. PRET

8)Cilvēkiem Kam Ir Steam Var Redzēt Atlaides Stemā. PRET

9)Ja Šos Pakalpojumus Nedod Admini Tad Būs Daudz Scammeri... Arī PRET

Pēdējo reizi rediģēja Mhm, 2016. gada 19. aprīlī, 18:19.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0