bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
0
0
topic
Sūdzība par adminu Kristaps Zīle
nisker
Lietotājs
Шашлыки тм
boy
2142 atbildes forumā
Online: 25d 14h 41m
Redzēts 19. februārī, 18:53
Pievienots, 2017. gada 16. decembrī, 21:32

1. Izdarītais pārkāpums - Nobano mani par to ka izmantoju acc savā labā
2. Adrese uz demo vai ekrānšāviņiem (screenshot) https://failiem.lv/u/cqdrrbgg#_
3. Demo momenta PRECĪZS laiks, vai arī katra screenshot apraksts - uz pašām beigām
4. Pārkāpēja IP adrese (uzzināt var ierakstot konsulē xlist) -
5. Pārkāpēja niks - Kristaps Zīle 
6. Komentārs par notikušo - kr4 man sāka virsū lečīt "Daddyhome'' par to ka ķip esmu noslayojis vienu spēlētāju par to ka bloķē doubledooros uz b ,to varēs redzēt demo, bet "Daddyhome" to nezināja un sāka man piekasīties ka ķip noreasonslay, man tāds wtf, kā viņš to var pierādīt, uzdirsu viņam virsū ka viņš ir nabags un lubraks,okey.Saņēmu gag uzreiz no "Daddyhome" un "Kristaps Zīle" . Tajā brīdī daddys man uzlika gag ,bet pēctam man zīle uzlika viena un tajā pašā brīdi arī gag bet gan bija rakstīts Iemesla vietā 10, bet laika vietā tukš lauks, un tā man noņēmās gag, es jau sapratu to ka man ir noņemts gag,uzrakstīju čatā vienu burtiņu "a", lai parbaudītu vai ir gag vai nav. Paiet 1 vai 2 raundi un seko man bans  "izmantoju acc savā labā" . Pēc tam man vēl forumā lečī zKill ka es ķip sev noņēmu gag:D :D smiekli nāk.
7. Mape, kurā tas notika - de_dust2
8. Serveris DD2

P.S - Par to ka es nolamājos čatā vai kur citur,atvainojos,bet man dēļ šitiem diviem gudriniekiem bošku aizrāva ciet,tāpēc nevajag mainīt domas pret mani, katrs cilvēks var nolamāties vai arī neizturēt. 

 

⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 23m
Redzēts 18. aprīlī, 20:38
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 16. decembrī, 21:44
0
post

Sāksim ar to ka sms admins nevar banot citus adminus, par to, ka viņi izmanto acc savā labā. Bet nu šeit īsti nav saprotams, par ko tika uzlikts bans, par to, ka Vitaļka noslejoja spēlētāju vai arī par to, ka viņš pats sev noņēma gagu, jo čatā tika izteikti tādi mājieni. To, ka zīle nemāk apieties ar admin privilēģijām un nemāk pareizi uzlikt gag, nedod tiesības banot citus adminus par to. Par gag nerunāsim, jo tas bija patiess, bet bans bija galīgi garām un tas nav pirmais neapdomīgais bans no tevis, tev jau 2 dienu laikā 3 nepamatoti bani, tie kas ir rakstījuši apelācijas, neskaitot to, kas varbūt vienkārši paslinkoja un nerakstīja. Lai administrācija izlemj ņemt viņam acc nost vai nē, tā kā viņš ir pircis tomēr uz 45 dienām to adminu. No manas puses, ja redzēšu tāda tipa banus, likšu uzreiz unban, jo, ja augstākstāvošie nevar izsekot pēc sms adminiem, tad nu piedodiet, mums banteam nav jāauklējas ar tiem.

 

P.S. Vitaļka unbanots.

Pēdējo reizi rediģēja ⛔lolwut?, 2017. gada 16. decembrī, 21:44.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0