bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi un kļūdas
0
0
topic
daži ieteikumi no manas puses (dd2)
kosmonauts
Jauniņais
12 atbildes forumā
Online: 21h 5m 27s
Redzēts 2020. gada 01. jūnijā, 21:12
Pievienots, 2017. gada 10. maijā, 22:33

čau, nūbi!

kamēr pubā esmu miris, uzrakstīšu pāris savus ieteikumus, idejas.

 

pirmā lieta, kas mani visvairāk kaitina, ir jūsu (kick servera) spams čatā. dažādi promo sūdi un ļoti daudz neaktuālas lietas. piemēram, joprojām iet teksts par eksperimentālo cauri skriešanas pluginu. tādu piemēru vēl ir daudz - konkursi (kuri nenotiek, bet ik pa laikam rādās aicinājums rakstīt /konk), par awp pirkšanu no +7 cilvēkiem (kaut gan serverī ir 20+ cilvēku) u.c. kurus dotajā brīdī neatceros. to vajadzētu sakārtot. un šo ziņu biežums ir nomācošs.. ko es ar šo gribu teikt? bieži čatā tiek palaistas garām svarīgas ziņas, piemēram, spēlētāju apsaukāšanās un raudas, kad kādu esmu nošāvis.

 

otrā lieta, man pietrūkst viens plugins no senseniem laikiem, proti, kad īsā laika periodā nošauj daudz pretiniekus, parādās un atskan multi-kill/monster kill/ludacris kill... varbūt tas man kā vecam krabim šķiet stilīgi tikai nostalģijas dēļ, bet kas to lai zin.

 

trešā lieta, "eksperimentāli" pamēģināt vakaros paspēlēt citas mapes, ne tikai dd2. man, personīgi, ļoti pietrūkst de_inferno un de_cpl_mill. ja tiešām nesanāk savākt pietiekamu daudzumu cilvēku, tad samierināšos, ka šī spēle ir mirusi un vēl kāda dzīvība pulsē tikai dd2 sausajās, atspēlētajās sienās.

 

ceturtā lieta, šī vairāk kā mudinājums. vakar uzzināju, ka kickam ir savs ts serveris (tikko ieraudzīju, ka ir arī discorda serveris. to vairāk esmu iecienījis). vai nebūtu forši savākties kādu vakaru, tā pat vien spēlējot pubā, kādā kanālā? protams, nosacījums, ka jābūt balss lūzumam. mēs, kā pieauguši cilvēki, iztiktu arī bez monitoringošanas. tikai smiekli un asaras. varbūt pretarguments būtu, kāpēc to nevar darīt in-game'ā?  in-game'ā es voicecommus esmu izslēdzis, jo mazu bērnu skaņas man nepatīk. šeit runa ir par atlasītiem purniem, kuri māk pasmieties arī par sevi.

 

pagaidām tas viss. gaidu labojumus, citādākus ieteikumus.

 

piektā lieta, ko tikko atcerējos. tas, ka teroristi neuzsprāgst no c4 ir lielākais stulbums, ko esmu redzējis.

 

Pēdējo reizi rediģēja kosmonauts, 2017. gada 11. maijā, 19:14.
ZnT
V.I.P.
Kretīns
#nostarmaucību
4790 atbildes forumā
Online: 121d 5h 40m
Redzēts pirms 18 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 11. maijā, 11:41
0
post
Par pēdējo lietu piekrītu, esmu par!
knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 5h 19m
Redzēts 24. aprīlī, 13:50
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 12. maijā, 02:05
0
post

1. To izņēms tad,kad Īpašnieks tiks atpakaļ pie datora,un tas jau sen zināms. Piemēram,nekad neesmu palaidis kādu rupju ziņu dēļ tiem tekstiem,viņi pat netraucē nekādu spēlēšanu. Ja gribi atrast to,kas lamājās vai svarīgu ziņu atver consoli un patin nevajag jau būt tik slinkam.Esmu par to,ka izņem tās vecās informācijas.Bet nu tāpat,ko padarīt īpašniekam nav datora + viņam vēl uz pleciem stāv pārējie kick serveri. Vieglākais variants ir vienkārši izslēgt čatu :D Nu lab tas kasē neielīda. Consoli atver atradīsi visu kas Tev nepieciešams.Bet tāpat PAR to,ka veco info izņem.

2.Nevajag neko tik pokemonisku iekš DD2 servera nu fuj vispār nē. Galīg garām. PRET pok3 lieki plugini.

3.Tas ir DD2 serveris nevis kaut kāds pub serveris,kur atrodas visas šīs mapes. PRET (nē nu ja tur pa nakti,un ir admins,kas ir ar mieru un ir ar mieru pārējie spēlētāji tad jā,ja nē tad nē :D)

4.Tu tak pats vari savākt visus iekš ts3 vai discord un viss,nevajag jau taisīt to par ieteikumu. Piemēram 24/7 uzturās cilvēki TS3,kas spēlē JB/DD2/ZM/DR un citus serverus vai spēles vienkārši ienāc uzpouko un viss.Tālāk jau varēsi radīt labu spēlēšanas gaisotni :D Vai vienkārši sarunāt ar cilvēkiem iekš dd2 servera,lai nāk TS3 papļāpāt un kopā uzšaut :D

5.Nu ir jau teikts Īpašniekam par šo lietu,tas ir diezgan tizli,ka nevar nomirt. Proti TS var sēdēt līdz pēdējam iekš planta,un sargāt viņu,lai CT nenāk un nenodefjūso :D Takā šito vajag salabot ātrāk.


Unicorn
V.I.P.
Veterāns
|| ♛Čigāns♛ ||
Uni🅿orn
2382 atbildes forumā
Online: 68d 18h 55m
Redzēts 9. aprīlī, 08:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 12. maijā, 12:12
0
post
Praktiski visam piekrītu kneivam, bet vēl par tiem killiem. Es teikšu ka arī pietrūkst tas, tapēc par to arī gribu

Image result for Unicorn Gif signature

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 12. maijā, 15:28
0
post

1. Par ekperementālo pluginu ziņu, jau sen izņēmu. Pārējais netraucē, izmanto konsoli "svarīgām" ziņām.

2. Pret, lieki sūdi ko lādēt.

3. Kāpēc Tu domā tas ir DD2 serveris? Laikam tāpēc ka tas ir tikai dust2 serveris. Bet nu vēlos vakaros vari uzjautāt adminiem, ja neviens neiebilst kāpēc tad nē.

4. Tu jau to vari darīt, atrodi ar ko runāt un ej teamspeak'ā.

kosmonauts
Jauniņais
12 atbildes forumā
Online: 21h 5m 27s
Redzēts 2020. gada 01. jūnijā, 21:12
Pievienots, 2017. gada 12. maijā, 16:41
0
post

patīk, kā mazs plugins ir lieks sūds, bet konstants spams čatā ir ok. labi, tas ir mazākais.

 

Kāpēc Tu domā tas ir DD2 serveris? Laikam tāpēc ka tas ir tikai dust2 serveris.

es vienīgais nesapratu, ko tu ar to gribēji teikt? man ir aizdomas, ka adminiem ir bail ko citu likt (kaut arī ir bijusi vēlme no spēlētājiem), jo, cik esmu novērojis, šeit jebkurš/par jebko var saņemt banu.

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 5h 19m
Redzēts 24. aprīlī, 13:50
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 13. maijā, 00:39
0
post

 es vienīgais nesapratu, ko tu ar to gribēji teikt? man ir aizdomas, ka adminiem ir bail ko citu likt (kaut arī ir bijusi vēlme no spēlētājiem), jo, cik esmu novērojis, šeit jebkurš/par jebko var saņemt banu.

 

Nav tādu kam ir bail,piemēram esmu licis mapi piem kā awp,vai 35hp un pat nieka mazas mapes,bet tad bija tikai visi par,ja kaut vai 3-4 nav par tad es pat nelieku mapi es atstāju DD2. Takā ja esmu serverī un ir vēls vari droši pajautāt iespējams uzlikt kādu citu mapi,bet tikai ja būs ar mieru vismaz 85%. Nēesmu redzējis,ka kāds par sīkumu saņem banu. Katrs saņem banu pēc noteikumiem un saņem pēc nopelniem,jo nejau Tu esi katru dienu serverī,lai redzētu visu,kas notiek iekšā pirms tam ar to adminu vai kādu citu. Jo ir sms admini,kas pārkāpj daudz un ir arī pastāvīgie,bet nēesmu redzejis pagaidām,ka par sīkumiem banojuši pastāvīgo adminu. Tikai WARN's ir likts un viss.

 

Pēdējo reizi rediģēja knejvs, 2017. gada 13. maijā, 00:41.


Lietotāji skatās šo tēmu: 0