Čau, vēlies kādu no šīm bezmaksas aprocītēm?
Tad dodies šeit un aizpildi visu - http://www.goodnet.org/wristbands
Aizpildīšana
Your Name - Vārds uzvārds
Street - Iela, Mājas numurs, dzīvokļa numurs.
ZIP Code - LV-1004(ievadi savu)
City - Pilsēta
State - Europe
Country - Latvia
Tad spiežam Send.
[OBLIGĀTI] Jābūt reģistrētam:
Twitter.com
gmail.com
facebook.com
Avots: has[dot]lv(nav reklāma)
APRICĪTI SAŅEMSIET PA PASTU!
Pēc tā,kad aizpildat testu, iepostojat kādu aprocīti dabūjāt jūs!
Es dabūju Zilu :$
Senajā playline niks bija MSK # Cherry
Nesaprotu, kas tur tālāk jādara, kad ievadīju datus. Man uz e-pastu bija jāatnāk paziņojumam?
Man liekas bija domāts tā, ka e-pasts ir pasts tavs, un ķip ka tew atnaks uz pastu tā aproce, jo tur Angliski tūlkojot sanaca vsp ka " Uz jūsu e-pastu tiks nosūtīta aprocīte, vai aprocītes ''
:P :D
ja būs tad uzreiz sūtīšu pie tevīm
kushh ja klusedsi iedosu dr 100k
kushh ja klusedsi iedosu dr 100k
Nav vajadzības Man jau milljons pirmais ir
:P :D
Mover&Shaker
es ielikšu skolas adresi
Un Juus tajaas aprocees staigaasiet?
Un Juus tajaas aprocees staigaasiet?
Lol. kādēļ gan nesaņemt dāvaniņu ? DD
Senajā playline niks bija MSK # Cherry
Tātad ja kāds dabūn DREAMER vai IDEALIST skaitās tikai tad kad aproce ir pie jums-- Es pa kādiem 5 eirikiem labprāt nopirktu nevēlos vienk dot savu informāciju...
Man sanāca DREAMER, bet tālāk neturpināju.
Itkā es jau varēju spiest back uz pirmā jautājuma, jo nekas ko turpināju nebija taisnība, bet ja nu, tad iespējamākais no tiem.
Man vajag aproci ar virsrakstu Slinķis
Tātad ja kāds dabūn DREAMER vai IDEALIST skaitās tikai tad kad aproce ir pie jums-- Es pa kādiem 5 eirikiem labprāt nopirktu nevēlos vienk dot savu informāciju...
Tu jau tur iedod tikai savu vārdu un uzvārdu, lai pastā varētu viņu saņemt un adresi, lai uz kurieni pastam būtu nosūtīt vēstuli, ka pasūtījums ir atnācis.
Tu jau tur iedod tikai savu vārdu un uzvārdu, lai pastā varētu viņu saņemt un adresi, lai uz kurieni pastam būtu nosūtīt vēstuli, ka pasūtījums ir atnācis.
Nu nez tomēr vēlos labāk pirkt .
Haha dabūju Mover & Shaker
Ai, izdomāju ka paņemšu, tik ilgi jāgaida.
jūs nopietni tik naivi? Nu labi, jūs dabūsiet savu aprocīti, bet pretī viņiem iedosiet savus datus, tā jau izkrāpj tos cilvēkus, caur internetu! Man jau likās, ka jūs zinat, ka ASV izspiego Eiropu.. To tak pat pa ziņām rāda, es tik tā jums pasaku, bet darat kā gribat.
++ atsutis bumbu tu taversi detanators pec 1 min spragst un vis zhopa I
King,varēji ari norādīt autoru
Šis prikols tieši tas pats kas sweets4free, dabūsi jā bet viņi tev atmaksās jo uz tavu emailu sūtīs spamu no kompānijām kas viņus sponsorē.
jūs nopietni tik naivi? Nu labi, jūs dabūsiet savu aprocīti, bet pretī viņiem iedosiet savus datus, tā jau izkrāpj tos cilvēkus, caur internetu! Man jau likās, ka jūs zinat, ka ASV izspiego Eiropu.. To tak pat pa ziņām rāda, es tik tā jums pasaku, bet darat kā gribat.
tu jau baigais ziņu skatītajs vne?
Reku Prometeja loģika
++ atsutis bumbu tu taversi detanators pec 1 min spragst un vis zhopa I
un
Mūsdienas par brīvu nav nekas :|
Pateiksi adresi pec nedelajs bu klat onkuļi melnos uzvalkos un ar ak-47 :|
Par to viņa kompānijai jābūt aiz restēm visu mūžu xD
Tāpat, es jaw dabūju vienu, yeey.
Nav jeegas no taadaam!!! Bet gribeetu dabuut!!
Tā ir tikai realitāte vetsīt.