bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi un kļūdas
0
0
topic
dd2
Dzēsts lietotājs
599 atbildes forumā
Online: 24d 2h 15m
Redzēts 6. martā, 19:38
12 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 09. novembrī, 13:49

veseli trīs ieteikumi/lūgumi.

1. čemija jaunais plugis ar /mode iespēju, nav līdz galam nokonfigurēts, jo piemēram ja spēlē 5x5 un visi uzraksta /mode, notiek mapvoting uz lielo mapi, ja tas ir pozitīvs tad nākamajā roundā ir lielā mape, tik tālu viss supper, bet pēc pāris round(man šķiet, ka jau pat nākamajā, bet visādu sakritību dēļ nav sanācis pārbaudīt vai tas tieši nākamajā vai tik pēc pāris, bet tas nemaina lietas būtību), ja serverī atkal ir 10-11 spēlētāji mape nomainās uz mazo, bez votem, bez brīdinājumiem, atkal visiem jāraksta tas /mode? un tā katru round? vai nebūtu pareizāk, ka ja cilvēki nobalsoja par lielo mapi, tad tā paliek līdz mapes beigām, vai arī tad, kad tiek izdarīts jauns balsojums par mapclosing? un vēl kas, nezinu cik tas ir iespējams, bet ja tomēr ir - būtu jauki, ja tad, kad pārslēdzas no mazās mapes uz lielo(vienas kartes ietvaros), tas tiktu kaut kur atspoguļots. Tas vairāk priekš nubiem, kas tikko ienākuši serverī, jo dažreiz var redzēt, ka tauta apjūk no šitādiem gājieniem.

2. spēlētāji ar booster Player, Warrior Player, Player, un vēl visi tie def nicki, zinu, ka tādu ir ļoti daudz un visus nevar nahrinizēt, bet kkā vismaz tos 4-5, kuri skraida jau kuro mēnesi ar 50!! 50 KARL! punktiem un nekas uz priekšu viņiem nejiet un neies, nevar kkā uzlikt, ka viņiem automātiski katru reizi ir piemēram vsmz 2500 pt, vai kas tamlīdzīgs? nu nerāli, kad tev par c4 plant/defuse dod 15 pt, a pēc tam ienāk kkāds Sprancis(nezinu vai viņš tā dara, bet gan jau) zem nicka Player un uztaisa tev 4 killus, katrs kills pa -25 pt :D nu pofig jau tas ranks, piekrītu, bet no otras puses, tu taču centies ;) 

3. Jaunais cenzūras plugins. 

Jau 2-3 spēlētāji ir izteikuši sašutumu, ka viņus gago par vienkāršiem vārdu salikumiem un ir interesējušies vai var kkur ieraudzīt listu ar visiem unwanted vārdiem - domāju, ja kādu topiku pie dd2 noteikumiem atsevišķu uztaisītu, ar to pietiku, būtu vsmz ko atbildēt cilvēkiem.. ;)

tas arī viss

pīsiņš

Pēdējo reizi rediģēja Dzēsts lietotājs, 2017. gada 09. novembrī, 13:51.
sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 09. novembrī, 14:41
0
post

2. Pats vainīgs ka nomirsti kaut kādam Playerim. To jāatstāj. 

3. Būs jauns lamāšanās filtrs. Gavņuk v2.

Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12161 atbildes forumā
Online: 455d 7h 39m
Redzēts pirms 2 stundām
Pievienots, 2017. gada 09. novembrī, 14:49
0
post

2. sak kok, pats vainīgs, ka neproti nošaut, es eju dd2 spēlēt prieka pēc (un /konk pēc), nevis sūda ranka pēc. Lai viss paliek kā ir, netraucē.

par pārejiem punktiem, ok, piekritu.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 48m
Redzēts Vakar, 22:02
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 09. novembrī, 17:58
0
post

1. Itkā jā, un itkā nē, padomā pats kas būtu ja puse servera nobalso par lielo mapi, tad daļa iziet ārā, serverī paliek tikai kādi 3x3 speletaji, un viņiem būtu jāspēlē lielo mapi līdz pat beigām, neskatoties uz to ka būtu par maz spēlētāju. Es pamatā uzskatu ka tas ir normāli ka ir neērti balsot par lielo mapi, jo pamatā vnk nav nemaz domāts ka to izmanto katru roundu, ir domāts ka vnk paspēlē vairāk barā, līdz piepildas serveris un pati uzliekas lielā mape... neder

2. Nevar uzlikt tik ivenkarshi pointus, ja varetu tad ko tadu varetu kads izmantot sava laba lai sev kacatu ranku ar draugu, jo sanāk ka varētu ziedot kaut kāda nicka punktus lai uzkačātu savu īsto ranku. neder

3. Pie tā jau tiek strādāts, tiek taisīta sistēma lai nebūtu sodi par vārdiem kurus var nejauši patiekt. Būs

 

Paldies par ietiekumiem, laikam ka uz visu atbildēts, ja kas droši raksti privāti.

TC

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2017. gada 09. novembrī, 17:59.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0