bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
2
0
topic
Sūdzība.
dudi
Lietotājs
DD2 Zvērs.
283 atbildes forumā
Online: 4d 3h 10m
Redzēts 2020. gada 09. aprīlī, 21:05
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 17. oktobrī, 23:12

1. Izdarītais pārkāpums
2. Adrese uz demo vai ekrānšāviņiem (screenshot) https://failiem.lv/u/dteyymmw#_
3. Demo momenta PRECĪZS laiks, vai arī katra screenshot apraksts Pēdējās 2 min.
4. Pārkāpēja IP adrese (uzzināt var ierakstot konsulē xlist)
5. Pārkāpēja niks komisārs.
6. Komentārs par notikušoTātad, Lieta tāda ka Zkill Visu pārāk nopietni uztvēra slayoyot, un gagojot spēlētājus. Viss jau būtu Labi, taču šitā viņu ienīdīs viss dd2 serveris, Es Apzināti pateicu Komisāram ka viņš ar Zkill ir kursa biedri lai nedir*š viņš pats pateica vārdu īsti neatceros ko tieši bet bija ''Nediršs'' Un man pēkšņi Uzlika banu par Atieksmi? Cmon, Pietiks šitā darīt. Ja pats Dari to, un par to pašu citus sodi, tad kāds tu vel admins? Piekāpties kādreiz vaig komi, Un Netēlo ''Šerpo'' dd2 adminu, Labi, tu man pateici lai nelamājos, iepriekšējās mapēs, bet pats ko tu dari ?
7. Mape, kurā tas notika dd2
8. Serveris dd2

forum sig image

Nesaki ko man darīt , neteikšu kur tev iet!

Komisarchiks
Lietotājs
Unicorns bots
2203 atbildes forumā
Online: 31d 20h 26m
Redzēts 4. februārī, 00:27
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 17. oktobrī, 23:32
1
post

6. Komentārs par notikušoTātad, Lieta tāda ka Zkill Visu pārāk nopietni uztvēra slayoyot, un gagojot spēlētājus. Viss jau būtu Labi, taču šitā viņu ienīdīs viss dd2 serveris,

"visu nopietni uztvēra slayoyot un gagojot spēlētājus." Ak vaiiiii... :D Noteikumi ir noteikumi, tāpēc admins zKill slayoya un gagoja pēc noteikumiem, neko atņemt un par to, ka viņu ienīdīs... pastāv dd2 noteikumos devītais noteikums, kuru visi pārkāpj, arī Tu, mans "draugs."

Es Apzināti pateicu Komisāram ka viņš ar Zkill ir kursa biedri lai nedir*š viņš pats pateica vārdu īsti neatceros ko tieši bet bija ''Nediršs'' Un man pēkšņi Uzlika banu par Atieksmi?

Tagad es nesaprotu, zKills ir mans kursa biedrs? xDDD nuuu... prikols tāds, ka man vēl ir klasesbiedri un zKill citur mācās, bet okey.

Cmon, Pietiks šitā darīt. Ja pats Dari to, un par to pašu citus sodi, tad kāds tu vel admins? Piekāpties kādreiz vaig komi, Un Netēlo ''Šerpo'' dd2 adminu, Labi, tu man pateici lai nelamājos, iepriekšējās mapēs, bet pats ko tu dari ?
 

Ja es būtu lamājies serverī, tad es tiktu sodīts. :) "šerps" - Tu pat nezini šī vārda nozīmi, bet nē, es tāds neesmu. :) Es esmu serverī, lai sodītu pārkāpējus nevis tā kā Tu - spēlē un ir pilnīgi pajāt par to, kas notiek serverī.

⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 23m
Redzēts 18. aprīlī, 20:38
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 18. oktobrī, 13:00
0
post

Es tā arī nesapratu par ko tika uzlikts bans, jo pēdējās 2 minūtes pirms bana neredzēju, kādu nepieklajību izrāda dudi. Pie mums ir pieņemts adminiem adminus nebanot, ja nav kritisks stāvoklis. Izsaku komisāram brīdinājumu, ja vēl banosi citus adminus par sīkumiem, tiksi atstādināts no amata šajā serverī. Ja ir kādas problēmas ar adminiem, lūdzu vēries pie administrācijas, vai arī izveido sūdzību un tā tiks izskatīta un administrācija izvērtēs, ko darīt ar konkrēto adminunu, jo tas neietilpst tavos pienākumos, sodīt citus adminus.

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0