1. Klana tags - ForFFan
2. Cik vs Cik - 10x10
3. Mape/-s - de_dust2,de_inferno,de_nuke
4. Datums,laiks - 06.02.2014 plks 18:00
5. Skype - gun4a150
Nezināju kurā sadaļa šo likt tapēc iemetu te!
Serveri es dabūšu!
Gaidu komentāros jūsu viedokļus!
Es jau piekrītu ,bet vai mani komandā liks...
man ir baigais chumaks ,kas spele kick un ir pro tadas mapes + de_dust2long ,bet taja diena netieku
KICK.LV FOREVER.
Es jau piekrītu ,bet vai mani komandā liks...
man ir baigais chumaks ,kas spele kick un ir pro tadas mapes + de_dust2long ,bet taja diena netieku
wtf !
un 2. juunijaa es nez vai tikshu ^^
Nav muusu te tik daudz pagaidaam, lai speeleetu 10x10, ja nu vieniigi pilniigi un galiigi for fun,
p.s. kas vispaar izaicina?
wtf !
Nav muusu te tik daudz pagaidaam, lai speeleetu 10x10, ja nu vieniigi pilniigi un galiigi for fun,
Ir tāds projekts forffun.
Es jau it kā piekristu. Bet kāpēc uz 2. jūniju?
Ātrāk jau arī var.
wtf !
Sor datumus biju sajaucis 6 februārī es domaju
Tauta jums te ir pietiekami daudz salasīt komandu 2 dien laika es domāju grūtības nebūtu!
forffan.elve nevis forffun
2. jūnijā ? Varējā kaut kad ātrāk.. Ganjau atrastos kāds fantastiskais desmitnieks no KICK kas varētu uzšaut..
EDIT:
Pamanīju tavu postu. Manuprāt varētu mēģināt uzspēlēt 6. februārī..
es sapratu ka viņš domā 6 februārī, tas bija joks
laiks 18.00 ir par agru. jataisa kādos 20.00, jo citiem ir darbs/skola liidz 18.00
Būtu jau diezgan interesanti
Es jau piekristu izaicinājumam, bet netikšu manuprāt tajā datumā, un tajā laikā
Daudzi jau grib spēlēt, bet te vairāk skatīsies uz to, kā tu spēlē. Un, manuprāt, mēs varētu savākt 10 cilvēkus, kuri spētu parādīt to labāko.
Derētu paņemt:
LAFK,
Godiigais,
KENTAURS,
iganiga,
Lu46ij,
Chemijs,
un varbūt arī dažus no PL, piemēram incik, TZK, utt.
Neesmu vēl 100% drošs vai šim pasākumam piekrisīm, viss atkarīgs no tā cik no skillerīšiem tiks.
HGS, tavs sarakstiņš ir apmēram arī tieši tāds kāds man ir prātā, tikai rezervistu nav kas kādu aizstātu kas netiktu, noprecizēšu pamazām sastāvu, no tā arī atkarīgs vai viss notiks vai nē
Labs labs varētu ar piedalīties bet nu ja kads ņems mani
Labs labs varētu ar piedalīties bet nu ja kads ņems mani
Tu arī diezgan labi spēlē, Tu derētu, bet varbūt kāds cits no DarkHorse derēs.
Nu kurš labi spēlē.
EDIT: Un derētu arī patrenēties šajās mapēs, piemēram uzmaukt CW, KICK.lv lietotāji savāc komandu un spēlē tādu, kā CW
Nav jēgas pret tiem noobiem spēlēt. Lieka laika tērēšana , tur neviens šaut nemāk.
Bet ja visi grib tad kautvai.
Piedalīšos un Godiigo arī līdzi paķeršu.
Ideja laba, pats arī uzkapāt gribētu, ja ņems mani komandā, tad piedalīšos.
Tu arī diezgan labi spēlē, Tu derētu, bet varbūt kāds cits no DarkHorse derēs.
Nu kurš labi spēlē.
EDIT: Un derētu arī patrenēties šajās mapēs, piemēram uzmaukt CW, KICK.lv lietotāji savāc komandu un spēlē tādu, kā CW
Negribu apvainot, bet vai Tu iekš servera neesi banots?
Par tēmu: Nē. Kādēļ? No pirmsākumiem, jau tika aprunāts temats ''klans'' nu šis pasākums ir maza nianse no šīs tēmas, tā tad, nē/nav vajadzības.
Nav jēgas pret tiem noobiem spēlēt. Lieka laika tērēšana , tur neviens šaut nemāk.
Bet ja visi grib tad kautvai.
Piedalīšos un Godiigo arī līdzi paķeršu.
Nu šas es arī pasaukšu cilvēkus, ar kuriem ikdienā spēlēju +- 9 cilvēki, tad jau varēsit spēlēt..
Neesmu vēl 100% drošs vai šim pasākumam piekrisīm, viss atkarīgs no tā cik no skillerīšiem tiks.
HGS, tavs sarakstiņš ir apmēram arī tieši tāds kāds man ir prātā, tikai rezervistu nav kas kādu aizstātu kas netiktu, noprecizēšu pamazām sastāvu, no tā arī atkarīgs vai viss notiks vai nē
KinDings vienmēr nāks palīgā (:
Senajā playline niks bija MSK # Cherry
Nu laiku var pamainit ja vajag!
Datums gan paliek tas pats , jo es pats pa 5dienam un 6dienam nesu majas!
PM uzraksta kads kas šo lietu uzņemās!
lomaj, SwE un MA1M ar normaali tashii, varbuut veel kaads. Bet nu, kaut vai esam tie 10, rezerves taapat nav, jo 100% visi netiks. Bet nu prikola peec jau var pashaut valjaa.