Tātad esmu pamanījis, ka ļoti daudziem vajag palīdzību saistībā ar to kur nolādēt photoshopu, tātad es izdomāju palīdzēt. Itkā šī liekas tik primitīva lieta, bet tomēr dažreiz nav nemaz tik viegli atrast pareizo vietu kur lādēt crackoto bezmaksas versiju. Nu sāksim.
1. Ieejam šijā linkā - http://app-licensing.com/get-ad…free-download/
2. Spiežam uz lielās pogas ''DOWNLOAD NOW''.
3. Jums novilksies winrars kuru sauc ''Program'', veram viņu vaļā tur iekšā būs mape ko arī veram vaļā, tālāk vienkārši veram vaļā ''setup.exe''...
4. Instalējiet photoshopu, uzlieciet uz kur gribat lai tas atrodas un tā..
5. Tālāk jums prasīs license key, šis ir vienīgais strādājošais license key ko atradu. 8MEH-RU7JQ-ACDRM-MQEPR-G3S23-FEMBR-ACED
6. Vienkārši ierakstam šo kodu iekšā tukšajā ailītē un spiežam next, ja nedarbojas pameiģiniet viņu uzrakstīt ar roku.
7. Kad esat pabeidzis instalāciju spiežam ''Finish'' !
Viss jūs esat pabeidzis un jums ir gatavs strādājoš CS6 photoshops, ceru, ka kādam noderēja!

Palīdzēja!!

Sito tiesi vakar atradu

Ooo, paldies! ++++rep

Dejm, paldies. ;) Labais, vecīt ! ;)

gan jau kādam noderēs
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |

Noderēs
MrNe1l, Enemijs, mimiC, Tripy, ⛔lolwut?, StonerKumar420, Cool Dude, ANormalStick, KORIJS, Komisarchiks, Chemijs, Mhm, Sergejs idiots, Es esmu slims, Bavility, lil_kumaars, viltu profils, maardzha, Kokaīns, Pizhikz, hehegeeva, Latvians, Serjoga, Bread Pitt 😎, Jackass3D, R0DEmental-, BENIS, ZnT, Fally, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, gaz1kkk., Venta, Bomariks., Chrixter, sneiks, -GG-, Trey*, MAVERIK, sсhoKKur-, Klaus, ysl