bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
6
1
topic
Gloxcked
Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3442 atbildes forumā
Online: 131d 5h 45m
Redzēts Vakar, 23:54
Pievienots, 2018. gada 26. janvārī, 02:49

Karoč, jums jau ir nojausma, kas notiks šajā topikā. Skatījos sava iepriekšējā reporta demku, un Glox izskatījās sliktā stāvoklī, tāpēc nolēmu izklaidēties un izskatīt to demo + klāt vēl vienu HLTV demo.

 

1) Glox

2) 80.217.225.211

3) STEAM_0:1:43026695

4) Wallhack

5) DD2land

 

Kā vienmēr, ar zvaigznīti izceltie momenti ir nenopietni - pārsvarā mani komentāri un tas, ko redzu.

 

kick_lilpump.dem

01:18 - brutāls pre-fire pa vēl neieraudzītu enemy. Piedevām čells izgāja uz a1, skatoties pilnīgā nekurienē, ar domu lai ķip "nejauši" ieraudzītu enemy.
02:22 - tā vietā, lai reaģētu uz pirmajiem diviem ieraudzītajiem enemy, čalis nogaida sekundi un reaģē uz trešo, kas skrien virsū.
04:57 - neticami vienkāršs kill caur fullflash.
06:04* - šoreiz izcili pārvietojamies caur fullflash. Vēl vienu momentu, un te ir skaidrs, ka čalim flash neko nedod.
09:52 - indīgs check, pirmais enemy atradās off-angle spotā, bet pricels tieši uz baškas un laicīga reakcija.
11:25* - atkal ļevijs check ar "reakciju", jo dziļāk ir dzirdams awp. Bet nu šis vēl nav stabils wh moments.
13:06 - atkal fullflash un atkal darbojamies izcili. Ok, flash uzsprāga PĒC tam, kad enemy tika ieraudzīts, taču čuvaks pārstāj šaut divas lodes pēc enemy krišanas, kas nav iespējams, atrodoties zem fullflash.
<--- Un starp citu tā pauze longā pirms sadursmes arī ir viens "wtf", bet pieņemsim, ka čalim kaķis uz galda uzlēca.
13:19 - karoč šis moments šķiet maza huiņa, bet patiesībā ļoti masīvs moments. Ejot šādi virsū a2, tīram spēlētājam mērķis ir piefiksēts pie kastes vai nedaudz pa labi no tās (nekustās). Respektīvi, ejot virsū, mērķis virzās pa kreisi, un tiek mērķēts vienā un tajā pašā punktā. Savukārt Gloxam vienā brīdī pirms enemy ieraudzīšanas tas mērķis sastingst un precīzi paliek uz skrienošo kubiku. Noskatoties uz x1/4, sapratīsiet manu domu. Normālā situācijā (bez wh) viņš ar reakciju uzvilktu to mērķi pa labi, nevis priekšlaicīgi "palaistu" mērķi brīvā kustībā.
18:49 - atkal fullflash. Viņš nav vienā līnijā ar enemy, pa mikrofonu tikai sadirš. Te jau jasna, ka nav flasha nemaz.
22:25 - pārdomā mest HE un vēlreiz izchecko spotu, kad enemy bez pazīmēm pametis savu posteni.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

kick_glox.dem

03:29 - iziet ar mērķi tieši uz enemy, kas ir off-angle spotā.
03:56 - neizprotams pre-fire. Ja reiz čuvaks pushoja ar HE rokās, tad domāja, ka enemy ir tālu prom.
- - - - - Te čells kādu brītiņu aiziet prom - - - - -
12:13 - es šo momentu varētu izprast, ja čalis vai nu paietu bik tālāk un censtos pretiniekus nosprejot līnijā (kā mēģināja vēlāk momentā 16:45), vai arī reaģētu uz pirmo ieraudzīto enemy. Tā vietā čalis pārstāj skriet un bliež ar precīzu pre-fire, noignorējot pirmo ieraudzīto enemy. Teorētiski sound atļauj izdarīt pre-fire, bet ļoti netīrs crosshair movement.
15:44 - pa priekšu ierauga vienu enemy, bet to noignorē un turpina skriet, lai nokļūtu labākā pozīcijā un salasītu noflashotos spēlētājus.
15:51* - pēc HE lidojuma spriežot, es nocheckotu/padefotu aiz lielajām kastēm, bet nu ok.
16:14 - priekšlaicīgu mērķa movement es vēl varu saprast - bija skaņa. Bet pre-fire plikā gaisā gan es nespēju izskaidrot. Ar wh izskatās, ka varēja knapi rociņu redzēt, bet patiesībā neko nevarēja ieraudzīt. Smagi iekrītam.
20:09 - salīdzināsim šo mid push ar iepriekšējā raunda 18:15 mid push.
1) 18:15 - caur durvīm iet asā zigzagā, lai awp lodi nenoķertu. 20:09 - caur durvīm iziet maigā čūskiņā, jo pretī nestāv awp.
2) 18:15 - ierocis laicīgi rokā. 20:09 - kad iepriekšējā raundā bija sadursme, tagad rokās vēl ir nazis, jo kubiki ir tālu.
3) Trešais un pats galvenais: 18:21 - čalis sāk iet sāniski, lai tuvajam enemy viņu būtu grūtāk noķert. 20:14 - čalis iet taisni gar malu kā godīgs pilsonis, jo neviena nav tuvumā.
22:14 - smagi, puis. Neredzēts enemy izdomā atkāpties TIEŠI pirms sadursmes, tāpēc čalis pārstāj skriet un arī mērķi priekšlaicīgi met pa kreisi. +Šajā mid rush pat nechekosim pie a1 tunnel pa kreisi. Visu laiku bija tur enemy, tagad nav - zili brīnumi, ne?
25:37 - pēc pirmā enemy atvākšanas, agresīvi iet uz a1 tunnel, bet atkal noignorē pirmos divus ieraudzītos enemy, lai savāktu trešo, kam heška rokās. Stabili, pacan.
26:10* - viena lieta, kas tev jāiemācās spēlējot ar wh - checkot tos pašus spotus. Pirms tam, piemēram, momentā 22:37 tu bravurīgi checko visus stūrus. Un tas ir regulāri. Bet, kā spotā parādās enemy, tā tu to stūri nenochecko un ķipa "nejauši pamani", lai neiekristu (nenopaļītos). Man nebūtu pretenziju, ja tu mērķi turētu kādā spotā, piemēram, uz B durvīm vai middle, bet te tiek skatīts vienkārši taisni jeb pilnīgā nekurienē - gluži, kā pašā pirmajā momentā.
26:18* - te ir pilnīgi tieši tas pats, kas iepriekšējā momentā. Skaties uz skapi vai pa kreisi, nevis nevainīgi bīdi prom no enemy! Līdz ar to tavs mērķa movement ir neeeenormāli nedabisks. Švaki, Glox, švaki.

28:48 - Te ir visknapākā skaņa a1 tunelī, bet tas ir gana, lai priekšlaicīgi ietu aizsegā. Tev zināms, kā šauju es, un pat es te nespētu noreaģēt. Tālāk, piemēram, momentā 36:09 tev nav nekādas reakcijas uz skaņu. Līdz ar to grūti kaut nedaudz noticēt šim a1 momentam.
30:02 - šis bija jau pavisam random check. Kā akls kurmis skaties bez maz vai grīdā, un tad pilnībā bez iemesla uzducko pa labi, lai "nejauši" ieraudzītu enemy. Nākamajā raundā, ejot b2, @31:34, protams, šādi brīnumi neparādās.
37:05 - uzreiz mērķis pielīp labajai sienai, kur tuvumā kubiks. Tagad salīdzinām ar 41:08. Tik pārdroši ieskrienam, kad neviena nav riņķī. Kā tad tā?
41:17 - enemy nav default spotā, poh izlienam uz to. Būtībā tāds pats mērķa movement kā momentā 13:19 no iepriekšējā demo.
43:02 - smags pre-fire.

 

Pa lielam varu paskatīties vēl, bet momenti krājas vienā laidā, traidā laidā. Ceru, ka paši tiksiet galā.
Kopumā čalim diez ko neiet ar to wh, bet laikam, ka no visiem iepriekšējiem vislabāk sanāca patēlot.
Paldies par uzmanību.

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 5h 19m
Redzēts 30. aprīlī, 13:20
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 26. janvārī, 10:12
2
post

Vienkārši nav,ko lieki šeit komentēt. 
Es vienkārši esmu vīlies Tevī Glox domāju normāl čalis,bet nu tāds pats kā visi pārejie :huehue:

 

Banned.

 

 

 

Slēgts.


Lietotāji skatās šo tēmu: 0