Pirmais uzraksta 3 burtus, nākošais paskaidro šos burtus un uzraksta savus, vēl nākošais paskaidro un raksta savus, utt.
Piemēram, BČN- Burkā čurāt nedrīkst.
Postu intervāls - 3
Obligāti ir jānorāda LV alfabēta burti.
Es sākšu- RLG
Zaiga Zaga Zeltu
V V V
Vanags Vēroja Varavīksni.
CHK
Oregon wine press
PPG
Vecmīlgrāvja mazgadīgās cacas
TPM
Tactical Machine Pistol Nekas cits man prātā, diemžēl, nenāca.
MOS
Maardzha Osta Supereni
gtz
google taisa zombijus
POL
Portugales orientacijas limenis
SKL
Sešas kurlas līdakas
JHS
Janka
Jānis hesa strādnieks
DHP
Didzis Hēliju Pierijies
I I I
Ira Izmazgāja Istabu
BBB
Būsim Baigie Barbari
DSK
Janka
Draugi Sāka Kost
MCB
Mācītājs Cīnījās Būrī.
POL
Pilsonis ostīja līmi.
DRE
Dre Roasted Eminem
FTP
Jan4a, WILDcARD, cruelcin, santiz, Venta, Naft'līns, Dzonis, Ridgefub, PlayerCS, dibens, Em4a, >_<, ysl, Сhrееру©, Dlap, 32x6JLsuPy, bullets aim far, Wolfyy, Gamora, Dinarzz, REDFOO, Laauriinaa, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, EXIT.-, Beyond, StonerKumar420, cirulis, Latvians, Sajma, ZombikOzy, Daņiks, skyya, not hns, tHEBEAST, ⛔lolwut?, Dainukss, Vorthadox, Sandis., $ KRISTA $, muwa, Mihuils.....tepat , Klaus, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, Jogijs, Azumi, Saldenieks, Rubax, (:laimonpuika:), Obijs, MAVERIK, Chemijs, Cool Dude, Witch, Puika, Scree00, Gigna, exdent, Komisarchiks, gaz1kkk., Jelgava, Latgales Čalis, sсhoKKur-, 2nf*, Šmoņka, ZnT, knejvs, Bleach, EvE, HeLL, 0nion_man_LV, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, ANormalStick, maardzha, TheLegend, Mhm, Mamba, LatvietisNU, skyfall1, Kalinka, Kokaīns, ⚒️Stoick the Vast⚒️, FANTOMS, Gamer, kraims, ThePunk, Mathias, Uksors, Eljuks, 66, Evija^, Unicorn, AmazingDan, Oreo, Pizhikz, SHAD0W, Pirdlampina, Musica, pelciņš, SharpKnifes, Jackass3D, Vortex, DankMeme, nolodžik, Pilsonis., Mandarīns, Žuļiks, Enemijs, rolands, nav_jazin, Klzzys, GA4AU, CharmZ, S-ONE, viltu profils, hehegeeva, bdmkuu, lil_kumaars, Aleksandr_, FamE, MonkeyKing, Martinshhh, gozmits, D.K 2001, KickMan Kick, KillingMachine, Brooklyn_Official, RuleMkaZ, Ralfinko, Kirito, Bumbieris, NeaDeKwaD | Stone, kukuruza, #PREZIDENTS, Fally, Madness, Kupaats, SlumBoy, Chrixter, SINCAS_MONSTRS, BENIS, Serjoga, scrtcxey, Tas tak es:D, derockafella, Cpulde, Bomariks., deftones, hipester, R0DEmental-, Trey*, STAKLA, Čamzijs, adergan, RP, sneiks, LvJoker, GodFingers, Paldies., KeimZin, SkyBreakLV, Gadžo, Baxrez, Nume Jucatore, ayy, FeibeR, Keiss, Noravajumtu, Prometajs, krevele, mimiC, ALLAHU TRAMP, RS, 9904, Devilinsh, SpriditisMAD, LAFKA, skaļums, 4eS'';, Snuff, rezeknenskij__, RePoRtIeRiS, CryStiQ, Guuflis, Kiwi :], Gloks, ScrambleBat, psihaa4, Ebyrn, BodyGuard, jevrika, Amors, Keino, M4N0R, DEX™, kaLpaks, Dalī, Spiditis2, Chucky, Valtero, 2+2=5, nisker, Strelnieks., juliet, Auce_Afganis, Zivs2, Gribulitis, Artjoms, blonda, Par_Bazaru, Treneris, Pacans, Lana Del Spray, ayr0n, prey, HCSandis, MarcPrime, Cilveks, TM__KARTUPELIS, IBICA, NDancer, Zaņuks, o2, Tvinks , GregoryPn, Bobijs varenais šāvējs, Yinx, emzijs, migel, Raven*, mmmmmmmmmmmmmmm, SKULLBANGER, SharkY, tOOulouse, LNT, SpeedFan, random_sivens, 47th, casual., John rambo, Zmeypii, Xeexs, _-*GoDLiKe*-_, LOLYOU, stan, GoLatvian, JankezO, Criple, Ahri senpai, Mars_sd, Kkpd, HaRZz, SPEEDLINKK 337, Cauzey, _SurfSand_, Buakaw, Lori, EAZY., FreshhH, GalvenaisKrapalis, MA1M, XTrEaM, GotWeed, ǝᴉʞooƆ, bangtheking, viskijs, kpucmepc, Andritis!!, Kocinss, Minka, napFFy, Snuffeklis, Nighterance, Jaycee, Prezidents, siirups, Ģēģeris, CrazyBoy, rincis, KranlauzisOlsitejs, BIG F TĒ, zaf, Apocalypse, suP.?, Burkāns, the Captain., StacKKruumS, MercuriaL*, GeT_ReaL, Rihs*