Sveiki!
Postu intervāls: 4
Spēles noteikumi: Jānovērtē biedra paraksts, avatars un niks, to nosaukumus saīsinot. Beigās arī to novērtējot ar atzīmi 10 baļļu sistēmā
Spēlē ļauts piedalīties, ja ir veikti vismaz 10 foruma ieraksti.
Aizliegts vērtēt 1:2:3 vārdos.
Piem.
A- Avatars nepatīk, jo tā krāsu gamma varētu būt savādāka. 5/10
P- Paraksts ir jauks, jo tajā ir gan signature, gan citas lietas, bet signature varētu būt savādāks, jo... 5/10
N- Niks man nepatīk, jo tas satus pārāk daudz nepatīkamu simbolu, kā ^ u.tml. 5/10
P.S katram ir javērte iepriekšejais biedrs kas ir vērtējis kādu citu.
A - galīgs mēsls 2/10
S - sākumā bija labs, tagad arī mēsls 3/10
N - nav slikts, nav arī izcils 8/10
A - Nepatīk. 5/10
S - Bērnišķīgs. 4/10
N - Nekas orģināls. 6/10
a- 4
s- 5
n- 3
A - kaut kāds džemperis 2/10
S - ideāls 0/10
N - ne it īpaši 3/10
A - nepatīk, 4/10, parasts logo paņemts.
S - Paraksts gan mani kaut kādā, dīvainā veidā piesaista.. 9/10
N - Ir ok, neesmu nekur tādu manījusi. 8/10
A - Tīri interesantrs, kautkas jauns.. Iespaidīgi. 8/10
S - Nav 0/10
N - ohh, nav nekāda vaina. 9/10
A: Parasts ''Z'' burts 4/10
S: Nav 10/10
N: Katram savs
A - 8/10 - ir okey.
P/S - 3/10 - šis tas smuki, bet skrillex sucsk ass. un nesaprotu kāpēc viņš tev ir parakstā/signatūrā.
N - 6/10 - nav slikti, bet ar kaut kas nepatīk tajā, tāpēc ka 2 vārdi, kuri īsti nav saistīti, kā tikai ka tas jaunais unt as vecais nickname.
(P.S. "N: Katram savs " bl* kur ir score?)
A - 4/10 mehh, kaut kā nepiesasita
S - 'the end' kam? 7/10
N - nav ne vainas 8/10
A-Tak tu man nepatīc. Bet oriģināla bilde. 8/10
S- ņēēēē... No interneta 4/10
N- Nu sobaka, ko lai citu saka. 7/10
A - Nevar īsti saprast, kas tur ir, bet norm. 7/10
N - Redzēts nav. 8/10
S - 0.
A - 9/10 - smuks
N - 4/10 - bērnišķīgs
S - 6/10 - man nepatīk tik daudz effektu
A: 6
S: 7
N: 8
A - 9/10, jo kkāds profs lēkā
N - 7/10
S - 9/10 jo smoke weed every day
A - Laikam tajā bildē esi tad 6/10 nevar norm saskatīt Tevi
N - Nēesmu nekur redzējis 9/10
S - Labs seriāls 9/10
Jan4a, cruelcin, ,.,, Сhrееру©, 32x6JLsuPy, Apocalypse, bullets aim far, StonerKumar420, Fuk`dantE., ⛔lolwut?, ZombikOzy, Daņiks, MAVERIK, Cool Dude, exdent, Enemijs, 22020134, Chemijs, 2nf*, sсhoKKur-, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, joks162, Mamba, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, maardzha, rezeknenskij__, Makaronis, Pr1zRak, siirups, Latvians, Marcelo1983, MA1M, ANormalStick, Klaus, TheLegend, SpriditisMAD, knejvs, Evija^, Laauriinaa, Komisarchiks, Brooklyn_Official, skyfall1, Mhm, BOTNAME., ZnT, gaz1kkk., Foxxy`s Poxxy`s, concijs, Žuļiks, 66, Unicorn, Eljuks, Strelnieks., Uksors, Mathias, Oreo, Naft'līns, Kiwi :], Obijs, ⚒️Stoick the Vast⚒️, Kokaīns, Musica, MTM123, AmazingDan, CharmZ, lil_kumaars, Jackass3D, nav_jazin, Tas tak es:D, sneiks, mimiC, EvE, viltu profils, naturals, maartijsw0w, Dalī, Martinshhh, Rubax, S-ONE, Latgales Čalis, Azumi, ysl, GodFingers, ALLAHU TRAMP, Prometajs, Lara, jevrika, Gloks, Snuff, 9904, skaļums, RP, Mandarīns, RePoRtIeRiS, SharkY, Yinx, Pirdlampina, NDancer, ayr0n, Trey*, Pizhikz, Venta, BENIS, EAZY., Amors, OneWalkey, StacKKruumS, SkyBitch, Tvinks , migel, lucifers, Paldies., SoulshakerLV, ayy, Oden's, JankezO, bangtheking, Duksitis, Bobijs varenais šāvējs, the Captain., nisker, whateverusay.*, Ebyrn, blonda, Snuffeklis, Budulis, zaf, SPEEDLINKK 337, tepej, viskijs, FIN., lacuks, *_*DeViL*_*, Aizvainojos nicks, joptvai, LatvietisNU, ?, bdmkuu, MercuriaL*, pelciņš, kpucmepc, KinDing, St urpok, Rihs*, Erorita, rincis, juliet, suP.?, NIKE., FANTOMS, tupiks, Noravajumtu, Sexigais_Morgans