Par sevi:
Vārds: Elvis
Bilde: Nebūs
Vecums: 20
Dzīvesvieta: Latvija,Līvāni
Tavi hobijizeršana
Vai nodarbojies ar kādu sportu, kur, cik ilgi?: ar litrabolu pāris gadus
Kāds ir tavs moto? (sauklis): dzer kamēr krīti
Ko tu parasti dari brīvajā laikā?: spēlēju kick war3,tusēju ar draugiem,braukāju ar tačku
Vai esi ceļojis? Kāda vieta tev liekas pasaulē visforšākā?: Jā esmu, mājas
Kā tu uzzināji par Kick.lv, kāds tev ir radies pirmais iespaids?: par kick.lv uzzināju no čomie, iespaids labs, izskatās ka visi pārsvarā ir draudzīgi...tāda jauka cs komuna
Kāds ir vistrakākais atgadījums ar tevi kas tev nāk prātā?: nu mani gandrīz vilciens nonesa
Kā tu sevi raksturotu pāris vārdos?: Alkaholiķis
Kāpēc izdomāji uzrakstīt sasveicināšanos?: gribeju lai tauta zin par mani
Tavs novēlējums visiem lasītājiem: Lai ātri ceļās un ilgi stāv.
Par spēlēm:
Tavs niks.: Krievs no tava rajona!
Bijušie niki: Bulka
Kādas spēles tu spēlē, vai esi spēlējis jau Kick serveros?: spēlēju cs 1.6,Live for Speed, LOL
Kādas spēles un cik ilgi tu esi spēlējis pirms tam? cs 1.6 kādus 5 gadus ,Live for Speed 6-7 gadi.
Vai esi piedalījies kādos spēļu turnīros? Nē
Kurā vietā tu parasti atrodies rezultātu dēlī? (killu, score, topu) 2-5 vieta
Kur mēs tevi redzēsim kickā visvairāk? forumā vai serverī(os) kurā(os)? serverī, war3
[url=http://www.kick.lv/cs/stats/hlstats.php?mode=playerinfo&player=647168][img]http://www.kick.lv/cs/stats/sig.php?player_id=647168&background=random[/img][/url]
Man sākumā līkās ka šī nav īsta sasveicināšanās, bet tad ieraudzīju ka tu saki ka spēlē war3
Ar dzeršanu nav jālielas, nu vecīt cmon
Čau, pacānu bariņā
Sveiks
sveiks. man patīk tava bilde.
Sveicināts.
Saļut.
Man kauns par tevi. Sveiks
Tavs novēlējums visiem lasītājiem: Lai ātri ceļās un ilgi stāv.
Ātri ceļās un ātri stāv ... Kas tas varētu būt ?
Ļoti labu sākuma iespaidu radīji par sevi
čali tu mazliet nokavēji, te jau visi atmeta dzeršanu, nesaukšu kuri, bet..
čau.
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
hi
Здарова!
лох пидр по зизне :Д Р.И.П руский немаку лаби ракстит :Д
Sveicināts .
Sveicināts
Jan4a, lemony, ⛔lolwut?, Allahuakbar, ANormalStick, viltu profils, bdmkuu, S-ONE, sсhoKKur-, Serjoga, Fally, ZnT, adergan, ⚒️Stoick the Vast⚒️, Jackass3D, MAVERIK, Pirdlampina, blonda, Sviests12, Čamzijs, Chemijs, Krievs, Komisarchiks, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, SkyBreakLV, Enemijs, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, SharpKnifes, STAKLA, Strelnieks., Jogijs, Latvians, Paldies., Kaksens, Echo :>, ChalisArEnjoY, RP, BENIS, EvE, Obijs, 9904, sneiks, Evija^, OldSchool, Pizhikz