Pirmais uzraksta 3 burtus, nākošais paskaidro šos burtus un uzraksta savus, vēl nākošais paskaidro un raksta savus, utt.
Piemēram, BČN- Burkā čurāt nedrīkst.
Postu intervāls - 3
Obligāti ir jānorāda LV alfabēta burti.
Es sākšu- RLG

Banāns jēlā ūdenī.
DKE

Dejojot Knave Elsoja
Piedod,
GLF

Gailis Laizija Fabriku
KEK

Kad Es Kritīšu?
IIP

Inese Ilonu pakutināja.
ĢOĶ.

Ģirts Okupēja Ķiplokus.
MAS

Mazais Andris Spēlējas
ILF

Ilgadējais Latviešu Fiziķis

Citplanētietis Cepa Paklāju
GHK

Galigā Hlamā KK
DZD

Dainis Zīda Daiviņu
CLZ

Ciemos Lidoja Zane.
KKL

Kristaps Kalpo Lindai
CCC

Cālis Cēla Cepumu.
BĻĀ

Bobiks Ļeninu ārstē.
SMK

Fēlikss Jauki Jauca
PAM

pirmais arābs muļķojās
HUJ

Harijs Uzgaaja Jaunavu.
BLE
Jan4a, WILDcARD, cruelcin, santiz, Venta, Naft'līns, Dzonis, Ridgefub, PlayerCS, dibens, Em4a, >_<, ysl, Сhrееру©, Dlap, 32x6JLsuPy, bullets aim far, Wolfyy, Gamora, Dinarzz, REDFOO, Laauriinaa, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, EXIT.-, Beyond, StonerKumar420, cirulis, Latvians, Sajma, ZombikOzy, Daņiks, skyya, not hns, tHEBEAST, ⛔lolwut?, Dainukss, Vorthadox, Sandis., $ KRISTA $, muwa, Mihuils.....tepat , Klaus, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, Jogijs, Azumi, Saldenieks, Rubax, (:laimonpuika:), Obijs, MAVERIK, Chemijs, Cool Dude, Witch, Puika, Scree00, Gigna, exdent, Komisarchiks, gaz1kkk., Jelgava, Latgales Čalis, sсhoKKur-, 2nf*, Šmoņka, ZnT, knejvs, Bleach, EvE, HeLL, 0nion_man_LV, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, ANormalStick, maardzha, TheLegend, Mhm, Mamba, LatvietisNU, skyfall1, Kalinka, Kokaīns, Bread Pitt 😎, FANTOMS, Gamer, kraims, ThePunk, Mathias, Uksors, Eljuks, 66, Evija^, Unicorn, AmazingDan, Oreo, Pizhikz, SHAD0W, Pirdlampina, Musica, pelciņš, SharpKnifes, Jackass3D, Vortex, DankMeme, nolodžik, Pilsonis., Mandarīns, Žuļiks, Enemijs, rolands, nav_jazin, Klzzys, GA4AU, CharmZ, S-ONE, viltu profils, hehegeeva, bdmkuu, lil_kumaars, Aleksandr_, FamE, MonkeyKing, Martinshhh, gozmits, D.K 2001, KickMan Kick, KillingMachine, Brooklyn_Official, RuleMkaZ, Ralfinko, Kirito, Bumbieris, NeaDeKwaD | Stone, kukuruza, #PREZIDENTS, Fally, Madness, Kupaats, SlumBoy, Chrixter, SINCAS_MONSTRS, BENIS, Serjoga, scrtcxey, Tas tak es:D, derockafella, Cpulde, Bomariks., deftones, hipester, R0DEmental-, Trey*, STAKLA, Čamzijs, adergan, RP, sneiks, LvJoker, GodFingers, Paldies., KeimZin, SkyBreakLV, Gadžo, Baxrez, Nume Jucatore, ayy, FeibeR, Keiss, Noravajumtu, Prometajs, krevele, mimiC, ALLAHU TRAMP, RS, 9904, Devilinsh, SpriditisMAD, LAFKA, skaļums, 4eS'';, Zeltinsh, rezeknenskij__, RePoRtIeRiS, CryStiQ, Guuflis, Kiwi :], Gloks, ScrambleBat, psihaa4, Ebyrn, BodyGuard, jevrika, Amors, Keino, M4N0R, DEX™, kaLpaks, Dalī, Spiditis2, Chucky, Valtero, 2+2=5, nisker, Strelnieks., juliet, Auce_Afganis, Zivs2, Gribulitis, Artjoms, blonda, Par_Bazaru, Treneris, Pacans, Lana Del Spray, ayr0n, prey, HCSandis, MarcPrime, Cilveks, TM__KARTUPELIS, IBICA, NDancer, DAISY, o2, Tvinks , GregoryPn, Bobijs varenais šāvējs, Yinx, emzijs, migel, Raven*, mmmmmmmmmmmmmmm, SKULLBANGER, SharkY, tOOulouse, LNT, SpeedFan, random_sivens, 47th, casual., John rambo, Zmeypii, Xeexs, _-*GoDLiKe*-_, LOLYOU, stan, GoLatvian, JankezO, Criple, Ahri senpai, Mars_sd, Kkpd, HaRZz, SPEEDLINKK 337, Cauzey, _SurfSand_, Buakaw, Lori, EAZY., FreshhH, GalvenaisKrapalis, MA1M, XTrEaM, GotWeed, ǝᴉʞooƆ, bangtheking, viskijs, kpucmepc, Andritis!!, Kocinss, Minka, napFFy, Snuffeklis, Nighterance, Jaycee, Prezidents, siirups, Ģēģeris, CrazyBoy, rincis, KranlauzisOlsitejs, BIG F TĒ, zaf, Apocalypse, suP.?, Burkāns, the Captain., StacKKruumS, MercuriaL*, GeT_ReaL, Rihs*