Pirmais uzraksta 3 burtus, nākošais paskaidro šos burtus un uzraksta savus, vēl nākošais paskaidro un raksta savus, utt.
Piemēram, BČN- Burkā čurāt nedrīkst.
Postu intervāls - 3
Obligāti ir jānorāda LV alfabēta burti.
Es sākšu- RLG

zenta enerģiski ņaudēja
MOU

Mamma Ogrē Uzauga
MMA

Mammas Mikseris Apstājās.
ŽOP

Žeņa omulīgi piedzeras.
ĻĻĻ
hahaha

ļengani ļodzījās ļutausis
BHO

baigi hujova ož.
DMD

Dod Man Dinozauru
ŽČĒ

Žanis čiep ēdienu. Hahah
HAH
Piegriezz šnabīīīt. ;)
v

Harijs atraugājas humoriski.
ČML

Čiepa mīlējas labi
PŠE

Pielējies Šlesers Etiopijā.
B I T
Piegriezz šnabīīīt. ;)
v

Brālēns Ir Tirliņš
诶开提

naisdfc nks jwrowkrjdmal
Ī Ī Ī

īrijā īrē īlenus
NEXT:
EST

Ekonomiskā situācija tavernā.
STO

Sexēēēns taranē opeli.
L O X
Piegriezz šnabīīīt. ;)
v

Analfabēts? X nav latviešu alfabētā.
Lidinās orbītā xeens.
Ģ Ģ Ģ

Parādi, kur aizliegts X?
Ģenerālis ģērbj ģitāru
Piegriezz šnabīīīt. ;)
v

Berzerk ir bots.
ZPD

Zenta piedirsa dīvānu..
PSK
Jan4a, WILDcARD, cruelcin, santiz, Venta, Naft'līns, Dzonis, Ridgefub, PlayerCS, dibens, Em4a, >_<, ysl, Сhrееру©, Dlap, 32x6JLsuPy, bullets aim far, Wolfyy, Gamora, Dinarzz, REDFOO, Laauriinaa, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, EXIT.-, Beyond, StonerKumar420, cirulis, Latvians, Sajma, ZombikOzy, Daņiks, skyya, not hns, tHEBEAST, ⛔lolwut?, Dainukss, Vorthadox, Sandis., $ KRISTA $, muwa, Mihuils.....tepat , Klaus, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, Jogijs, Azumi, Saldenieks, Rubax, (:laimonpuika:), Obijs, MAVERIK, Chemijs, Cool Dude, Witch, Puika, Scree00, Gigna, exdent, Komisarchiks, gaz1kkk., Jelgava, Latgales Čalis, sсhoKKur-, 2nf*, Šmoņka, ZnT, knejvs, Bleach, EvE, HeLL, 0nion_man_LV, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, ANormalStick, maardzha, TheLegend, Mhm, Mamba, LatvietisNU, skyfall1, Kalinka, Kokaīns, Bread Pitt 😎, FANTOMS, Gamer, kraims, ThePunk, Mathias, Uksors, Eljuks, 66, Evija^, Unicorn, AmazingDan, Oreo, Pizhikz, SHAD0W, Pirdlampina, Musica, pelciņš, SharpKnifes, Jackass3D, Vortex, DankMeme, nolodžik, Pilsonis., Mandarīns, Žuļiks, Enemijs, rolands, nav_jazin, Klzzys, GA4AU, CharmZ, S-ONE, viltu profils, hehegeeva, bdmkuu, lil_kumaars, Aleksandr_, FamE, MonkeyKing, Martinshhh, gozmits, D.K 2001, KickMan Kick, KillingMachine, Brooklyn_Official, RuleMkaZ, Ralfinko, Kirito, Bumbieris, NeaDeKwaD | Stone, kukuruza, #PREZIDENTS, Fally, Madness, Kupaats, SlumBoy, Chrixter, SINCAS_MONSTRS, BENIS, Serjoga, scrtcxey, Tas tak es:D, derockafella, Cpulde, Bomariks., deftones, hipester, R0DEmental-, Trey*, STAKLA, Čamzijs, adergan, RP, sneiks, LvJoker, GodFingers, Paldies., KeimZin, SkyBreakLV, Gadžo, Baxrez, Nume Jucatore, ayy, FeibeR, Keiss, Noravajumtu, Prometajs, krevele, mimiC, ALLAHU TRAMP, RS, 9904, Devilinsh, SpriditisMAD, LAFKA, skaļums, 4eS'';, Zeltinsh, rezeknenskij__, RePoRtIeRiS, CryStiQ, Guuflis, Kiwi :], Gloks, ScrambleBat, psihaa4, Ebyrn, BodyGuard, jevrika, Amors, Keino, M4N0R, DEX™, kaLpaks, Dalī, Spiditis2, Chucky, Valtero, 2+2=5, nisker, Strelnieks., juliet, Auce_Afganis, Zivs2, Gribulitis, Artjoms, blonda, Par_Bazaru, Treneris, Pacans, Lana Del Spray, ayr0n, prey, HCSandis, MarcPrime, Cilveks, TM__KARTUPELIS, IBICA, NDancer, DAISY, o2, Tvinks , GregoryPn, Bobijs varenais šāvējs, Yinx, emzijs, migel, Raven*, mmmmmmmmmmmmmmm, SKULLBANGER, SharkY, tOOulouse, LNT, SpeedFan, random_sivens, 47th, casual., John rambo, Zmeypii, Xeexs, _-*GoDLiKe*-_, LOLYOU, stan, GoLatvian, JankezO, Criple, Ahri senpai, Mars_sd, Kkpd, HaRZz, SPEEDLINKK 337, Cauzey, _SurfSand_, Buakaw, Lori, EAZY., FreshhH, GalvenaisKrapalis, MA1M, XTrEaM, GotWeed, ǝᴉʞooƆ, bangtheking, viskijs, kpucmepc, Andritis!!, Kocinss, Minka, napFFy, Snuffeklis, Nighterance, Jaycee, Prezidents, siirups, Ģēģeris, CrazyBoy, rincis, KranlauzisOlsitejs, BIG F TĒ, zaf, Apocalypse, suP.?, Burkāns, the Captain., StacKKruumS, MercuriaL*, GeT_ReaL, Rihs*