bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības
7
2
topic
es reti, kad taisu sūdzības, bet šis ir par daudz.
skaļums
vecis
kruasančx
1058 atbildes forumā
Online: 23d 22h 0m
Redzēts 2017. gada 06. februārī, 23:17
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 10. septembrī, 23:25

Labdien, cienījamā kick administrācija.
Esmu maksimāli nokaitināta par viena indivīda visatļautību iekš ts.kick servera.
Manuprāt, es uzrakstīju pieteikumu, speciāli norādot, ka gribu sev istabu AR PAROLI, lai man un maniem biedriem netraucētu nekādi randomi spēlēt. Nepietiek to, ka regulāri, lolwuts nepārtraukti nomaina MANAS istabas topiku uz - lolwuta istabu, viņš šodien atļaujas iemest istabā arī cilvēkus, kurus es negribēju tur redzēt jeb dzirdēt. Šī persona, kas tika iemesta, sāka traucēt spēlēt paralēli runājot, tapēc mans biedrs, vārdā lātsis, viņu izkickoja un sāka braukt virsū lolwutam par to, ka viņš nez ko no sevis atļaujas. Uzbraucieni nebija bērndārznieku līmenī, tapēc viņš nopelnīja banu uz 30 minūtēm par abuse. Tā kā tas izbojāja mūsu spēli, es arī sāku braukt maksimāli augumā šim indivīdam, uz ko es arī saņēmu banu uz 30 minūtēm.



Kā šo saprast? Cilvēks, kas atbild par kārtību tīmspīka serverī, pats ienāk, izprovicē cilvēkus un pēc tam nobano. Attention whore or smth? 
Vēlos dzirdēt sakarīgu viedokli par šo situāciju.

 

EDIT:
REKUR IR TOPIKS, KA TAS IR MANS RŪMS >> http://www.kick.lv/forums/topic…usums-ts-rums/

 

Pēdējo reizi rediģēja skaļums, 2016. gada 10. septembrī, 23:31.
⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 23m
Redzēts 18. aprīlī, 20:38
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 10. septembrī, 23:34
4
post
Ja vēlies sev istabu, tad ir jāuztaisa savējā, nevis jāpiesavinās citu rooms. Tā kā es tajā brīdī sēdēju banā es nevarēju uzrakstīt pieteikumu. Ja jums traucēja personas, kuras es pievienoju, jūs droši varējāt to pateikt, nevis mētāties ar aizvainojumiem.

skaļums
vecis
kruasančx
1058 atbildes forumā
Online: 23d 22h 0m
Redzēts 2017. gada 06. februārī, 23:17
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 10. septembrī, 23:36
2
post

Tā ir mana vaina, ka administrācija noslinkoja un neuztaisīja man atsevišķu rūmu, bet gan uzlika šo kā manējo? 
Plus, kapēc neviens no tiem ts administrātoriem nemaz pieteikumu nav rakstījis? Like, tu lolwut, kā administrātors reāli sūkā ledu.

Pēdējo reizi rediģēja skaļums, 2016. gada 10. septembrī, 23:38.
pelciņš
Jauniņais
nlo
520 atbildes forumā
Online: 23d 8h 14m
Redzēts 2017. gada 03. maijā, 21:06
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 10. septembrī, 23:39
2
post

Pirmkārt, par to, ka lolwuts maina istabas nosaukumu. OK, vēsturiski šī istaba tika izveidota lolwutam. Tas bija vairāk nekā gadu atpakaļ. Kas šajā istabā pārsvarā sēž? Nejau lolwuts. Vēl. Ja mēs (bez lolwuta) šajā istabā nesēdētu un aktivitāti neuzturētu, UN klusums neuzrakstītu istabas izveides pieteikumu jeb šajā gadījumā, istabas saglabāšanas pieteikumu, tad pēc "unicorn" teiktā, šī istaba tiktu izdzēsta dēļ neaktivitātes, jo tas tika plānots izdarīt ar visām ts3.kick.lv esošajām istabām. Tad ir diezgan acīmredzami, ka šī istaba vairs necik nepieder lolwutam. Bet ko dara viņš? Maina topika nosaukumu, ka tā ir viņa istaba. CLEARLY tā nav. Tas jau ir viens, kur, manuprāt, šis cilvēks pārkāpj sevis dotās pilnvaras. 

 

Otrkārt, šodien viņš ienāca mūsu čannelī, NEKO neteica. Klusēja kā krānu (nebanot, krānam ir daudzas nozīmes ;)  ) mutē paņēmis un MET iekšā cilvēkus, kurus neviens tur nevēlas redzēt. Ar kādām tiesībām? Viņš paprasīja vai drīkst iemest cilvēkus MŪSU čanelī? Nē, tupi iemeta 2 ākstus. Vienu es izmetu un tad sāku skaidroties ar lolwutu. Par banu, kuru es saņēmu es neko nesaku, jo nosaucu patiesos un rupjos vārdos šo indivīdu. Bet par to, ka viņš atļaujas darīt, ko grib, tas nav ok. Nezinu vai āmuriem vajadzētu būt moderatoriem kickā. Es zinu, ka ir jau webā vairāki, bet, LŪDZU, teamspīkā vismaz nedaliet moderatorus atsalušiem cilvēkiem. Būtu pateicīgs. Labprāt redzētu kā lolwutam tiek noņemtas "M" tiesības teamspīkā. Paldies un arlabunakti.

Te būs skrīns, kur ir redzams otrs cilvēks, ko iemeta DACES čanelā BEZ viņas ATĻAUJAS.

https://instagram.com/rolandsviksna/ CHECK AUT MAI INSTAGRAM BLJAET

 viskijs
Jauniņais
231 atbildes forumā
Online: 16d 17h 25m
Redzēts 2022. gada 16. februārī, 21:00
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 10. septembrī, 23:51
2
post

kas ir hu ha

 


 

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 11. septembrī, 18:19
0
post

Pieņemsim ka Tava istaba, lolwut, tika izdzēsta jo bija istabu tīrīšana. Viņa (klusums), uzrakstīja pieteikumu uz savu istabu ar tādu pašu nosaukumu kā bija Tavai istabai. Es vienkārši pārliku istabas īpašnieku uz klusumu.

Pieteikums uz istabu bija no klusuma, sanāk tā istaba pieder viņai. Viņa uzlika paroli, ja viņa gribētu lai tur nāktu ciemiņi, viņa pateiktu paroli vai noņemtu to. Kā moderators, lolwuts varēja ienākt pārbaudīt kārtību istaba, bet ne mest citus lietotājus klāt. 

No lolwut pieteikuma uz istabu nebija un joprojam nav, jo Tev tajā laikā bija bans no weba. Kas vainīgs pie tā ka Tev bija bans? Chemijs! Tā vismaz pats man teici. :D Tad sūdzies par to Chemim, ka Tev bija bans un nevarēji uzrakstīt pieteikumu uz savu istabu.

 

Bani abiem ir pamatoti par aizvainojumiem.

Istaba atjaunināta ar aktīvu brīdinājumu.

lolwuts atstādināts no moderatora amata.

 

 

 

Slēgts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0