Tātad sveiki visiem! Sāksim ar to, ka mani sauc Dāvis un esmu 15 gadus jauns/vecs, Ja kādam interesē, tad mani hobiji ir motokross, bmx un pc. Dzīvoju Jūrmalā. Par savu nākotni vēl neko nezinu, neesmu tā īsti izdomājis, kas vēlētos kļut. Raksturs man ir tīri labs... spēju ātri sadraudzēties, vienkārši, ja mani cieta, tad es arī cienīšu viņus. Njā... Par RL tas arī būtu viss, nezinu, ko īsti vairāk vajadzētu atklāt.
Par datorspēlēm.. Sāksim ar Counter Strike cs 1,6, jo šis projekts ir balstīts uz šo spēli. Pārsvarā Counter Strike 1,6 spēlēju . Officiāli šito serveri sāku sēlēt, pirms kāda mēneša , bet bija lielas pauzes, pat ļoti un es beidzu uzturēties šajā serverī, bet pirms 5 nedēļām bija vēlme ienākt paspēlēt un man iepatikās. Nu protams ir vēl daudz spēles kuras man patīk, bet šī ir visvairāk pilnas ar dažādām atmiņām.
Tas tā arī būtu viss par mani.. Paldies, ja izlasījāt. " src="http://forums.craft.lv/public/style_emoticons/default/biggrin.png" />
Sveicināts kickā.
maciņš čau par maziņu sasveicināšanos
Sveiks @kick
Čav čav . ;)
Esi redzēts.
Sveiks
Welcome
nu čau.. esmu manījusi iekš jb.
Sveiks
Welcome.
☞ ͡ ͡° ͜ ͡ ͡°)╭☞
strelnieks boc
aaa un....
Esi sveicināts !
Nu gan daudz! Čau
helo
Sveiks .
Sveicināts.
Biju labākās domās.
Sveiks ;)
hi redzēts jb
Jan4a, ⛔lolwut?, lemony, mimiC, Allahuakbar, Šmoņka, Mamba, ZnT, Luīze ir forša, Apintis, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, hehegeeva, sсhoKKur-, viltu profils, Jackass3D, Rubax, Foxxy`s Poxxy`s, 66, maardzha, Kokaīns, sneiks, EvE, Latgales Čalis, snoW, KillingMachine, gozmits, Davis789, tuis, skaļums, Musica, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, Martinshhh, Pilsonis., bdmkuu, hahaha, Gigna, Obijs, murlykay, Bumbieris, MAVERIK, SpriditisMAD, Venta, Enemijs, Strelnieks., Unicorn, Cool Dude, Komisarchiks